Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çook tşkr ederizz =) mutlaka denicem =)

aramıza hoşgeldin canım.inşallah senin ve hepimizin son diyeti olur.

=)) süpersin =) ben bugunlerde havamda diilim o yüsden böle olumsuzum, yoksa çok olumluyumdur zira uzun süredir irademe bu kadar hakim olamamıştım,1 aydır hiiç abur cubur yook,hep sağlıklı şeyler..sen bi başla hepimiz destek için hazırız =)

canım benim çok teşekkür ederim.ben diyete başlarken yanımda okuldan 3 arkadaşımı daha başlatacağım.ben buradan destek alıp ,onlara destek olacağım.bu arada akşam için temin edebilirsen ton balığı yesen.öğleninde biraz hafif oldu ya evede geç gideceksin,biraz keser seni.işyerine 1-2 kutu ton bırakabilirsin böyle zamanlar için.bu arada canı tatlı isteyen ve işyerinde olanlar;içinde tarçın bulunan bitki çaylarını içebilirler.tarçın tatlı ihtiyacını bastırır.birde doğuş'un mistik chai'si var.sütün içinede katılıp içilebiliyor.onuda tavsiye ederim

kepek hakkını kullanmadıysan akşama sadece yoğurda karıştırdığın kepeğini ye.kullandıysan sadece yoğurt.bunu yap ki vicdan azabın hafiflesin(ben böyle zamanlarda çok azap çekerim de)biliyorsun yoğurdun yağ yakma özelliği var.birde 2-3 gün tartılma moralini bozma.

Naaaptın sen kızım yaa... Arkadaşım sakın ama sakın bir daha yapma böyle bir şey, mc de ızgara tavuk salata var diyetine uygun, ben yiyiyorum dışarı çıktığımda falan, bazen eve de söylüyorum hatta. Neden hamburger menü yedin ki anlamış değilim. Bu gibi durumlarda mutlaka diyetine uygun bişi bulursun, yeter ki iste.

of benim de canım tatlı istii ama yasak dukandA salep içsem diyom
ama oda yasak herhal pufffffff fikri olan?

Canım, doğadan ın tarçınlı karanfilli çayını sıcak sütle yap, tatlandırıcı koy, iç. Aynı salep gibi oluyor, eşimin icadıdır

nasilsiniz, diyetler nasil gidiyor? ben hala giribim, kendime gelemedim bi türlü. yediklerime dikkat ediyorum. günde 1 meyve yiyorum son 3 gündür. iyilesinceye kadar böyle idare edicem. insallah cabucak iyi olurumda diyete tam anlamiyla devam ederim.

yeni gelmis arkadaslara hosgeldiniz diyorum. insallah hedeflerinize ulasir ve birdaha hiiiiiic kilo almazsiniz.

Canım, buralardan sakın ayrılayım deme, güçlendirmeyi ve sonrasını bizimle paylaşman hepimiz için çok önemli. Nişastalı olarak neler yedin??

Bugün başladım ve ilk günden misafirim geldi ama bozmadım diyetimi
İnşallah dewam edeceğim şuan bi halsizlik geldi gibi hafifte baş ağrım var
Bi de testi yapmayı beceremedim sinir oldum bana yapabilecek biri var mı?

Arkadaşlar ben bu diyete hiç inanmıyorum. Bu diyeti diş hekimi bir arkadaşım uyguluyor fakat, hiç iyi değil bence. Biz 3 arkdaş dışarı çıktık. 3 ümüz de fazla kiloluyuz. Birimiz 68, birimiz 65 ben de hamile olarak 76 kiloyum. Biz iki arkdaş normal yedik, tatlı söylemedik, ayrıca porsiyonlarımız küçüktü. Dukan diyeti yapan arkadaşımızın porsiyonu çok büyüktü, tabağında hem kocaman pilav ve patates kızartması ile birlikte ana yemeği vardı, hepsini sonuna kadar yedikten sonra bir de dondurma söyledi. Meğer serbest günüymüş. Bence bu iyi bir davranış değil.

merhabalar

bugün arkadaşa gittim, amanım neler yapmış neler, bir sürü kişi var, neden yemem diyen insana bu kadar ısrar ederler anlamış değilim, yemem kardeşim varmı ötesi, tadına bak bari, kimse görmez mutfakta ye.... yuh dedim vallahi
yemem dedim de başka bişey demedim, 3 bardak çay içtim geldim
aklınızda olsun biyere gideceğiniz zaman öğlen olabildiğince çok yiyin, karnınız çok tok olsun yani, canınız çekmez ve ısrarlara dayanabilirsiiniz böylelikle
sabahta regl oldum, karnım öyle şişki anlatamam.....

dukan diyetini yaptınız mı yada kitabı okudunuz mu merak ettim....
ben aylık düzenli kan tahlili yaptırıyorum ve diyeti 4 aydır uyguluyorum, 21 kilo verdim hiç sorun yaşamadan da o yüzden soruyorum........
yoksa sadece arkadaşınızın yediklerine bakarak mı yorum yaptınız??

süprisss evdeimmm =) dualar işe yaradı =)) ama yarın fazla mesai olcak gibi =/ ama bu sefer tedarikli gitmek niyetindeim =) hımm almak lazım onları en kısa zamanda =)) çok tşkr ederimm

ben o ısrar edenleri anlamıorum..nie böle yapıolar >=( heralde diorum kilo vermemi istemiolar =/

kızlarr... çok önemli bişey danışmam lazım... ve bu akşam buna mutlaka yanıt almam lazım ki yarın ona göre yemek götüreyim işe... yarın sebze+protein günüm seyire geçiyorum.. ama bu akşam eve geldiğimde... sebze yedim şöyle ki; annecim yazık bugun s+p günüm sanıp bana pırasa yapmış... domates-maydanoz-roka-kırmızı biber... yağsız tuzsuz hazırlamış bi güzel... bide yanına kıymalı yumurta yapmış... yine yağsız tabi... bende yedim ama kötü bişey olmadıgını düşünüyorum... bide çook özlemişim onların tadını dayanamadımda... yarın sizce sırf protein mi yoksa sebze+protein yapsam sorun olurmu... bana çoook acil cevap lütfennnn... yarın s+p yapmak istiyorum ayrıca

Sen şimdi bugünden başlamış oldun sebze+proteine Bir sorun yok canım sen yarın protein yap devam et .Sanırım sen 1/1 Yapıyosun o yüsden hiç bişecik olmaz.Bende yarın sebzeye başlıcagım dolaptaki havucu yemek için sabırsızlenıyorum şimdiden :) Hadi 2.Aşamamız kolay gelsin bakalım :)

yaaaa.... yarında yemek istiyorum tadına doymadımki ama... hem domates çorbası istiyorum deliler gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…