Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar bişi danışcam..benim hedef kiloma yaklasık 6-7 kilo var ama seyirin bitmesine 10 gün kaldı..hayatta hedefime ulaşamam kiii =(

Hedef kilona ininceye dek seyir evresine devam ediyorsun arkadaşım. Dukanın verdiği tahmini bir tarih; önce de bitebilir seyirin, sonra da...Hedef kilona ulaşmadan güçlendirmeye geçme.

Evet canım; 1/1 daha mantıklı, zaten genelde bu yöntem uygulanıyor. Diyetinin daha rahat devam etmesi ve sıkıcı olmaması için.

Çook geçmiş olsun canım, neden böyle oldunuz acaba? Yediğiniz bir şeyden mi ki :44:

tatlım pudingi mısır unu ilemi nişasta ilemi yapıyosun, ben mısır unu ile yaptım kötü oldu, nişastada yasak değilmi?

bilgecim nasıl gidiyo? kaç kilosun söylede kıskanayım

Canım; undan olmaz, nişasta ile yapılıyor, çok da güzel oluyor. Günde bir tatlı kaşığı mısır nişastası hakkımız var diye biliyorum, güncellemelerde okumuştum sanırım. Hazır pudinglerde de mısır nişastası var, genelde dr.oetker light puding yapıyorum ben light sütle çok güzel oluyor. Diyetim boyunca yedim ben.

böhüü..halbuki çook seviniodum güçlendirmeye geçicem,güsel bişiler yicem die =((

güçlendirmede neler yeniliyokiiii :2:

güçlendirme süresinin ilk yarısında haftada 1 ödül öğünü ve yanlış hatırlamıosam 1,2 defa nişastalı öğün serbest ama üstüste olmamak kaydıyla..gunde 1 porsiyon meyva ve de 2 dilim kepekl vs ekmek de serbest.. =)) 2. yarısında ödül öğünü 2ye çıkıyor..

kıızlar bugun öğle yemeğinde 3-4 tane acı turşu biber yedimm (normalde asla acı tüketemem ama görünce canım çok istedi napim)... ama şimdi deliler gibi midem ağrıyo... dayanamıyorumm... ateş basıyoo... napıcam ben yaaa...

hmm sen yediysen bende yerim, nes ve senin verdiğin kilolardan dolayı takibe aldım idolümsünüz

yanlızz mısır nişastasından çok emin değilim, geçende bi yazdık burda , mısır unu olduğunu düşünüyorum..

süt içebilirsin.. geçmiş olsun =((

süt iç tatlım, yada limonlu soda..ferahlatır seni..

gaviscon şurup içebilirsin canım veya renni

Slm Kızlar,

Bu aralar çok mutsuzum 56.5'dan 57-57.300'e çıkıyorum üç gündür;reglim yaklaştı ondan dolayı mı anlamadım cumartesi azıcık kaçamak yapmıştım sonra çok dikkat ettim ama bu artışı ona bağladım,21 günde küçük bir kaçamak bu kadar farkettirir mi ya((( yürüyüşümü de çok düzenli yapamadım,dün leslie indirdim,ona başladım artık,soğukta dışarı çıkılmıyor<,eşim laf ediyor diyet uğruna hasta olacaksın diye( Aranızda Leslie deneyip te memnun olan var mı?Ben 2mille başladım

arkadaslar bişi danışcam..benim hedef kiloma yaklasık 6-7 kilo var ama seyirin bitmesine 10 gün kaldı..hayatta hedefime ulaşamam kiii =(

arkadaşım birşey soracağım.sen hayatın boyunca en düşük hangi kiloyu gördün?şunun için soruyorum.ben kendiliğinden düğünümün sabahında 57 kiloyu görmüştüm ki oradada kalmadım zaten sonrada diyetlerle en fazla 61 kiloya inebilmiştim.dukan amcam bana(artık tesadüfmü bilemeyeceğim) ideal kilo olarak 61.6 dedi.yani demem o ki hedef kilon ütopik mi gerçekçi mi.iyice bir tahlil edip ona göre karar ver istersen ne yapacağına.

Teşekkürur ederim :) evet 1/1 bekle beni geliyorum :)

evet canım reglim yaklaştı için buyuk ıhtımalle umutsuzluga düşme kaçamak herkes yapıyo nerdeyse bende yapıyorum :) göz hakkı :)

evet canım reglim yaklaştı için buyuk ıhtımalle umutsuzluga düşme kaçamak herkes yapıyo nerdeyse bende yapıyorum :) göz hakkı :)

teşekkür ederim canım ya zaten bu forum olmasa bu kadar uzun süre dayanabileceğimi sanmıyorum;umarım haklısındır kaçamaktan değil de regl'dendir:)

Arkadaslar ekmek nasil yapiyordum? pfff hangi sayfada bilemedigim icin kolay yolu secip size sorayim dedim :)

Bende iki kaşık kullanıyorum seyirde.
Ama kızlar ben hergün yemiyorum ya kepeği illa hergün yemek şartmı acaba?:44:
evet şart kitap özellikle yiyin diyor
çok geçmiş olsun

mısır unu hanımlar nişasta değil. kitapran özellikle baktım soslarda bir kaşık mısır unu kullanabilirsiniz diyor
ben 3 mili uzun süre yaptım faydası oluyo ama beni çok sıktı. bir saat yürüyürüyürüyürü.... önerim julliana nın dvd si 20 dk çok zorluyo ama feci farkettiriyor. ben 15 gün yaptım bayağı sıkılaştım ama son bir haftadır yapmıyom regl bitsin tekrar başlayacağım

arkadaşım başka birine daha yazmıştım ama moralin düzelsin diye sanada yazacağım.bende bundan 3hafta önce 69.1 kg olduğumu bildiğim halde baskülde 71.6 gelmiştim.2.5 kg ödem olduğunu tartıldığım gece regl olunca anladım.ki ben 'ne karnım,ne bacaklarım ya da parmaklarım şiş' diyen biri değilimdir hiç hissetmem.hiç üzülme regl ol inersin.

geçmiş olsun canım.önce sağlık gelsin sonra kilolar gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…