Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

anlamıyorum bazen diyetisyenleri...
tabiki okumuşlar emek vermişler ama hepsi tekdüze şeyler söylüyor.
oysa herkesin vücut yapısı farklı... metabolizması farklı...
ben 2 çok iyi özel hastanede 2 tane çok iyi diye bilinen diyetisyene gittim...

verdikleri liste kilo vermek için değil sanki... düzenli beslenmeyi aşılıyorlar...
zaten üstüne de bindi kilolarım.

her diyetin kısmi zararları olabilir tabi... ama psikolojik yararlarını düşünmüyorlar.
ve insanın psikolojisi ne kadar iyi olursa zorluklar altından okadar rahat kalkabileceklerini de...

dünyada kendini kanıtlamış 2 isim Mehmet Öz ve Ender Saraç kabul ederken diğerlerinin asla olmaz demesi aklıma şunu getiriyor;
bunlar işi artık ticarete dökmüş... bu asla olmaz diyorlarki zararlı diyorlarki... onlara talep artsın.

günaydın kızlar,
ben dünden beri 100 gr mervişim ya moralim çok bozuldu acaba çok mu yiyorum ne dersiniz.
sabah:biraz light kaşar peynir_2 ince dilim light hindi salam
öylen:tavuk ızgara ve light cola
akşam:tavuk_ayran
günde 2,5 lt su içiyorum ama aralarda bişey yemiyorum

kızlar verdiğim tüm kiloları yağdan verdim diyemem. ama sonuc olarak diyetisyene gidip ölçüldüğümde kas kutlemin cok azalmadığını gördüm. ki kas kutlem fazla oldugu icin zayıflayamıyordum. diyetisyen kastan da gitse senin icin cok sorun degil dedi. cunku ciddi kasım varmış. verdiğim 13 kilonun bırakın da 2 kilosu kastan gitmiş olsun:) bence verilen yağları dusununce bu cok da saglıksız bir durum degil

selam,

ben de fransa'dayim, bjorg marka yulaf kepegi aliyorum. son d'avoine diye geciyor, simdiye kadar sadece buyuk supermarketlerde (auchan gibi) bio raflarinda bulabildim.

kolay gelsin :)

ben de senin gibi düşünüyorum..

2 ocakta başladım ben 35 gün olmuş sanırım.
süoer vermişsin 35 günde canım.

gayet güzel bir menü ama bence peyniri teke indir, yağlı çünkü..

merhaba ben burda yeniyim :)

daha önce 13 kilo vermiştim daha almadım çok şükür ama hala kiloluyum ben de dukan diyetine başlayacağım umarım hepimiz incecik oluruz
hoşgeldinnn

çok yemiyosun bence, ama ben mesela hiç kaşar almadım, lıght bile olsa yağ oranı yüksek..bozma moralini canım..

ya bunlar karalama kampanyası zaten.Taylan Kümeli/nin kimleri az daha öldüreceğini biliyoruz.ben sadece zıt görüşleri de bilelim diye paylaştım.sonuçta haberi yapan Aktüel dergisi..

selam

kitabim daha gelmedi.bugün atakta ikinci günüm,dün sabah kahvalti yapmadim canim istemedi,öglen yagsiz tavuk gögsü yaptim baharatladim,bolsu ve yesil cay ictim aksama kadar,aksam yine ögleden kalma tavuk gögsünü yedim,yine su ictim,saat 8 gibide yagsiz yogurdun icine bir bucuk yemek kasigi yulaf kepegi karistirip yedim,gece bile wc ye ciktim kackere sanirim ödem vardi vücudumda,sabah tartildigimda 1 kilom gitmis,79 gelince sasirdim,bu sabahta ii yumurta ve beyaz peyniri ,birazda süt baharatlarla omlet yaptim,cok doydum,bir fincanda kahve ictim,simdilik iyi gidiyor bakalim,aclik ve halsizlik hissetmedim,ben sebzeyi cok seviyorum,ikinci asama bana daha cok uygun,atak devresini 5 gün yapmam gerekiyor,seyir devresinde olanlar ,sebze yemeklerenize yag kullaniyormusunuz,yoksa haslama türümü yiyorsunuz?

geçmiş olsun,sorun boğazlarındaysa bikaç damla limonlu adaçayı içmeni tavsiye ederim.ayrıca vitamin takviyesi bu havalarda şart.1.69 boya göre de 57 hiç fena değilumarım istediğin kiloya ulaşırsın:)

teşekkür ederim canım içiyorum zaten bol bol ben biraz kocakarı gibiyimdir hastalandımmı abanırım bitkisel şeylere.hedefim 56 umarım onuda görürüüm.sende umarım istediğin kiloya ulaşırsın

sen yazınca farkettim valla harbiden paranoyaklaşmışım:)ayrıca teşekkür ederim

Merhaba kızlar...
2. Günüm atakta...Sevdim bu diyeti...Şişkinliğim gitti rahat hissediyorum kendimi ve hiç acıkmıyorum...Öğlen tatlıya hayır dedim benim için çok büyük birşey

yazıyı bende okudum.öncelikle diyetin kendisi ile ilgili bilgiler ne kadar da eksik.diyetisyenler ise bilimsel kanıtlardan bahsetmişler ama bu bilimsel kanıtların neler olduğunu söylememişler.ayrıca ben hayatım boyunca onlarca diyet yaptım ama hiçbirine kitabını okuyarak başlamadım.ayrıca çevremdede hiç bu kadar bilinçli bir şekilde diyet yapanı görmedim.dukan yapacak kişiyi her konuda eğitip ona göre karar vererek diyete başlamasını salık veriyor.bende ankaranın çok çok iyi iki hastanesinde çok fazla isim yapmış iki diyetisyenine gittim ama onlar beni hiç böyle bilgilendirmediler.ayrıca şunu da söylemek isterim ki yapmasamda asıl mesleğim biyologluk.az buçuk anlarım bu konulardan.bu diyetin eksiği var demek kabul edilebilir birşey ama külliyen yanlış demek sadece komik.kilo alıyorsan beslenme şeklinde bir problem var demektir.başarabilirsen düzeltmelisindir.adam bunu bir kenara bırakıp'biz makarna ile ekmek yeriz bu diyet bize uymaz'diyor.iyide bu zaten yanlış böyle bir savunmayı diyetisyen olarak nasıl yaparsın?

selam arkadaşlar nasılsınız benim kendime olan güvenimi yavaş yavaş kazanıyorum moralim süper kıyafetler yavaştan rahatlamaya başladı inş hepimiz yaza istedigimiz kiloda oluruz kendimi cok iyi hissediyorum hiçde canım bişey istemiyor inş böyle giderse epey kilo veririm

İnşallah...

canım ben sadece dibini yağlıyorum sebze yemeklerini yaparken de lezzetli oluyor tüm sebze yemeklerini dukana uyarladım bol çeşitli yiyorum sıkılmadan 1 tatlı kaşığı zeytin yağı hakkın var onu nasıl kullanırsan :) kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…