ben diyetten önce gayet yağlı peynir yada kaşar ve krem peynir tüketiyodum..yağsız peynir yerken çok zorlanıyorum..genelde omlet yapıyorum sabah, omletin içine ekleyerek tüketiyorum..bende yeni yemeye başladım kaşarı yumurta biraz alarji yaptıda bana değişiklik olsun diye ama en iyisi sabah yagsız peynir yemek
activiayıyı 2 seferde yiyorum:)
yarım yarım:d ağzım boş durmasın die:)
bugün biraz fazla yürüdüm ve yoruldum.
ondan sanırım çabuk acıkmam.
ama şimdi iyim yeşil çay sağolsun:)
arkadaşlarrrrr.noluuurrrrrrrrrrrrrrrrr bana yardım edin. ben girip girip diyete bozuyorum. diyete girdiğim an aklıma hiç canımın çekmeyeceği şeyler geliyor. huysuzlaşıyorum. mutsuz oluyorum. şu halimdende mutsuzum artık vermek istiyorum. ama iradem hiç yok.birde canım hep abur cubur istiyor. yani yemekle sıkıntım yok. onu kısıyorumda abur cubur aklımdan çıkaramıyorum. bunun böyle gitmeyeceğinide biliyorum. diyeti bozdukçada kendime olan kızgınlığım artıyor. artık sen bunu beceremiyorsun deyip kendime güvenim kalmıyor. yani istek çok icraat yok. aslında gözümde çok büyütüyorum. istedikten sonra beynimde bitirebilirim onu çok iyi biliyorum ama o moda giremiyorum bir türlü. kesin kararlı olamıyorum. inşallah sizi örnek alarak güzel şeyler yazabilirim foruma.
görünüş o ki gerçekten istemiyorsun... eğer herşeyinle istesen inanman çok daha kolay olur... benim kadar abur cubur yemeyi seven yoktur... şimdi elimin altında her an su şişem ve yoğurdum var... normalde çekmecemde mutlaka şeker çikolata olurdu... onlar olmadan yaşayamazdım... çalışırken çekmecemi sık sık açtığımda karşıma şekerlerim çıkıyor ve hiç de canım istemiyor... çünkü şişmanlığı değil zayıf olmayı tercih ediyorum... bi şeker-çikolata için neden gelecekte mutsuz olıyım ki... şimdi onları yemem kısa süreli mutsuzluklar yaşarım... sonra istediğim kiloya ulaştığımda da mutluluğun tadını çıkarırım... inanman yeterli... bunu kendi kendine yapamıyorsan eğer sende benim gibi başla... bu konuyu baştan sona okuyabildiğin yerlerini sabırla oku...arkadaşlarrrrr.noluuurrrrrrrrrrrrrrrrr bana yardım edin. ben girip girip diyete bozuyorum. diyete girdiğim an aklıma hiç canımın çekmeyeceği şeyler geliyor. huysuzlaşıyorum. mutsuz oluyorum. şu halimdende mutsuzum artık vermek istiyorum. ama iradem hiç yok.birde canım hep abur cubur istiyor. yani yemekle sıkıntım yok. onu kısıyorumda abur cubur aklımdan çıkaramıyorum. bunun böyle gitmeyeceğinide biliyorum. diyeti bozdukçada kendime olan kızgınlığım artıyor. artık sen bunu beceremiyorsun deyip kendime güvenim kalmıyor. yani istek çok icraat yok. aslında gözümde çok büyütüyorum. istedikten sonra beynimde bitirebilirim onu çok iyi biliyorum ama o moda giremiyorum bir türlü. kesin kararlı olamıyorum. inşallah sizi örnek alarak güzel şeyler yazabilirim foruma.
arkadaşlarrrrr.noluuurrrrrrrrrrrrrrrrr bana yardım edin. ben girip girip diyete bozuyorum. diyete girdiğim an aklıma hiç canımın çekmeyeceği şeyler geliyor. huysuzlaşıyorum. mutsuz oluyorum. şu halimdende mutsuzum artık vermek istiyorum. ama iradem hiç yok.birde canım hep abur cubur istiyor. yani yemekle sıkıntım yok. onu kısıyorumda abur cubur aklımdan çıkaramıyorum. bunun böyle gitmeyeceğinide biliyorum. diyeti bozdukçada kendime olan kızgınlığım artıyor. artık sen bunu beceremiyorsun deyip kendime güvenim kalmıyor. yani istek çok icraat yok. aslında gözümde çok büyütüyorum. istedikten sonra beynimde bitirebilirim onu çok iyi biliyorum ama o moda giremiyorum bir türlü. kesin kararlı olamıyorum. inşallah sizi örnek alarak güzel şeyler yazabilirim foruma.
