Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım yaaa bende çok öpüyorum..

Çok geçmiş olsun. Aman sizde dikkat edin.

Bu diyet bizim için nimet hele ki şöyle düşünün kızlar en zor günleri atlattınız bu diyette. Diyetin ilk başlarında insan neler çekiyor. Onca cefa çekip vücuda diyeti alıştırdıktan sonra kaçamak yaparak haksızlık etmeyesiniz. Az kalmış zaten anam anam siz çıtırken ben yarım dünya gezicem. Canım az kalmışki senin zaten baktın çok daraldın geç güçlendirmeye biraz heyecan kat diyetine

Kilolarımı hiç düşünmüyorum ay kızlar ne bulsam yiyorum desem yeridir Midem bir bulandımı gözüm hiç bir şeyi görmüyor vallahi
Böyle bir diyetten haberdarım ya kilolar vız gelir tırıs gider.

çook tatlısın yaaa =) onlar kilo alsın göbişlerii cıksın =) aksama ben tavuk göğsünü kuşbası doğrayıp yagsız kavurcam,içine biber,domates,baharat ilave edicem tavisye ederim yanına da ayran =))

sende öylesin canım..bende yapayım olmazsa, akşama yemeim yok, olmadı lıght ton yerim diyodum..

Evet evet, ben de diyorum eşime 2 tane daha doğursam vız gelir, nasıl olsa kilo vermenin formülünü biliyorum

Hamilelik bir kadının yaşayacağı en güzel, en anlamlı ve hiç bir şeyin yerini tutamayacağı bir süreç, ben bu sürecin hakkınla yaşanmasından yanayım. Hayatımız boyunca bir ya da iki kez yaşanılacak bir duygu, bir özgürlük yani yemek yeme konusunda fazla sıkma zaten kendini. Canın ne çekiyorsa abartmamaya çalışarak ye, ama itiraf etmeliyim ki hamileyken abartarak yemek yeme lüksü kadar da güzeli yok Doğumdan sonra vücut toparlıyor zaten kendini, dukan diyetimiz de var nasılsa. Güzeller güzeli bir anne olucaksın

ben light sütü kaynatıp biraz tatlandırıcı katıyorum,üzerine de tarçın serpiyorum.tarçın tatlı isteğinizi azaltıyor tavsiye ederim:) bir de dukanella vazgeçilmezim:)

Son düzenleme:
Mrb dukancilar bende annemde babamin çok uzun zamandır ilk kez evime gelmiş olmasının sonucu hezimete uğrayıp dukani birakanlardanim. 2 buçuk ayın sonunda 5.5 kg vermistim ve hedefime 2 kg çık kalmıştı. Birazda tavuk et canıma tak etti. Karatay in kitabını aldım. Orda da dukana göre serbest olan o kadar çok yiyecekten sonra( bu kadar yemeyle zayiflanmaz) pisikolojisiyle tatlı kacamaklarim oldu. 1 kg geri aldım. Kilo veremiyorum çok yavaş gidiyo diyen dukancilar bı karataya geçsin de görsünler ve anlasınlar dukanla ne kadar hızlı kilo verdiklerini. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi hedefime 3.5 kg var ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. Esim dukan dan bıkmıştı. Daha dogrusu benim onla aynı seyleri yemememden bıkmıştı. Ondan saklı da dukan yapamam su aralar hep evde. Eve hep günlük sut alıyoruz yagsiz aldığımı görünce yine kızacak. Of ya bıktım su diyet muhabbetinden Napicam yaaaaa

Son düzenleme:

eşim değil daha olur inşallah, öyle istiyoruz da biraz sıkıntılı... dua lazım :26:

ay canım benimmmmmmmm, nasıl özlemişim mesajlarını
bidaha bu kadar boşlama emi bizi,
yalnız vallahi öyle, arada aynada kendime bakıp "bu ben miyim??" diyorum, dünyanın en güzel şeyi sağlıkla kilo vermekmiş
ayrıca hedef 60 hatta 58 artık benim, inşallah o günleride görürüm mart bitmeden
sen kiloyu falan boşver, şu 9 ayın keyfini çıkar, bebişin sonrasında senden acısını çıkaracak nasıl olsa

Ben de reglimin bitmesini bekliyorum gerçek kilomu öğrenebilmek için, bu arada ilaçlarımı da bitirmiş olurum. Ondan sonra güçlendirmeye geçicem Darısı senin başına arkadaşım...
sağol canım, inşallahhhhhh mart bitmeden geçmiş olcam bende

yahu bu mesajı ben mi yazdım diye düşündüm birden arkadaşım, aynennnnnnn katılıyorum

eşinin destek olmaması çok zor olur senin için, ayrı yemek yapmak ve yemek bir dert, yanındaki insanın bundan memnun olmaması hepten ayrı bir dert
bizde tam tersi, eşim sabah bana dukan kahvaltısı hazırla normal yapınca öğlen olmadan karnım acıkıyor diyor... yada normal yemek yaparsam neden yağ koydun diye söyleniyor
şimdi sana ne desem bilemedim, 2-3 kilo içinde sorun yaşamaya gerek yok bence
illa dukan veya karatay yapmak zorunda da değilsin zaten
yemeklerini yağsız yapıp, ekmeği bırakıp, pasta börek ve aburcuburdan da uzak durarak tabi 3 ana 3 ara öğün beslenmeyi dene bence
leslie yada sadece yarım saatlik yürüyüşte eklersen bunun yanına zaten kilo verirsin ki
hem eşinlede ters düşmemiş olursun
düşün bence.....

