işte buuuuİçine giremediğim eteğimin ve montumun içine girdim yaaaa :) daha ne olsun
of offf, bende +400 ile uyandım malesef, artık iyileşmek istiyorum, dün protein günümdü ama benim inanılmaz salata çekti canım ve yedim, üzerine fıstık, portakal ve gofret eklenince... sabah malum sonucu gördüm tabi
şimdi gördüm bu konuyu bende bi dukancı olarak konuya dahil olmak istedim yaklaşık 2 aydır bende uyguluyorum ama son 1 haftadır bıraktım çünkü 2 gün sonra ameliyat olcam kendimi daha çabuk toparlamak için tatlı yemeye başladım şuan daha kilo almadım ama her an alabilirim iyileştikten sonra devam edicem diyetime 7 kilo verdim ben ve şunu farkettim veremiyorum diyenler için söylüyorum bende bi ara duraklama evresine girdim 1 hafta kilo veremedim hiç hatta bazı günler artı kilo olarak çıktı karşıma ama yılmadım o dönemi atlattıktan sonra daha rahat veriyosunuz kiloları hemde küçük kaçamaklar yaptığınız halde ben şuan hergün cevizle badem yiyorum doktorum önerdi bi sürede yiyeceğim umarım çok almam bu süre zarfında :)
işte buuuutebriklerrr
wauuu... aynı günlerde devam ediyoruzz :))
sanirim kitabi almadan bu diete baslamak dogru olmiyacakti,o yüzden bugün internetten siparis verdim kitabi,kitap gelene kadar atak devresini yapsam olur heralde dimi?10 kilo vermek istiyorum ,5 gün yapsam atak devresini cokmu uzun olur,bide atak devresinde sadece yagsiz et ürünlerimi yediniz,cevaplarsaniz cok memnun olurum kizlar
aa çok iyi imiş o nuggetlar, bir de karbonhidrat değerleri de düşükse süpermiş. marka söylememizde bir sakınca olacağını zannetmiyorum, hangi marka bu?
canım olur öyle eşler arasında, ben hiç küs duramam. ha eğer haklıysan tavrında haklı olabilirsin belki ama uzatınca da elinize birşey geçmeyecek moral bozukluğundan başka.. bana kalırsa aranızı düzelt, belki onun da sıkıntısı vardır işle vs ilgili. aranız düzelince nelere canının sıkıldığını söyleyebilirsin,şu anda sinirden ve de belki de ben haklıyım psikoolojisinden dinlemez bile seni ama ara düzelince sorunun kaynağı,senin üzülme sebeplerini anlattığında dinleyip sana hak verir umarım.
benim sevdiceğim de bişey olsa,esse gürlese, susuyorum, ara düzelince şöyle yaptın böyle ettin diyorum. tabii her zaman üste çıkmayı becerirler "ama sen bağırttın" der.. :13:
yine de küs durmak kadar kötüsü yok... inş düzelir en kısa zamanda
Dukan testini çöz, orada kaç kilo vermen, kaç gün atak yapman gerektiği gibi sonuçlara ulaşıyorsun. Atak evresinde yağsız et ürünleri, yumurta, yoğurt vs.yani sırf protein alıyoruz. Seyire geçtiğimizde yine yağsız olmak koşuluyla bir gün sadece protein, bir gün sebze ve protein şeklinde devam ediyoruz. Haaa unutmadan; yulaf kepeği almadıysan almadan başlama. Diyetin önemli bi parçası...
tesekkür ederim canim cevabin icin,yulaf kepegim evde var,yurt disinda yasiyorum burda bulmak cok kolay onu,bide dukan testi sanirim ingilizce,yardimci olabilirmisiniz test icin
N'bersiniz?
Ayyy ne güzel sürpriz olucak onlara dimiseni incecik gördüklerinde nasıl sevinecekler kimbilir. Bu bile motive ediyordur seni.
Demek balları götürdün haaaSeni gidi seniiii... İyi Allahtan pek etkilememiş diyetini. Şimdi nasıl oldun, devam ediyo musun ilaçlarına? Benim aynen devam
.
ah canım hiç sorma, benim hastalık 3. tura dönüyor sanırım, 2 kutu antibiyotik bitti ve oğlumun mızmızlığı deli ediyor beni, zaten en baştan sorunum buya benim, en ufak gerginlikte soluğu mutfakta almakKızım naaptın sen yaaanefsine hakim ol da bir an önce kurtul şu fazlalıklarından. Ben de bişi itiraf etmek istiyorum akşam çocuklar yerken iki kare alman çikolatasını yutuverdim, hatta üç heralde. hem de fındıklı. Ayy çok canım çekmişti ama yaa mis gibi koktu burnumun dibinde. Bir de dün cafeye gittik eşimle, karamelli macchito içtik, tatlandırıcıyla ama içinde karamel şurubu, krema falan var, yanında getirilen drajelerden de bir kaç tane yedim. Bu da benim ödülüm olsun, o kadar da takmıyorum.
