Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Benim bu gün ilk günüm .sabah yulaf ezmesi ile krep yaptım.birde 4 tane köfte yedim.az evvelde 3dilim pilç jambona 2 yumurta kırdım.2 bardak zero cola içtim.Doğru şeyler yapıyomuyum acaba.miğrosta yulaf kepeğini bulamadım. ben her zaman çantamda atıştırmalık bişeyler bulundururdum.mesela altınbaşak yada elma gibi.şimdi çantamda zor anlar için ne bulundurmalıyım?

bikaç tarif var yulaf kepeği ile yapılan..galeta,poğaça,kurabiye gibi..onlardan yapıp yanında taşıyabilirsin..ben onları yapmayı beceremediğim için ara öğün olarak iş yerime yoğurt,nescafeli light süt götürüorum..dısarda olursam da diet kola içiorum,tıkıyo =) meyvalı yogurt da yeme hakımız varmıs günde 2 taneye kadar..onun dısında aklıma bişi gelmio =)

selam,kilonun takıldığı evre 2.evrede mi?
ben 59.6yla başladım.şu an 56.1 e düştüm sonrasında 56.4'e çktım ve bu kiloda kaldım .3 gündür kilom aynı.

selam,kilonun takıldığı evre 2.evrede mi?
ben 59.6yla başladım.şu an 56.1 e düştüm sonrasında 56.4'e çktım ve bu kiloda kaldım .3 gündür kilom aynı.

bende seyir döneminin(2.evrenin) ilk haftasında 58lerde takılıp kalmıştım-bir hafta sürdü_sonra gram gram eksilmeye başladım bu sabah 56.5 gördüm nihayet,her gün yazmaya çalışıyorum ben,hemen hemen aynı gibiyiz birbirimizi takip edebiliriz:) moralini bozma 4 gün sonra baya bir eksilme görürsün bende öyle oldu şahsen:)) bol----ler diliyorum sana da

benimde o sorunum var ya. yulaf kepeğini ekmek olarak kahvaltıda kullanıyom çantalık bişeyim yooook. işyerinde nescafe falan içiyom ama kesmiyo ki . çantayada et salam sosi atılmaz ki di mi
bu da benim ticker'ım
çok güzeeeeeel nereden buldun bunu

mısır unu na çok az kullanmak şartı ile izin var dün kitaba baktım. nişasta undan mı yapılıyo acaba bilemedim ki ?

merhaba arkadaşlar...son on gündür burayı takip ediyorum hergün ve diyet yapmasamda yazdıklarınızı okumak yiyip içtiklerime dikkat etmemi sağlıyor. diyete başlayıp başlamamaya bir türlü karar veremiyorum çünkü zar zorda olsa bi şekilde kilo verebiliyorum ama asıl mesele korumak ve ben bunu beceremiyorum.güçlendirme dönemi çok uzun ve bu dönemi tamamlayamayacakmışım gibi geliyor.çok diyet yapıp sürekli alıp vermekten vücudumun dengesi bozuldu geçen seneden beri artık verememeye başladım.zaten dukan amcada sitesindeki testte bunu soruyor.ben çok diyet yaptığım için bana atakta 1.1 kg vereceksin dedi.atakta az verdiğini düşünenler bunu dikkate alsın lütfen...herkesi azminden dolayı kutluyorum inşallah herkes hedeflediği kiloya ulaşır ve korumayı başarır...

artık 55 li kiloları ve altını görmek istiyorum motivasyonumu kaybetmemek için,umarım dediğin gibi olur bende de,sana da bol şans

günaydınnn
dün sebze günümdü o yüzden tartılmıyorum bugün, yalnız dukan ters etki yaptı bende bu sefer, normalde günlerce kabız olurdum ama bu sefer ishalim....
boğazım için antiibiyotik içiyorum sanırım ondan oldu
ama çokta şikayetşi değilim.......

Kızlar bağırsaklarım bir bozuldu ki anlatamam.sabahtan beri kaçıncı kilot değiştirişim.dün sadece protein aldığım için olabilirmi?Benim kızlar yapsa kıyameti koparırdım.niye wc ye yetişmiyosun diye.

kızlar sabah lora 2 yumurta kırdım.yanındada 2 tane piliç jambon yedim.

iyi pazarlar herkesee

bende bu hafta hic eksi görmiycem galiba..yarin bakalim en göstericek :/ ama kitapta net bisekilde böyle duraksamalarin olacagini yaziyor..o yuzden hic kasmiycam..ayni duzende devam

evet yazdiginiz gibi daha once cok diyet yapmis olmak etkiliyormus..vucud önceki tecrubelerden dolayi daha inatci oluyor..hafizasina kaydediyormus yaptigimiz diyetleri ve direniyormus..böyle birseyler yaziyor..türkceye bukadar tercume edebildim:)

kilo vermem iyice yavaşladı 15 günde ancak -200 gr.

benimde hic eksim yok bu hafta

yumruk nedir arkadaşlar?

yumruk, uzun süren duraksamalarda atak everesinde oldugu gibi 5 gün sadece protein tüketmege deniyor

2.gün ataktayım şimdi kahvaltıda ne yememi önerirsiniz?

dukan krebiyle alternatif birseyler yapabilirsiniz..saganda yumurtayi pastirmali(cemensiz) yada pisirdikten sonra yogurtlu yiyebilirisin..benim acelem oldugunda kurtaricim bisey var kahvaltilarda cokda tok tutuyor..bir kaseye yogurt icerisine yulaf kepegi (gunluk tuketimime göre) kati yumurta,kk beyaz peynir..uzerinede kirmizi biber karistirip yiyorum ..harika oluyor..cokta tok tutuyor..tabi seyire gectikten sonra alternatifler cogaliyor..kolay gelsin

kızlar bu dukan la ilgili bi site varmış soruları cevaplayıp nekadar yapmamız ortaya çıkıyormuş ben burayı bulamadım bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim:26:

canım yaaa kötü olmuş. bağırsakların ilacı muz ama oda yasak. bugün en iyisi süt içme yoğurt ye ve kırmızı et ye bunlar ishali düzeltir. birde yulaf kepeğin varsa onu yoğurda döküp yiyebilirsin

kızlar bu dukan la ilgili bi site varmış soruları cevaplayıp nekadar yapmamız ortaya çıkıyormuş ben burayı bulamadım bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim:26:
Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight
site bu canım ama ingilizce. google crome kullanıyorsan o çeviriyor[h=2]Know your True Weight :[/h]Calculate the target weight you can reach with the Dukan Diet, and how to achieve it with this FREE tool.
First name?

Your target weight?
st lbs >> change

Need to lose weight fast?
Yes No

bu kısımdan hesaplama yapıyorsunn

kizlar bir sey ögnmekistiyorum,bi dieti yapmak icin illa kitabimi okumak gerekiyor

ben 3 haftadir yapiyorum bu diyeti ama kitabi yeni okuyorum..kitabi edinseniz güzel olur..ama internet uzerindede genis "bence" yeterli bilgi var..dikkatli analiz etmeniz gerekiyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…