Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benimki de bayılmıyo ama ben seviyorum.... üstüme kalçalarımı kapatıcak kazaklar giysem... dizimin üstüne kadar çizmelerim olsaa... offff yaaa :2:

olur canım çook da yakışıcak eminim =)) eşlerimiz kıskanıcakkk =)))) hatta diğer bayanlar da bakıcak nasıl da yakışmış die.. =)) yakında..

hala 88 deyim. bugün 88in 3. günü

kabızlık problemini doğadan form ile hallettim, hastalığım da bitti denebilir kilo aynı

yarın da aynı kiloyu görmek istemiorum tartıda 3 kişi beraber başladık ama ben hariç herkes kilo veriyor.

dukan tarifleri içindeydi... neden onay görmüş dersinizz... üzüldüm şimdi... o çıkan ekmek bi hafta değil tam 13 günlük bence yanii... ama yemesekmi...

olur canım çook da yakışıcak eminim =)) eşlerimiz kıskanıcakkk =)))) hatta diğer bayanlar da bakıcak nasıl da yakışmış die.. =)) yakında..
Allah'ııımmm.... ağır tahrik seziyorum... evet evet başarıcaz eminim... harika olucak...

tebrik edeeerimmmmm gitsin kilolarrrrrrr =))

Tatlı krizleri için tarçınlı süt de iyi geliyor cnm.
Bu arada tartılmak için bu kadar dayanabildğin için tebrik ediyorum ayrıca.

yavas olsun ama kalici olsun canim. önemli olan kendini birakmamak. bendede yavas gidiyor ama moralimi bozmamaya calisiyorum. illaki gidecek cok kararliyim yavas da olsa gidecekk spor yaptin mi peki?

Evet cnm gidecek mutlaka. Yavaş olsun bizim olsun.

Başaracağından hiç şüphem yok.

dukan diyetine uzun uğraşlarım sonrası (kepek bul kitap al oku vs:) başladım. Sabah krepten yaptım ama tadı çok kötü geldi bana sadece bende mi öyle acaba. Zamanla alışırım diye umut ediyorum tadına

Canım krebin içine peynir rendele.
Yada hindi salam doğra lezzeti değişiyor.

Haşlanmış yumurta ve tavuk çok tutuyor cnm aklında olsun.

Kepek unu yasak bildiğim kadarıyla cnm ya yulaf kepeği serbest sadece diye biliyorum.

Ölçülerini almanı şiddetle tavsiye ederim.
Aynen bende az verenlerdenim ama ölçülerimde 10 cm küçülme var. Bu yaklaşık 2 beden demek yani 10 kilo.

Saol canım. Bu arada alışveriş konusunda haklısnız ben dukana başlamadan bikaç gün önce kendime 4 tane pantolon aldım şimdi hiçbiri olmuyor hepsi bol.
Değiştiricem hepsini yada daraltıcam.
Ve 65 olaana kadar bişiy almıcam kendime.

Canım kendine tavuk suyu çorbası yap iç şifa olsun.

Canım dünyanın kilosunu vermişsin. Neden hayal gibi geliyor ki.
Hatta 6 lı rakamları bile göreceksin eminim.
Kendine güven.

Hergün tartılma canım aman. Büyük yanılgı oluyor. Beyin vücuda oyun oynuyor.
Ben mesela Çarşamba 70,3 iken Perşembe 70,6 çıktım. Moralim sıfır oldu. Ama bu sabah 69,8 çıktım.
Haftada 1 tartıl derim.

Kızlar biz erken çıkıyoruz hava durumundan dolayı. Pazartesi görüşmek üzere.

sağol canım tarif için bu ekmek ne kadar büyüklükte. kaç günde yiyebiliyorsun. ya buğday kepeği ve mısır nişastasına bende takıldım. dukanın k.tabı var ben akşam bir bakayım ona ne demiş.

canım tebrik ederim, azmin zaferi, darısı bize inşallah
sağol canım, kaçamak yapma ve birden mucize bekleme sakın, kendine ve metabolizmana zaman tanı, duraklamalara takılıp üzülme
sonrasında 3-4 ay sonra sende son kilolara gelmiş ol......
formül böyle bence

dukan tarifleri içindeydi... neden onay görmüş dersinizz... üzüldüm şimdi... o çıkan ekmek bi hafta değil tam 13 günlük bence yanii... ama yemesekmi...
canım, heryerde farklı tarifler farklı alternatifler bulabilirsin
ama birileri yapıyor, yiyor diye bu tamamen dukana uygundur anlamına gelmiyor ne yazıkki
benim için herzaman dukan kitabında yazanlar rehber, onun dışındakiler arada bir ço mu çok bunalırsam yenebilecek şeyler
mesela light puding yiyebilirsiiniz diyor birçok yer, bende aldım ilk başta, sonra farkettimki kilo vermemi YAVAŞLATIYOR, biran önce hedef kiloya inip güçlendirmeye geçmek varken neden uzatıyım ki dedim kendi kendime
ve 4 ayda sadece v3 kere yaptım oda regl döneminde......
bunları yiyince de kilo verilir ama süre uzar kısaca

sağol canım tarif için bu ekmek ne kadar büyüklükte. kaç günde yiyebiliyorsun. ya buğday kepeği ve mısır nişastasına bende takıldım. dukanın k.tabı var ben akşam bir bakayım ona ne demiş.
muffin kalıplarında 12 adet çıktı... 13-15 günden az tüketilmemeli gibi geliyo bana...

