Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sanirim kitabi almadan bu diete baslamak dogru olmiyacakti,o yüzden bugün internetten siparis verdim kitabi,kitap gelene kadar atak devresini yapsam olur heralde dimi?10 kilo vermek istiyorum ,5 gün yapsam atak devresini cokmu uzun olur,bide atak devresinde sadece yagsiz et ürünlerimi yediniz,cevaplarsaniz cok memnun olurum kizlar

hoşgeldin aramıza.kitap almak akıllıca olmuş.dukan 10 kg kadar olan kilolarda atak evresinin 3 gün yeterli olacağını söylüyor.benim 6 kg vermem gerekiyor banada 3 gün dedi.

ya kızlar ben hindi füme aldım ama onunla ne yapabilirim zerre fikrim yok... biri bana yardımcı olabilirmii kiii :KK76:

ben sade de yedim,parçalayıp üstüne yumurta kırıorum 1,2 sefer de çemensiz yağlarını ayırdığım pastırma ile karıstırıp üstüne yumurta kırdım..başka da bişi yapamadım =))

merhaba arkadaşlar bugün itibari ile artık bende aranızdayım.bir kaç foruma girdim diyet yapmak için ama yapamadım ya verdim 1 2 kilo sonra geri aldım 4 5 kilo olarak.yada başladım açlığa dayanamadım bıraktım.3 gündür burayı takip ediyorum ve kafama çok yattı özellikle atak evresi protein olması ben yumurtasız kahvaltı asla yapamıyorum.
neyse benim anlayamadığım sorular var bunlara cevap verirseniz çok sevinirim atak evresini benim kaç gün yapmam gerekiyor 65 kiloyum hedefim 57kg.bide atakdan sonraki evreyi anlamadım 1 gün protein 1 gün sebze proteinmi?:26:yoksa 1 gün protein 1 gün sebzemi?:26: ve bu ikinci evre kaç gün sürüyor soruyorum kızmayın lütfen bunları pek kavrayamadım bugün kitap için çarşıya indim bulamadım.yulaf kepeği aldım doğrumu aldım bilmiyorum yanlış kullanmak istemiyorum resmi koyuyorum bumu yulaf kepeği bikeresinde 5 i biryerde çayı aldığımda bana yanlış vermişlerdi onu kullanmıştım aynı gazaba uğramak istemiyorum.inşallah başarırım kızlar.bu arada size yazı yazarken eşimde bi yandan göbeğe bak katmer katmer maşallah diyip duruyor hadi başlamada durrr şimdiiiiii:KK47::KK47:
Eki Görüntüle 335811 Eki Görüntüle 335812 doğrumu almışım kızlar:26:

merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin.atak evresini 3 gün yapman yeterli.seyir evresinde 1gün sebze+protein(sp),1gün protein(p) günü olacak.seyir evresini istersen 5sp_5p olarakta yapabilirsin ama 1sp-1p yapmak uygulamada daha kolay oluyor ve 20 günün sonunda aynı miktarda kilo veriyorsun.2.evre yani seyir evresini istediğin kiloya ulaşıncaya kadar yapıyorsun.3.evre güçlendirme verdiğin her kilo için 10 gün üzerinden hesap yapıyorsun.yani hedeflediğin 8 kg verdiğini varsaydığımızda 8*10=80 gün.dukanın sitesinde soruları cevaplayarak ideal kilonu hesaplattırdığında sana takvimde çıkarıyor.hangi zamana kadar hangi evreyi uygulayacağınla ilgili.açıkçası resimden pek birşey anlamadım ama yulaf kepeği heryerde bulunmuyor.öyle küçük bir aktardan aldıysan doğru şey olmama ihtimali yüksek.ankarada rosmann markette ve istanbul baharatta varmış.

arkadaslar bende bugün mutsuz uyandim :KK43: 600g fazlalikla. Dünkü kacamagim sadece 2-3 dilim peynirdi. Bir iki güne regel olacagim onun etkisi varmidir?

arkadaşım bundan tam 3 hafta önce başka bir diyete başlamıştık arkadaşlarla ve hepimiz tartıldık aynı anda.ben 69.1kg olduğumu biliyorum ama baskülde 71.6 görünüyorum. yani tam 2.5 kg fazla.tabi ben delirdim nasıl 70'i deviririm diye ve o gece regl oldum. toplamda 12 gün yaptığımız diyetin sonunda 3.900kg verdim.tabiki 2.5kg'si ödemdi.yani o yüzden 600 gr'ı hiç takma.kesinlikle ödemdir.regl dönemleri vücut inanılmaz su tutuyor.ve ben hiç anlamam vücudum şiş falan diye.yani bunu hissetmeyebiliyorsunda.regl'in bitsin anında düşer o kilo.

