Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben activa marka koşu bandı kullanıyorum, 6 yıl garantili, modelşi 4990 dı sanırım..memnunum..

söyle bakalım akşam ne yedin

aslında tam olarak öyle değil... ben diyete başlamadan bi dukan listesi yaptım... her evrede yenilebilecek yemekler... o listeyi eve bıraktım... anacım kafasına göre yapıyo kendileri de dukan yemeklerinden tüketiyolar artık... o yüzden... mesela dün akşam pırasa yapmış... dayanamadım yedim... aslında bugun sebze günümdü ama bugun sebze yemiycem... eğer bugun de sebze değil protein yaparsa şanslıyım ama olmaz sebze yaparsa eve gidince tıpış tıpık mutfağaa koşşş mirayyyy diycem kendime

günaydin kizlar,

simdi krep le pizza gibi birsey yapicam..ton baliklimi yapayim yada sade peynirlimi? arada kaldim kahvalti oldugu icin peynirli yapsam diyorum ama tonbaliklida canim istiyor..öyle oturdum dusunuyorum:) görüntü guzel olursa pilavimla birlikte paylasirim:)

YALANDÜNYA belki o arkadasimiz o gün dayanamayip kacamak yapmak istemistir ve bunu yorumlar duymamak icin serbest gun demis gecmistir yada arkadasimizin dedigi gibi güclendirme yada koruma evresindedir:) bu kadar kasmayin

iste bu!! böyle keyifle yapilir bu diyet

pizzanın yarısına ton balığı yarısına da peynir koy

arkadaşlar merhaba, bende başladım bu diyete. bugun 3.günüm atakta kaç kere pes edecek duruma geldim ama dayandımm benim sormak istediğim tatlandırıcı olarak ne kullanıyorsunuz bir de nerden temin ediyorsunuz?

tatlandırıcı olarak splenda kullanıyoruz. büyük marketlerde ve eczanelerde var. splenda yüksek ısıya dayanıyor. kekler için çok iyi

cnm 3 hafta oldu anca 3 kilo verdim =( normal belki ama hedefime uzagım o yusden üzülüorum..bi de ikizler burcuyum aceleciyim hemen olsun istiorum =)))

Ben de bu hafta sapitanlardanim.pazartesi sabahi resmen 1 1.5 kilo meyve yedim,hani olmasa kirk yil aramam duskun degilim meyveye ama nasil saldirdim.pisman miyim hayir...bagirsaklarim muthis calisti,rahatsiz edici degil de guzel guzel calisti.dunde kucuk bi bira ictim bu sabah tartilmayayim suyunu cikardim dedim ama tartildim dayanamadim ve -400 le uyandim ki takilmisti 1haftadir.ehe.yani bence cok nadir boyle dusuk kalorili lifli saglikli meyvelerle vucudu sasirtmak mi lazim ki?
bu arada regl donemindeki arkadaslar hic takmasinlar.benim hayatim boyunca hic kilo problemim olmadi sonra bi ilac durumum oldu 12kilo aldim 3 haftada.neyse demem o ki 20 gunde 2 kilo anca verebilmistim, artik sinirden aglicaktim umutsuzdum regl olduktan sonra 24.gunumde 2.5 kilo birden gitti,bugun 29.gunum ben 60la basladim 55.2yle uyandim.

Dukan' a 78 kiloyla başladım, süper gidiyordu, bol protein, açlık hissetmiyoruz güya, 3. ay 66 kiloydum.
Ama hayatımda bu kadar etten tiksindiğim başka bir dönem hatırlamıyorum.
Diyet bitti zayıfladık korumaya geçelim derken bir de baktım kansız kalmışım yine, saçlar dökülüyor.
Doktora gidip kan ilacına başladım ve 71 kilo oldum diyetten sonra.
Asla tavsiye etmiyorum, doktoruma da sordum, son zamanlarda bu diyet yüzünden çok hastanın geldiğini söyledi.
Şimdi Allah' a şükür sağlıklı bir diyet yapıyorum ve doktorum da hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi.

irem&özge arkadaşım koşu bandı için bilgi: (netten alıntı)
1-Tabiki marka çok önemli ama koşubandının ilk motor gücüne bakmak gerekir. 2 hp den az
olmamalıdır peki neden?
Motor gücü 1 ila 2 hp arasında olduğu zaman üstünde çalısma süreniz
yarım saat gibi bir zamandır. Süre uzatıldıgı takdırde arızalara ve motor yanmalara sebeb
olur bunula beraber taşıma kapasitesinide etkiler.