ya ama ben ekmeksiz çok mutsuz olurum doğru bi tarif yazarmısın bana... şu an yıkıldım...

ya ama ben ekmeksiz çok mutsuz olurum doğru bi tarif yazarmısın bana... şu an yıkıldım...

akşam ben dukanın kitabına bakayım yazarım canım orada bir ekmek tarifi görmüştüm diye hatırlıyorum inşallah vardır bende ekmek aradım çünkü.
ama o tarifte buğday kepeği de vardı ama miktarı azdıı diye aklımda kalmış

Arkadaşlar atak evresinin 4. günündeyim.97 kiloyla başladım veeeee sabah tartıldığımda 93 kiloydum .Tamı tamına 4 kilo gitmiş .Vücudumdaki bütün şişlikler gitti o kadar rahatladım ki ,ellerim bile daha inceymiş benim yeni farkına vardım :)) Gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam edicemm.Ha bu arada büyük tuvaletime günlük olarak bir defa çıkıyorum ama çok az sizde de öyle mi oluyor merak ediyorumm .
Meyve çayları içebiliyormuyuz ,birde royal ın diyet peynirini kullanan var mı ,dışında az yağlı az tuzlu diyet diyor ama bana biraz tuzlu ve yağlı geldi.

herkeslere bol bol kilo kayıpları diliyorummm,iyi akşamlarrrr

Son düzenleme:
arkadaşlar ben geçen sene dukan diyetiyle 4 ayda 7-8 kilo verdim. hipotiroidim var ve hareketsizim. şimdi sigarayı bırakınca 10 kilo aldım tekrar dukana başlayacağım. Yulaf kepeğini Ankara Büyükelçi sokakta Fitiz diyet marketten almıştım. umarım şimdide satılıyordur. biraz pahalı masraflı bir diyet dukan ama beni sadece bu tok tutuyor. karatay da aklıma yattı ama hergün liste hazırlamak karatay da zor gibi geldi bana. haftaya dukana başlıyım, çok sıkılırsam karatayla devam ederim. Bir de gojy berry i merak ettim. ilk sayfaları okudum dukanla ilgili bu meyveden bahsediliyor. kullananlar kitapta var diyor ama ben kitabında bulamadım o meyveyi nasıl tüketiliyor, nasıl bir meyve acaba. Bana şans dileyin.

slm kızlar ocak 16 sında başladım şimdiye kadar diyetimi hiç bozmadım geçen cumadan bu cumaya 1 kilo gitmiş

SELAM KIZLAR KİTABIMI BU AKŞAM ALIYORUM BENDE HIRSLANMIŞKEN YARIN SABAH BAŞLAMAK İSTİYORUM AMA KİTABI ÇÖZENE KADAR ZAMAN KAYBETMEEK İÇİN BANA 2-3 GÜNLÜK ÖRNEK PROGRAM (menü) YAZARMISNIZ YADA VARSA LİNK ?

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Dukan diyeti kitabını okudum sonra arama yaparken bu sayfaya ulaştım. Çok motive oldum sayenizde . Teşekkürler.bugün 5. atak günümdeyim. 3 kilo kaybım var. Yarın seyir dönemine geçiyorum.Dün misafirim vardı o kadar pastadan gr bile yemedim . Ama pazar bi davet var ve menü çiğ kfte. Esmer bulgurla ilgili birşeye rastlamadım kitapta yada hatırlamıyorum. Esmer bulgurlu çiğ köfte yesem çok etkilermi acaba.

Selamlarrrr

Bugün uyduruk diyetimin resmen 27.günü ve ben 104 kiloyum 121 ile başladım ve 80'e az kaldı diye avutuyorum kendimi

Bu akşam canım tatlı çekti. Ben de Dukan günlerinden kalma bir uyduruk kek yaptım Hahaha hatta düpedüz uyduruktu, buna rağmen muhteşemdiiii Kız kardeşim bayıldı bu diyet keki olamaz diyor.

Göz kararı malzemeler; az kakao, az yulaf kepeği, az limon kabuğu rendesi, az kabartma tozu, az toz tarçın, 2 yumurta, göz kararı toz tatlandırıcı, 1 kutu meyveli diyet yoğurt ve 3 kaşık cola zero. İçerik çok karmaşık ama tadı güzeldi

Ayyyy ben dayanamadım ve tartıldım :) 1 kilo daha gitmiş . Ama bugün Ankara'nın o karlı yollarında deli gibi saatlerce gezdik :) Motive olmak için kendime kıyafet aldım ve onu giycem :)

2 gündür de dışarıda yiyorum, kesin kilo almışımdır dedim ama almadan vermişim :)

maşallah ne güzel 1 kilo vermek çok sevindirici inşallah önümüzdeki günler hep böyle gider kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…