Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar bir sey ögnmekistiyorum,bi dieti yapmak icin illa kitabimi okumak gerekiyor

kitabın elinizde olması diyeti en doğru bilgilerle yapmanız ve kafanıza birşey takıldığında anında cevap bulmanız anlamına geliyor.birde dukan herşeyi tüm çıplaklığıyla anlatmış ve size iyi ya da kötü olası herşeyden bahsetmiş yani sizin bu diyeti yapap yapmama kararınızı baştan vermeniz açısından iyi bir bilgi kaynağı. ama okuyamayacağım diyorsanız bu konunun ilk 30 sayfasını dikkatle ve sabırla okuyun oldukça bilgilenirsiniz.

kizlar dukanin almanca sitesini incelerken shop adresini buldum ,almanyadaki sitede sanirim yurt disina gö nderi yok ama linkini verecegim sitede varmi bilmiyorum cünkü ingilizcem yok :) söylemek istedigim sitede kabizlik icin satilan sey buyrun burda

Dukan Diet Digestive Aid Fruit Squares

geoogle cevirisiyle buldum kizlar tr ye gönderim yapiyolar ama tahmin edeceginiz gibi posta fiyatlari cok ucuk

çok güzeeeeeel nereden buldun bunu

meraba canım ticker.7910.org adresinden yaptım bu ticker'ı

meraba ticker.7910.org adresinden yaptım bu ticker'ı

slm kızlar,

20 gündür dün ilk defa kaçamak yaptım,p+s günümdü,eğlenmeye gittik ve mezelerden baya bir atıştırdım sanırım ve sonucu +400 56.5 ken sabah 56.9 gördüm tartıda;çok canım sıkıldı( seyir bitmeden bir daha bir yere gitmiycem(
bu arada çemensiz pastırma serbest mi acaba?tüketenler olduğunu gördüm ama kitapta onunla ilgili bişey okumamıştım sanırım,bilgisi olan varsa yazabilirmi?bayılırım pastırmaya:))

bende kitapta görmedim ama dukan kullanicilarinin oldugu bloglarda okudum yeniyor diye..ama zaten pastirmada jambon gibi sayilmaz mi saf etten yapiliyor

Süüppppeeeerrrsiiiiiinnnnnn Tebrik ediyorum seni, harikasın canım yaa. Bu hızla devam edersin inşallah. Sen bi kaç haftaya kalmadan 69 u görürsün hayatım, ahanda buraya yazıyom bak. Yaza, hatta bahara çıtır bi hatun olarak gireceksin.

Ben geldiiiim :)

Arkadaşımın düğünü vardı . önümden neler neler geçti, sarmalar, çorbalar, tatlılar, cipsler, kolalar, çikolatalar neler neler ama bir tane bile alıp ağzıma atmadım. Yiyecek bir şey bulamadığım için çok bir şey yiyemedim ama bir kilo daha vermişim :)

evet ben yiyorum arada ama çemenini temizlemelisin biraz tuzuda fazla ama yumurtayla hiç tuz atmadan pişir canım

bende kitapta görmedim ama dukan kullanicilarinin oldugu bloglarda okudum yeniyor diye..ama zaten pastirmada jambon gibi sayilmaz mi saf etten yapiliyor

Teşekkür ederim canım;protein günlerinde sıkılıyorum bazen pastırma da alternatif olabilir;jambon yiyemiyorum artık(

akadaslar diyetinde zeytin yiyen var mı protein sebze gününde kahvaltıda yenilebilir mi?fransızlar zeytin yiyor mu oralarda var mıdır bilemedim :/

akadaslar diyetinde zeytin yiyen var mı protein sebze gününde kahvaltıda yenilebilir mi?fransızlar zeytin yiyor mu oralarda var mıdır bilemedim :/

kitapta zeytinden hiç bahsetmiyor.serbest yiyecekler listesinde hiç görmedim.şu ana kadar kitabın güçlendirme evresine kadar olan kısmını okudum.yağdan kaçınmak gerekiyorya muhtemelen o yüzden yenmiyordur.tabi zeytinin ağacının meyvesi olması durumuda var.

ah ahhh inşallah canım, "hay ağzın bal yesin" hazır güçlendirmeye geçecekken.......
hoş ben bu ay toplam 2 kilo süzme bal yemişim şaka değil aman yanlış anlaşılmasın bal serbestte değil ama benim babamın hobisi bu iş ve bal hakiki sıfır şeker bal, ıhlamura falan 3-4 kaşık koyuyorsunda yine tat vermiyor yani..... normal bal olsa baya kilo alırdım yoksa..
mart bitmeden güçlendirmeye başlıyacağıma bende inanmaya başlıyorum artık
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
işin en güzel tarafı halen memlekette annem ve babam hariç kimsenin haberi yok
yaşayacakları şoku düşündükçe zevkten dört köşe oluyorum vallahi, burda bu halimi görenler küçük dilini yutuyorki

zeytin çok yağlı yeme bence, diyette 1 zeytin 1 yumurtaya bedel derler...
tuzu(ödem) ve yağından dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…