2-Motor sezsizligi bilindiği gibi motor ne kadar sessizse bu motorun ne kadar kaliteli oldugunu gosterir.
3-Tartan zemin genelde kimse bilgi sahibi deildir peki bu nedir? tartan zemin yürüdügünüz zemin altında
bulunan esnek papuclar sayesinde kosu bandı üzerınde kosarken kilonuz 80 se basınçla birlikte 100 ,110 kiloya
çıkar buda zemin esnek deilse ilerde eklem rahatsızlıkları demektir eğer esnekse kilonuzun olusturduğu
kilo basıncını direk zemine vermek demektir ve bu yuzden tartan zemin olmasına dikkat edelim

4-Eğim farkı otamatik eğim yaptığınız zaman yokuş yukarı çıkıyormussunuz gibi fazla enerji harcamanızı sağlarsınız
buda kısa zamanda kilo vermek demektir . umarım işine yarar. bende voit marka var iyilerden biridir 6 yıldır kullanıyorum sorun çıkarmadı.

çok enteresan , kırmızı et en iyi kan yapıcıdır ve bildiğim kadarı ilede burda kan tahlili yaptıran arkadaşların kan değerleri yükseldi..bence sizin bünyenize pek yaramamış..

zamanlama hatası diye düşünüyorum... bu diyete başlarken tetkikler yapılmalı... tüketeceğin herşeyden vitamin alabilirsin aslında... örneğin kırmızı et-ciğer yada sakatat türlerinden tüketseydin eğer kan değerlerinde düşüş görmezdin veya vitamin eksikliği desen biber yada birçok sebzeden alabilirsin vitamin ihtiyacını... tabi bu diyeti yaparken rutin tetkiklerine devam etmen gerekir diye düşünüyorum... gerekli olduğu anda organik kapsülleri kullanmak için kontrol şart bana göre... benimde kansızlık sorunum var... ama maşalllah dikkat ettiğim sürece sıkıntı yok... sırf bu yüzden beyaz et tüketmiyorum... çünkü kırmızı etin demir oranı yüksek... yine de geçmiş olsun ama... birşeyleri yaparken doğru-emin ve kontrollü yaplmalıyız bence...

günaydin kizlar..

özgecim bence gayet iyi fikir,ben diyeti sürekli kilabilmek icin hergün degisik tarifler deniyorum simlanin blgoundan hemde tecrübe oluyor davete bi yere giderken yanimda getirebileegim tasriflerde cikiyor mesela dün unsuz keki denedim cok güzel oldu bugün ömrenin pogacasini yaptim oda cok lezzetliydi kekin resmini cekemeden gitti ama pogacayi cektim dur ekliyim bundan günde 2 tane yeme hakkim var ama ben bir tane yedim bir kasik yulaf kepek hakkimida tavuk köftesine kullanicam cünkü

kırmızı et kansızlığın tedavisidir zaten, sen sadece beyaz et mi yedin acaba?

canım kan ilaçları kendi başına kilo aldırmaz,iştahını açar dolaylı yoldan alabilirsin ama aldırmayanlar da var..zira sana damardan ilaç verebilirdi bu sayede de kilo almazdın..vitamin takviyeleriyle de saç vs sorunları çözülebilir..o yüsden arkadaslarımın tedirgin olmasına gerek yokk..sana da dyetinde başarılar diliorum =)

Cevaplar için herkese teşekkürler.
Annem diyete başlarken '' Oh nihayet et yiyeceksin. kan değerlerin yükselecek'' dedi ama sonuç şaka gibiydi.
Bilmiyorum ki eksik mi vitamin aldım ne yaptım
Kırmızı et de yiyordum ama çoğu zaman tavuk. Biber falan da çok yemedim, sanırım bunlardan.
Zamanlama hatası olabilir çünkü diyete doktor kontrolünde veya değerlerime bakıldıktan sonra değil, kitabı alır almaz başladım.
Şimdi kan ilaçları, vitamin, saç için vitamin, folik asit, bir sürü ilaca devam :)

Yupppiiiiiiii sonunda İzmir'e de kar yağdıııı Her yer bembeyaz. Güne yağan karın güzelliğinle başladım. Umarım hepimizin günü güzel geçer...Öğleden sonra aşağı inip kartopu oynamak istiyorum.

Benim dün akşamki menüm kızlar:)
Hardal soslu-mantarlı dana et sote, buharda haşlanmış brüksel lahanası ve zeytinyağlı bakla.

hadi o zaman iyi eğlencelerr....

Süpersin :)

allah seni napsın :) istanullda bıktı kardan artık

Son düzenleme:
tam kilomu vermeden 3. evre geliştirme evresine geçmiştim. 1 aydır geliştirme evresi yapıyorum. 1 kilo verdim yine de:) 63,3 kilo olmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…