Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yavas olsun ama kalici olsun canim. önemli olan kendini birakmamak. bendede yavas gidiyor ama moralimi bozmamaya calisiyorum. illaki gidecek cok kararliyim yavas da olsa gidecekk spor yaptin mi peki?

kızlarrr hiç kıyafette gözüm yok.... pantalonmuş etekmiş elbiseymiş bilmemne hepsi boş bana göre... tek istediğim şey.... uzun çizme giyebilmek... dizlerime kadar...taytımı giyip çizmemi üstüne çekmek istiyorum...

ay benim beyim izin vermio ona =((

dukan diyetine uzun uğraşlarım sonrası (kepek bul kitap al oku vs:) başladım. Sabah krepten yaptım ama tadı çok kötü geldi bana sadece bende mi öyle acaba. Zamanla alışırım diye umut ediyorum tadına

slm kızlaaaaar atak 4 günüm. site 3 gün önermişti ama ben 4 yapim dedim. 4 günde 1100 gr gitti. yuppi evet az gibi duruyo ama benim için çok niye derseniz ben kasımdan beri diet yapıyom. kasım sonunda 3 kilo verdim sonrasında da kilo milo veremedim . bir hafta -500 ise sonraki +600 oldu sinir krizleri geçiriyordum...
ama şimdik 4 hatta 3 günde 1100 gr ilaç gibi geldi haftada 500 gr ma bilem razıyım verelim yeter....
yarın bu arada sebze yicem sonunda:))
domates maynado< salatalık hepsi serbest di mi _? fırında karnıbahar yapmayı planlıyom. akşama da balık la lahana salatası :=))))
ekmeksizlik çok zormuş bee. ya dün akşam bir dilim ekmek yedim niye derseniz yemek yoktu pişirecek halimde hali ile kahvaltı hazırladım ama peynir yoğurt hindi salam ye ye doyamadım a dilim ama küçük ekmek yedim. doydum mu yooo midem doymadı yaa. sonracıma bir yarım litre ayran içtim :) o tuttu beni biraz.
sabah 1 yumurta ile biraz peynir yedim. şimdide ızgara tavuk ve ayran yiyeceğim. ya sadece protein yüklü şeyler bulmak ne zormuşşşş

dukan diyetine uzun uğraşlarım sonrası (kepek bul kitap al oku vs:) başladım. Sabah krepten yaptım ama tadı çok kötü geldi bana sadece bende mi öyle acaba. Zamanla alışırım diye umut ediyorum tadına
öncelikle hoşgeldin... kepek genel olarak tadı kötü olan bişey ama onu ekmek-kek olarak tüketebilirsin belki bu şekilde daha keyifli hale gelebilir senin için...

ekmek senin kaçamağın olmuş :=) bende şimdi sabahtan kalan ekmeğimin iki dilimini yemeyi düşünüyorum... yağsız kırmızı et ızgara yiycem... ekmek dediğim de öyle normal ekmek değil hee.... dukan ekmeği yaptım dün akşam evde... muffin kalıplarında pişirdim... bi tanesinden ince 5 dilim ekmek çıkardım... sabah 1 buçuk dilimini yedim... öğlen de 1 buçuk 2 dilimini yesem akşama hala 2 dilim ekmeğim kalabilir

dukan diyeti işe yarıyor diyende var tehlikeli diyende var dukan diyetinde belli başlı yiyecek listesi var buna uyucam diye insanlar diyeti tam analamıyla tamamlıyamıyor mesela kepek unu kullanın diyolar bazıları kepeği çok abrttığı icinyada başka bir malzemeyle karştrıp yedikleri için tadı sevilemiyoolabilir ben kepek unundan kıraker yapıorum acıktımı hıssetgm an o krakerler bana çok yardımcı oluyor kırakern yapımı canan karatayın kıtabında bulabilirsiniz...

öncelikle hoşgeldin... kepek genel olarak tadı kötü olan bişey ama onu ekmek-kek olarak tüketebilirsin belki bu şekilde daha keyifli hale gelebilir senin için...

