Benim bu gün ilk günüm .sabah yulaf ezmesi ile krep yaptım.birde 4 tane köfte yedim.az evvelde 3dilim pilç jambona 2 yumurta kırdım.2 bardak zero cola içtim.Doğru şeyler yapıyomuyum acaba.miğrosta yulaf kepeğini bulamadım. ben her zaman çantamda atıştırmalık bişeyler bulundururdum.mesela altınbaşak yada elma gibi.şimdi çantamda zor anlar için ne bulundurmalıyım?
herkese selam;
dukanda yine mutlu bir gün:)) 9 Ocak 61.7 bugün 56.5 :)) çok mutluyum;58de takılmıştım bir hafta ama şimdi her gün en az 200-300 gr eksiliyor,bu arada herkes kabızlıktan şikayet ediyor ben ise metabolizmamın hızlı çalışmasından( aranızda benim gibi olan var mı?neden böyle oldu anlamadım,yeşil çay yapar mı acaba kızlar?
Bu arada Pia,kurabiyelerin nefis görünüyor denemek istiyorum ama ömür poğaça denedim dün poğaça dışında herşeye benzedi,bunu da denemeye çekiniyorum,çok becerikli biri de değilim ya((
selam,kilonun takıldığı evre 2.evrede mi?
ben 59.6yla başladım.şu an 56.1 e düştüm sonrasında 56.4'e çktım ve bu kiloda kaldım .3 gündür kilom aynı.
benimde o sorunum var ya. yulaf kepeğini ekmek olarak kahvaltıda kullanıyom çantalık bişeyim yooook. işyerinde nescafe falan içiyom ama kesmiyo ki . çantayada et salam sosi atılmaz ki di miBenim bu gün ilk günüm .sabah yulaf ezmesi ile krep yaptım.birde 4 tane köfte yedim.az evvelde 3dilim pilç jambona 2 yumurta kırdım.2 bardak zero cola içtim.Doğru şeyler yapıyomuyum acaba.miğrosta yulaf kepeğini bulamadım. ben her zaman çantamda atıştırmalık bişeyler bulundururdum.mesela altınbaşak yada elma gibi.şimdi çantamda zor anlar için ne bulundurmalıyım?
çok güzeeeeeel nereden buldun bunu
mısır unu na çok az kullanmak şartı ile izin var dün kitaba baktım. nişasta undan mı yapılıyo acaba bilemedim ki ?Kurabiyenin tarifini isteyen arkadaslara , tarifi malum blogdan aldim ..biraz degistirdim
tarif söyleydi
Malzemeler:
-1 paket dr.oetker light kakaolu puding(kutunun içinde 2 paket var)
-2 yumurta
-2 kaşık tatlandırıcı
-6 kaşık Yulaf kepeği
-yarım çay bardağı light süt
-5-6 damla vanilya-butter aroması
-yarım çay kaşığı toz zencefil
-limon kabuğu rendesi
Yumurtalar tatlandırıcıyla çırpılır,süt eklenir.
Sonra sırasıyla kuru malzemeler eklenip,karışım biraz dinlendirilir.(yulafın şişip karışımın katılaşması için)
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye kaşıkla konur.15 dak.daha önce 200 derecede ısıtılmış fanlı fırında pişirilir.
not:ölçüler bazen değişiklik gösterebiliyor.yumurtanın büyüklüğüne göre daha sulu olursa yulaf ekleyebilirsiniz.
yumuşak bir kurabiye oluyor.ertesi gün daha çok beğendim ben tadını.
light puding kitapta geçmiyor fakat çok az miktarda tüketilmesinin sorun olmayacağını düşünüyorum.yine de karar size kalmış.
ALINTIDIR
ben puding kullanmadim..yaptigim ilaveler misir nisastasi ve süt tozu:).aksi halde hamur, hamur olmuyor yani bence.. saniyorum bunlarada zaten sürekli olmadigi ve miktari az oldugunda musade var..ben ekmeklerimede nisasta ve sut tozu koyuyorum" kati bir hamur yaptim..elimle hamuru yaydiktan sonra bardak yardimiyla esit parcalar cikardim..üzerinede pistikten sonra bitter cikolatayi eritip gezdirdim:)
bende seyir döneminin(2.evrenin) ilk haftasında 58lerde takılıp kalmıştım-bir hafta sürdü_sonra gram gram eksilmeye başladım bu sabah 56.5 gördüm nihayet,her gün yazmaya çalışıyorum ben,hemen hemen aynı gibiyiz birbirimizi takip edebiliriz:) moralini bozma 4 gün sonra baya bir eksilme görürsün bende öyle oldu şahsen:)) bol----ler diliyorum sana da
günaydın, bizde geçen desendesenle senden bahsetmiştik, nerelerde acaba diyekilo vermem iyice yavaşladı 15 günde ancak -200 gr.
merhaba arkadaşlar...son on gündür burayı takip ediyorum hergün ve diyet yapmasamda yazdıklarınızı okumak yiyip içtiklerime dikkat etmemi sağlıyor. diyete başlayıp başlamamaya bir türlü karar veremiyorum çünkü zar zorda olsa bi şekilde kilo verebiliyorum ama asıl mesele korumak ve ben bunu beceremiyorum.güçlendirme dönemi çok uzun ve bu dönemi tamamlayamayacakmışım gibi geliyor.çok diyet yapıp sürekli alıp vermekten vücudumun dengesi bozuldu geçen seneden beri artık verememeye başladım.zaten dukan amcada sitesindeki testte bunu soruyor.ben çok diyet yaptığım için bana atakta 1.1 kg vereceksin dedi.atakta az verdiğini düşünenler bunu dikkate alsın lütfen...herkesi azminden dolayı kutluyorum inşallah herkes hedeflediği kiloya ulaşır ve korumayı başarır...
kilo vermem iyice yavaşladı 15 günde ancak -200 gr.
yumruk nedir arkadaşlar?
2.gün ataktayım şimdi kahvaltıda ne yememi önerirsiniz?
canım yaaa kötü olmuş. bağırsakların ilacı muz ama oda yasak. bugün en iyisi süt içme yoğurt ye ve kırmızı et ye bunlar ishali düzeltir. birde yulaf kepeğin varsa onu yoğurda döküp yiyebilirsinKızlar bağırsaklarım bir bozuldu ki anlatamam.sabahtan beri kaçıncı kilot değiştirişim.dün sadece protein aldığım için olabilirmi?Benim kızlar yapsa kıyameti koparırdım.niye wc ye yetişmiyosun diye.
kızlar sabah lora 2 yumurta kırdım.yanındada 2 tane piliç jambon yedim.
Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weightkızlar bu dukan la ilgili bi site varmış soruları cevaplayıp nekadar yapmamız ortaya çıkıyormuş ben burayı bulamadım bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim:26: