- 1 Nisan 2009
- 836
- 9
- 43
Aman Allahım kimleri görüyorum benCanım, nasılsın şimdi. Çok geçmiş olsun aman Allah bebişini de seni de korusun canım, aman kendine de bebişe de dikkat et. Biz de senin kulaklarını çınlattık Nes'le kaç sefer. Merak ediyoruz seni. Böyle arada bi olsa da gir de haberdar et bizi, seni gidi kaçak seniiii....
2,5 ayı geride bıraktın demek, zaman ne çabuk geçiyor. Sen hamilesin, aldığın 2 kilocuk noolucak. Hele bi bebişini al kucağına sağlıcakla, kiloları vermenin formülünü biliyoruz nasılsahiiiç takma kafana.
Nes'le ikimiz bir kaç haftadır grip midir nasıl bi hastalıktır onla uğraşıyoruz. Antibiyotikler, ilaçlar, diyetten sapmalar vs. Şimdi toparladık sayılır gerçi ama hala ilaç kullanıyoruz. Benim de güçlendirmeye geçmeme bir iki hafta kaldı, aslında geçsem şimdi geçerim ama hadi diyorum biraz daha devam ediyim seyire.
Seni çooook öpüyorum hayatım, kendine ve bebişe iyi bak, bizleri unutma, arada bir uğra görüşelim
Herkesin kilo verme duruma farklı cnm. Kıyas yapma bence. Sen aynen devam et eminim iyi sonuçlar alacaksın.
doğru söylüyosun ama napayım işte, kıyaslıyorum
Canım nugget lar yağ oranı az da olsa yasak diye biliyorum ama bi araştır istersen.
yüksek ama , bişey yapamayınca mecbur tüketiyorum, belkide o yüzden kilo veremiyorum yaaa(
Geçen hafta bizde öyleydik cnm. İki gün hiç konuşmadık ama sonra düzeldk. Zaman zaman oluyor işte olması da lazım aslında.
İşallah uzamaz cnm düzelirsiniz sizde.
amaann hepsi aynı işte
çook tatlısın yaaa =) onlar kilo alsın göbişlerii cıksın =) aksama ben tavuk göğsünü kuşbası doğrayıp yagsız kavurcam,içine biber,domates,baharat ilave edicem tavisye ederim yanına da ayran =))
Canım yaaa bende çok öpüyorum..
Çok geçmiş olsun. Aman sizde dikkat edin.
Bu diyet bizim için nimet hele ki şöyle düşünün kızlar en zor günleri atlattınız bu diyette. Diyetin ilk başlarında insan neler çekiyor. Onca cefa çekip vücuda diyeti alıştırdıktan sonra kaçamak yaparak haksızlık etmeyesiniz. Az kalmış zaten anam anam siz çıtırken ben yarım dünya gezicem. Canım az kalmışki senin zaten baktın çok daraldın geç güçlendirmeye biraz heyecan kat diyetine
Kilolarımı hiç düşünmüyorum ay kızlar ne bulsam yiyorum desem yeridirMidem bir bulandımı gözüm hiç bir şeyi görmüyor vallahi
Böyle bir diyetten haberdarım ya kilolar vız gelir tırıs gider.
atak dönemimdeyim 4.günüm 5 gün yapıcam ama regl olucağım için çılgınlar gibi tatlı yemek istiyorum hoş yememem gerekn herşeyi canım çekio orası ayrıda :) Tatlı olayı için light dondurma yiyebiliyormuyuzyada nasıl bişeyler yapabilirm bayanlar
teşekkür ederim tatlım, aynen senin eşinin yaptığını yapıyo benimkide
carrefourdan aldım ben canım ama markasını hatırlamıyorum.. bilindik markalardan biridir, bilmediğimi almıyorum ama unuttum işte
evde varsa bakarım buzluğa..
ay canım benimmmmmmmm, nasıl özlemişim mesajlarınıCanım yaaa..