Hoşbulduk :) deneme yanılma yöntemiyle damak tadıma uygun olan kısmı bulucam sanırım. Önümde vermem gereken 10 kilom var sonuçta:))

kızlar ben merak ediyorum neden 10 günde birinden 5 kilo giderken bende 11 günde sadece 2 kilo gitti. incelmişsin diyorlar ama tartıdaki ibarede gram gram düşüyor :2: daha önce diyetiseyene gittiğimde kas yapımın fazla olduğunu söylemişti. onunla ilgili olabilir mi?

hamurişi tatlı tahıl tüketmiyorum. şeker zaten yoktu bundan kelli 0. ama bırakmayacağım elbet bendende gidecek.20 günüme bir geleyim ilk günlerdeki azmimle. o zaman gerçekleri görürüm.

Hepimizii tebrik ediyorum, harika işler başarıyoruz :) devamı da gelir inşallah..

Şu an odada 2 kutu çikolata var ve ben dönüp bakmıyorum bile. Bebeği olanlar, kadro alanlar maşaallah bu aralar tavan yaptı :) Onlar sayesinde benim de azmim tavan yaptııııı :)

Haftaya tartılcam, kesin su falan filan tutmuştur vücudum, o yüzden moralimi bozmak istemiyorum

oley oley oleyyyyyyy

desen desen ve devedikeni çook teşekkür ederimmmm

gözünaydın şekerim

Aslında Arçelik aklıma yattı gibi, çift haznesi ve çift karıştırıcısı var. diğerlerinden bir adım önde. Benim bir iki markaya daha bakıp karar vermem lazım. Aslında Tefal arıyorum ama hiçbir Tefal mağazasında bulamadım. İnternette var ama mağazalarda yok. Gözümle görmeden de almak istemiyorum. Bakalım artık, alınca sana da haber veririm.

evet aynen öyle, çekenin halinden çeken anlıyor. Kesinlikle kiloluyken alışveriş yapmamak lazım, yaptığında kilonu kabullenmiş oluyorsun. Seni de tebrik ediyorum, bu yaklaşımın çok iyi bence. İnşallah gönlüne göre giyebileceğin kıyafetlerine bir an önce kavuşursun...

Çok şükür 69,8 Bir daha bu kiloyu göremem diyordum.
Teşekkürler DUKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Harikasın canım

tarifi yazas mısın bende yapayım

tarifi yazas mısın bende yapayım
DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)

- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası
- 1 paket kabartma tozu
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden 200 derecede ısıtılmış fırında önce 10 dk, sonra fırın ısısını kapağını açmadan 180 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)

ben tarifleri
Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook burdan alıyorum eminim sana da çok yardımcı olucaktır...

off bende tayttan ziyade, çizmelermin kapanmasını istiyorum..aldığım tüm çizmeleri genişletmekten sıkıldımmm:2:

hadi bakalım hayırlı ve bol eksili olsun inşallah..dukan krebini bende sevmedim, bu hafta poaça yaptım , gayet güzel oluyo, ekmeğide deneyeceğim pazar günü..deneme yanılma yöntemi ile başaracağız inşallah

4 günlük zorunlu atak biti ve ben 76 dan 72.8 e indim
ama tekrar hastayım, antibiyotik ve bir sürü ilaç alıyorum, çok ağırlaşmadığı sürece bırakmayacağım ama bu sefer

desendesen cim, benimde tefale bakma niyetim vardı ama ablam memnun olunca vazgeçtim açıkcası, sadece sabah kalkacağın saati tam ayarlamak gerekiyormuş yoksa ekmek sıcak olsun diye kapatılana kadar ara ara ısıtıyormuş o kadar, buda kötü bir özellik değil sadece biz sıcak ekmek yiyelim diye azcık fazla elektrik harcıyor o kadar

kızlar biraz önce zayıflama hikayelerini inceledim, 40-50 kilo verenler var hayran kaldım, ne büyük mutluluk yaaa..ben 70'e inmeyi hayal bile edemiyorum,sanki 80 lerde takılıp kalcam gibi geliyor,diyetide bozmuyorum ama ne bileyim, umudum yok

hımmmmmmm, burdan çıkan ekmek kaç günlük acaba?????
yapacak arkadaşlara çok sık yapmamalarını ve 1 haftadan daha kısa zamanda bitirmemelerini tavsiye ederim
çünkü
dukan buğday kepeğine sürekli değil kabızlık durumunda arada bir yenmesi koşuluyla, günlük 1 yemek kaşığına izin veriyor sonuçta ayrıca mısır nişastası değil mısır unu serbest bize ve oda arada 1 tatlı kaşığı sadece....
evet ekmek ihtiyacını giderir ama kilo vermenizi yavaşlatabilir
tabi bu sadece benim görüşüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…