Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

eet pes etmek yok inşallah =)))) bi de yemediim için göbiş az cıkıo o yusden ii hissetmeye çalışiim kendimi bari =)

hoşgeldiiiiiiiiin bende her dieti denemiş ve monotn beslnmelerden sıkılmış biri olarak dukanda kendimi buldum diyebilirim...
üzülme canım ya benim koca da öyle. her akşam karşımda kekleri çikoları götürüyo ama adam kilo alacağına zayıflıyo bende kısıyom kısıyom aç geziyom ama kilo veremiyom ama bu dukan iyi geldi 1 hafta oldu başlayalı ve regl olmama rağmen tartı düştü çok mutluyum
yok ben aramam .... aramamalıyım... üşenirim aramaya hem
ben ararım bulurum kız üşenmem bak aklıma getirdin işte dur bir tartılam gelem

Seyir evresine bugün geçeçektim ama yarın geçmeye karar verdim ve yarın üstelik tartılcam bakalım sonuç ne çıkacak :) Herkese kolay gelsin kızlar :)

masallah herkese,, hepiniz icin tek tek tahtaya vuruyor, nazar degmesin diyorum..herkesin motivesi süper okudugum kadariyla..ne guzel )KILOSUNUN DEGISMEDIGINE ÜZÜLEN ARKADASLAR gecen hafta bende hic gram verememistim..daha seyirin 2. haftasinda cok erken bir duraksama diye üzülmüstüm ama bu sabah 900 gr gitmis görunce cook sevindim :)) yani bunlar oluyor sadece israrla kacamaksiz devam etmek..kaldiki ben bebegimden dolayi dukana uygun kacamaklar yapiyorum mecbur:) yinede normal seyirde devam ediyor kilo vermem..yine normal herkeste oldugu gibi kilo sabitlenmem oluyor..bence sabirla aynen devam etmek,,acele etmemek lazim..herkese kolayliklar,,sabirlar diliyorummm

basarilar..belki biraz yavas gider daha önceki diyet denemeleriniz yüzünden ama dukanin belirledigi tarihtede gider..cunku orda onceki diyet deneyimlerini soruyor ve ona göre bir tarih cikiyor.. kolay gelsin

Bugün önemli bir yemeğe gideceğim :) bana dua edersiniz dimiii :)

Ayrıca kendimi zayıf hissediyorum ben yaaa :)

Tartımı da annem saklayacak pazartesi tartılcammm :)

sinavindan basarilar :)) kirik not istemiyoruz:)

yanina light süt alsan? meyveli süt olabilir yada eiscaffe, latte fln onlarinda lightlari oluyor ve insani bir süre sakinlestiriyor..ben o sekilde kahveler bulunduruyorum evde ihtiyac aninda yanima alip kullaniyorum ..yada light meyveli yogurt..ama digeri bana dahaiyi geliyor

kolay kolay gitsinler bi daha gelmesin o kilolar inşallah =)

öğlen yemeği olarak yogurt aldım,baharatladım yiyorum simdi... light süt içine nescafe,hergün ögleden sonra ara öğünüm zaten çook seviorum =)) haberimiz olsa bişiler getirirdim evden aksam icin ama artık yapıcak bişi yook kahvemi gec içip idare edicem..sizler de dua edin de iptal olsun mesai =)) bu arada da tatlı bebişini öp bizim için =)

Son düzenleme:
Bugün önemli bir yemeğe gideceğim :) bana dua edersiniz dimiii :)

Ayrıca kendimi zayıf hissediyorum ben yaaa :)

Tartımı da annem saklayacak pazartesi tartılcammm :)

slm canım maşallah sana aldın başını gidiyorsun ben halen 99 dayım dün regl oldum acaba sonra verirmiyim .her sabah tartılıyorum .bu gün protein günüm

kızlar normalde regl öncesi 2-3 gün ağrı çekerdim... başlardı en az 3 gün daha kıvrandırırdı... çünkü ilk iki gün çok zor kanamam olur nedense... fakat bu sefer öyle olmadı... bu sabah hafif bi kasık ağrısı yaptı ve regl olmuşum... ama inanılmaz bi ağrım var şu an ve deli gibi kanamam... zırt pırt wc yetişmekten yoruldum... şimdi ağrı kesici içtim belki ağrım biraz hafifler... yoksa çalışamıycam... bu diyetin böyle bi etkisi olabilirmi acaba?... yani yoğun kanama daha rahatsız ediyo ağrıdansa... ayyyy... dayanamıyorum ikiside çookk kötüü....:2:

Kızlar ben çok fena bişiy yaptım yaaa
Offf bu hafta çok kötü oldu düzen mahfoldu.

zevkle... ama benden önce baskülün seni motive edicek inan bana

Bugün ki hatadan sonra imkansız tatlım ya

Hoşgeldin aramıza arkadaşım

Yaşasın Dukan kardeşliği

Sanmam canım havalardandır belki. Üşütmüş olabilir misin acaba?

Allah yardımcın olsun canım =) herşey gönlünce olsun =)

benim yemek yalan oldu böhüüüüüü. İyi dileklerin için teşekkür ederim :)

sinavindan basarilar :)) kirik not istemiyoruz:)

sınav olsaydı kesin 100 alırdım ama olmadııı

slm canım maşallah sana aldın başını gidiyorsun ben halen 99 dayım dün regl oldum acaba sonra verirmiyim .her sabah tartılıyorum .bu gün protein günüm

Teşekkür ederim öncelikle. Regl sonrası kesin bir düşüş yaşarsın. Son zamanlarda bu kadar hızlı düşüş yaşamamın sebebini yoğunluğa, hastalığa ve az yememe bağlıyorum. Yoksa bu kadar hızlı gitmezdi.

nie yalan oldu?? ne yemeğiydi kii?

bence aksam az ye...bi de canını sıkma yedin geçti gitti, midenin yaşadığı mutluluk biras idare eder seni =)) ben de kuruyemiş yemek istiorum bi de çikolata...'yaaa ben bişi yaptımmm =(' haberim yakında gelebilir haberiniz olsun =p

bence patitislerindende yedinse çok büyük olmalı karışmak gibi olmasın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…