Verdiğin kiloya bak ve geride bıraktıklarına. Eminim şimdi aynaların karşısında daha dimdik duran bir Nes var aramızda. Kaçamak yaparken hep eski halini düşün tatlım. Şu an nerden baksan bir 10 kg var aramızda. Aman ha emeğine yazık. Sakın sakın o balonu patlatayım deme bende seni patlatırım
Süper olmuşsundur sen yaaa. Fıstık gibisindir eminim. Şımarıp sarılma yemeklere. O aradaki kaçamakların hep şımarmalarından. Sen hala şımarmayı haketmedin. Ne zaman 65 kg da 2 ay kalırsın ozaman hakedeceksin. Az kaldı zaten yaa ha gayret.
sağol canım, inşallahhhhhh mart bitmeden geçmiş olcam bendeBen de reglimin bitmesini bekliyorum gerçek kilomu öğrenebilmek için, bu arada ilaçlarımı da bitirmiş olurum. Ondan sonra güçlendirmeye geçicemDarısı senin başına arkadaşım...
Evet evet, ben de diyorum eşime 2 tane daha doğursam vız gelir, nasıl olsa kilo vermenin formülünü biliyorum
Hamilelik bir kadının yaşayacağı en güzel, en anlamlı ve hiç bir şeyin yerini tutamayacağı bir süreç, ben bu sürecin hakkınla yaşanmasından yanayım. Hayatımız boyunca bir ya da iki kez yaşanılacak bir duygu, bir özgürlükyani yemek yeme konusunda fazla sıkma zaten kendini. Canın ne çekiyorsa abartmamaya çalışarak ye, ama itiraf etmeliyim ki hamileyken abartarak yemek yeme lüksü kadar da güzeli yok Doğumdan sonra vücut toparlıyor zaten kendini, dukan diyetimiz de var nasılsa. Güzeller güzeli bir anne olucaksın
eşinin destek olmaması çok zor olur senin için, ayrı yemek yapmak ve yemek bir dert, yanındaki insanın bundan memnun olmaması hepten ayrı bir dertMrb dukancilar bende annemde babamin çok uzun zamandır ilk kez evime gelmiş olmasının sonucu hezimete uğrayıp dukani birakanlardanim. 2 buçuk ayın sonunda 5.5 kg vermistim ve hedefime 2 kg çık kalmıştı. Birazda tavuk et canıma tak etti. Karatay in kitabını aldım. Orda da dukana göre serbest olan o kadar çok yiyecekten sonra( bu kadar yemeyle zayiflanmaz) pisikolojisiyle tatlı kacamaklarim oldu. 1 kg geri aldım. Kilo veremiyorum çok yavaş gidiyo diyen dukancilar bı karataya geçsin de görsünler ve anlasınlar dukanla ne kadar hızlı kilo verdiklerini. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi hedefime 3.5 kg var ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. Esim dukan dan bıkmıştı. Daha dogrusu benim onla aynı seyleri yemememden bıkmıştı. Ondan saklı da dukan yapamam su aralar hep evde. Eve hep günlük sut alıyoruz yagsiz aldığımı görünce yine kızacak. Of ya bıktım su diyet muhabbetinden Napicam yaaaaa
Mrb dukancilar bende annemde babamin çok uzun zamandır ilk kez evime gelmiş olmasının sonucu hezimete uğrayıp dukani birakanlardanim. 2 buçuk ayın sonunda 5.5 kg vermistim ve hedefime 2 kg çık kalmıştı. Birazda tavuk et canıma tak etti. Karatay in kitabını aldım. Orda da dukana göre serbest olan o kadar çok yiyecekten sonra( bu kadar yemeyle zayiflanmaz) pisikolojisiyle tatlı kacamaklarim oldu. 1 kg geri aldım. Kilo veremiyorum çok yavaş gidiyo diyen dukancilar bı karataya geçsin de görsünler ve anlasınlar dukanla ne kadar hızlı kilo verdiklerini. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi hedefime 3.5 kg var ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. Esim dukan dan bıkmıştı. Daha dogrusu benim onla aynı seyleri yemememden bıkmıştı. Ondan saklı da dukan yapamam su aralar hep evde. Eve hep günlük sut alıyoruz yagsiz aldığımı görünce yine kızacak. Of ya bıktım su diyet muhabbetinden Napicam yaaaaa
Selam kızlar
Nabersiniz yaaaaa.
Ne zamandır giremiyorum bu başlığa yaaa. Çizelgede kaldı
Bir gebeliktir başıma gelmeyen kalmadı yani. O kadar zor bir dönemden geçiyorum ki. Böbreklerimden taş ve kum döküyorum canım çıktı desem yeridir. Bir kaç gün raporluydum. O kadar ağrı sancı yaşadım ki rahim kasılmalarından az kaldı düşüğe sebep olacaktı.
