Canım ben 18 Aralık'ta başladım.
Yavaş gidiyor benim aslında. Bu kadar sürede çok daha fazla kilo verenler var.
Ama ben mutluyum bu durumdan. Çok hızlı bir düşüş de olsun istemiyorum.
Yılbaşında kaçamağım oldu, geçen haftasonu oldu ve bu hafta içi bir kase mercimer çorbası içtim.
Onun dışında düzenli devam ediyorum çok şükür.
kızlarrr hiç kıyafette gözüm yok.... pantalonmuş etekmiş elbiseymiş bilmemne hepsi boş bana göre... tek istediğim şey.... uzun çizme giyebilmek... dizlerime kadar...taytımı giyip çizmemi üstüne çekmek istiyorum...
benimki de bayılmıyo ama ben seviyorum.... üstüme kalçalarımı kapatıcak kazaklar giysem... dizimin üstüne kadar çizmelerim olsaa... offff yaaa :2:ay benim beyim izin vermio ona =((
öncelikle hoşgeldin... kepek genel olarak tadı kötü olan bişey ama onu ekmek-kek olarak tüketebilirsin belki bu şekilde daha keyifli hale gelebilir senin için...dukan diyetine uzun uğraşlarım sonrası (kepek bul kitap al oku vs:) başladım. Sabah krepten yaptım ama tadı çok kötü geldi bana sadece bende mi öyle acaba. Zamanla alışırım diye umut ediyorum tadına
ekmek senin kaçamağın olmuş :=) bende şimdi sabahtan kalan ekmeğimin iki dilimini yemeyi düşünüyorum... yağsız kırmızı et ızgara yiycem... ekmek dediğim de öyle normal ekmek değil hee.... dukan ekmeği yaptım dün akşam evde... muffin kalıplarında pişirdim... bi tanesinden ince 5 dilim ekmek çıkardım... sabah 1 buçuk dilimini yedim... öğlen de 1 buçuk 2 dilimini yesem akşama hala 2 dilim ekmeğim kalabilirslm kızlaaaaar atak 4 günüm. site 3 gün önermişti ama ben 4 yapim dedim. 4 günde 1100 gr gitti. yuppi evet az gibi duruyo ama benim için çok niye derseniz ben kasımdan beri diet yapıyom. kasım sonunda 3 kilo verdim sonrasında da kilo milo veremedim . bir hafta -500 ise sonraki +600 oldu sinir krizleri geçiriyordum...
ama şimdik 4 hatta 3 günde 1100 gr ilaç gibi geldi haftada 500 gr ma bilem razıyım verelim yeter....
yarın bu arada sebze yicem sonunda:))
domates maynado< salatalık hepsi serbest di mi _? fırında karnıbahar yapmayı planlıyom. akşama da balık la lahana salatası :=))))
ekmeksizlik çok zormuş bee. ya dün akşam bir dilim ekmek yedim niye derseniz yemek yoktu pişirecek halimde hali ile kahvaltı hazırladım ama peynir yoğurt hindi salam ye ye doyamadım a dilim ama küçük ekmek yedim. doydum mu yooo midem doymadı yaa. sonracıma bir yarım litre ayran içtim :) o tuttu beni biraz.
sabah 1 yumurta ile biraz peynir yedim. şimdide ızgara tavuk ve ayran yiyeceğim. ya sadece protein yüklü şeyler bulmak ne zormuşşşş
öncelikle hoşgeldin... kepek genel olarak tadı kötü olan bişey ama onu ekmek-kek olarak tüketebilirsin belki bu şekilde daha keyifli hale gelebilir senin için...
oley oley oleyyyyyyy
desen desen ve devedikeni çook teşekkür ederimmmm
bende ne zmandır açıkcası ekmek yapma makinası bakıyorum, ablam arçelik aldı akşamdan saati ayarlananlardan,çokta memnun, sabahları mis gibi ekmek kokusu ile kalkıyoruz diyor,oğlunda kansızlık var ve doktor normal ekmek yemesin demiş bu arada
dışardan aldıklarımızın içinde ne var ne yok belli değil sonuçta, beyaz undan ekmek dahi yemek istemiyorum, kara değirmen unu bulup onunla ekmek yapmalı artık
ama şimdilik araştırma aşamasındayım, daha zamanım var benim
selam, ayni seyleri yasadim hatta yasiyorum hala..bebegim oldu ve ben 6 aydir,3 yil önce bir trafik kazasi yasamis..sonrasinda kilo almis ve hemen vermistim o donem bir iki parca kiyafetim vardi..onlarla idare ettim ..israrla almadim..bu bile motive ediyor bence..yoksa 42 beden alsam banada cok rahat oluyor..ama kilom ozaman belli olmuyor..sanki kilom yokmus gibi duruyor..eski kiyafetlerim hepsi 38-36..ama bu sekilde dikkat eden butun hzanimlarin hakki gardolabini yeniden duzenlemeksefaniz olsun:)
sevgili hijaz bence fark eder kesinlikle..eskiden tecrube etmistim..bende su siralar yuruyemiyorum yogunlugumdan..ama o fikir zihnimde hep taze..cok fark edicegini dusundugum icin hep bir taraftan dusunuyorum ..iyi hos uyguluyorsunda, birde yurusen diye sürekli uyariyorum kendimi
Çok şükür 69,8 Bir daha bu kiloyu göremem diyordum.
Teşekkürler DUKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
tarifi yazas mısın bende yapayımekmek senin kaçamağın olmuş :=) bende şimdi sabahtan kalan ekmeğimin iki dilimini yemeyi düşünüyorum... yağsız kırmızı et ızgara yiycem... ekmek dediğim de öyle normal ekmek değil hee.... dukan ekmeği yaptım dün akşam evde... muffin kalıplarında pişirdim... bi tanesinden ince 5 dilim ekmek çıkardım... sabah 1 buçuk dilimini yedim... öğlen de 1 buçuk 2 dilimini yesem akşama hala 2 dilim ekmeğim kalabilir
tarifi yazas mısın bende yapayım
off bende tayttan ziyade, çizmelermin kapanmasını istiyorum..aldığım tüm çizmeleri genişletmekten sıkıldımmm:2:kızlarrr hiç kıyafette gözüm yok.... pantalonmuş etekmiş elbiseymiş bilmemne hepsi boş bana göre... tek istediğim şey.... uzun çizme giyebilmek... dizlerime kadar...taytımı giyip çizmemi üstüne çekmek istiyorum...
dukan diyetine uzun uğraşlarım sonrası (kepek bul kitap al oku vs:) başladım. Sabah krepten yaptım ama tadı çok kötü geldi bana sadece bende mi öyle acaba. Zamanla alışırım diye umut ediyorum tadına
DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook burdan alıyorum eminim sana da çok yardımcı olucaktır...
- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası
- 1 paket kabartma tozu
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden 200 derecede ısıtılmış fırında önce 10 dk, sonra fırın ısısını kapağını açmadan 180 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)
ben tarifleri