- 1 Nisan 2009
- 836
- 9
- 43
Aman Allahım kimleri görüyorum ben Canım, nasılsın şimdi. Çok geçmiş olsun aman Allah bebişini de seni de korusun canım, aman kendine de bebişe de dikkat et. Biz de senin kulaklarını çınlattık Nes'le kaç sefer. Merak ediyoruz seni. Böyle arada bi olsa da gir de haberdar et bizi, seni gidi kaçak seniiii....
2,5 ayı geride bıraktın demek, zaman ne çabuk geçiyor. Sen hamilesin, aldığın 2 kilocuk noolucak. Hele bi bebişini al kucağına sağlıcakla, kiloları vermenin formülünü biliyoruz nasılsa hiiiç takma kafana.
Nes'le ikimiz bir kaç haftadır grip midir nasıl bi hastalıktır onla uğraşıyoruz. Antibiyotikler, ilaçlar, diyetten sapmalar vs. Şimdi toparladık sayılır gerçi ama hala ilaç kullanıyoruz. Benim de güçlendirmeye geçmeme bir iki hafta kaldı, aslında geçsem şimdi geçerim ama hadi diyorum biraz daha devam ediyim seyire.
Seni çooook öpüyorum hayatım, kendine ve bebişe iyi bak, bizleri unutma, arada bir uğra görüşelim
Canım yaaa bende çok öpüyorum..
Çok geçmiş olsun. Aman sizde dikkat edin.
Bu diyet bizim için nimet hele ki şöyle düşünün kızlar en zor günleri atlattınız bu diyette. Diyetin ilk başlarında insan neler çekiyor. Onca cefa çekip vücuda diyeti alıştırdıktan sonra kaçamak yaparak haksızlık etmeyesiniz. Az kalmış zaten anam anam siz çıtırken ben yarım dünya gezicem. Canım az kalmışki senin zaten baktın çok daraldın geç güçlendirmeye biraz heyecan kat diyetine
Kilolarımı hiç düşünmüyorum ay kızlar ne bulsam yiyorum desem yeridir Midem bir bulandımı gözüm hiç bir şeyi görmüyor vallahi
Böyle bir diyetten haberdarım ya kilolar vız gelir tırıs gider.