- 31 Aralık 2011
- 158
- 6
Biz her ayın başında yemeğe çıkmıyor şirkette yiyoruz hemen. İnanılmaz yoğun çünkü aybaşı.
Tüm departman mc den söylüyordu, benide kandırdılar onlara uydum yaaaa:18:
Cezam nedir söyleyin yapayım hemen :18:
özel bir yemek olcaktıyoğun iş temposu yüzünden iptal oldu
öğlen yemeği olarak yogurt aldım,baharatladım yiyorum simdi... light süt içine nescafe,hergün ögleden sonra ara öğünüm zaten çook seviorum =)) haberimiz olsa bişiler getirirdim evden aksam icin ama artık yapıcak bişi yook kahvemi gec içip idare edicem..sizler de dua edin de iptal olsun mesai =)) bu arada da tatlı bebişini öp bizim için =)
özel bir yemek olcaktıyoğun iş temposu yüzünden iptal oldu
of benim de canım tatlı istii ama yasak dukandA salep içsem diyom
ama oda yasak herhal pufffffff fikri olan?
afiyet bal olsun... 1 saat yürüyüş yaparsın olur biter...Biz her ayın başında yemeğe çıkmıyor şirkette yiyoruz hemen. İnanılmaz yoğun çünkü aybaşı.
Tüm departman mc den söylüyordu, benide kandırdılar onlara uydum yaaaa:18:
Cezam nedir söyleyin yapayım hemen :18:
ama ögle yemegi icin cok az degil miii? icerisine yumurta dograsaydin, güzel oluyor ve tok tutuyor..ben bazi kahvaltilarda bir kase yogurt icerisine peynir (o tuzu gibi oluyor) yumurta yulaf uzerine pul biber,nefis oluyor..hemde cok tok tutuyor..yogurtla tabiki cok acikirsin ve ogunler bu sekilde doyurucu olmayinca kacamaklar kacinilmaz oluyor:) benden söylemesi
olsun..gidipte yiyememek vardi:)
mc'ler , Pudingler , Sahlepler , Çikolatalar Havada uçuşuyor ne oldu burda çabuk söyleyin
Kızlar toparlayalım kendımızı benımde canım bazı aksamlar fena çekiyor tatlıyı ama sonra geçiyor direnelim Karnımızı yoklayalım bakın orda ne var :) Yaggggg
bence aksam az ye...bi de canını sıkma yedin geçti gitti, midenin yaşadığı mutluluk biras idare eder seni =)) ben de kuruyemiş yemek istiorum bi de çikolata...'yaaa ben bişi yaptımmm =(' haberim yakında gelebilir haberiniz olsun =p
bence patitislerindende yedinse çok büyük olmalı karışmak gibi olmasın ama
afiyet bal olsun... 1 saat yürüyüş yaparsın olur biter...
mc'ler , Pudingler , Sahlepler , Çikolatalar Havada uçuşuyor ne oldu burda çabuk söyleyin
Kızlar toparlayalım kendımızı benımde canım bazı aksamlar fena çekiyor tatlıyı ama sonra geçiyor direnelim Karnımızı yoklayalım bakın orda ne var :) Yaggggg
Selamlar herkese,
Ben de 12 ocak itibariyle Dukan diyetine basladim. 1.60 boy, 77.5 kilo olarak basladigim diyetimde bugun itibariyle 72.7 ye indim. 3 haftada yaklasik 5 kilo az gibi gorunse de cok yavas kilo veren bi yapim oldugundan buna da seviniyorum. Diyete basladigimdan beri forumu takipteydim, en sonunda uye olmaya karar verdim :)) Zira seyir evrem hazirana, guclendirmem araliga kadar surecek, destege ihtiyacim olacak..
Diyete ek olarak Leslie'yi oneririm herkese. 45 dakikalik videosunu indirdim, gercekten yoruyor insani. Ve sonraki gunlerde tartida kesinlikle eksilere sebep oluyor. Duraklamaya girenler deneyebilirler bence.
Sevgiler ve kolayliklar hepinize..
dost acı sölediii =))
sen de yemek gerçekleşene kdr biras daha incelirsinnnn =) daha güsel olurrr =)
olsun..gidipte yiyememek vardi:)
Sen ne yaptın kuzum söle bakalım.
Midem mutlu ama beynim huzur vermiyor ki. :)
Tüm bir menüydü valla. Ama kolam zero idi :)
Canım dün okudum aktardan alınan açık salepler light süt ile serbestmiş.
Aman ağzından bal damlıyor mersiiii şekerliğim.
hoşgeldin aramıza. Harika vermişsin canım yavaş falan değil bence.
Bence de
Kızlar hadi toparlanın bakayım. Yarına herkes düzenli şekilde başlasın.
Unutmayın başka bir canlının yağlarıyla beslenerek kendi yağlarımızdan kurtulamayızzzzzzzzzzzzzzzz
Ayrıca bugün protein günümdü ama ben hastalıktan ölüyorum, vitamin almak için biber, maydonoz vs sebze yedim. Aslında içim rahat yanlış bir şey yapmadım ama bir yerde de ulen yoksa yanlış mı yaptım diyorum:18:
selam kizlar,bugün seyirimin ilk günü simlanin blogundaki biftek sarmayi yaptim inanilmaz güzel oldu tabi koca bi kasede salata,simdide nescafeyle birlikte mikrodalga kek yiyorum,kim inandirabilirki beni diyette olduguma
daha yapmadım amaaa yapablirimmmm =p
itiraf etmeliyim ki bu forum olmasaydı kesin ben diyeti bırakmıştım... ama iyiki varsınız.. destekleriniz için teşekkürler...
ben seyirde pek kilo veremeyen ilk kişiyim galiba =(
Cnm diyet açısından doğru değil ama hastasın bence meyve bile yemelisin.
Resim isteriz resim isteriz resim isteriz :)
Sakın yapma ben ettim sen etme.
çok teşekkür ederim zaten vazgeçmiş değilim kesinliklede vazgeçmicem, bu kadar kolay bir diyet bulmuşken asla bırakmam.Dukan testini yaptım atak döneminin 2 gün olması uygun görüldü. Ancak ben 4 gün yapmaya kararlıyım daha öncede diyet denemelerim olduğu için vücudum alışkanlığa karşı direnç göstermesin istiyorum.zaten hiç zorlanmıyorum. günde 2 kutu coca-cola zero içiyorum acaba ilgisi olabilir mi? evet serbest biliyorum ama....
Eşim 98 ile başladı (boyu.1.83) bugün 3.günümüze girdik ve 95.7 ye indi ama genel kuralı biliyorum çok kilodan cok gidiyor.
Kararlıyım zayıflıcam asla pes etmicem.
Cuma günü seyir dönemim başlıyor, pazartesi ve perşembeleri saf protein kalan günlerde ise sabze+protein yapıcam kitap elimden düşmüyor zaten.Sizin başarılarınız beni motive ediyor. Kurtulmak istiyorum artık oturunca karnımın katlanmasından.....incecik olmak istiyorum. İnşallaahhhhhhh