kızlaaaaar yaklaşık 1 aydır yazdıklarınızı okuyorum veee dukan kitabını alıp diyete başlıyalı 13 gün oldu
5 gün atak yaptıktan sonra seyir evresine geçtim ve toplamda 3.5 kilo verdim hedefime 11 kg var
sizlere teşekkür ederimm
ben diyetten önce gayet yağlı peynir yada kaşar ve krem peynir tüketiyodum..yağsız peynir yerken çok zorlanıyorum..genelde omlet yapıyorum sabah, omletin içine ekleyerek tüketiyorum..
yoğurt asla yemezdim, şimdi içine tatlandırıcı ekleyerek tüketiyorum..olsun sevmeyerek yesemde sevgili V.hugo nunda dediği gibi ;
"BEKLENEN GÜN GELECEKSE, ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR "
Ya kızlarr nasıl yapıyosunuz ya ben ögün ögün yiyemiyorum tek ögün yiyebiliyorum oda akşam yemeği saat 8 de yeniyo bide bizim evde şu yeme alışkanlığını nasıl elde edebilirim zayıflayamıyorum hıc yememe ragmen hala 125 'imbende bu dukan diyetini çok deneyim dedim ama annemler karşı çıktı biz sana herzaman et balık tavuk pişiremeyiz neyse o dediler kafam karıştı biri banada anlatsın nasıl başardığını..
Ya kızlarr nasıl yapıyosunuz ya ben ögün ögün yiyemiyorum tek ögün yiyebiliyorum oda akşam yemeği saat 8 de yeniyo bide bizim evde şu yeme alışkanlığını nasıl elde edebilirim zayıflayamıyorum hıc yememe ragmen hala 125 'imbende bu dukan diyetini çok deneyim dedim ama annemler karşı çıktı biz sana herzaman et balık tavuk pişiremeyiz neyse o dediler kafam karıştı biri banada anlatsın nasıl başardığını..
merhabaaa..
ben de bu diyete 1 ay oldu başladım. seyirdeyiz, eşim de yapıyor. daha önce yazın da yapmıştım ama yazın çoook zor oluyor meyveler, dondurmalar filan.. olmadı tabii.. şimdi daha kolay ama. ben tiroit hastasıyım. metabolizmam çok çok yavaş çalışıyor normal bir insana göre. e hal böyle olunca hayatım diyetle geçiyor. daha önce 2 kere diyetisyenle kilo verdim. birinde 10 birinde 12 kilo. hiçbizaman tamamen geri almadım ama hamilelik hariç. çok aldım hamileliğimde. önce diyetisyenle 10 kilo vermiştim, 2 sene sonra 8 kilosunu geri aldım ve üstüne hamile kaldım maalesef. 22 kilo da hamileliğimde aldım.. şimdi hamile kaldığım kilodayım ama kilolu hamile kalınca zor işte.. umarım vericem, umarım.. 1 ayda 3 kiloya yakın verebildim ancak rahatsızlığımdan ötürü. olsun buna da şükür. ben de 2 ayda vermem de 4 ayda veririm di mi? veririm di mi?????
elbette vericeksin... çünkü çooook istiyoruzzz....merhabaaa..
ben de bu diyete 1 ay oldu başladım. seyirdeyiz, eşim de yapıyor. daha önce yazın da yapmıştım ama yazın çoook zor oluyor meyveler, dondurmalar filan.. olmadı tabii.. şimdi daha kolay ama. ben tiroit hastasıyım. metabolizmam çok çok yavaş çalışıyor normal bir insana göre. e hal böyle olunca hayatım diyetle geçiyor. daha önce 2 kere diyetisyenle kilo verdim. birinde 10 birinde 12 kilo. hiçbizaman tamamen geri almadım ama hamilelik hariç. çok aldım hamileliğimde. önce diyetisyenle 10 kilo vermiştim, 2 sene sonra 8 kilosunu geri aldım ve üstüne hamile kaldım maalesef. 22 kilo da hamileliğimde aldım.. şimdi hamile kaldığım kilodayım ama kilolu hamile kalınca zor işte.. umarım vericem, umarım.. 1 ayda 3 kiloya yakın verebildim ancak rahatsızlığımdan ötürü. olsun buna da şükür. ben de 2 ayda vermem de 4 ayda veririm di mi? veririm di mi?????
merhabaaa..