Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dün misafirim vardı yemeğee..lahmacun yaptırdık,bi de çiğköfte..hiç birini yemedimmm..yemek de hazırlayamadım kendime sadece yogurt yedim baharatlı falan =( ama kendimi ii hissediorum..tartılamadım ama kilo vermiş olduğumu ummak bile mutlu edio su anda beni =))
hepimize güçlü iradeler diliorum =))

Günaydın kızlar.
Haftasonu benimde kaçamağım oldu maalesef.
Kuzenimde yemekteydik pazar günü ve tatlı yedim.
Yemeklerde diyetime uygun değildi.
Az az onlardanda yedim.
Ama pişmanmıyım hayırrrr.
6 lı rakam gördüğümde kendime ödül vericem demiştim.
Bu da ödülüm olsun.
Gerçi muhtemelen 7 li rakamlara geri çıktım ama olsun artık.
Bir daha uzunnnn bir süre kaçamak yok.
Yarın saf protein gününden devam edicem.
Bugün de hafif beslenicem geçiş gibi düşünücem.
Yalnız yediklerim inanılmaz rahatsız etti şu an kendimi bir fil yemiş gibi hissediyorum o kadar şişim yani.

Astım hastasıyım ve devam etmem gereken ilaçlarım var bunlara birde demir hapı eklendi
fazladan 7 kilom oldu dukan diyetine başlıyacagım ama ilaçlar sorun olurmu açaba lütfen yardım:44:

Merhaba bende astık hastasıyım.
Ne kullanıyorsun bilmiyorum ama ilk zamanlarda doktorum bana ömür boyu bu ilaçları kullanacaksın demişti. Sonra kontrollerimde kesti ilaçlarımı.
Ve astım ilaçlarının çoğunda kortizon bulunuyor aklında olsun.
İlaç yazarken doktorun sor bunları en azından en az etkiyi gösterecek ilaçları yazar.
Ama sakın ihmal etme ilaçlarını sağlık herşeyden önemli.

Canım maşallah çok iyi gidiyorsun takipteyim seni.

Olsun canım bugün kaldığın yerden devam et. Moralini bozma.

arkadaslar bende bugün mutsuz uyandim 600g fazlalikla. Dünkü kacamagim sadece 2-3 dilim peynirdi. Bir iki güne regel olacagim onun etkisi varmidir?

Elbette vardır etkisi. Regl döneminde vücutta su birikiyor fazlaca.

Sabır canım. Devam et eminim direnci kırılacak vücudunun.

irem özge, yarim teşekkür ederim kızlar..çok motiveydim asllında ama, burda benle aynı sürede benim 2 katım verenleri görünce demotive oluyorum..vermem gereken kilo çok, ve ben çok aceleci bi insanım..bu aradalar eşimlede aram bozuk, oturup kocaman bir çikolata yemek istiyorum

yemeeeeeeeeeee!!!!!! sakınn yenik düşme... benim de canım istiyo ama olmaz... otur pia nın yaptıgı kurabiyeden yap ondan ye... teslim olma hemencik... eşine de kafanı fazla takma... erkekler herzaman kendilerince haklıdır zaten... boştan yere üzme kendini... inşallah düzelir en kısa zamanda aranız...

eşime kızdıkca ben de daha çok hırs yapmaya çalışıorum kendimce,'zayıflıcam daha güsel olcam o zmn görcen sen hııııhhhh' diorum içimöden..sen de dene belki işe yarar =)

işte böyle dal gibi bi gelin olupp salına salına dans etmek istiyorum bebeğimle...

Son düzenleme:
şimdi gördüm bu konuyu bende bi dukancı olarak konuya dahil olmak istedim yaklaşık 2 aydır bende uyguluyorum ama son 1 haftadır bıraktım çünkü 2 gün sonra ameliyat olcam kendimi daha çabuk toparlamak için tatlı yemeye başladım şuan daha kilo almadım ama her an alabilirim iyileştikten sonra devam edicem diyetime 7 kilo verdim ben ve şunu farkettim veremiyorum diyenler için söylüyorum bende bi ara duraklama evresine girdim 1 hafta kilo veremedim hiç hatta bazı günler artı kilo olarak çıktı karşıma ama yılmadım o dönemi atlattıktan sonra daha rahat veriyosunuz kiloları hemde küçük kaçamaklar yaptığınız halde ben şuan hergün cevizle badem yiyorum doktorum önerdi bi sürede yiyeceğim umarım çok almam bu süre zarfında :)

çok geçmiş olsun... aramıza hoşgeldin...

yemeyeceğim canımmmm, yemeyeceğim, iyiki sizler varsınız, yoksa yenilirim kendime..öyle mutsuzumki, canım bişey istemiyo, sadece hırslandığım için hırsımı çıkarmak istiyorum , ama kendime yaparım..yemeyeceğim işte..

eşime kızdıkca ben de daha çok hırs yapmaya çalışıorum kendimce,'zayıflıcam daha güsel olcam o zmn görcen sen hııııhhhh' diorum içimöden..sen de dene belki işe yarar =)
ewet bende ona inat vereceğim kiloları..ona yağlı yağlı pişireceğim yemekleri, kendim dal gibi olacağım..

sabah 2 yumurta, 2 dilim jambonla kahvaltı yaptım..
arada 1 lıght meyveli yoğurt, 1 poaça..
öğlen 6 adet nugget..
arada 1 poaça ve yoğurt yerim..akşamda bulurum bişeyler..

ne zor kadın olmak yaaaa, offfffff

N'bersiniz?

