sanirim kitabi almadan bu diete baslamak dogru olmiyacakti,o yüzden bugün internetten siparis verdim kitabi,kitap gelene kadar atak devresini yapsam olur heralde dimi?10 kilo vermek istiyorum ,5 gün yapsam atak devresini cokmu uzun olur,bide atak devresinde sadece yagsiz et ürünlerimi yediniz,cevaplarsaniz cok memnun olurum kizlar
ya kızlar ben hindi füme aldım ama onunla ne yapabilirim zerre fikrim yok... biri bana yardımcı olabilirmii kiii
merhaba arkadaşlar bugün itibari ile artık bende aranızdayım.bir kaç foruma girdim diyet yapmak için ama yapamadım ya verdim 1 2 kilo sonra geri aldım 4 5 kilo olarak.yada başladım açlığa dayanamadım bıraktım.3 gündür burayı takip ediyorum ve kafama çok yattı özellikle atak evresi protein olması ben yumurtasız kahvaltı asla yapamıyorum.
neyse benim anlayamadığım sorular var bunlara cevap verirseniz çok sevinirim atak evresini benim kaç gün yapmam gerekiyor 65 kiloyum hedefim 57kg.bide atakdan sonraki evreyi anlamadım 1 gün protein 1 gün sebze proteinmi?:26:yoksa 1 gün protein 1 gün sebzemi?:26: ve bu ikinci evre kaç gün sürüyor soruyorum kızmayın lütfen bunları pek kavrayamadım bugün kitap için çarşıya indim bulamadım.yulaf kepeği aldım doğrumu aldım bilmiyorum yanlış kullanmak istemiyorum resmi koyuyorum bumu yulaf kepeği bikeresinde 5 i biryerde çayı aldığımda bana yanlış vermişlerdi onu kullanmıştım aynı gazaba uğramak istemiyorum.inşallah başarırım kızlar.bu arada size yazı yazarken eşimde bi yandan göbeğe bak katmer katmer maşallah diyip duruyor hadi başlamada durrr şimdiiiiii
Eki Görüntüle 335811 Eki Görüntüle 335812 doğrumu almışım kızlar:26:
arkadaslar bende bugün mutsuz uyandim600g fazlalikla. Dünkü kacamagim sadece 2-3 dilim peynirdi. Bir iki güne regel olacagim onun etkisi varmidir?
kendimi çok kötü ve mutsuz hissediyorum..bugün 20.günüm,buna rağmen 3,5 kilo verdim..herkes benden hızlı veriyo..günlük sporumuda yapıyorum..veremeyecekmiyim ben bu kiloları yaa..akşam bozacaktım nerdeyse diyeti..yediğim hiç bişeyden keyif almıyorum,tarifleri denedim dün, hepside kötü oldu..ben niye veremiyorum yaaa, offffffffffffffff
ben sade de yedim,parçalayıp üstüne yumurta kırıorum 1,2 sefer de çemensiz yağlarını ayırdığım pastırma ile karıstırıp üstüne yumurta kırdım..başka da bişi yapamadım =))
İçine giremediğim eteğimin ve montumun içine girdim yaaaa :) daha ne olsun
krep yapıyorum bir tarafı pişince arkasını çeviriyorum o zaman üstüne hindi füme biraz çemensiz pastırma biraz beyaz peynir biraz kaşar rulo yapıyorum ve yiyorum afiyetle deneyin isterseniz :) sevgiler...
selamlaarr
bu yulaf kepeğini günde ne kadar tüketmemiz gerekiyooo?
yulaf kepeği konusunda kitaptada bir karışıklık var ama sanırım miktarlar şöyle.atakta 1.5_seyirde 2_korumada 3 yemek kaşığı.karışıklıkta şöyle:dukan kitapta atak kısmını anlatırken 1.5 kaşık demiş.sonra seyir kısmını anlatırken atakta olduğu gibi 2 kaşık demiş.sanırım bir çeviri hatası var.doğrusunun yukarıdaki gibi olduğunu düşünüyorum.
Ben geldiiiim :)
Arkadaşımın düğünü vardı . önümden neler neler geçti, sarmalar, çorbalar, tatlılar, cipsler, kolalar, çikolatalar neler nelerama bir tane bile alıp ağzıma atmadım. Yiyecek bir şey bulamadığım için çok bir şey yiyemedim ama bir kilo daha vermişim :)
bol bol zencefil tüketmeni tavsiye edebilirim griplerde en buyuk yardimcim..ve saglam bir istirahat..baska birseye ihtiyac duymadan atlatabilirisin belki ozamangecmis olsun
telli turnam
o heyecanlari yeni yasadim..guzel heyecanlar..kolayliklaR guzellikler diliyorum
BILGE SELAM, nasil gidiyor?
kendimi çok kötü ve mutsuz hissediyorum..bugün 20.günüm,buna rağmen 3,5 kilo verdim..herkes benden hızlı veriyo..günlük sporumuda yapıyorum..veremeyecekmiyim ben bu kiloları yaa..akşam bozacaktım nerdeyse diyeti..yediğim hiç bişeyden keyif almıyorum,tarifleri denedim dün, hepside kötü oldu..ben niye veremiyorum yaaa, offffffffffffffff
kızlar atak evresinin ilk günündeyim ve ölüyorum açlıkdan bu saatte tavuk ızgara yiyebiliyormuyuz nolurr acil cevap
kızlar atak evresinin ilk günündeyim ve ölüyorum açlıkdan bu saatte tavuk ızgara yiyebiliyormuyuz nolurr acil cevap
tabiki yiyebilirsin, zaten bu diyetin olayı o: zaman ve miktar sınırlaması yok :)kızlar atak evresinin ilk günündeyim ve ölüyorum açlıkdan bu saatte tavuk ızgara yiyebiliyormuyuz nolurr acil cevap
merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin.atak evresini 3 gün yapman yeterli.seyir evresinde 1gün sebze+protein(sp),1gün protein(p) günü olacak.seyir evresini istersen 5sp_5p olarakta yapabilirsin ama 1sp-1p yapmak uygulamada daha kolay oluyor ve 20 günün sonunda aynı miktarda kilo veriyorsun.2.evre yani seyir evresini istediğin kiloya ulaşıncaya kadar yapıyorsun.3.evre güçlendirme verdiğin her kilo için 10 gün üzerinden hesap yapıyorsun.yani hedeflediğin 8 kg verdiğini varsaydığımızda 8*10=80 gün.dukanın sitesinde soruları cevaplayarak ideal kilonu hesaplattırdığında sana takvimde çıkarıyor.hangi zamana kadar hangi evreyi uygulayacağınla ilgili.açıkçası resimden pek birşey anlamadım ama yulaf kepeği heryerde bulunmuyor.öyle küçük bir aktardan aldıysan doğru şey olmama ihtimali yüksek.ankarada rosmann markette ve istanbul baharatta varmış.