kızlarr bnde budiyete başlamak istiyorum çnkü diyet listelernn arasnda en etkili ve kalıcısı bu gibi görünüyor.
şimdi benm merak ettiğim şeyler var ben şuan Fransadaym ve tavsiye ettiğiniz yulaf kepeği markası fln var mı ??
ayrıca öğün olayından bahsetmişsnz , kaç öğün yemeliyim hazırlık ve seyir dönemlerinde ??
anlamıyorum bazen diyetisyenleri...
tabiki okumuşlar emek vermişler ama hepsi tekdüze şeyler söylüyor.
oysa herkesin vücut yapısı farklı... metabolizması farklı...
ben 2 çok iyi özel hastanede 2 tane çok iyi diye bilinen diyetisyene gittim...
verdikleri liste kilo vermek için değil sanki... düzenli beslenmeyi aşılıyorlar...
zaten üstüne de bindi kilolarım.
her diyetin kısmi zararları olabilir tabi... ama psikolojik yararlarını düşünmüyorlar.
ve insanın psikolojisi ne kadar iyi olursa zorluklar altından okadar rahat kalkabileceklerini de...
dünyada kendini kanıtlamış 2 isim Mehmet Öz ve Ender Saraç kabul ederken diğerlerinin asla olmaz demesi aklıma şunu getiriyor;
bunlar işi artık ticarete dökmüş... bu asla olmaz diyorlarki zararlı diyorlarki... onlara talep artsın.
süoer vermişsin 35 günde canım.2 ocakta başladım ben 35 gün olmuş sanırım.
gayet güzel bir menü ama bence peyniri teke indir, yağlı çünkü..bende yazayım dukanımı
kahvaltı bir yumurtaya menemen ıkı üçgen peynir dukan ekmegi
öglen 250 gr kadar yogurt fırında soganlı tavuk
akşam yine ayni tavuktan yugurt aynı bir tanede turp 1 bardak kolanasıl kızlar
hoşgeldinnnmerhaba ben burda yeniyim :)
daha önce 13 kilo vermiştim daha almadım çok şükür ama hala kiloluyumben de dukan diyetine başlayacağım umarım hepimiz incecik oluruz
günaydın kızlar,
ben dünden beri 100 gr mervişim ya moralim çok bozuldu acaba çok mu yiyorum ne dersiniz.
sabah:biraz light kaşar peynir_2 ince dilim light hindi salam
öylen:tavuk ızgara ve light cola
akşam:tavuk_ayran
günde 2,5 lt su içiyorum ama aralarda bişey yemiyorum
okudum ama ben bu diyeti mantığıma uyduğu için yapıorum..adam zaten yürüyüş şart dio ki böylece kas erimio..su iç böbreklerin zarar görmesin dio..herşeyin açıklaması var zaten =) ki bi de ömür boyunca yerleşicek olan bu mantık ile tekrar kilo almama ihtimali için bile yaparım ben bu diyeti =)
günaydın kızlar o kadar mutluyumki anlatamam yıllar sonra tartıda 57 yi gördüm:)boyum 1,69 herkes yeter artık güçlendirmeye geç minicik kaldın diyo ama ben ya kadar devam edicem.bide hastayım üç gündür sinüzit oldum antibiyotik ve tylolhot iiyorum.acaba tylolhotdaki şeker beni etkilermi ya kızlar.önceden ballı süt içerdim boğazım için içmiyorum artık
teşekkür ederim canım içiyorum zaten bol bol ben biraz kocakarı gibiyimdir hastalandımmı abanırım bitkisel şeylere.hedefim 56 umarım onuda görürüüm.sende umarım istediğin kiloya ulaşırsıngeçmiş olsun,sorun boğazlarındaysa bikaç damla limonlu adaçayı içmeni tavsiye ederim.ayrıca vitamin takviyesi bu havalarda şart.1.69 boya göre de 57 hiç fena değilumarım istediğin kiloya ulaşırsın:)
güldüm çünkü paranoyaklaşıyoruz resmen ben de herşeyin içindeki karbonhidratı şkeri düşünmekten helak oldum..çok geçmiş olsun.birşey olmaz zaten tylolhot çok da faydalı bir şey değilmiş çok ihtiyaç duymuyorsan içme istersen.
tebrikler bebişim... iyi bi başlangıçç.Merhaba kızlar...
2. Günüm atakta...Sevdim bu diyeti...Şişkinliğim gitti rahat hissediyorum kendimi ve hiç acıkmıyorum...Öğlen tatlıya hayır dedim benim için çok büyük birşey
tebrikler bebişim... iyi bi başlangıçç.
selam arkadaşlar nasılsınız benim kendime olan güvenimi yavaş yavaş kazanıyorum moralim süper kıyafetler yavaştan rahatlamaya başladı inş hepimiz yaza istedigimiz kiloda oluruz kendimi cok iyi hissediyorum hiçde canım bişey istemiyor inş böyle giderse epey kilo veririm
selam
kitabim daha gelmedi.bugün atakta ikinci günüm,dün sabah kahvalti yapmadim canim istemedi,öglen yagsiz tavuk gögsü yaptim baharatladim,bolsu ve yesil cay ictim aksama kadar,aksam yine ögleden kalma tavuk gögsünü yedim,yine su ictim,saat 8 gibide yagsiz yogurdun icine bir bucuk yemek kasigi yulaf kepegi karistirip yedim,gece bile wc ye ciktim kackere sanirim ödem vardi vücudumda,sabah tartildigimda 1 kilom gitmis,79 gelince sasirdim,bu sabahta ii yumurta ve beyaz peyniri ,birazda süt baharatlarla omlet yaptim,cok doydum,bir fincanda kahve ictim,simdilik iyi gidiyor bakalim,aclik ve halsizlik hissetmedim,ben sebzeyi cok seviyorum,ikinci asama bana daha cok uygun,atak devresini 5 gün yapmam gerekiyor,seyir devresinde olanlar ,sebze yemeklerenize yag kullaniyormusunuz,yoksa haslama türümü yiyorsunuz?