Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

maşallah çok güzel kilolar gidiyor ben cumaya kadar tartılmıcam

arkadaşlar merhaba nasılsınız.bayadır yokum burda herhalde 2 ay oldu girmeyeli.işler benim çok yogundu.
bende iyiyim şükür .son 2 aydır bende dukanı bırakmıştım fazla kilo vermemiştim zaten 4 kilo gibi vermiştim şimdi 2 kilosunu geri almış bulunmaktayım.acaba diyorum tekrar başlaşammı becerebilirmiyim bilmiyorum.yorumlarınızı bekliyorum..

bizim eski gruptan kimse kalmamış gibi gördüm ne oldu herkesmi bıraktı aceb...

merhaba arkadaşlar bugün itibari ile artık bende aranızdayım.bir kaç foruma girdim diyet yapmak için ama yapamadım ya verdim 1 2 kilo sonra geri aldım 4 5 kilo olarak.yada başladım açlığa dayanamadım bıraktım.3 gündür burayı takip ediyorum ve kafama çok yattı özellikle atak evresi protein olması ben yumurtasız kahvaltı asla yapamıyorum.
neyse benim anlayamadığım sorular var bunlara cevap verirseniz çok sevinirim atak evresini benim kaç gün yapmam gerekiyor 65 kiloyum hedefim 57kg.bide atakdan sonraki evreyi anlamadım 1 gün protein 1 gün sebze proteinmi?:26:yoksa 1 gün protein 1 gün sebzemi?:26: ve bu ikinci evre kaç gün sürüyor soruyorum kızmayın lütfen bunları pek kavrayamadım bugün kitap için çarşıya indim bulamadım.yulaf kepeği aldım doğrumu aldım bilmiyorum yanlış kullanmak istemiyorum resmi koyuyorum bumu yulaf kepeği bikeresinde 5 i biryerde çayı aldığımda bana yanlış vermişlerdi onu kullanmıştım aynı gazaba uğramak istemiyorum.inşallah başarırım kızlar.bu arada size yazı yazarken eşimde bi yandan göbeğe bak katmer katmer maşallah diyip duruyor hadi başlamada durrr şimdiiiiii
doğrumu almışım kızlar:26:

Astım hastasıyım ve devam etmem gereken ilaçlarım var bunlara birde demir hapı eklendi
fazladan 7 kilom oldu dukan diyetine başlıyacagım ama ilaçlar sorun olurmu açaba lütfen yardım:44:

oooooooooo, kayıpların birisi daha çıktı ortaya, nerelerdesin arkadaşımm???????
unuttun bizi demiştik artık, arada selam ver en azından
verdiğin kilonun bir kısmını almana üzüldüm açıkcası ama güçlendirmede zaten bu yüzden şartya zaten
hem ben hemde desendesen grip olduk yılbaşı sonrası, özelliklede bendeniz yaklaşık 2 hafta tamamen bozdum diyeti, halende iyileşemedim, pazartesi yeniden başladım 4 gün atakla ve kaldığım yeden devam ediyorum, senide beklerim yanıma...
eskilerden pek kimse kalmadı ama hatırlarsan bizde ilk başta acaba neden uzun süredir yapan yok? ilk bizmi yapıyoruz falan olmuştuk... demekki böyle oluyormuş diyorum şimdi
bulut_bebek, demmircan_ ve telli_turnam hamile zaten... biliyorsundur sanırım
hadi daha fazla boşlama bizi
fazla toz gibi duruyor sanki...tam emin olamadım, markası ne acaba? ben gurme net diye bir siteden alıyorum ru-sheum marka kullandığım, doğalsanda aldım ama pek uymadı bana.....

