takdir-e şayan bir tablo ile karşımızdasın... tebrik ediyorum hemde kocaman kocaman... Allah nazarlardan saklasın...günaydın kızlar benim güçlendirme gayet iyi gidiyor 56.5 -57.4 arası değişiyor :) bazen uymasamda sonuçlar değişmiyor sabredin arkadaşlar + lar hepimizde oldu hergün tartılmada + gözüküyor yapabiliyorsanız haftada 1 tartılın yok benim gibi dayanamıyorsanız + ların geçici olduğunu unutmayın :) benim 1 ay daha kaldı güçlendirmenin bitmesine
bakalım koruma nasıl olacak sevgiler hepinize ... :)
canım oluyo arada duruşlar panikleme bozmadan devam et değişecek ibreeeeeeeKızlar lutfen bana yardim edin.2 gündür tüm kurallara harfiyen uymama rağmen bir gram kilo veremedim. 32 yaşındayım bir kızım var hayatımda hiç bir zaman balık etli bile olmadim.boyum 1.64 iken max 53 idim takı doguma kadar şimdi 60 kiloyum.bundan önce diyet denemelerim oldu ve 9 kilo verdim ama son 3 yıldır bi ileri bi geri gittim ve hiç veremedim. Diyet denemelerim oldu ama max 2 gün sürdü. Şimdi cok kararliyim bırakmıcam ama moralim cok bozuk cooook.
ewet ewet süperimmm... hem olsun +1800 olsa da kemerim yine geri geldiği son delikten iliklenebildi :=)) yavaş yavaş da olsa gidicek kilolar... DUKAN'ın bi bildiği varmış ki Mayıs'ta çıtır olucaksın-Kasım'da da kilonu sabitliyceksin dedi... :=)) Hem DUKAN seyire geçişte 81,6 olmayı önermişti... çok da anormal gitmiyorum demekkii... (diye motive ediyorum kendimi)
tebrikleeeergünaydın kızlar benim güçlendirme gayet iyi gidiyor 56.5 -57.4 arası değişiyor :) bazen uymasamda sonuçlar değişmiyor sabredin arkadaşlar + lar hepimizde oldu hergün tartılmada + gözüküyor yapabiliyorsanız haftada 1 tartılın yok benim gibi dayanamıyorsanız + ların geçici olduğunu unutmayın :) benim 1 ay daha kaldı güçlendirmenin bitmesine
bakalım koruma nasıl olacak sevgiler hepinize ... :)
ya bende günde en az 2 kez tartılıyom tutamıyom kendimiiiiiiiii benim tartıyıda biri saklasa dicem ama arar bulurum ben onu:)takdir-e şayan bir tablo ile karşımızdasın... tebrik ediyorum hemde kocaman kocaman... Allah nazarlardan saklasın...darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah... bende yarın sabah seyire geçerken son kilomu alıcam ve gün içinde annemi arayıp baskülü saklamasını rica edicem... banyoya dişlerimi fırçalamaya bile girdiğimde, sabah akşam tartılasım geliyo... görünce dayanamıyorum napim... ama dönem dönem tartılmak en doğrusu dediğin gibi... böyle hayal kırıklıkları yaşamam hem... acayip ağrım da başladı zaten... bu regl dönemim çok sıkıntılı geçiyor benim... ağrılı sızılı...şişkinlik deseniz hat safhada... ama hepsi geçici tabi... mayısta mükemmel bir vücuda sahip olma düşüncesi... eylülde prensesler gibi bir gelin olabilme hayali... bütün olumsuzlukları unutturuyor...
takdir-e şayan bir tablo ile karşımızdasın... tebrik ediyorum hemde kocaman kocaman... Allah nazarlardan saklasın...darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah... bende yarın sabah seyire geçerken son kilomu alıcam ve gün içinde annemi arayıp baskülü saklamasını rica edicem... banyoya dişlerimi fırçalamaya bile girdiğimde, sabah akşam tartılasım geliyo... görünce dayanamıyorum napim... ama dönem dönem tartılmak en doğrusu dediğin gibi... böyle hayal kırıklıkları yaşamam hem... acayip ağrım da başladı zaten... bu regl dönemim çok sıkıntılı geçiyor benim... ağrılı sızılı...şişkinlik deseniz hat safhada... ama hepsi geçici tabi... mayısta mükemmel bir vücuda sahip olma düşüncesi... eylülde prensesler gibi bir gelin olabilme hayali... bütün olumsuzlukları unutturuyor...