Ama hep aklımdasınız yaaa. Nescim ne yaptın canım. Ah ah şimdi senle kafa kafaya gidiyor olacaktık. Bende diyeti bırakmanın verdiği sarhoşlukla 2 kilocuk kadar aldım. Hoş 2,5 ayda o kadar normal diyorum yani bunada şükür.
desendesenim ne yaptı acep.
atak dönemimdeyim 4.günüm 5 gün yapıcam ama regl olucağım için çılgınlar gibi tatlı yemek istiyorum hoş yememem gerekn herşeyi canım çekio orası ayrıda :) Tatlı olayı için light dondurma yiyebiliyormuyuzyada nasıl bişeyler yapabilirm bayanlar
eşim değil dahaolur inşallah, öyle istiyoruz da biraz sıkıntılı... dua lazım :26:
Kızlar cvplariniz icin çok tskler. Bugünden itibaren 1 hafta karatay yapayım bakalım. Kilo verebilecekmiyim. Zaten hamur ısı ekmek yemedim hiç. Ama dün cheese kek yedim. Pişmanlık dan gecenin bı vakti 4.200 m yurumusum. Benim 1 ayliginada olsa bı dukan yapmam şart. yoksa karatayda gr gr vererek gitmez bu 3.5 kilo. Bakalım haftaya Pazartesi kilomda bı oynama olacakmi. O zamana kadarda esimi ikna edebilirim belki. Çünkü dukan icin 1 ayda 3 buçuk kg verilir herhalde öyle degilmi yürüyüşlerimi de yapıyorum en az haftanin4 gunu. Hadi bakalım azıcık gaza geldim çok sagolun eski dostlar
2 gündür cok kötü hastayim, grip banada vurdu. bogazlarim, kulaklarim gözlerim yaniyor. sanki buldozer gecmis üzerimden de her heryerim kirilmis gibi agriyor. bi de adet dönemine giriyorum, istah artmasi, tatli istiyor canim. diyetten uzak durmak, birakmak istemiyorum, napiyim sizce?. ama böyle cok halsiz düstüm. dün aksam esimin zoruyla meyve yedim
telli turnam sende hosgeldin canim, nasilsin? hamilelgin nasil gidiyor? daha msjlari tam okuyamadim cok ilerlemis sayfalar. ssnin geldigini görünce cok sevindim. yegenimiz kac aylik oldu, kiz erkek hayirlisiyla ne olcak?
Aynen senin gibiydim ben de, şimdi iyiyim ama o ağır dönemde diyet miyet kalmamıştı. Sonrasında toparladım Allahtan. Meyve yiyebilirsin, çünkü bu hastalık çok fena bişi. Tatlı olarak light puding yap kakaolu, günde bir taneyi geçmeden yiyebilirsin bu dönemi atlatana kadar en azından. Tabii puding yapacak halin var mı bilmiyorum, ben yiyecek iki lokma bişi bile yapamamıştım, hatta yemeye bile halim yoktu. Ama çok dayanamayacak gibi olursan ve benim gibi kolunu kaldıracak halin yoksa ve kakao delisiysen Özsüt'e sipariş ver, light krem şokola ye bi tane, çok iyi gelir.
Ayy ben bunları yazdım ama;( sen yurt dışındaydın demi
ya kızlar ben hindi füme aldım ama onunla ne yapabilirim zerre fikrim yok... biri bana yardımcı olabilirmii kiii
2 gündür cok kötü hastayim, grip banada vurdu. bogazlarim, kulaklarim gözlerim yaniyor. sanki buldozer gecmis üzerimden de her heryerim kirilmis gibi agriyor. bi de adet dönemine giriyorum, istah artmasi, tatli istiyor canim. diyetten uzak durmak, birakmak istemiyorum, napiyim sizce?. ama böyle cok halsiz düstüm. dün aksam esimin zoruyla meyve yedim
telli turnam sende hosgeldin canim, nasilsin? hamilelgin nasil gidiyor? daha msjlari tam okuyamadim cok ilerlemis sayfalar. ssnin geldigini görünce cok sevindim. yegenimiz kac aylik oldu, kiz erkek hayirlisiyla ne olcak?