Astım hastasıyım ve devam etmem gereken ilaçlarım var bunlara birde demir hapı eklendi
fazladan 7 kilom oldu dukan diyetine başlıyacagım ama ilaçlar sorun olurmu açaba lütfen yardım:44:
işin içinde sağlık ve düzenli kullanılan ilaçlar olunca bişey söyleyemeyeceğim, bence doktoruna danış...
onay verirse uygularsın

işin içinde sağlık ve düzenli kullanılan ilaçlar olunca bişey söyleyemeyeceğim, bence doktoruna danış...
onay verirse uygularsın

çevabın için teşekkür ederim
ben bu iliçları hayat boyu kullanacağım sanırım denemekten başka çare yok kitabım gelsin
deneyimlerimi paylasacağım belki hasta olanlara faydam olur

kızlar ben yanlış aldım galiba yaa yulaf kepeği unu yazıo poşetin üstünde ama satıcı bana bu dedi bunu veriyorum dedi napıyım şimdi benn:44:

bu sabah çok mutlu uyandım kızlar... nerdeyse toplamda 5 kilo vermişim... 2 gün sonra seyire geçiyorum... ve aslında dukan seyire geçerken 81,60
olmamı önermişti... sanırım tahminimden çok daha çabuk atıyorum ödemimi... ödem atılsa... bi de yağlar erimeye başlasa acayip güzel olucak hee... ayrıca kemerimi iki delik geriden takıyorum artık... bu da beni fazlasıyla motive ediyo... yalnız dün büyük bi kaçamağım oldu... bunun için pişmanlık duymuyorum bile... çünkü sülalece toplanmıştık ve onlarca çeşit yemek vardı... etli nohut... mantar sote... yayla çorba... o biçim güzel görünen yeşil salata... fanta... yaşpasta... kuru pasta... güzel güzel birsürü mezeler... meyveler... ve baklava usulu bir tatlı... bu saydıklarımın hepsine bayılırım... nerde olursa olsun gördüğümde dayanamam.... şartlar ne olursa olsun yerdim... ama onlarca yakınımın ısrarına rağmen ben sadece tatlıdan bi dilim yedim... bütün yemek boyunca oturdum... izledim herkesi... ama regl dönemim yaklaşıyor.. tatlıya bu yüzden dayanamadım muhtemelen... ama bu akşam bir saat dans edip yarım saat de yürüycem ve eriticem o tatlıyı... gerçi dün akşam spor yapıp yattım ama erimiş de olabilir belkim... tablomu güncelledim çok hoşuma gitti... inşallah hep böyle kolay verebiliriz kilolarımızı...

tebrik ederimmm, sen motivasyonunu kaybetme devamı gelir zaten........

of offf, bende +400 ile uyandım malesef, artık iyileşmek istiyorum, dün protein günümdü ama benim inanılmaz salata çekti canım ve yedim, üzerine fıstık, portakal ve gofret eklenince... sabah malum sonucu gördüm tabi

olsun ama bilincindesin neden + olduğunun... sıkma canını... çok istikrarlısın maşallah...

arkadaslar bende bugün mutsuz uyandim 600g fazlalikla. Dünkü kacamagim sadece 2-3 dilim peynirdi. Bir iki güne regel olacagim onun etkisi varmidir?

arkadaslar bende bugün mutsuz uyandim 600g fazlalikla. Dünkü kacamagim sadece 2-3 dilim peynirdi. Bir iki güne regel olacagim onun etkisi varmidir?
normalde regl dönemi öncesinde şişkinlik oluşuyo zaten vücutta... lütfen umutsuzluğa kapılıp mutsuz olma... geçici bi süreç...

15 günde süper kilo..tebrik ederim

kendimi çok kötü ve mutsuz hissediyorum..bugün 20.günüm,buna rağmen 3,5 kilo verdim..herkes benden hızlı veriyo..günlük sporumuda yapıyorum..veremeyecekmiyim ben bu kiloları yaa..akşam bozacaktım nerdeyse diyeti..yediğim hiç bişeyden keyif almıyorum,tarifleri denedim dün, hepside kötü oldu..ben niye veremiyorum yaaa, offffffffffffffff

atagımın 6.günü bende dün ikeada brokoli kaçamagı yaptım :) Dukan amcaya göre bu kaçamak ama sanırım bu kaçamak sayılmaz aslında :) 1.şubatta da 2.aşamaya geçiyorum dayanın kızlarrrrr :)

atagımın 6.günü bende dün ikeada brokoli kaçamagı yaptım :) Dukan amcaya göre bu kaçamak ama sanırım bu kaçamak sayılmaz aslında :) 1.şubatta da 2.aşamaya geçiyorum dayanın kızlarrrrr :)
wauuu... aynı günlerde devam ediyoruzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…