tebrik edeeerimmmmm gitsin kilolarrrrrrr =))
Bayanlar merhaba bende Dukan'a 18 Ocak da başladım.3 gün atak dönemim sürdü 2,5 kg verdim.Şimdi seyir dönemindeyim çok şükür hiç diyeti bozmadan devam ediyorum.2,5 kg verdiğimi gördükten sonra henüz tartılmadım.Ama sonuçtan çok memnunum.Bir yandan kitabı okumaya devam ediyorum henüz onuda bitiremedim ama zaten diyet sonlana kadar elimden düşeceğe benzemiyor.Kitapta ki yemek tariflerine göz atıyorum hatta ben tatlı düşkünü olarak kitapta 5 yumurta, sıcak süt, sıvı vanilyalı fırında pişen tarifi içine birazda tatlandırıcı koyarak yaptım.Tatlı isteğimi az buçuk körlemeye çalışıyorum.Valla diyetin beni en çok üzen yanı tatlı yiyemememiz yoksa başka bi sıkıntı hissetmiyorum.Devam etmede kararlıyım herkese başarılar diliyorum; çünkü sonuca ulaştığım vakit benim için gerçekten başarı olacak.
Tatlı krizleri için tarçınlı süt de iyi geliyor cnm.
Bu arada tartılmak için bu kadar dayanabildğin için tebrik ediyorum ayrıca.
yavas olsun ama kalici olsun canim
. önemli olan kendini birakmamak. bendede yavas gidiyor ama moralimi bozmamaya calisiyorum. illaki gidecek cok kararliyim yavas da olsa gidecekk
spor yaptin mi peki?
Evet cnm gidecek mutlaka. Yavaş olsun bizim olsun.
kızlarrr hiç kıyafette gözüm yok.... pantalonmuş etekmiş elbiseymiş bilmemne hepsi boş bana göre... tek istediğim şey.... uzun çizme giyebilmek... dizlerime kadar...taytımı giyip çizmemi üstüne çekmek istiyorum...
Başaracağından hiç şüphem yok.
dukan diyetine uzun uğraşlarım sonrası (kepek bul kitap al oku vs:) başladım. Sabah krepten yaptım ama tadı çok kötü geldi bana sadece bende mi öyle acaba. Zamanla alışırım diye umut ediyorum tadına
Canım krebin içine peynir rendele.
Yada hindi salam doğra lezzeti değişiyor.
slm kızlaaaaar atak 4 günüm. site 3 gün önermişti ama ben 4 yapim dedim. 4 günde 1100 gr gitti. yuppi evet az gibi duruyo ama benim için çok niye derseniz ben kasımdan beri diet yapıyom. kasım sonunda 3 kilo verdim sonrasında da kilo milo veremedim . bir hafta -500 ise sonraki +600 oldu sinir krizleri geçiriyordum...
ama şimdik 4 hatta 3 günde 1100 gr ilaç gibi geldi haftada 500 gr ma bilem razıyım verelim yeter....
yarın bu arada sebze yicem sonunda:))
domates maynado< salatalık hepsi serbest di mi _? fırında karnıbahar yapmayı planlıyom. akşama da balık la lahana salatası :=))))
ekmeksizlik çok zormuş bee. ya dün akşam bir dilim ekmek yedim niye derseniz yemek yoktu pişirecek halimde hali ile kahvaltı hazırladım ama peynir yoğurt hindi salam ye ye doyamadım a dilim ama küçük ekmek yedim. doydum mu yooo midem doymadı yaa. sonracıma bir yarım litre ayran içtim :) o tuttu beni biraz.
sabah 1 yumurta ile biraz peynir yedim. şimdide ızgara tavuk ve ayran yiyeceğim. ya sadece protein yüklü şeyler bulmak ne zormuşşşş
Haşlanmış yumurta ve tavuk çok tutuyor cnm aklında olsun.
dukan diyeti işe yarıyor diyende var tehlikeli diyende var dukan diyetinde belli başlı yiyecek listesi var buna uyucam diye insanlar diyeti tam analamıyla tamamlıyamıyor mesela kepek unu kullanın diyolar bazıları kepeği çok abrttığı icinyada başka bir malzemeyle karştrıp yedikleri için tadı sevilemiyoolabilir ben kepek unundan kıraker yapıorum acıktımı hıssetgm an o krakerler bana çok yardımcı oluyor kırakern yapımı canan karatayın kıtabında bulabilirsiniz...
