masallah herkese,, hepiniz icin tek tek tahtaya vuruyor, nazar degmesin diyorum..herkesin motivesi süper okudugum kadariyla..ne guzel
)KILOSUNUN DEGISMEDIGINE ÜZÜLEN ARKADASLAR gecen hafta bende hic gram verememistim..daha seyirin 2. haftasinda cok erken bir duraksama diye üzülmüstüm ama bu sabah 900 gr gitmis görunce cook sevindim :)) yani bunlar oluyor sadece israrla kacamaksiz devam etmek..kaldiki ben bebegimden dolayi dukana uygun kacamaklar yapiyorum mecbur:) yinede normal seyirde devam ediyor kilo vermem..yine normal herkeste oldugu gibi kilo sabitlenmem oluyor..bence sabirla aynen devam etmek,,acele etmemek lazim..herkese kolayliklar,,sabirlar diliyorummm
basarilar..belki biraz yavas gider daha önceki diyet denemeleriniz yüzünden ama dukanin belirledigi tarihtede gider..cunku orda onceki diyet deneyimlerini soruyor ve ona göre bir tarih cikiyor.. kolay gelsin
sinavindan basarilar :)) kirik not istemiyoruz:)
yanina light süt alsan? meyveli süt olabilir yada eiscaffe, latte fln onlarinda lightlari oluyor ve insani bir süre sakinlestiriyor..ben o sekilde kahveler bulunduruyorum evde ihtiyac aninda yanima alip kullaniyorum ..yada light meyveli yogurt..ama digeri bana dahaiyi geliyor