Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

regl dönemim şiştim resmen.gr oynamıyor - adına .neyse bakalım neler olacak..

aynı durumdayız canım,nihayet ben gece regl olabildim ama öncesi berbat geçti 10 gündür hiç kilo veremedim hatta aldım bakalım regl bitince ne olacak ben de merak ediyorum

Merhaba kızlar...
2. Günüm atakta...Sevdim bu diyeti...Şişkinliğim gitti rahat hissediyorum kendimi ve hiç acıkmıyorum...Öğlen tatlıya hayır dedim benim için çok büyük birşey :KK16::KK16::KK16:
aramıza hoşgeldin:)ilerleyen zamanlarda hiç tatlı aklına gelmiyor.regl dönemleri hariç.ben ki kadar tatlı bağımlısı bir insanım, dukanella bile yapmayı canım istemiyor.

aynı durumdayız canım,nihayet ben gece regl olabildim ama öncesi berbat geçti 10 gündür hiç kilo veremedim hatta aldım bakalım regl bitince ne olacak ben de merak ediyorum

arkadaşlar korkmayın kitapta bir gecede 1 2 kg gidebilecegini söylüyor dukan panik yapmayın elbet gider bence

bugün nedense çoook acıktıımmmmmm....
beynime hükmetmeye çalışıyorum sabahtan beri... :KK43:
2. günde pes etmem ama zorlandım nedense bugün :KK43:

erkek arkadaşımı arayıp ben çok acıktım bana destek olmalısın bile dedim:KK70:
garibanım ama sen böyle güzelsin bırak şu diyeti diye çıkışıncada bir ton azar işittii:)))
hafta sonu ankaraya yanına gidicem aradaki farkı görmek istiyorum deyincede toparladım biraz:)))

şuanda midem ve beynim arasında iç savaş var:) veeee beynim kazansın diye şike yapıyoruummm:d

garibanım ama sen böyle güzelsin bırak şu diyeti diye çıkışıncada bir ton azar işittii:)))
hafta sonu ankaraya yanına gidicem aradaki farkı görmek istiyorum deyincede toparladım biraz:)))

şuanda midem ve beynim arasında iç savaş var:) veeee beynim kazansın diye şike yapıyoruummm:d

Yoğurt ya da sütle geçiştirmeye çalış :KK31::KK31::KK31:

Yoğurt ya da sütle geçiştirmeye çalış :KK31::KK31::KK31:

dayanabildiğim kadar dayanıp ara öğün olarak yapmak istiyorum açıkçası...
sınırsız diye de abartmakta istemiyorum:d

değişik haldeyim:KK70: yeşil çay geçti elime şimdi onu içim bari:)

bugün neden böyle olduğunu biliyorum ya sabah peynirli omlet yedim.
dün ise katı yemiştim:) kesinlikle katı yumurta çok daha fazla tok tutuyor.

aramıza hoşgeldin:)ilerleyen zamanlarda hiç tatlı aklına gelmiyor.regl dönemleri hariç.ben ki kadar tatlı bağımlısı bir insanım, dukanella bile yapmayı canım istemiyor.

Ay inşallah alışırım ya...Bu benim ilk diyetim daha önce hiçbir diyete bu kadar inanıp başlamadım umarım hayal kırıklığı yaşamam :KK16::KK16::KK16:

Evet katı daha tok tutuyor...Dayanmak için kendine eziyet etme lütfen...Acıkınca ufak birşey yeki gözün doysun bari...:KK34::KK34::KK34:

dün gayet iyiydin ne oldu bugün böyle?durmak yok diyete devam.serbest gıdalardan istediğin gibi yiyebilirsin.çok olur diye düşünme.tatlı isteği varsa meyveli yoğurt ya da lıght puding var.fazla yemek bozmaktan iyidir.sen mi ankaradasın nişanlın mı?bende ankarada yaşıyorumda o yüzden sordum:KK54:

hepimizin başına gelen rutin durum,o esnada su içmek biraz geçiştiriyor,benim en favorim tarçınlı sıcak süt ki birazdan içeceğim:) çok az da tatlandırıcı katınca sahlep gibi oluyor.birde önceden limonlu kurabiyelerden hazırlıyorum böyle durumlar için atıştırmalık:KK66: dediğin gibi haşlanmış yumurta gibi olmuyor omlet.yalnız aç kalmamaya gayret et,arkandayız:)

dün gayet iyiydin ne oldu bugün böyle?durmak yok diyete devam.serbest gıdalardan istediğin gibi yiyebilirsin.çok olur diye düşünme.tatlı isteği varsa meyveli yoğurt ya da lıght puding var.fazla yemek bozmaktan iyidir.sen mi ankaradasın nişanlın mı?bende ankarada yaşıyorumda o yüzden sordum:KK54:

dün iyiydim sorunsuzdum bugünde toparladım. kahvaltı önemliymiş öğrendim oldum. kesinlikle katı yumurtaya devam edicem.
canım ben istanbuldayım o ankarada:KK43:
kısmetse oraya gelin gelicem ondan zayıflama çabalarım:)

hepimizin başına gelen rutin durum,o esnada su içmek biraz geçiştiriyor,benim en favorim tarçınlı sıcak süt ki birazdan içeceğim:) çok az da tatlandırıcı katınca sahlep gibi oluyor.birde önceden limonlu kurabiyelerden hazırlıyorum böyle durumlar için atıştırmalık:KK66: dediğin gibi haşlanmış yumurta gibi olmuyor omlet.yalnız aç kalmamaya gayret et,arkandayız:)

:)) toparladım şimdilik bakalım:) tatlı krizim yok şimdilik:) akşam yatmadan önce içtim tarçınlı sütü çokta severim :)))
devam ya bırakmak yook:)

Evet katı daha tok tutuyor...Dayanmak için kendine eziyet etme lütfen...Acıkınca ufak birşey yeki gözün doysun bari...:KK34::KK34::KK34:

activiayıyı 2 seferde yiyorum:)
yarım yarım:d ağzım boş durmasın die:)
bugün biraz fazla yürüdüm ve yoruldum.
ondan sanırım çabuk acıkmam.

ama şimdi iyim yeşil çay sağolsun:)

süoer vermişsin 35 günde canım.

çok yemiyosun bence, ama ben mesela hiç kaşar almadım, lıght bile olsa yağ oranı yüksek..bozma moralini canım..

bende yeni yemeye başladım kaşarı yumurta biraz alarji yaptıda bana değişiklik olsun diye ama en iyisi sabah yagsız peynir yemek

kızlar selam,

unutmayın, her geçen gün gram gram da olsa kilo veriyoruz, ve karlı çıkıyoruz..ayrıca bu diyet için en uygun zamandayız..yazın asla yapamazdık, yaz meyvelerine karşı koymak pek mümkün değil..o yüzden durmak yok, gitin pıtır pıtır kilocuklarrr:KK1:

süoer vermişsin 35 günde canım.

çok yemiyosun bence, ama ben mesela hiç kaşar almadım, lıght bile olsa yağ oranı yüksek..bozma moralini canım..

bende yeni yemeye başladım kaşarı yumurta biraz alarji yaptıda bana değişiklik olsun diye ama en iyisi sabah yagsız peynir yemek

kızlar selam,

unutmayın, her geçen gün gram gram da olsa kilo veriyoruz, ve karlı çıkıyoruz..ayrıca bu diyet için en uygun zamandayız..yazın asla yapamazdık, yaz meyvelerine karşı koymak pek mümkün değil..o yüzden durmak yok, gitin pıtır pıtır kilocuklarrr:KK1:

X