Kepek unu yasak bildiğim kadarıyla cnm ya yulaf kepeği serbest sadece diye biliyorum.
kızlar ben merak ediyorum neden 10 günde birinden 5 kilo giderken bende 11 günde sadece 2 kilo gitti. incelmişsin diyorlar ama tartıdaki ibarede gram gram düşüyor :2: daha önce diyetiseyene gittiğimde kas yapımın fazla olduğunu söylemişti. onunla ilgili olabilir mi?
hamurişi tatlı tahıl tüketmiyorum. şeker zaten yoktu bundan kelli 0. ama bırakmayacağım elbet bendende gidecek.20 günüme bir geleyim ilk günlerdeki azmimle. o zaman gerçekleri görürüm.
Ölçülerini almanı şiddetle tavsiye ederim.
Aynen bende az verenlerdenim ama ölçülerimde 10 cm küçülme var. Bu yaklaşık 2 beden demek yani 10 kilo.
gözünaydın şekerim
evet aynen öyle, çekenin halinden çeken anlıyor. Kesinlikle kiloluyken alışveriş yapmamak lazım, yaptığında kilonu kabullenmiş oluyorsun. Seni de tebrik ediyorum, bu yaklaşımın çok iyi bence.
İnşallah gönlüne göre giyebileceğin kıyafetlerine bir an önce kavuşursun...
Harikasın canım
Saol canım. Bu arada alışveriş konusunda haklısnız ben dukana başlamadan bikaç gün önce kendime 4 tane pantolon aldım şimdi hiçbiri olmuyor hepsi bol.
Değiştiricem hepsini yada daraltıcam.
Ve 65 olaana kadar bişiy almıcam kendime.
4 günlük zorunlu atak biti ve ben 76 dan 72.8 e indim
ama tekrar hastayım, antibiyotik ve bir sürü ilaç alıyorum, çok ağırlaşmadığı sürece bırakmayacağım ama bu sefer
desendesen cim, benimde tefale bakma niyetim vardı ama ablam memnun olunca vazgeçtim açıkcası, sadece sabah kalkacağın saati tam ayarlamak gerekiyormuş yoksa ekmek sıcak olsun diye kapatılana kadar ara ara ısıtıyormuş o kadar, buda kötü bir özellik değil sadece biz sıcak ekmek yiyelim diye azcık fazla elektrik harcıyor o kadar
Canım kendine tavuk suyu çorbası yap iç şifa olsun.
kızlar biraz önce zayıflama hikayelerini inceledim, 40-50 kilo verenler var hayran kaldım, ne büyük mutluluk yaaa..ben 70'e inmeyi hayal bile edemiyorum,sanki 80 lerde takılıp kalcam gibi geliyor,diyetide bozmuyorum ama ne bileyim, umudum yok
Canım dünyanın kilosunu vermişsin. Neden hayal gibi geliyor ki.
Hatta 6 lı rakamları bile göreceksin eminim.
Kendine güven.
hala 88 deyim. bugün 88in 3. günü
kabızlık problemini doğadan form ile hallettim, hastalığım da bitti denebilir
kilo aynı
yarın da aynı kiloyu görmek istemiorum tartıda 3 kişi beraber başladık ama ben hariç herkes kilo veriyor.
Hergün tartılma canım aman. Büyük yanılgı oluyor. Beyin vücuda oyun oynuyor.
Ben mesela Çarşamba 70,3 iken Perşembe 70,6 çıktım. Moralim sıfır oldu. Ama bu sabah 69,8 çıktım.
Haftada 1 tartıl derim.
Kızlar biz erken çıkıyoruz hava durumundan dolayı. Pazartesi görüşmek üzere.