yok ben aramam .... aramamalıyım... üşenirim aramaya hemya bende günde en az 2 kez tartılıyom tutamıyom kendimiiiiiiiii benim tartıyıda biri saklasa dicem ama arar bulurum ben onu:)
ben seyirde pek kilo veremeyen ilk kişiyim galiba =(
Ölçülerimi aldım... Tarihlerini yazdım... Dukanın önerdiği tarihlerdeki kilolarımıda yazdım... Çok sıkı takip ediyorum... Aslında beni spor adına yaptıklarım düşündürüyor... Yeterlimi değil mi kestiremiyorum... pazar ve pazartesi günleri dans kursum var 1 saat orda oryantal ve roman oynuyorum... eve geliyorum saat 9 buçuk 10 oluyo... 100 de mekik çekiyorum duş alıp yatıyorum... diğer günler işten eve gelmem 8 yada 8 buçuk en geç evdeyim... o saatten sonra yürüyüş yapamam gün içinde işteyken de hiç mümkün değil... çünkü muhasebeciyim ve koltuğumdan kalkamıyorum desem yeri var... ben bunun için küçük de olsa şöyle bir çözüm ürettim yaklaşık 15-20 dk yüürüyorum akşam eve gitmeden... birkaç durak önce inip... ayrıca dik yokuşlar sonunda oturuyoruz... ilk başladığım zamanlarda çok zorlanırdım şimdi çok rahat çıkabiliyorum... acaba bunlar yeterli olurmu... kar kış kaybolursa zaten akşamları yürüyüşe bile çıkarım parklardaki spor aletleriyle spor bile yapabilirim bu imkanım var çünkü... umarım işe yarar...eminim canım prensesler gibi gelin olacaksın sadece sabret pes etme en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın ve sıklaştığını görünce şaşıracaksın vücut ölçülerini al kilo verme sende göreceksin ki sıklaşıyorsun inan çok motive ediyor :) bide Leslie yapabiliyorsan yap çok işe yarıyor örnek 90 cm belim şuan 73- 72 cm :)
itiraf etmeliyim ki bu forum olmasaydı kesin ben diyeti bırakmıştım... ama iyiki varsınız.. destekleriniz için teşekkürler...
canım hep aynı şeyleri söylüyorum ama beden ölçülerini al kilo vermesende inceliyorsun :)sevgiler ...
zevkle... ama benden önce baskülün seni motive edicek inan banaBırakmak yok aynen devam ediyoruz.
Dur bakalım yarında sen bana destek olmak zorunda kalabilirsin.
Ben + kaç çıkıcam bakalım
çok saol tatlım..sizlere dert yanabiliorum ya onu mazur görün..moralim cok bozuk aksam mesaiye kalcakmışız,aksam yemeğim yook,yakında yemek isticeim bi yer yook =( hava çok soğuk,spor yapamıorum,bide eşim abur cubur yiyo yine de kilo verio,ben yemiorum veremiorum..bozmadım hiç ama dayanma gücümün azaldığını hissediorum ki ben 'potansiyel aç' olduğum için dönüşüm muhteşem olur evdeki herşeyi yerim die korkuorum =/
arkadaşım merhaba.dukan'ın testini yaptınmı başlamadan önce?muhtemelen sana atakta 1kg verirsin demiştir ya da diyecektir.fazla kilosu olanlarda atakta daha çok gidiyor.birde bence hergün tartılıp moral bozmak yerine birkaç günde bir tartılıp aradaki süreçte motivasyonunu sağlam tutmak daha önemli.eğer devam edersen seyirde mutlaka gidecektir endişe etme.sende bilirsinki vucut sık kilo alıp verdiğinde bir süre sonra zayıflamaya direnç göstermeye başlıyor.belkide o dönemdesindir.ama vazgeçme kararlı bir şekilde uygula diyetini.eninde sonunda zayıflayacaksınşimdi bundan vazgeçersen bir sonraki diyet denemendede başarılı olamazsın bunu bil.
Benim eşimde 10 kilo verdi abur cubur meyve hepsini yedi bide :) yanında benim dukan yemeklerini erkekler biraz daha şanslı bize göre daha hızlı yakıyorlar doğa gereği moralini bozma.:)
ewet ewet süperimmm... hem olsun +1800 olsa da kemerim yine geri geldiği son delikten iliklenebildi :=)) yavaş yavaş da olsa gidicek kilolar... DUKAN'ın bi bildiği varmış ki Mayıs'ta çıtır olucaksın-Kasım'da da kilonu sabitliyceksin dedi... :=)) Hem DUKAN seyire geçişte 81,6 olmayı önermişti... çok da anormal gitmiyorum demekkii... (diye motive ediyorum kendimi)
Allah'ııımmmmmmm.......... Ben bu gazla... Uçarım...işte bu! bence yarında tartılma reglin bitene kadar bekle ki motivasyon tavan yapsın:)
ben seyirde pek kilo veremeyen ilk kişiyim galiba =(
Bugün önemli bir yemeğe gideceğim :) bana dua edersiniz dimiii :)
Ayrıca kendimi zayıf hissediyorum ben yaaa :)
Tartımı da annem saklayacak pazartesi tartılcammm :)