kizlar bir sey ögnmekistiyorum,bi dieti yapmak icin illa kitabimi okumak gerekiyor
benimde o sorunum var ya. yulaf kepeğini ekmek olarak kahvaltıda kullanıyom çantalık bişeyim yooook. işyerinde nescafe falan içiyom ama kesmiyo ki . çantayada et salam sosi atılmaz ki di mi
çok güzeeeeeel nereden buldun bunu
mısır unu na çok az kullanmak şartı ile izin var dün kitaba baktım. nişasta undan mı yapılıyo acaba bilemedim ki ?
slm kızlar,
20 gündür dün ilk defa kaçamak yaptım,p+s günümdü,eğlenmeye gittik ve mezelerden baya bir atıştırdım sanırım ve sonucu +400 56.5 ken sabah 56.9 gördüm tartıda;çok canım sıkıldı( seyir bitmeden bir daha bir yere gitmiycem (
bu arada çemensiz pastırma serbest mi acaba?tüketenler olduğunu gördüm ama kitapta onunla ilgili bişey okumamıştım sanırım,bilgisi olan varsa yazabilirmi?bayılırım pastırmaya:))
4 günlük zorunlu atak biti ve ben 76 dan 72.8 e indim
ama tekrar hastayım, antibiyotik ve bir sürü ilaç alıyorum, çok ağırlaşmadığı sürece bırakmayacağım ama bu sefer
desendesen cim, benimde tefale bakma niyetim vardı ama ablam memnun olunca vazgeçtim açıkcası, sadece sabah kalkacağın saati tam ayarlamak gerekiyormuş yoksa ekmek sıcak olsun diye kapatılana kadar ara ara ısıtıyormuş o kadar, buda kötü bir özellik değil sadece biz sıcak ekmek yiyelim diye azcık fazla elektrik harcıyor o kadar
slm kızlar,
20 gündür dün ilk defa kaçamak yaptım,p+s günümdü,eğlenmeye gittik ve mezelerden baya bir atıştırdım sanırım ve sonucu +400 56.5 ken sabah 56.9 gördüm tartıda;çok canım sıkıldı( seyir bitmeden bir daha bir yere gitmiycem (
bu arada çemensiz pastırma serbest mi acaba?tüketenler olduğunu gördüm ama kitapta onunla ilgili bişey okumamıştım sanırım,bilgisi olan varsa yazabilirmi?bayılırım pastırmaya:))
bende kitapta görmedim ama dukan kullanicilarinin oldugu bloglarda okudum yeniyor diye..ama zaten pastirmada jambon gibi sayilmaz mi saf etten yapiliyor
evet ben yiyorum arada ama çemenini temizlemelisin biraz tuzuda fazla ama yumurtayla hiç tuz atmadan pişir canım
akadaslar diyetinde zeytin yiyen var mı protein sebze gününde kahvaltıda yenilebilir mi?fransızlar zeytin yiyor mu oralarda var mıdır bilemedim :/
SüüppppeeeerrrsiiiiiinnnnnnTebrik ediyorum seni, harikasın canım yaa. Bu hızla devam edersin inşallah. Sen bi kaç haftaya kalmadan 69 u görürsün hayatım, ahanda buraya yazıyom bak. Yaza, hatta bahara çıtır bi hatun olarak gireceksin.
akadaslar diyetinde zeytin yiyen var mı protein sebze gününde kahvaltıda yenilebilir mi?fransızlar zeytin yiyor mu oralarda var mıdır bilemedim :/
zeytin çok yağlı yeme bence, diyette 1 zeytin 1 yumurtaya bedel derler...
tuzu(ödem) ve yağından dolayı