- 13 Ekim 2007
- 7.037
- 13
Bende iki kaşık kullanıyorum seyirde.
Ama kızlar ben hergün yemiyorum ya kepeği illa hergün yemek şartmı acaba?:44:
Bende iki kaşık kullanıyorum seyirde.
Ama kızlar ben hergün yemiyorum ya kepeği illa hergün yemek şartmı acaba?:44:
ben ilk gün ekmek yaptım hala onu yiyiyorum... bayatladı ama olsunHergün yemek gerekiyor ama ben hep unutuyorum, açıkçası üşeniyorum krep yapmaya ekmek yapmaya
Hergün yemek gerekiyor ama ben hep unutuyorum, açıkçası üşeniyorum krep yapmaya ekmek yapmaya
domates çorbası hayatımın her evresinin vazgeçilmezidir.... p+s günümde mutlaka bunu tüketirim... çokda tok tutar hem... teşekkürler ince düşüncen için...
selamsiz nasilnin bakim :) duaknci oldun sende öylemi? iyi yapmissin canim okudugum kadariyla iyi gidiyor,benimde bugün atakta 3. ve son günüm :)
canim kitapda bunun üstünde cok durmus dukan amca kesinlikle yiyin diyor hem kepekle yapilan tarfiler kurtarici oluyor sahsim adina :)
kizlar seyirdeki 2 kasik yulaf kepegini saf protein günündede yiyebiliyormuyuz?
ben ilk gün ekmek yaptım hala onu yiyiyorum... bayatladı ama olsun
bir seferde bir haftalik ekmek yapip günlük kepek miktarina göre yiyebilrisn .
valla bana az bile geliyo günlük kepek miktari :)
Aslında buzlukta poğaça tarzı bir şey var. Onu biile çıkarıp yemiyorum, alışkanlık oluşmadı sanırımekmek denesem motive olurum belki, bir de onu deneyeyim. Teşekkürler :)
Afiyet bal şeker olsun.
Yasommmm çok sevindim canım. Sık sık gel buraya o zaman.
Aynen benim de özellkle kahvaltıda krep kurtarıcım ama vaktim olmuyor yapmaya yada üşengeçlik diyelim.
Evet 2 kaşık seyirin hergününde yenebiliyor canım.
MALZEMELER:
-1 adet közlenmiş patlıcan kons.(şekersiz,yağsız)
-1/2 kg tavuk kuşbaşı
-1 küçük soğan
-1 sarmısak
-1 kase yağsız yoğurt
-4-5 kaşık domates rendesi
-istenen baharatlar
patlıcan konservesi sudan geçirilip süzülmeye bırakılır.(fazla tuzu çıksın diye)
veya kendiniz de patlıcan közleyebilirsiniz.
tavuklar yağsız tavada kavrulur.suyunu çekince soğan eklenir.soğan kavrulunca dom.rendesi ,1 çay.brd.su ve baharatlar eklenerek pişirilir.
patlıcanlar tavada ısıtılır ve tabağa alınır.üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür.tavuklar da eklenerek servis edilir.
Aslında buzlukta poğaça tarzı bir şey var. Onu biile çıkarıp yemiyorum, alışkanlık oluşmadı sanırımekmek denesem motive olurum belki, bir de onu deneyeyim. Teşekkürler :)
Yaşasın kilo vermek
selamlar kendi konuma yazdım ama burayada yazmak istedim
cumartesi günü öglen ızgara köfte yogurt domates biraz acı biberle geçti dışardaydım
akşam ızgara balık biraz marul ve turp otu salatası (3-4 çatalcık) üstüne lorlu cizkek.. bu akşam tartıldıgımda ki yemek sonrası 57 kgydim.. bu 3 gün atak + 2 gün seyir evresinde 61 den 57 ye düşmek demekti..
buraya kadar herşey güzeldi ama o akşam migdemde bi yanma başladı sanırım dedim kek dokundu cünkü aşırı koydum sanırım aromalarını agır gelmişti.. önemsemedim ama ertesi sabah yataktan bulantıyla fırladım bütün günüm kusma aglama halsizlik ve üşümekle geçti evdekiler diyete bagladılar ben bile öyle düşünmeye başlamıstımki aynı şeyler kardesimdede oldu ikimizde acillerde güzelce yatıp serumları yiyince ancak bugün toplayabildik.. gerçi toplanmışta sayılmam her yanım agrıyor migdem belim göüs kafesim acıyor.
bugun işe gelmeden tartıldım 58.5 a fırlamış bile kg. anne yemekleri ve serumların etkisi olsa gerek
cumartesi günü öglen ızgara köfte yogurt domates biraz acı biberle geçti dışardaydım
akşam ızgara balık biraz marul ve turp otu salatası (3-4 çatalcık) üstüne lorlu cizkek.. bu akşam tartıldıgımda ki yemek sonrası 57 kgydim.. bu 3 gün atak + 2 gün seyir evresinde 61 den 57 ye düşmek demekti..
buraya kadar herşey güzeldi ama o akşam migdemde bi yanma başladı sanırım dedim kek dokundu cünkü aşırı koydum sanırım aromalarını agır gelmişti.. önemsemedim ama ertesi sabah yataktan bulantıyla fırladım bütün günüm kusma aglama halsizlik ve üşümekle geçti evdekiler diyete bagladılar ben bile öyle düşünmeye başlamıstımki aynı şeyler kardesimdede oldu ikimizde acillerde güzelce yatıp serumları yiyince ancak bugün toplayabildik.. gerçi toplanmışta sayılmam her yanım agrıyor migdem belim göüs kafesim acıyor.
bugun işe gelmeden tartıldım 58.5 a fırlamış bile kg. anne yemekleri ve serumların etkisi olsa gerek
Evet yiyebilirsin, şahsen ben yiyiyorum yaniii....Bir dene, yavaşlatırsa kilo vermeni yemezsin, bende azıcık yavaşlattı ama yedim.
Bu sene grip bile değişime uğramış, nasıl bir hastalıktır bu böyle. Amin canım, Allah tüm hastalara acil şifalar versin, hele ki bebeklere. Onlara kıyamıyorum, biz bir şekilde atlatıyoruz ama bebişlere yazık yaa...
Aynen benim ki de senin gibi başlamıştı, şimdi daha iyiyim Allaha şükür. Bol bol bitki çayı iç sıcacık, meyve falan da ye artık napıcaksın. Normal puding yapma canım, onda şeker var, light pudingte tatlandırıcı var. Mısır nişastasından tatlandırıcıyla kendin puding yapabilirsin. Bir de mevyeli light yoğurtlar var, onlardan yiyebilirsin, tatlı ihtiyacını oldukça gideriyor. Umarım daha iyisindir.
Atakta 1,5 yemek kaşığı, seyirde 2 yemek kaşığı şekerim...
bilgecim nasıl gidiyo? kaç kilosun söylede kıskanayımYaşasın kilo vermek
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler :)
evet önce saglık sonra yine dukaaan :)