Herkese Merhaba,

Yaklaşık bir hafta süren araştırmam sonucunda bugün dukan diyetine başladım. Şuan 60.5 kiloyum hedefim 55 olmak. Boyum 1.64cm doğumdan önce max 53.5 kiloydum ve istediğim herseyi giyen çok fit bir insandım. Şimdi 55 olsam süper olucak.Derhal markete koştum ve atak evresi için serbest olan yiyeceklerden epeyce aldım....

İlk günüm gayet iyi geçti yulaf kepeğini yoğurtla falan yemek benim için imkansız olduğundan yemem gereken miktardan krep yapıyorum.Ekmek niyetine tüketiyorum.Yarında yulaf kepeğinden bazlama yapıcam 1,5 yemek kaşığını aşmadan tabi.Araştırdığım kadarı ile abartmamak kaydı ile kuru maya kullanabiliyoruz.

Gelişmeleri size aktarıcam. Buarada ben bu forumu en baştan okumaya başladım ve başlarda İPEKSİR nickli bir arkadaş vardı hala burda mı acaba?

kendimi çok kötü ve mutsuz hissediyorum..bugün 20.günüm,buna rağmen 3,5 kilo verdim..herkes benden hızlı veriyo..günlük sporumuda yapıyorum..veremeyecekmiyim ben bu kiloları yaa..akşam bozacaktım nerdeyse diyeti..yediğim hiç bişeyden keyif almıyorum,tarifleri denedim dün, hepside kötü oldu..ben niye veremiyorum yaaa, offffffffffffffff

arkadaşım daha önce çok mu diyet yaptın?çünkü böyle vucutlarda beyin artık kilo vermeye izin vermiyor.ki öyle olsa bile haftada 1 kg vermişsin.birçok diyetin hedefi budur zaten.yavaş ama geri dönüşsüz olması hızlı ama geri gelen tarzda olmasından iyidir.ben geçen sen ankaranın çok ünlü hastanelerinden birinin tv'ye program yapan çok iyi bir diyetisyeni gözetiminde 2 ayda 4 kiloyu zor verebilmiştim.yılmak yok yola devam...

ben sade de yedim,parçalayıp üstüne yumurta kırıorum 1,2 sefer de çemensiz yağlarını ayırdığım pastırma ile karıstırıp üstüne yumurta kırdım..başka da bişi yapamadım =))

krep yapıyorum bir tarafı pişince arkasını çeviriyorum o zaman üstüne hindi füme biraz çemensiz pastırma biraz beyaz peynir biraz kaşar rulo yapıyorum ve yiyorum afiyetle deneyin isterseniz :) sevgiler...

krep yapıyorum bir tarafı pişince arkasını çeviriyorum o zaman üstüne hindi füme biraz çemensiz pastırma biraz beyaz peynir biraz kaşar rulo yapıyorum ve yiyorum afiyetle deneyin isterseniz :) sevgiler...

tatlım ben onu yememm yanında yatarımmm =p süper fikirmişşş =))

selamlaarr
bu yulaf kepeğini günde ne kadar tüketmemiz gerekiyooo?

yulaf kepeği konusunda kitaptada bir karışıklık var ama sanırım miktarlar şöyle.atakta 1.5_seyirde 2_korumada 3 yemek kaşığı.karışıklıkta şöyle:dukan kitapta atak kısmını anlatırken 1.5 kaşık demiş.sonra seyir kısmını anlatırken atakta olduğu gibi 2 kaşık demiş.sanırım bir çeviri hatası var.doğrusunun yukarıdaki gibi olduğunu düşünüyorum.

yulaf kepeği konusunda kitaptada bir karışıklık var ama sanırım miktarlar şöyle.atakta 1.5_seyirde 2_korumada 3 yemek kaşığı.karışıklıkta şöyle:dukan kitapta atak kısmını anlatırken 1.5 kaşık demiş.sonra seyir kısmını anlatırken atakta olduğu gibi 2 kaşık demiş.sanırım bir çeviri hatası var.doğrusunun yukarıdaki gibi olduğunu düşünüyorum.

ben simlanin blogunu takip ediyorum orda doktora sorulan cevaplarin tercümesini vermis sizin yazdiigniz gibi atakda 1.5 syeirde iki güclendirme ve ömür boyu 3 ayrica bir kasik tepeleme 15 gr cevap vermis kendisi

