Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tam kilomu vermeden 3. evre geliştirme evresine geçmiştim. 1 aydır geliştirme evresi yapıyorum. 1 kilo verdim yine de:) 63,3 kilo olmusum
teebrik ediyorum yolun açık olsun... bende görebilicekmiyim acaba o kiloları...

Selam Kızlar

Napıyoruz? Zayıflıyoruz değil mi?

Ben de aynen devam dukaratay diyetine Haftada 5 gün karatay tipi beslenme 2 gün atakla ödem atma şeklinde, son derece basit, yormayan, zevkli ve kilo verdiren bir beslenme programı uydurdum kendime

2 gün sadece saf protein ve en az 3 litre su içiyorum. Cüsse büyük malum 3 litreden azı kurtarmıyor beni

Sakın su içmeyi ihmal etmeyin. Bol bol için kızlar. Kar var dışarda yürüyemiyorum bari evde stepper yapayım 1000 kere

Selaaaam :) birbirimize verdiğimiz gazla zayıflıyoruz zannımca :)

Bu ne hız :) Çok hızlı kilo veriyorsun cnm Sanırım yaza 50 kilo olursun. Sakın haa bırakmayalım diyeti. Bu yaz tuniksiz özgürce gezelim

50 kilo olmak benim için hayal sanırım :) Diyeti bırakmayacağım :) buna garanti verebilirim. İnternetten elbise siparişlerimi de veriyorum. Artık tek tip kıyafet dönemi sona erdi

50 kilo hayal değil, gırtlağımıza dur desek oluruk cicim Bu sene değil 30 yaşında oluruk ama oluruk
50 kilo olmak benim için hayal sanırım :) Diyeti bırakmayacağım :) buna garanti verebilirim. İnternetten elbise siparişlerimi de veriyorum. Artık tek tip kıyafet dönemi sona erdi

Sende durumlar nasıl şekerim

WUHUUUUU süper..........

50 kilo hayal değil, gırtlağımıza dur desek oluruk cicim Bu sene değil 30 yaşında oluruk ama oluruk

Sende durumlar nasıl şekerim
on nömora.... bugun seyirimin ilk günü henüz... ve dün regl oldum... tablom aşağıda görüldüğü üzre...

tam kilomu vermeden 3. evre geliştirme evresine geçmiştim. 1 aydır geliştirme evresi yapıyorum. 1 kilo verdim yine de:) 63,3 kilo olmusum

Allahım bende o günleri görmek istiyorum.bu arada merhaba kızlar.temizliği bitirip ancak gelebildim.gerçi tam bitmedi ama gerisinide yarın yaparım artık yoruldum.görünen o ki bugün herkes tam gaz devam modunda.herkese kocaman alkış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…