Merhaba
Yaa aynı evde olup da yapamazsın ki gizli gizli dukanı. Bence eşine açık açık söyle, benim bu diyeti bir süre daha yapmam lazım, ben böyle mutluyum de. Anlayışla karşılaması lazım seni. Yoksa işin çok zor canım yaa. Ya da güçlendirme kısmından devam etsen, hem senin için daha rahat olur, hem de eşin açısından. Mesela hafta sonları eşinle birlikte ödül yemeğini yersin. Her gün sebze ve protein tüketirsin.Yavaş yavaş gider kalan bir kaç kilo, tabii dikkat edersen. Bu da bi seçenek olabilir senin için.

Merhaba,
Hiç tanışmamış olsakta sizi bende merak ettim.
İyi olmanıza sevindim. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Tarçınlı sütttt

eşim değil daha olur inşallah, öyle istiyoruz da biraz sıkıntılı... dua lazım :26:

Hadi işallah. :)

2 gündür cok kötü hastayim, grip banada vurdu. bogazlarim, kulaklarim gözlerim yaniyor. sanki buldozer gecmis üzerimden de her heryerim kirilmis gibi agriyor. bi de adet dönemine giriyorum, istah artmasi, tatli istiyor canim. diyetten uzak durmak, birakmak istemiyorum, napiyim sizce?. ama böyle cok halsiz düstüm. dün aksam esimin zoruyla meyve yedim

telli turnam sende hosgeldin canim, nasilsin? hamilelgin nasil gidiyor? daha msjlari tam okuyamadim cok ilerlemis sayfalar. ssnin geldigini görünce cok sevindim. yegenimiz kac aylik oldu, kiz erkek hayirlisiyla ne olcak?

Kızlar cvplariniz icin çok tskler. Bugünden itibaren 1 hafta karatay yapayım bakalım. Kilo verebilecekmiyim. Zaten hamur ısı ekmek yemedim hiç. Ama dün cheese kek yedim. Pişmanlık dan gecenin bı vakti 4.200 m yurumusum. Benim 1 ayliginada olsa bı dukan yapmam şart. yoksa karatayda gr gr vererek gitmez bu 3.5 kilo. Bakalım haftaya Pazartesi kilomda bı oynama olacakmi. O zamana kadarda esimi ikna edebilirim belki. Çünkü dukan icin 1 ayda 3 buçuk kg verilir herhalde öyle degilmi yürüyüşlerimi de yapıyorum en az haftanin4 gunu. Hadi bakalım azıcık gaza geldim çok sagolun eski dostlar

Ne demek, dostlar ne günler için...Bizi de haberdar et durumundan. Bakalım faydası olucak mı. Ekmek yerine yulaf kepeğinden krep yap, ye, tok tutar en azından. Yürüyüşünü yaptıktan sonra rahat rahat verirsin sen o bir kaç kiloyu, hiç merak etme.

Aynen senin gibiydim ben de, şimdi iyiyim ama o ağır dönemde diyet miyet kalmamıştı. Sonrasında toparladım Allahtan. Meyve yiyebilirsin, çünkü bu hastalık çok fena bişi. Tatlı olarak light puding yap kakaolu, günde bir taneyi geçmeden yiyebilirsin bu dönemi atlatana kadar en azından. Tabii puding yapacak halin var mı bilmiyorum, ben yiyecek iki lokma bişi bile yapamamıştım, hatta yemeye bile halim yoktu. Ama çok dayanamayacak gibi olursan ve benim gibi kolunu kaldıracak halin yoksa ve kakao delisiysen Özsüt'e sipariş ver, light krem şokola ye bi tane, çok iyi gelir.

Ayy ben bunları yazdım ama;( sen yurt dışındaydın demi

girip baslangici ama insallah cabuk atlatirim canim, sagolasin. evet yurt disindayim desendesencim. light puding bulamadim burda ben. normal dr.oetkerin pudingini 0 yagli sütle yapmayi düsünüyorum tabi dedigin gibi yapabilirsem. suan kizimla bile ilgilenecek durumda degilim dinlenmek istiyorum ama yattikca dahada agirlasiyorum sanki. 2 hastalikta bi araya geldi gerci daha adet olmadim ama karnim felaket agriyor. hap kullanmaktan nefret eden biriyim, bogazimdan gecmiyor. ama mecbur kalirsam kullanmak zorunda kalcam. simdi meyve falan yersem kendimi toparlayamam diyet elden gider diye korkuyorum zaten 2 dukan denemem bu, bidaha bozup tekrar baslarsam dahada yavaslar kilo vermem diye düsünüyorum. sen nasil oldun, atlattin mi gribi?

kimse girp olmasin ya, cok fena oluyor insan. grip olanlara allah tez zamanda sifalar versin.

ya kızlar ben hindi füme aldım ama onunla ne yapabilirim zerre fikrim yok... biri bana yardımcı olabilirmii kiii

ya kızlar ben hindi füme aldım ama onunla ne yapabilirim zerre fikrim yok... biri bana yardımcı olabilirmii kiii

hindi fümeyi tariflerde pizzada kullanmışlardı.ancak ben hiç kullanmadığım tadı konusunda garanti veremem.ben alsaydım ilk yumurtalardım kesin

bol bol zencefil tüketmeni tavsiye edebilirim griplerde en buyuk yardimcim..ve saglam bir istirahat..baska birseye ihtiyac duymadan atlatabilirisin belki ozaman gecmis olsun

telli turnam
o heyecanlari yeni yasadim..guzel heyecanlar..kolayliklaR guzellikler diliyorum

BILGE SELAM, nasil gidiyor?

tablo denedim ama olmadi arkadaslar.. nasil yapildigin bilen varmi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…