kızlarr... çok önemli bişey danışmam lazım... ve bu akşam buna mutlaka yanıt almam lazım ki yarın ona göre yemek götüreyim işe... yarın sebze+protein günüm seyire geçiyorum.. ama bu akşam eve geldiğimde... sebze yedim şöyle ki; annecim yazık bugun s+p günüm sanıp bana pırasa yapmış... domates-maydanoz-roka-kırmızı biber... yağsız tuzsuz hazırlamış bi güzel... bide yanına kıymalı yumurta yapmış... yine yağsız tabi... bende yedim ama kötü bişey olmadıgını düşünüyorum... bide çook özlemişim onların tadını dayanamadımda... yarın sizce sırf protein mi yoksa sebze+protein yapsam sorun olurmu... bana çoook acil cevap lütfennnn... yarın s+p yapmak istiyorum ayrıca
hay eşşekk ben yaa... tühh... napalım artık domates çorbası cumaya kaldı artık... yıkıldım ama olsun...Canım bence sırf protein yap:)bugün s+p yapmışsın zaten...
hay eşşekk ben yaa... tühh... napalım artık domates çorbası cumaya kaldı artık... yıkıldım ama olsun...
Sen ne yaptın kuzum söle bakalım.
Midem mutlu ama beynim huzur vermiyor ki. :)
Tüm bir menüydü valla. Ama kolam zero idi :)
Canım dün okudum aktardan alınan açık salepler light süt ile serbestmiş.
Aman ağzından bal damlıyor mersiiii şekerliğim.
hoşgeldin aramıza. Harika vermişsin canım yavaş falan değil bence.
Bence de
Kızlar hadi toparlanın bakayım. Yarına herkes düzenli şekilde başlasın.
Unutmayın başka bir canlının yağlarıyla beslenerek kendi yağlarımızdan kurtulamayızzzzzzzzzzzzzzzz
canim dukan tatli tarifleri var,onlari denesen isine yarar eminim veya diyelimki cok canin cekiyo yapip bekliyecek vaktin <ok al bi bardak süt icine bir tatli kasigi tatlandirici bir cay kasigida yagi azaltilmis kakao oh mis :)
sağolun kızlaaaaaaaar evdeki salep hazır değil aktardan alınma açık salep:) tekrar kriz tutarsa aklımda olsun ben ne yaptım onu yazam size :)Naaaptın sen kızım yaa... Arkadaşım sakın ama sakın bir daha yapma böyle bir şey, mc de ızgara tavuk salata var diyetine uygun, ben yiyiyorum dışarı çıktığımda falan, bazen eve de söylüyorum hatta. Neden hamburger menü yedin ki anlamış değilim.Bu gibi durumlarda mutlaka diyetine uygun bişi bulursun, yeter ki iste.
Canım, doğadan ın tarçınlı karanfilli çayını sıcak sütle yap, tatlandırıcı koy, iç. Aynı salep gibi oluyor, eşimin icadıdır
:)) ben nasıl yıkıldım bir bilsen,birazdan misafirim gelecek,tiramisu,fırında börek,damla çikolatalı kurabiye,susamlı tuzlu simit,hepsini ben yaptımmmm ve yiyemeyeceğim,tadına bile bakamadım(
sağolun kızlaaaaaaaar evdeki salep hazır değil aktardan alınma açık salep:) tekrar kriz tutarsa aklımda olsun ben ne yaptım onu yazam size :)
kefirin içine 3 tane tatlandırıcı attım eyice karıştırdım üztünede tarçın bolcana çakma salep yaptım içtim ısıtacaktım ama kefir belki bozulur diye cesaret edemedim. ama kesti tatlı isteğimiyani bozmadım dukanıııı oleeeeeeey
Canım, buralardan sakın ayrılayım deme, güçlendirmeyi ve sonrasını bizimle paylaşman hepimiz için çok önemli. Nişastalı olarak neler yedin??
