Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende iki kaşık kullanıyorum seyirde.
Ama kızlar ben hergün yemiyorum ya kepeği illa hergün yemek şartmı acaba?:44:

selamsiz nasilnin bakim :) duaknci oldun sende öylemi? iyi yapmissin canim okudugum kadariyla iyi gidiyor,benimde bugün atakta 3. ve son günüm :)

canim kitapda bunun üstünde cok durmus dukan amca kesinlikle yiyin diyor hem kepekle yapilan tarfiler kurtarici oluyor sahsim adina :)

kizlar seyirdeki 2 kasik yulaf kepegini saf protein günündede yiyebiliyormuyuz?

kusura bakamayin kizlar,baliklama daldim :)

bende 3 gündür dukanciyim ama daha önce 2 sefer denemis ve ataktan seyire gecememistim bi türlü ilk denemelrimde atakda 2 3 kilo kadar vermistim ama simdi veremiyorum henüz 800 grdayim yarin ne olur bilemiyorum ama zaten dukan da öyle olacagini söylüyor ,kisacasi diyet yapip kiloalri al ver al ver bünyemizi hallettik

domates çorbası hayatımın her evresinin vazgeçilmezidir.... p+s günümde mutlaka bunu tüketirim... çokda tok tutar hem... teşekkürler ince düşüncen için...

Afiyet bal şeker olsun.

Yasommmm çok sevindim canım. Sık sık gel buraya o zaman.
Aynen benim de özellkle kahvaltıda krep kurtarıcım ama vaktim olmuyor yapmaya yada üşengeçlik diyelim.
Evet 2 kaşık seyirin hergününde yenebiliyor canım.

MALZEMELER:
-1 adet közlenmiş patlıcan kons.(şekersiz,yağsız)
-1/2 kg tavuk kuşbaşı
-1 küçük soğan
-1 sarmısak
-1 kase yağsız yoğurt
-4-5 kaşık domates rendesi
-istenen baharatlar

patlıcan konservesi sudan geçirilip süzülmeye bırakılır.(fazla tuzu çıksın diye)
veya kendiniz de patlıcan közleyebilirsiniz.
tavuklar yağsız tavada kavrulur.suyunu çekince soğan eklenir.soğan kavrulunca dom.rendesi ,1 çay.brd.su ve baharatlar eklenerek pişirilir.
patlıcanlar tavada ısıtılır ve tabağa alınır.üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür.tavuklar da eklenerek servis edilir.

ben ilk gün ekmek yaptım hala onu yiyiyorum... bayatladı ama olsun

bir seferde bir haftalik ekmek yapip günlük kepek miktarina göre yiyebilrisn .

valla bana az bile geliyo günlük kepek miktari :)

Aslında buzlukta poğaça tarzı bir şey var. Onu biile çıkarıp yemiyorum, alışkanlık oluşmadı sanırım ekmek denesem motive olurum belki, bir de onu deneyeyim. Teşekkürler :)

selamlar kendi konuma yazdım ama burayada yazmak istedim

cumartesi günü öglen ızgara köfte yogurt domates biraz acı biberle geçti dışardaydım
akşam ızgara balık biraz marul ve turp otu salatası (3-4 çatalcık) üstüne lorlu cizkek.. bu akşam tartıldıgımda ki yemek sonrası 57 kgydim.. bu 3 gün atak + 2 gün seyir evresinde 61 den 57 ye düşmek demekti..

buraya kadar herşey güzeldi ama o akşam migdemde bi yanma başladı sanırım dedim kek dokundu cünkü aşırı koydum sanırım aromalarını agır gelmişti.. önemsemedim ama ertesi sabah yataktan bulantıyla fırladım bütün günüm kusma aglama halsizlik ve üşümekle geçti evdekiler diyete bagladılar ben bile öyle düşünmeye başlamıstımki aynı şeyler kardesimdede oldu ikimizde acillerde güzelce yatıp serumları yiyince ancak bugün toplayabildik.. gerçi toplanmışta sayılmam her yanım agrıyor migdem belim göüs kafesim acıyor.

bugun işe gelmeden tartıldım 58.5 a fırlamış bile kg. anne yemekleri ve serumların etkisi olsa gerek

Aslında buzlukta poğaça tarzı bir şey var. Onu biile çıkarıp yemiyorum, alışkanlık oluşmadı sanırım ekmek denesem motive olurum belki, bir de onu deneyeyim. Teşekkürler :)

RICA EDERIM;SIMLANIN blogunda cok güzel tarifler var mesela bi tane pizza kraker tarifi var hemde yulaf kepeksiz yol icin cok ideal yaniniza alip yiyebilirisniz özelliklede calisanlar icin henüz denemedim önce süzme yaogurt yapamam lazim :)

canim 3 günüdr takip ediyorum sizi zatende kendime güvenim yok oldugundan önce bi bakayim dedim yine tosluyomuyum yoksa devam edebilicemmi ama cok iyi hissediyorum kendimi ilk defa seyire gecicem hem bu 2 kasik olayida süpermims :) kitabi okumustum ama uzun zaman oldu unutmusum

Ekmek bende denemedim. Ama istiyorum haftasonu deneyeeğim.

Yaşasın kilo vermek

Geçmiş olsun.

gecmis olsun canim,kiloya takilma önce saglik ,saglik olduktan sonra hersey olur Allahin izniyle ins

haftaya doktora gideceğim, muhtemelen kan değerlerime bakacak. Bakalım ne çıkacak burada paylaşırım.

boortlenli_recel çoook geçmiş olsun.

tatlım pudingi mısır unu ilemi nişasta ilemi yapıyosun, ben mısır unu ile yaptım kötü oldu, nişastada yasak değilmi?

Yaşasın kilo vermek
bilgecim nasıl gidiyo? kaç kilosun söylede kıskanayım

çook geçmiş olsunn =((

arkadaslar bişi danışcam..benim hedef kiloma yaklasık 6-7 kilo var ama seyirin bitmesine 10 gün kaldı..hayatta hedefime ulaşamam kiii =(

atak evresinin son günündeyim oh be yarın seyir evresine geçeçegim :) kızlar benim 6 kg fazlam var sizce seyir evresinde hangi aşamayı yapmak daha uygun olur ? Ben 1/1 Düşünüyorum ama bilniyorum daha karar veremedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…