.
tesekkür ederim canim cevabin icin,yulaf kepegim evde var,yurt disinda yasiyorum burda bulmak cok kolay onu,bide dukan testi sanirim ingilizce,yardimci olabilirmisiniz test icin
sağol tatlım çook motive oluyorum - leri gördükçe... sanırım baskülümü saklıycam.... çünkü sabah akşam tartılıyorum gözümün önünde durdukça...
pazar sabah tartıldığımda 64,5 geldiiimmm
durmak yok, süper inş hep böyle gider...
irem özge, yarim teşekkür ederim kızlar..çok motiveydim asllında ama, burda benle aynı sürede benim 2 katım verenleri görünce demotive oluyorum..vermem gereken kilo çok, ve ben çok aceleci bi insanım..bu aradalar eşimlede aram bozuk, oturup kocaman bir çikolata yemek istiyorum
işte böyle dal gibi bi gelin olupp salına salına dans etmek istiyorum bebeğimle...
şimdi gördüm bu konuyu bende bi dukancı olarak konuya dahil olmak istedim yaklaşık 2 aydır bende uyguluyorum ama son 1 haftadır bıraktım çünkü 2 gün sonra ameliyat olcam kendimi daha çabuk toparlamak için tatlı yemeye başladım şuan daha kilo almadım ama her an alabilirim iyileştikten sonra devam edicem diyetime 7 kilo verdim ben ve şunu farkettim veremiyorum diyenler için söylüyorum bende bi ara duraklama evresine girdim 1 hafta kilo veremedim hiç hatta bazı günler artı kilo olarak çıktı karşıma ama yılmadım o dönemi atlattıktan sonra daha rahat veriyosunuz kiloları hemde küçük kaçamaklar yaptığınız halde ben şuan hergün cevizle badem yiyorum doktorum önerdi bi sürede yiyeceğim umarım çok almam bu süre zarfında :)
yemeyeceğim canımmmm, yemeyeceğim, iyiki sizler varsınız, yoksa yenilirim kendime..öyle mutsuzumki, canım bişey istemiyo, sadece hırslandığım için hırsımı çıkarmak istiyorum , ama kendime yaparım..yemeyeceğim işte..
ewet bende ona inat vereceğim kiloları..ona yağlı yağlı pişireceğim yemekleri, kendim dal gibi olacağım..
sabah 2 yumurta, 2 dilim jambonla kahvaltı yaptım..
arada 1 lıght meyveli yoğurt, 1 poaça..
öğlen 6 adet nugget..
arada 1 poaça ve yoğurt yerim..akşamda bulurum bişeyler..
ne zor kadın olmak yaaaa, offfffff
canım çok teşekkür ederim..poaça ömrenin poaçası tabiki :)
ama nugget hazır..iş yerinde soba/ocak/fırın yok..onu soğuk yiyebiliyorum diye onu getirdim..ama yağını peçete ile alıyorum, yağ oranı max. %15 olanlardan alıyorum, %7 idi bugünkü..%10 'a kadar et ürünlerinde izin var sanırım..
eşim kilomu hiç sorun etmedi, hiç birzaman..ama başka sıkıntılar var..geçen salı kavga ettik ama hala konuşmuyoruz, ben baştan sona haklıyım ama o benden daha kızgın..bu kadar uzatmazdık hiç,bide çok canı sıkkındı, ne olduğunuda soramadım, alttan almak istemiyorum çünkü eğer taviz verirsem kırıldığım şeyi tekrarlar, ruhum sıkılıyo o yüzden..dün akşama kadar 1 kelime bile etmedik..ayy bende döktüm tüm sorunlarımı kusura bakmayın kızlar, anlatamadım ya kimseye içim şişti işte :26:
sanirim kitabi almadan bu diete baslamak dogru olmiyacakti,o yüzden bugün internetten siparis verdim kitabi,kitap gelene kadar atak devresini yapsam olur heralde dimi?10 kilo vermek istiyorum ,5 gün yapsam atak devresini cokmu uzun olur,bide atak devresinde sadece yagsiz et ürünlerimi yediniz,cevaplarsaniz cok memnun olurum kizlar
İçine giremediğim eteğimin ve montumun içine girdim yaaaa :) daha ne olsun
yemeyeceğim canımmmm, yemeyeceğim, iyiki sizler varsınız, yoksa yenilirim kendime..öyle mutsuzumki, canım bişey istemiyo, sadece hırslandığım için hırsımı çıkarmak istiyorum , ama kendime yaparım..yemeyeceğim işte..