Ben geldiiiim :)

Arkadaşımın düğünü vardı . önümden neler neler geçti, sarmalar, çorbalar, tatlılar, cipsler, kolalar, çikolatalar neler neler :KK43: ama bir tane bile alıp ağzıma atmadım. Yiyecek bir şey bulamadığım için çok bir şey yiyemedim :KK43: ama bir kilo daha vermişim :)

Çok hızlı zayıflıyorsun cnm, tebrikler.

bol bol zencefil tüketmeni tavsiye edebilirim griplerde en buyuk yardimcim..ve saglam bir istirahat..baska birseye ihtiyac duymadan atlatabilirisin belki ozaman :KK66: gecmis olsun

telli turnam
o heyecanlari yeni yasadim..guzel heyecanlar..kolayliklaR guzellikler diliyorum:KK66:

BILGE SELAM, nasil gidiyor?

Selam, iyi gidiyor. Zayıflama konusundaki kararlılığım son gaz devam ediyor. Bu kilolar gidecek :KK76:

kendimi çok kötü ve mutsuz hissediyorum..bugün 20.günüm,buna rağmen 3,5 kilo verdim..herkes benden hızlı veriyo..günlük sporumuda yapıyorum..veremeyecekmiyim ben bu kiloları yaa..akşam bozacaktım nerdeyse diyeti..yediğim hiç bişeyden keyif almıyorum,tarifleri denedim dün, hepside kötü oldu..ben niye veremiyorum yaaa, offffffffffffffff

Çok karamsarsın cnm, istersen neden olmasın. Böyle üzülme.

Benimde ilk gunüm bugün, ayran, süt, yoğurt biraz midemi bulandırdı ama kahve icince gecti o da. Acıkmadım hiç aslında fazla da yemedim, i̇ns iyi olur sonuc

slm kızlar nasıl gidiyor diyet .bugün yulaf kepegi ,yulaf unu ,toz tatlandırıcı almış kızım .malzemeden kek yaptım sonra dukennela yaptım kekin üzerine döktüm çok güzel oldu .yarın sabah krep yapıcam artık degişik şeyler yaparım

kızlar atak evresinin ilk günündeyim ve ölüyorum açlıkdan bu saatte tavuk ızgara yiyebiliyormuyuz nolurr acil cevap

Nette şöyle bir yazı buldum, kitabım yanımda yok ve o yüzden gözden geçiremiyorum, saat sınırlaması var mı onu da hatırlamıyorum aslında :KK43:

Saraç, kısa süreli uygulandığında ve beraberinde bol su içildiğinde sorun olmayacağını söylüyor;

“Eğer ilk haftaki yoğun protein tüketimi sırasında önerildiği gibi günde en az 2- 2,5 litre su tüketilirse ve sonrasında sebzelere bir an önce geçilirse, hayvansal proteinlerin az yağlı olması özellikle dikkat edilirse ve hayvansal proteinler akşam çok geç saatlerde yenilmezse, kısa sürede incelme sağlanabilir.”

merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin.atak evresini 3 gün yapman yeterli.seyir evresinde 1gün sebze+protein(sp),1gün protein(p) günü olacak.seyir evresini istersen 5sp_5p olarakta yapabilirsin ama 1sp-1p yapmak uygulamada daha kolay oluyor ve 20 günün sonunda aynı miktarda kilo veriyorsun.2.evre yani seyir evresini istediğin kiloya ulaşıncaya kadar yapıyorsun.3.evre güçlendirme verdiğin her kilo için 10 gün üzerinden hesap yapıyorsun.yani hedeflediğin 8 kg verdiğini varsaydığımızda 8*10=80 gün.dukanın sitesinde soruları cevaplayarak ideal kilonu hesaplattırdığında sana takvimde çıkarıyor.hangi zamana kadar hangi evreyi uygulayacağınla ilgili.açıkçası resimden pek birşey anlamadım ama yulaf kepeği heryerde bulunmuyor.öyle küçük bir aktardan aldıysan doğru şey olmama ihtimali yüksek.ankarada rosmann markette ve istanbul baharatta varmış.

zamanını ayırıp anlattığın için tşkederim arkadaşım sağol.bu dukan sitesini dün çok aradım ama bulamadım.aldığım yulaf kepek unuymuş ama içinde saman gibi bişeyler var yarın tekrar inicem çarşıya bulamazsam sipariş veririm artık netten.bide bu cetvelleri nasıl yapıonuz yaaa

Son düzenleme:
X