merhabalar
bugün arkadaşa gittim, amanım neler yapmış neler, bir sürü kişi var, neden yemem diyen insana bu kadar ısrar ederler anlamış değilim, yemem kardeşim varmı ötesi, tadına bak bari, kimse görmez mutfakta ye.... yuh dedim vallahi
yemem dedim de başka bişey demedim, 3 bardak çay içtim geldim
aklınızda olsun biyere gideceğiniz zaman öğlen olabildiğince çok yiyin, karnınız çok tok olsun yani, canınız çekmez ve ısrarlara dayanabilirsiiniz böylelikle
sabahta regl oldum, karnım öyle şişki anlatamam.....
arkadaşlar merhaba, bende başladım bu diyete. bugun 3.günüm atakta kaç kere pes edecek duruma geldim ama dayandımmbenim sormak istediğim tatlandırıcı olarak ne kullanıyorsunuz bir de nerden temin ediyorsunuz?
kız haklısında feci tatlı krizim tuttuuuu ne edem çare onu buldum3 tatlandırıcı az olmamışmıben bir kupada 1/4 tatlandırıcı kullanıyorum ama afiyet bal olsun
kız haklısında feci tatlı krizim tuttuuuu ne edem çare onu buldumhemde yasak olan tatlandırıcıydı dulcarly le yaptım evde bir tek o vardı
ben hala doğru tatlandırıcıyı anlamadım ve bulamadım arkadaşlar. stevea ve splende yok eczanelerde başka bildiğiniz var mı kullanılabilecek
Arkadaşlar ben bu diyete hiç inanmıyorum. Bu diyeti diş hekimi bir arkadaşım uyguluyor fakat, hiç iyi değil bence. Biz 3 arkdaş dışarı çıktık. 3 ümüz de fazla kiloluyuz. Birimiz 68, birimiz 65 ben de hamile olarak 76 kiloyum. Biz iki arkdaş normal yedik, tatlı söylemedik, ayrıca porsiyonlarımız küçüktü. Dukan diyeti yapan arkadaşımızın porsiyonu çok büyüktü, tabağında hem kocaman pilav ve patates kızartması ile birlikte ana yemeği vardı, hepsini sonuna kadar yedikten sonra bir de dondurma söyledi. Meğer serbest günüymüş. Bence bu iyi bir davranış değil.
merak etme yanlız değilsin ben de varım. 12 ocakta 64 ile başlamıştım şimdi 60 civarındayım ısrarla devam ediyorum çok yavaş gidiyor ama gidiyor en azından almıyorum buda muhteşem bir şey sabırla olacak devammm:)
aynı gün başlamışız benim 3.5 kilo gitti hemde benim vermem gereken kilo 20 ye yakın
senin ki yavaşsa benimki ne o zaman?
:)) canim malesef kek migdeme indi bile ama yemegin resmini cekeyim :)
kepek hakkını kullanmadıysan akşama sadece yoğurda karıştırdığın kepeğini ye.kullandıysan sadece yoğurt.bunu yap ki vicdan azabın hafiflesin(ben böyle zamanlarda çok azap çekerim de)biliyorsun yoğurdun yağ yakma özelliği var.birde 2-3 gün tartılma moralini bozma.
fotograf makinamin pili bitmis
Naaaptın sen kızım yaa... Arkadaşım sakın ama sakın bir daha yapma böyle bir şey, mc de ızgara tavuk salata var diyetine uygun, ben yiyiyorum dışarı çıktığımda falan, bazen eve de söylüyorum hatta. Neden hamburger menü yedin ki anlamış değilim.Bu gibi durumlarda mutlaka diyetine uygun bişi bulursun, yeter ki iste.
Bugün başladım ve ilk günden misafirim geldi ama bozmadım diyetimi
İnşallah dewam edeceğim şuan bi halsizlik geldi gibi hafifte baş ağrım var
Bi de testi yapmayı beceremedim sinir oldum bana yapabilecek biri var mı?
merhabalar
bugün arkadaşa gittim, amanım neler yapmış neler, bir sürü kişi var, neden yemem diyen insana bu kadar ısrar ederler anlamış değilim, yemem kardeşim varmı ötesi, tadına bak bari, kimse görmez mutfakta ye.... yuh dedim vallahi
yemem dedim de başka bişey demedim, 3 bardak çay içtim geldim
aklınızda olsun biyere gideceğiniz zaman öğlen olabildiğince çok yiyin, karnınız çok tok olsun yani, canınız çekmez ve ısrarlara dayanabilirsiiniz böylelikle
sabahta regl oldum, karnım öyle şişki anlatamam.....
