- 20 Aralık 2011
- 154
- 0
akadaslar diyetinde zeytin yiyen var mı protein sebze gününde kahvaltıda yenilebilir mi?fransızlar zeytin yiyor mu oralarda var mıdır bilemedim :/
çook yağlı bence yenmemeli =(( çook severim ama uzak duruorum =(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akadaslar diyetinde zeytin yiyen var mı protein sebze gününde kahvaltıda yenilebilir mi?fransızlar zeytin yiyor mu oralarda var mıdır bilemedim :/
Astım hastasıyım ve devam etmem gereken ilaçlarım var bunlara birde demir hapı eklendi
fazladan 7 kilom oldu dukan diyetine başlıyacagım ama ilaçlar sorun olurmu açaba lütfen yardım:44:
bu sabah çok mutlu uyandım kızlar... nerdeyse toplamda 5 kilo vermişim... 2 gün sonra seyire geçiyorum... ve aslında dukan seyire geçerken 81,60
olmamı önermişti... sanırım tahminimden çok daha çabuk atıyorum ödemimi... ödem atılsa... bi de yağlar erimeye başlasa acayip güzel olucak hee... ayrıca kemerimi iki delik geriden takıyorum artık... bu da beni fazlasıyla motive ediyo... yalnız dün büyük bi kaçamağım oldu... bunun için pişmanlık duymuyorum bile... çünkü sülalece toplanmıştık ve onlarca çeşit yemek vardı... etli nohut... mantar sote... yayla çorba... o biçim güzel görünen yeşil salata... fanta... yaşpasta... kuru pasta... güzel güzel birsürü mezeler... meyveler... ve baklava usulu bir tatlı... bu saydıklarımın hepsine bayılırım... nerde olursa olsun gördüğümde dayanamam.... şartlar ne olursa olsun yerdim... ama onlarca yakınımın ısrarına rağmen ben sadece tatlıdan bi dilim yedim... bütün yemek boyunca oturdum... izledim herkesi... ama regl dönemim yaklaşıyor.. tatlıya bu yüzden dayanamadım muhtemelen... ama bu akşam bir saat dans edip yarım saat de yürüycem ve eriticem o tatlıyı... gerçi dün akşam spor yapıp yattım ama erimiş de olabilir belkim... tablomu güncelledim çok hoşuma gitti... inşallah hep böyle kolay verebiliriz kilolarımızı...
of offf, bende +400 ile uyandım malesef, artık iyileşmek istiyorum, dün protein günümdü ama benim inanılmaz salata çekti canım ve yedim, üzerine fıstık, portakal ve gofret eklenince... sabah malum sonucu gördüm tabi
arkadaslar bende bugün mutsuz uyandim 600g fazlalikla. Dünkü kacamagim sadece 2-3 dilim peynirdi. Bir iki güne regel olacagim onun etkisi varmidir?
kendimi çok kötü ve mutsuz hissediyorum..bugün 20.günüm,buna rağmen 3,5 kilo verdim..herkes benden hızlı veriyo..günlük sporumuda yapıyorum..veremeyecekmiyim ben bu kiloları yaa..akşam bozacaktım nerdeyse diyeti..yediğim hiç bişeyden keyif almıyorum,tarifleri denedim dün, hepside kötü oldu..ben niye veremiyorum yaaa, offffffffffffffff
Canım maşallah çok iyi gidiyorsun takipteyim seni.
yemeeeeeeeeeee!!!!!! sakınn yenik düşme... benim de canım istiyo ama olmaz... otur pia nın yaptıgı kurabiyeden yap ondan ye... teslim olma hemencik... eşine de kafanı fazla takma... erkekler herzaman kendilerince haklıdır zaten... boştan yere üzme kendini... inşallah düzelir en kısa zamanda aranız...irem özge, yarim teşekkür ederim kızlar..çok motiveydim asllında ama, burda benle aynı sürede benim 2 katım verenleri görünce demotive oluyorum..vermem gereken kilo çok, ve ben çok aceleci bi insanım..bu aradalar eşimlede aram bozuk, oturup kocaman bir çikolata yemek istiyorum
irem özge, yarim teşekkür ederim kızlar..çok motiveydim asllında ama, burda benle aynı sürede benim 2 katım verenleri görünce demotive oluyorum..vermem gereken kilo çok, ve ben çok aceleci bi insanım..bu aradalar eşimlede aram bozuk, oturup kocaman bir çikolata yemek istiyorum
çok geçmiş olsun... aramıza hoşgeldin...şimdi gördüm bu konuyu bende bi dukancı olarak konuya dahil olmak istedim yaklaşık 2 aydır bende uyguluyorum ama son 1 haftadır bıraktım çünkü 2 gün sonra ameliyat olcam kendimi daha çabuk toparlamak için tatlı yemeye başladım şuan daha kilo almadım ama her an alabilirim iyileştikten sonra devam edicem diyetime 7 kilo verdim ben ve şunu farkettim veremiyorum diyenler için söylüyorum bende bi ara duraklama evresine girdim 1 hafta kilo veremedim hiç hatta bazı günler artı kilo olarak çıktı karşıma ama yılmadım o dönemi atlattıktan sonra daha rahat veriyosunuz kiloları hemde küçük kaçamaklar yaptığınız halde ben şuan hergün cevizle badem yiyorum doktorum önerdi bi sürede yiyeceğim umarım çok almam bu süre zarfında :)
yemeeeeeeeeeee!!!!!! sakınn yenik düşme... benim de canım istiyo ama olmaz... otur pia nın yaptıgı kurabiyeden yap ondan ye... teslim olma hemencik... eşine de kafanı fazla takma... erkekler herzaman kendilerince haklıdır zaten... boştan yere üzme kendini... inşallah düzelir en kısa zamanda aranız...