Ayyy ne güzel sürpriz olucak onlara dimi seni incecik gördüklerinde nasıl sevinecekler kimbilir. Bu bile motive ediyordur seni.

Demek balları götürdün haaa Seni gidi seniiii... İyi Allahtan pek etkilememiş diyetini. Şimdi nasıl oldun, devam ediyo musun ilaçlarına? Benim aynen devam

Aaaaa merhaba, nerelerdesin sen kuzum yaaa??? Hiç kimsecikler kalmadı valla bizim gruptan Bi Nes bi ben deniz kaldık. Bizde bi hırs bi hırs, süper incecik hatunlar olacağız diye tam gaz devam Allaha şükür. Gerçi araya hastalık falan girdi ama toparladık ikimiz de yeniden.
Hadi sen de yeniden katıl aramıza, başla tekrardan. Bak ben bir iki hafta sonra güçlendirmeye geçicem. Zaman çabuk geçiyor. Yaza kadar sen de güçlendirmeye geçmiş olursun. Bu diyet gerçekten çok etkiliymiş. Bence hiç vakit kaybetmeden başla.

sabah 2 yumurta, 2 dilim jambonla kahvaltı yaptım..
arada 1 lıght meyveli yoğurt, 1 poaça..
öğlen 6 adet nugget..
arada 1 poaça ve yoğurt yerim..akşamda bulurum bişeyler..

ne zor kadın olmak yaaaa, offfffff

canım poaça derken,dukan poaça değil mi
ayrıca nuggetlar hazır olanlardansa eğer onların dışı galeta kaplı oluyor, bir de önden pişirilmişse yağ oranı da yüksektir, dikkat etmeni tavsiye ederim
afiyet olsun, bol --ler göresin inş...

eşin kilo ile ilgili mi dır dır ediyor, boşver takma,zayıflayacaksın,inan buna
sonra ona yaparız

canım çok teşekkür ederim..poaça ömrenin poaçası tabiki :)
ama nugget hazır..iş yerinde soba/ocak/fırın yok..onu soğuk yiyebiliyorum diye onu getirdim..ama yağını peçete ile alıyorum, yağ oranı max. %15 olanlardan alıyorum, %7 idi bugünkü..%10 'a kadar et ürünlerinde izin var sanırım..

eşim kilomu hiç sorun etmedi, hiç birzaman..ama başka sıkıntılar var..geçen salı kavga ettik ama hala konuşmuyoruz, ben baştan sona haklıyım ama o benden daha kızgın..bu kadar uzatmazdık hiç,bide çok canı sıkkındı, ne olduğunuda soramadım, alttan almak istemiyorum çünkü eğer taviz verirsem kırıldığım şeyi tekrarlar, ruhum sıkılıyo o yüzden..dün akşama kadar 1 kelime bile etmedik..ayy bende döktüm tüm sorunlarımı kusura bakmayın kızlar, anlatamadım ya kimseye içim şişti işte :26:

sanirim kitabi almadan bu diete baslamak dogru olmiyacakti,o yüzden bugün internetten siparis verdim kitabi,kitap gelene kadar atak devresini yapsam olur heralde dimi?10 kilo vermek istiyorum ,5 gün yapsam atak devresini cokmu uzun olur,bide atak devresinde sadece yagsiz et ürünlerimi yediniz,cevaplarsaniz cok memnun olurum kizlar

aa çok iyi imiş o nuggetlar, bir de karbonhidrat değerleri de düşükse süpermiş. marka söylememizde bir sakınca olacağını zannetmiyorum, hangi marka bu?

canım olur öyle eşler arasında, ben hiç küs duramam. ha eğer haklıysan tavrında haklı olabilirsin belki ama uzatınca da elinize birşey geçmeyecek moral bozukluğundan başka.. bana kalırsa aranızı düzelt, belki onun da sıkıntısı vardır işle vs ilgili. aranız düzelince nelere canının sıkıldığını söyleyebilirsin,şu anda sinirden ve de belki de ben haklıyım psikoolojisinden dinlemez bile seni ama ara düzelince sorunun kaynağı,senin üzülme sebeplerini anlattığında dinleyip sana hak verir umarım.
benim sevdiceğim de bişey olsa,esse gürlese, susuyorum, ara düzelince şöyle yaptın böyle ettin diyorum. tabii her zaman üste çıkmayı becerirler "ama sen bağırttın" der.. :13:
yine de küs durmak kadar kötüsü yok... inş düzelir en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…