sağolun kızlaaaaaaaar evdeki salep hazır değil aktardan alınma açık salep:) tekrar kriz tutarsa aklımda olsun ben ne yaptım onu yazam size :)
kefirin içine 3 tane tatlandırıcı attım eyice karıştırdım üztünede tarçın bolcana çakma salep yaptım içtim ısıtacaktım ama kefir belki bozulur diye cesaret edemedim. ama kesti tatlı isteğimiyani bozmadım dukanıııı oleeeeeeey
arkadaşlar merhaba, bende başladım bu diyete. bugun 3.günüm atakta kaç kere pes edecek duruma geldim ama dayandımmbenim sormak istediğim tatlandırıcı olarak ne kullanıyorsunuz bir de nerden temin ediyorsunuz?
kız haklısında feci tatlı krizim tuttuuuu ne edem çare onu buldumhemde yasak olan tatlandırıcıydı dulcarly le yaptım evde bir tek o vardı
ben hala doğru tatlandırıcıyı anlamadım ve bulamadım arkadaşlar. stevea ve splende yok eczanelerde başka bildiğiniz var mı kullanılabilecek
arkadaşlar merhaba kilolar ne durumda...kızım hasta günlerdir giremiyordum nete..
ben seyirde pek kilo veremeyen ilk kişiyim galiba =(
hoşgeldin aramıza, inşallah sende kolay verirsin kilocuklarını..kiloları ile dertli olan ve bu sene içerisinde nişanı olacak biri olaraktan beni de aranıza alabileceğinizi umuyorum :)
24 yaşında 170 boyunda ve şuan için 71-72 kilo civarındayım:) tabi bu kiloya inene kadar çok çabalar sarfetmedim değil.
1 sene öncesine kadar neredeyse 80'e dayanmıştım. daha sonra diyetisyene başvurmalar... onunla beraber tekrar 2-3 kilo almalar derken...
diyetisyenlerin sadece bir kalıbı olduğunu bana verdiği 3+3 öğünlü liste ile kilo alacağımı iletsemde beni pek dinlemediler açıkçası ve sonuç benim dediğim oldu ve 1 ay içerisinde verdikleri liste ile 1,5-2 kilo daha kiloma kilo katmış oldum.
daha sonra da karar verdim ki insan kendi vücudunu an geliyor doktorlardan daha iyi tanıyor. bu arada elime İsveç diyeti listesi geçti ve yapmaya karar verdim. çoğunuzun deneyimi olmuştur İsveç Diyeti ile ölüm orucu gibi bir şey ama gerçekten kilo verdim ve bu da benim heveslenmeme sebep oldu. tabi daha sonra çıkan demir eksikliği ve vb diğer kan değerlerindeki düşüklükleri saymaz isek gayet etkili bir diyet. :)) 13 günde 6 kiloya yakın vermek insanın psikolojisini okadar düzeltiyorki... daha sonra bıraktığında 2 kiloya yakın geri alıyorsun elde var 4:))
en çok işime yarayan diyet sabah nesfit öğlen istediğini akşam ise saat 6 dan önce çorba olarak devam ettiğim diyetti sanırım. bununla şuanki kiloma kadar indim. ama insan tek düze beslenmeye sıkılıyor. yeni alternatifler araştırırken Dukan Diyeti ile karşılaştım 3 gün önce. hemen gidip kitabını aldım ve şu anda okuyorum. 3 gündür de forumu ciddi anlamda takip ediyorum. kitap bittikten hemen sonra diyete başlayacağım tabiki sizlerin önerilerini dikkate alarak. sitesine girdiğimde 62 kilonun benim için uygun olduğunu ve hangi devreyi kaç gün yapmam gerektiğini gösterdi. sizlerin azmi de beni heveslendirdi açıkçası. umarım bu hayatımdaki son diyet deneyimim olur.....