ewet bende ona inat vereceğim kiloları..ona yağlı yağlı pişireceğim yemekleri, kendim dal gibi olacağım..
sabah 2 yumurta, 2 dilim jambonla kahvaltı yaptım..
arada 1 lıght meyveli yoğurt, 1 poaça..
öğlen 6 adet nugget..
arada 1 poaça ve yoğurt yerim..akşamda bulurum bişeyler..
ne zor kadın olmak yaaaa, offfffff
bende bendeçoook güselmişşşşş =) bayıldımm
Selam kızlar
Nabersiniz yaaaaa.
Ne zamandır giremiyorum bu başlığa yaaa. Çizelgede kaldı
Bir gebeliktir başıma gelmeyen kalmadı yani. O kadar zor bir dönemden geçiyorum ki. Böbreklerimden taş ve kum döküyorum canım çıktı desem yeridir. Bir kaç gün raporluydum. O kadar ağrı sancı yaşadım ki rahim kasılmalarından az kaldı düşüğe sebep olacaktı.
Ama hep aklımdasınız yaaa. Nescim ne yaptın canım. Ah ah şimdi senle kafa kafaya gidiyor olacaktık. Bende diyeti bırakmanın verdiği sarhoşlukla 2 kilocuk kadar aldım. Hoş 2,5 ayda o kadar normal diyorum yani bunada şükür.
desendesenim ne yaptı acep.
Selam kızlar
Nabersiniz yaaaaa.
Ne zamandır giremiyorum bu başlığa yaaa. Çizelgede kaldı
Bir gebeliktir başıma gelmeyen kalmadı yani. O kadar zor bir dönemden geçiyorum ki. Böbreklerimden taş ve kum döküyorum canım çıktı desem yeridir. Bir kaç gün raporluydum. O kadar ağrı sancı yaşadım ki rahim kasılmalarından az kaldı düşüğe sebep olacaktı.
Ama hep aklımdasınız yaaa. Nescim ne yaptın canım. Ah ah şimdi senle kafa kafaya gidiyor olacaktık. Bende diyeti bırakmanın verdiği sarhoşlukla 2 kilocuk kadar aldım. Hoş 2,5 ayda o kadar normal diyorum yani bunada şükür.
desendesenim ne yaptı acep.
Canım yaaa..ay canım ya, çok merak ettim seni
nasıl oldun, bebeğin nasıl diye,
neler yaşamışsın öyle, ilk 3 ay en riskli dönemken sen böbrek taşıyla uğraşmışsın
ama şimdi iyi olmana çok sevindim
listeyi falan boşver sen, zaten kimse kalmadı gibi bişey eskilerden, sen bebeğini kendiini düşün annesi...
ama arada yaz bize, bebekten haber ver azcık
diyetide boşver arkadaşım, sağlıkla kucağına aldıktan emzirmen bittikten sonra devam edersin, belki gerek bile kalmaz bebişi bütün kiloları verdirir sana
hoş sen de devam etseydin ben daha istikrarlı olurdum, ne yalan söyleyim grip falan derken düştü benim motivasyon, bir ara fırçalarını çok özledim
kaçamakk yaptım dediğimde bana yazdığın son fırça mesajını diyet dosyama kopyalamıştım,iyikide öyle yapmışım, çevirip çevirip onu okuyorum
iyi olmanıza çok sevindim ama... çok boşlma yinede bizi
ah canım hiç sorma, benim hastalık 3. tura dönüyor sanırım, 2 kutu antibiyotik bitti ve oğlumun mızmızlığı deli ediyor beni, zaten en baştan sorunum buya benim, en ufak gerginlikte soluğu mutfakta almak
ama bugün daha iyi gidiyorum, zaten haftaya regl olcam bari bu hafta adam gibi yapıyım dedim
dişimi sıksam martın ilk haftasına incem 60a ama neden böyle oluyor anlamıyorum
sanada afiyet olsun, sen çoktan hakettin onları, tabi abartma ve bence artık başla güçlendirmeye, zaten ondada kilo vereceksin