Günaydın kızlar.
Berbat bir akşam geçirdik. Eve gittik elektrikler yok. Saat 4 gibi gitmiş akşam üstü.
Ev kombili olunca buz olmuş mecbur gittik kayınvalideme. Onun ev sobalı.
Yemeği de orada yedik, çok yemedim ama diyetime de uyamadım.
Yemekten sonra sobada kestane pişirdi eşim bir güzel kola ile onuda yedikkkk.
Gerçi dün hafif beslenecektim ama akşama en azından uyarım diyordum.
Dokuz buçuk gibi eve geldik hala gelmemişti elektrikler ve bu sabah çıkarken de yoktu.
Arıza oluşmuş Gaziosmanpaşa da nerdeyse hiçbiryerde yoktu.
Hadi bizim gidecek sıcak bi yerimiz vardı da minicik bebeği olanlar, hastası olanlar ne yaptı acaba.
Allah yardım etsin.
Dün ki menüm.
Sabah buğday ekmeği arasında domates, peynir, salam
Öğlen 1 tavuk but haşlama, 3-4 parça tavuk kuşbaşı ızgarada yapılmış, 2 parça kanat ızgara
Akşam tarhana çorbası, mercimek yemeği, tavuk ciğer sote, salata
Ara kestane ve zero kola
Neyse bugün işallah normal beslenmeme geçiyorum. Midem çok çok fena çünkü. Rahatsız ediyor çok yemek artık.
2 gündür cok kötü hastayim, grip banada vurdu. bogazlarim, kulaklarim gözlerim yaniyor. sanki buldozer gecmis üzerimden de her heryerim kirilmis gibi agriyor. bi de adet dönemine giriyorum, istah artmasi, tatli istiyor canim. diyetten uzak durmak, birakmak istemiyorum, napiyim sizce?. ama böyle cok halsiz düstüm. dün aksam esimin zoruyla meyve yedim
telli turnam sende hosgeldin canim, nasilsin? hamilelgin nasil gidiyor? daha msjlari tam okuyamadim cok ilerlemis sayfalar. ssnin geldigini görünce cok sevindim. yegenimiz kac aylik oldu, kiz erkek hayirlisiyla ne olcak?
Canım geçmiş olsun. Meyveni ye bence de. Portakal kivi mandalina ye bol bol. Kuşburnu çayı tüket. Gribe iyi geliyor.
Kızlar cvplariniz icin çok tskler. Bugünden itibaren 1 hafta karatay yapayım bakalım. Kilo verebilecekmiyim. Zaten hamur ısı ekmek yemedim hiç. Ama dün cheese kek yedim. Pişmanlık dan gecenin bı vakti 4.200 m yurumusum. Benim 1 ayliginada olsa bı dukan yapmam şart. yoksa karatayda gr gr vererek gitmez bu 3.5 kilo. Bakalım haftaya Pazartesi kilomda bı oynama olacakmi. O zamana kadarda esimi ikna edebilirim belki. Çünkü dukan icin 1 ayda 3 buçuk kg verilir herhalde öyle degilmi yürüyüşlerimi de yapıyorum en az haftanin4 gunu. Hadi bakalım azıcık gaza geldim çok sagolun eski dostlar
Hadi bakalım hayırlı olsun. İşallah güzel sonuçlar alırsın.
ya kızlar ben hindi füme aldım ama onunla ne yapabilirim zerre fikrim yok... biri bana yardımcı olabilirmii kiii
Kreplerin arasında, kahvaltıda, omlet içinde kullanıyorum bende.
selamlaarr
bu yulaf kepeğini günde ne kadar tüketmemiz gerekiyooo?
Atakta 1,5 seyirde 2 kaşık.
Herkese Merhaba,
Yaklaşık bir hafta süren araştırmam sonucunda bugün dukan diyetine başladım. Şuan 60.5 kiloyum hedefim 55 olmak. Boyum 1.64cm doğumdan önce max 53.5 kiloydum ve istediğim herseyi giyen çok fit bir insandım. Şimdi 55 olsam süper olucak.Derhal markete koştum ve atak evresi için serbest olan yiyeceklerden epeyce aldım....
İlk günüm gayet iyi geçti yulaf kepeğini yoğurtla falan yemek benim için imkansız olduğundan yemem gereken miktardan krep yapıyorum.Ekmek niyetine tüketiyorum.Yarında yulaf kepeğinden bazlama yapıcam 1,5 yemek kaşığını aşmadan tabi.Araştırdığım kadarı ile abartmamak kaydı ile kuru maya kullanabiliyoruz.
Gelişmeleri size aktarıcam. Buarada ben bu forumu en baştan okumaya başladım ve başlarda İPEKSİR nickli bir arkadaş vardı hala burda mı acaba?
Hoşgeldin aramıza.
kızlar atak evresinin ilk günündeyim ve ölüyorum açlıkdan bu saatte tavuk ızgara yiyebiliyormuyuz nolurr acil cevap
Zaman ve miktar sınırlaması yok cnm.
Benimde ilk gunüm bugün, ayran, süt, yoğurt biraz midemi bulandırdı ama kahve icince gecti o da. Acıkmadım hiç aslında fazla da yemedim, i̇ns iyi olur sonuc
İlk günler bulantı oluyor sonra alışır vücut cnm.
herkese günaydın...
kızlar... vücudumda baya ödem varmış herhalde çoook hızlı kilo veriyorum ve muhtemelen ödemi atıyorum hala... umarım seyirde uzun duraksamalar yaşamam... maşallah hepimizee maşallahhh
Maşallah aman canım.