bende merak ediyorum, paylaş lütfenBu arada aksam dukan pilavi yapicam karnibaharla:) nasil oldugunu paylasirim
ben lıght sütü ısıtıyorum,içine tatlandırıcı ve tarcın ekliyorum, salep oluyor, tatlı ihtiyacımda bitiyorof benim de canım tatlı istii ama yasak dukandA salep içsem diyom
ama oda yasak herhal pufffffff fikri olan?
sende hoşgeldinnnnnSelamlar herkese,
Ben de 12 ocak itibariyle Dukan diyetine basladim. 1.60 boy, 77.5 kilo olarak basladigim diyetimde bugun itibariyle 72.7 ye indim. 3 haftada yaklasik 5 kilo az gibi gorunse de cok yavas kilo veren bi yapim oldugundan buna da seviniyorum. Diyete basladigimdan beri forumu takipteydim, en sonunda uye olmaya karar verdim :)) Zira seyir evrem hazirana, guclendirmem araliga kadar surecek, destege ihtiyacim olacak..
Diyete ek olarak Leslie'yi oneririm herkese. 45 dakikalik videosunu indirdim, gercekten yoruyor insani. Ve sonraki gunlerde tartida kesinlikle eksilere sebep oluyor. Duraklamaya girenler deneyebilirler bence.
Sevgiler ve kolayliklar hepinize..
iremcim bayıldım bu sözüne, süppperrrrrrUnutmayın başka bir canlının yağlarıyla beslenerek kendi yağlarımızdan kurtulamayızzzzzzzzzzzzzzzz
Arkadaşlar ben bu diyete hiç inanmıyorum. Bu diyeti diş hekimi bir arkadaşım uyguluyor fakat, hiç iyi değil bence. Biz 3 arkdaş dışarı çıktık. 3 ümüz de fazla kiloluyuz. Birimiz 68, birimiz 65 ben de hamile olarak 76 kiloyum. Biz iki arkdaş normal yedik, tatlı söylemedik, ayrıca porsiyonlarımız küçüktü. Dukan diyeti yapan arkadaşımızın porsiyonu çok büyüktü, tabağında hem kocaman pilav ve patates kızartması ile birlikte ana yemeği vardı, hepsini sonuna kadar yedikten sonra bir de dondurma söyledi. Meğer serbest günüymüş. Bence bu iyi bir davranış değil.
çok geçmiş olsun canım..arkadaşlar merhaba kilolar ne durumda...kızım hasta günlerdir giremiyordum nete..
günaydın ahalii...
bugun ilk seyir günüm ama ben dün s+p yaptıgım için malesef bugun sebze yiyemiycem... ama sabah süper bi kahvaltı yaptım...
* işe gelmeden önce bir şişe su (500 cl)
* işe gelir gelmez bir kupa limonlu form çay
* bir bardak çay (1/4 tablet splenda)
* 2 kibrit kutusu kadar yörsan light peynir (dolapta suda muhafaza ediyorum) sıfır tuz yani
* 1 serçe parmak kadar light kaşar peynir (biliyorum yağlı ama bugun böyle oldu)
* ve kıymalı yumurta (yağsız kıyma)
* yulaf kepeğinden yaptığım muffin kalıplarında pişirdiğim ekmeğimden sadece iki ince dilimm (ekmeğin p öğle ve akşam yemeğim için beklemede)
ve şu an acayip tokum... öğleye kadar pek canım bişey istemiyor o yüzden ara öğün yapamıyorum... öğlen 1 gibi de 6 adet yağsız kıymadan yapılmış köftem ızgarada pişicekkk... yanında light yoğurdumu yiyicem içine pulbiber-kekik-nane ekleyerek... yanında da zero kolam... akşamüstü de tekrar baharatlarla tatlandırıcağım light yoğurdumu yiycem... sonra işimden çıkıp evime gidicem... bakalım annecim bana neler hazırlamış olucak... muhtemelen yağsız köfte yada haşlanmış tavuk eti yiyebilirim... akşam şimdilik meçhul...
bu arada karnım davul gibi ama regl den kaynaklanan bir şişkinlik diye ümit ediyorum... hem dün akşam yada bu sabah onlarca kez baskülle göz göze geldik ama tartılmadım... sanırım isteyince oluyo bee... çok mutluyum çok güzel olucak inanıyorum...