Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bence patitislerindende yedinse cezan çok büyük olmalı karışmak gibi olmasın ama

of benim de canım tatlı istii ama yasak dukandA salep içsem diyom
ama oda yasak herhal pufffffff fikri olan?

ama ögle yemegi icin cok az degil miii? icerisine yumurta dograsaydin, güzel oluyor ve tok tutuyor..ben bazi kahvaltilarda bir kase yogurt icerisine peynir (o tuzu gibi oluyor) yumurta yulaf uzerine pul biber,nefis oluyor..hemde cok tok tutuyor..yogurtla tabiki cok acikirsin ve ogunler bu sekilde doyurucu olmayinca kacamaklar kacinilmaz oluyor:) benden söylemesi

özel bir yemek olcaktı yoğun iş temposu yüzünden iptal oldu

olsun..gidipte yiyememek vardi:)

afiyet bal olsun... 1 saat yürüyüş yaparsın olur biter...

yogurt bayaaaa olunca doyuyorum ama artık sıkıldım..bugun böggghhh geldi resmen Allah affetsin ama =( işe geç kalınca hazırlaması en kolay şey o olunca getiriorum ama artık sıkıldım.. =((

mc'ler , Pudingler , Sahlepler , Çikolatalar Havada uçuşuyor ne oldu burda çabuk söyleyin
Kızlar toparlayalım kendımızı benımde canım bazı aksamlar fena çekiyor tatlıyı ama sonra geçiyor direnelim Karnımızı yoklayalım bakın orda ne var :) Yaggggg

Selamlar herkese,

Ben de 12 ocak itibariyle Dukan diyetine basladim. 1.60 boy, 77.5 kilo olarak basladigim diyetimde bugun itibariyle 72.7 ye indim. 3 haftada yaklasik 5 kilo az gibi gorunse de cok yavas kilo veren bi yapim oldugundan buna da seviniyorum. Diyete basladigimdan beri forumu takipteydim, en sonunda uye olmaya karar verdim :)) Zira seyir evrem hazirana, guclendirmem araliga kadar surecek, destege ihtiyacim olacak..

Diyete ek olarak Leslie'yi oneririm herkese. 45 dakikalik videosunu indirdim, gercekten yoruyor insani. Ve sonraki gunlerde tartida kesinlikle eksilere sebep oluyor. Duraklamaya girenler deneyebilirler bence.

Sevgiler ve kolayliklar hepinize..

dost acı sölediii =))

Sen ne yaptın kuzum söle bakalım.
Midem mutlu ama beynim huzur vermiyor ki. :)

bence patitislerindende yedinse çok büyük olmalı karışmak gibi olmasın ama

Tüm bir menüydü valla. Ama kolam zero idi :)

Canım dün okudum aktardan alınan açık salepler light süt ile serbestmiş.

afiyet bal olsun... 1 saat yürüyüş yaparsın olur biter...

Aman ağzından bal damlıyor mersiiii şekerliğim.

hoşgeldin aramıza. Harika vermişsin canım yavaş falan değil bence.

dost acı sölediii =))

Bence de

Kızlar hadi toparlanın bakayım. Yarına herkes düzenli şekilde başlasın.
Unutmayın başka bir canlının yağlarıyla beslenerek kendi yağlarımızdan kurtulamayızzzzzzzzzzzzzzzz

sen de yemek gerçekleşene kdr biras daha incelirsinnnn =) daha güsel olurrr =)

evet :) öylesi daha güzel olur :)

olsun..gidipte yiyememek vardi:)

ayy evet o da doğruu. En iyisi sabretmek sanırım :)

Ayrıca bugün protein günümdü ama ben hastalıktan ölüyorum, vitamin almak için biber, maydonoz vs sebze yedim. Aslında içim rahat yanlış bir şey yapmadım ama bir yerde de ulen yoksa yanlış mı yaptım diyorum :18:

Son düzenleme:
selam kizlar,bugün seyirimin ilk günü simlanin blogundaki biftek sarmayi yaptim inanilmaz güzel oldu tabi koca bi kasede salata,simdide nescafeyle birlikte mikrodalga kek yiyorum,kim inandirabilirki beni diyette olduguma

daha yapmadım amaaa yapablirimmmm =p

canim dukan tatli tarifleri var,onlari denesen isine yarar eminim veya diyelimki cok canin cekiyo yapip bekliyecek vaktin <ok al bi bardak süt icine bir tatli kasigi tatlandirici bir cay kasigida yagi azaltilmis kakao oh mis :)

Cnm diyet açısından doğru değil ama hastasın bence meyve bile yemelisin.

selam kizlar,bugün seyirimin ilk günü simlanin blogundaki biftek sarmayi yaptim inanilmaz güzel oldu tabi koca bi kasede salata,simdide nescafeyle birlikte mikrodalga kek yiyorum,kim inandirabilirki beni diyette olduguma

Resim isteriz resim isteriz resim isteriz :)

daha yapmadım amaaa yapablirimmmm =p

Sakın yapma ben ettim sen etme.

itiraf etmeliyim ki bu forum olmasaydı kesin ben diyeti bırakmıştım... ama iyiki varsınız.. destekleriniz için teşekkürler...

kesinlikle katılıyorum.diyet için en gerekli şey motivasyon ve sürekli burayı okumak ya da yazmak motivasyonu çok yüksek tutuyor.sen çok sık tartılıp moralini bozuyorsun.beyninde sürekli diyet,yiyecek konularıyla meşgul olduğundan bir süre sonra direnç göstermeye başlayacaktır kilo vermene karşı.haftada 1kez tartılmaya gayret et.bu arada arnavut biberi benimde bağırsaklarımı inanılmaz çalıştırır.ama maalesef çok acılı bir süreç yaşarsın...

ben seyirde pek kilo veremeyen ilk kişiyim galiba =(

dur canım ben daha diyete başlamadım.(ben öğretmenim malum şimdi sömestr tatili.illaki bir yerlere gidilip gelinecek.sıkıntı yaşamamak için okulun ilk günü 6 şubatta başlayacağım.) o zaman göreceksin yalnız olmadığını.sana daha öncede yazmıştım ya benim vücut artık yo-yo durumrunda.bende çok yavaş vereceğimi düşünüp kendimi buna hazırlıyorum.ama bir yandanda pozitif düşünmeye çalışıp evrene gereken mesajı gönderiyorum:))

naçizane tavsiyem eğer tatlı ihtiyacın çok yoksa cola içmemen yönünde.yok tatlı kizine giriyorum diyorsanda 1 kutu iç ve bak bakalım kilo verme hızında bir değişiklik olacak mı? hani atak dönemi aslında yüksek motivasyon için ya.seyir nasılsa uzun bir süreç o zaman ki ihtiyaçlarını karşılarsın cola ila.zaten kilocuklarda gitmaya başlamış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…