ewet bende ona inat vereceğim kiloları..ona yağlı yağlı pişireceğim yemekleri, kendim dal gibi olacağım..eşime kızdıkca ben de daha çok hırs yapmaya çalışıorum kendimce,'zayıflıcam daha güsel olcam o zmn görcen sen hııııhhhh' diorum içimöden..sen de dene belki işe yarar =)
ah ahhh inşallah canım, "hay ağzın bal yesin" hazır güçlendirmeye geçecekken.......
hoş ben bu ay toplam 2 kilo süzme bal yemişim şaka değil aman yanlış anlaşılmasın bal serbestte değil ama benim babamın hobisi bu iş ve bal hakiki sıfır şeker bal, ıhlamura falan 3-4 kaşık koyuyorsunda yine tat vermiyor yani..... normal bal olsa baya kilo alırdım yoksa..
mart bitmeden güçlendirmeye başlıyacağıma bende inanmaya başlıyorum artık
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
işin en güzel tarafı halen memlekette annem ve babam hariç kimsenin haberi yok
yaşayacakları şoku düşündükçe zevkten dört köşe oluyorum vallahi, burda bu halimi görenler küçük dilini yutuyorki
arkadaşlar merhaba nasılsınız.bayadır yokum burda herhalde 2 ay oldu girmeyeli.işler benim çok yogundu.
bende iyiyim şükür .son 2 aydır bende dukanı bırakmıştım fazla kilo vermemiştim zaten 4 kilo gibi vermiştim şimdi 2 kilosunu geri almış bulunmaktayım.acaba diyorum tekrar başlaşammı becerebilirmiyim bilmiyorum.yorumlarınızı bekliyorum..
bizim eski gruptan kimse kalmamış gibi gördüm ne oldu herkesmi bıraktı aceb...
sabah 2 yumurta, 2 dilim jambonla kahvaltı yaptım..
arada 1 lıght meyveli yoğurt, 1 poaça..
öğlen 6 adet nugget..
arada 1 poaça ve yoğurt yerim..akşamda bulurum bişeyler..
ne zor kadın olmak yaaaa, offfffff
canım çok teşekkür ederim..poaça ömrenin poaçası tabiki :)canım poaça derken,dukan poaça değil mi
ayrıca nuggetlar hazır olanlardansa eğer onların dışı galeta kaplı oluyor, bir de önden pişirilmişse yağ oranı da yüksektir, dikkat etmeni tavsiye ederim
afiyet olsun, bol --ler göresin inş...
eşin kilo ile ilgili mi dır dır ediyor, boşver takma,zayıflayacaksın,inan buna
sonra ona yaparız
canım çok teşekkür ederim..poaça ömrenin poaçası tabiki :)
ama nugget hazır..iş yerinde soba/ocak/fırın yok..onu soğuk yiyebiliyorum diye onu getirdim..ama yağını peçete ile alıyorum, yağ oranı max. %15 olanlardan alıyorum, %7 idi bugünkü..%10 'a kadar et ürünlerinde izin var sanırım..
eşim kilomu hiç sorun etmedi, hiç birzaman..ama başka sıkıntılar var..geçen salı kavga ettik ama hala konuşmuyoruz, ben baştan sona haklıyım ama o benden daha kızgın..bu kadar uzatmazdık hiç,bide çok canı sıkkındı, ne olduğunuda soramadım, alttan almak istemiyorum çünkü eğer taviz verirsem kırıldığım şeyi tekrarlar, ruhum sıkılıyo o yüzden..dün akşama kadar 1 kelime bile etmedik..ayy bende döktüm tüm sorunlarımı kusura bakmayın kızlar, anlatamadım ya kimseye içim şişti işte :26: