Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

karsinizdaaa taze baklavayi elinin tersiyle itmis biri var:)) bu benim icin müthis bir basari:) bu arada gecen hafta yaptigim yulaf kepekli kurabiyelerimide paylasayim

tesekkürler..bende sizi tebrik ederim

tebrikler..bende inanilmaz bi sekilde karsi koyuyorum bicok ikrama:)

kesinlikle haklisiniz..yavaslatiyor..ben kücük bebegim oldugu icin tam yapamiyorum yani guclendirme gibi ekmek yemiyorum ama bazen peynirlerde yada salatalarda disaridaysam sayet yagsiz olmasina özenmiyorum..ben 2 haftada 3 kilo verdim ayni gun basladigim bir arkadasim cok dikkat ediyor..harfiyyen uyguluyor..o suanda 6 kilo fln verdi..basit light urunler belki izinli ama yavaslatiyor malesef..artik herkes bunyesine göre secimini yapicak heralde

kızlar günaydın... bu sabah sırf merakımdan bi tartılayım dedim... eksileri gösterdi bana baskülüm... diyete başlamadan çıbıl tartıldığımda 83,35'dim bu sabah pijamalarımla tartıldığımda 82,20 çıktım... bu bile motive etmeye yetiyor... şu saate kadar 1 lt suyumu da tükettim (normalde hiç sevmem) ofise geldim önce bitki çayımı içtim... sonra bir adet haşlanmış yumurta-yarım kibrit kutusu yörsan light beyaz peynir-bir tatlı kaşığı yağsız tuzsuz lor-bir çay kaşığı light labne peynir-muffin kalıplarında pişmiş ince ince 5 dilime ayrılmış ekmeğimden 1 dilimi ve büyük bir kupa çay (tablet splendalı 4 te birini koyuyorum)... birde tekrar hesaplama yaptırdım... bu tabloya göre devam ediyorum... 02.02.2012 de 81,60 olmam gerekiyormuş... dukan amca öyle söylüyor... o güne kadar atağa devam... 30.05.2012 de 66,20... dukan amcanın bana belirlediği hedef bu fakat o kiloya indiğimde tekrar düşünücem belki biraz daha devam edip 6-7 kilo daha vermek isteyebilirim... belki de "uffff çoookk iyi olmuşum yaa, kalsın böyle" diyebilirim... zamanla görücez bakalım... çoookk iyi hissediyorum kendimi... süper olucak süüper..... gelsin taytlar... gelsin çizmeler... gelsin elbiseler.... daracık straplez bi gelinlik... üfffffffff........ harikaaaa....

ayrıca unutmadan... bu testi yapmak isteyen arkadaşlar için linkini veriyim... eski sayfalarda kaldığından bulmak biraz güç olabilir....
US - Dukan US

karsinizdaaa taze baklavayi elinin tersiyle itmis biri var:)) bu benim icin müthis bir basari:) bu arada gecen hafta yaptigim yulaf kepekli kurabiyelerimide paylasayim

Eki Görüntüle 334839

mmmmmmhhh enfes görünüyorlar, ellerine saglik, tarifini isteriiiiiiiiz

tebrik ederim canim, insallah devami geldikce dahada motive olcaksin. seyirde kilo verimi yavaslasada veriyorsun. 1-2 hafta sonra tamamen diyete alisp herseyi otomatige bagliyorsun, diyette oldugunun farkina bile varmiyorsun.

teşekkür ederim... en önemlisi sizlerin desteklerinizle olması... teşekkürler tombişimm

bende bu diyete başlayalı dünkü kısa süren migren krizi hariç hiç baş agrısı enerji kaybı olmadı depar atıp izmiri koşasım bile vardı bi ara
işin ilginci canım tatlı tuzlu ıvır zıvır çekmiyor çok ilginç. bazen dısardayken döner köfte kokuları böyle bi gel bana diyor ama evde yapıyorum mis köfteler zaten.. sanırım bi kestane kokusu içimi fena yapıyor benim :)

dün akşam iş cıkısı dısarda çay içtik çok acımsıydı içine yanımda tatlandırıcı olmadıgından normal şeker koydum salı gününden beri duydugum tek pişmanlık bu

3. Günümde tartıldım 1 kg zayıflamışım sevinsem mi üzülsem mi anlamadım ? az deil mi kızlar?

kızlar tickerfactory üye girişi nerden yapılıyodu bulamadım... :44:

ay bu çook güsel görünüyooo ellerine sağlık canım...tarifini istesek?? =))

günaydınnn

herkese bol ---li günler diliyorum
atak bitti ve ben pazartesiden beri 3.6 kilo verdim, aslında metabolizmam yavaşladı diyordum ama yavaşlamamış sanırım

günaydınnn

atak bitti ve ben pazartesiden beri 3.6 kilo verdim, aslında metabolizmam yavaşladı diyordum ama yavaşlamamış sanırım

çoook tebrik ederim cnm =)) diğer diyetler gibi boğazımızdan çok kısıp aç kalmadığımız için ve protein ağırlıklı beslenip kaslarımızı arttırdığımız için, metabolizmamız hızlanabilir bile =))

Son düzenleme:
Merhabalarr kizlarr show tvde programda bir adam var adini unuttum dukan diyetiyle kilo vermis bayagi bir ovdu benimde yapasim geldi valla :)

Eki Görüntüle 334839

Piaaa.... Bunun tarifini istiyorumm... canım acayip tatlı bişeyler istiyooo... Çekmecemde birsürü şekerlerim var ama dokunmuyorum dokunmıycam... dayanıyorum... Evet başarıcammm....

sağoool hemen bakacam
3. Günümde tartıldım 1 kg zayıflamışım sevinsem mi üzülsem mi anlamadım ? az deil mi kızlar?
değil canım bende 4 gün atakta 1 kilo verdim ama normal diyorum çünkü öncesinde dietteydim ve kilo verimi durmuştu en azından tartı oynadı çok mutluyum valla
bide -300 ile uyandım bu yeni güne =) inşallah sizler daha büyük --- lerle başlamışsınızdır =)

günaydınnn

Piaaa.... Bunun tarifini istiyorumm... canım acayip tatlı bişeyler istiyooo... Çekmecemde birsürü şekerlerim var ama dokunmuyorum dokunmıycam... dayanıyorum... Evet başarıcammm....
ay bende tarit isterim kızlar dün kendi uyduruk dukan ekmeğimi yaptım gayetde güzel oldu 4 günlük oldu veee sabah valla tıka basa doydum bugün ilk sebze günüm lahana haşlayıp salata yapcam onunla yemeklerin yanında sebze niyetine yiycem...

tesekkurler BlackCat :)

Kurabiyenin tarifini isteyen arkadaslara , tarifi malum blogdan aldim ..biraz degistirdim
tarif söyleydi

Malzemeler:
-1 paket dr.oetker light kakaolu puding(kutunun içinde 2 paket var)
-2 yumurta
-2 kaşık tatlandırıcı
-6 kaşık Yulaf kepeği
-yarım çay bardağı light süt
-5-6 damla vanilya-butter aroması
-yarım çay kaşığı toz zencefil
-limon kabuğu rendesi

Yumurtalar tatlandırıcıyla çırpılır,süt eklenir.
Sonra sırasıyla kuru malzemeler eklenip,karışım biraz dinlendirilir.(yulafın şişip karışımın katılaşması için)
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye kaşıkla konur.15 dak.daha önce 200 derecede ısıtılmış fanlı fırında pişirilir.

not:ölçüler bazen değişiklik gösterebiliyor.yumurtanın büyüklüğüne göre daha sulu olursa yulaf ekleyebilirsiniz.
yumuşak bir kurabiye oluyor.ertesi gün daha çok beğendim ben tadını.
light puding kitapta geçmiyor fakat çok az miktarda tüketilmesinin sorun olmayacağını düşünüyorum.yine de karar size kalmış.

ALINTIDIR

ben puding kullanmadim..yaptigim ilaveler misir nisastasi ve süt tozu:).aksi halde hamur, hamur olmuyor yani bence.. saniyorum bunlarada zaten sürekli olmadigi ve miktari az oldugunda musade var..ben ekmeklerimede nisasta ve sut tozu koyuyorum" kati bir hamur yaptim..elimle hamuru yaydiktan sonra bardak yardimiyla esit parcalar cikardim..üzerinede pistikten sonra bitter cikolatayi eritip gezdirdim:)

teşekkürler....

herkese selam;

dukanda yine mutlu bir gün:)) 9 Ocak 61.7 bugün 56.5 :)) çok mutluyum;58de takılmıştım bir hafta ama şimdi her gün en az 200-300 gr eksiliyor,bu arada herkes kabızlıktan şikayet ediyor ben ise metabolizmamın hızlı çalışmasından( aranızda benim gibi olan var mı?neden böyle oldu anlamadım,yeşil çay yapar mı acaba kızlar?

Bu arada Pia,kurabiyelerin nefis görünüyor denemek istiyorum ama ömür poğaça denedim dün poğaça dışında herşeye benzedi,bunu da denemeye çekiniyorum,çok becerikli biri de değilim ya((

kızlar mrb 15 gun oldu belkı cok ılgınc ama 48 beden giyerken suan 42 gıyıyorum.ne olur ne olmaz dıye 44 beden bi kadife pantolon almıstım bugun carsıda belımden dustu dusecektı yukarı cekmesem ınmış olcak üşünün ılk 5gunde 4 kılo verdım suan 9 kılo vermış durumdayım ama ınanılmaz ıncelyuosunuz esım bıle ınanamıyor.......suan 3gun oncesınde 81 kıloydum haftaya carsamba yazarım yıne ben sun cok mutluyum herkesekolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…