bende ne zmandır açıkcası ekmek yapma makinası bakıyorum, ablam arçelik aldı akşamdan saati ayarlananlardan,çokta memnun, sabahları mis gibi ekmek kokusu ile kalkıyoruz diyor,oğlunda kansızlık var ve doktor normal ekmek yemesin demiş bu aradaÇook teşekkür ederim, poşet bitki çaylarından içiyorum devamlı, senin dediklerini aldırtayım olmazsa bi deniyim canım sağol.
Ben mi? Kaç beden mi??Ben bedensizdim Kilolu olduğum dönemde mecburi bir kaç parça giyecekten başka hiçbir şey almadım kendime. Çünkü o kişi ben değildim, olamazdım. Bu geçici bir süreçti. Kilomu asla kabullenmedim. Sadece bir kaç pantolon, şort ve tişört almıştım mecburiyetten, hep aynı şeyleri giydim dönüşümlü olarak aylarca forma gibi. Kalıbına göre 44 ve 42 giyiyordum. 42 dar geliyordu ama bile bile alıyordum yine de nasıl olsa zayıflıycam diye dar dar giydim bazı pantolonları. Bıkkınlık gelmişti artık. Bebeğimi emziriyor olmasaydım çoktan bu işi bitirmiştim. Gönül rahatlığıyla bebeğimi emzirdim ve artık bu gidişe dur deme zamanı gelmişti. Şimdi zayıfken giydiğim kıyafetlerim bile bol geliyor. Gardrobumu yeniden düzenliycem zaten. Darısı senin ve bunu isteyen herkesin başına
Evet ben de antibiyotik ikinci kutuya başladım suda eritilenlerden 1000 mg.lık. Onun dışında iki ilacım daha var. İlk kez bu kadar inatçı bi hastalık gördüm ben, nasıl bi şeyse artık. İnşallah bir an önce iyileşiriz canım.
Ben de güçlendirme konusunda seninle aynı düşünüyorum. Biiizzzz ki ne kilolar vermişiz, bir iki kiloyu mu veremicez güçlendirmede dimi yaaAyyy heveslendiriyorsam seni ne mutlu bana, bi şeyi kırk kere söylersen olurmuş seninki de kırk olmuştur heralde olucak kanımca...
Ekmek yapma makinesi alıcam ben, kendi ekmeğimizi kendimiz yapalım diyoruz, sen kullandın mı hiç, ne düşünüyorsun? Bir de markaya karar veremedim. :44:
oley oley oleyyyyyyy
desen desen ve devedikeni çook teşekkür ederimmmm
Ben mi? Kaç beden mi??Ben bedensizdim Kilolu olduğum dönemde mecburi bir kaç parça giyecekten başka hiçbir şey almadım kendime. Çünkü o kişi ben değildim, olamazdım. Bu geçici bir süreçti. Kilomu asla kabullenmedim. Sadece bir kaç pantolon, şort ve tişört almıştım mecburiyetten, hep aynı şeyleri giydim dönüşümlü olarak aylarca forma gibi. Kalıbına göre 44 ve 42 giyiyordum. 42 dar geliyordu ama bile bile alıyordum yine de nasıl olsa zayıflıycam diye dar dar giydim bazı pantolonları. Bıkkınlık gelmişti artık. Bebeğimi emziriyor olmasaydım çoktan bu işi bitirmiştim. Gönül rahatlığıyla bebeğimi emzirdim ve artık bu gidişe dur deme zamanı gelmişti. Şimdi zayıfken giydiğim kıyafetlerim bile bol geliyor. Gardrobumu yeniden düzenliycem zaten. Darısı senin ve bunu isteyen herkesin başına
:44:
:))) çok mutluyum,seviyorum ben bu dukanı yaa,sabah 57.4 çıktım dün sabah 57.7 idim.100 gram bile farketse seviniyorum ben ...hedef 54 az kaldı inş kaçamaksız 19 gün dile kolay;sadece 4 gündür yürüyüş yapamıyorum,yürüyüş de yapabilsem daha da hızlı kilo verebilirmiyim acaba? yürüyüşlü ve yürüyüşsüz karşılaştırma yapan oldu mu aranızda???
hanımlar benim başladığım 3 gün oldu sırf protein yiyorum ama saat koymuyorum kendime sadece tek sorunum çayı şekersiz içemiyorum nasıl yapıcam tatlandırıcılar çok yapay geliyor ama buna ramen 2.5 kilo verdim atak dönemini 10 gün yapıcam kilom baya fazla benim sizce kitabı almak gerekiyormu veya saatlere bölmek dahamı hızlandırıyormu süreci
itiraf etmeliydimki ilk günden bu kadar etki beklemiyordum... ama acayip mutlu hissediyorum kendimi... sabah ofise gelir gelmez bitki çayımı içtim... bi bardak suyumu içtim... şimdi de bir yumurta-bir yemek kaşığı kadar yağsız lor-yarım kibrit kutusu büyüklüğünde yörsan light beyaz peynir... ve çay... nerdeyse unutuyodum... bide dukan ekmeğim tabi... dün akşam eve gider gitmez yaptığım dukan ekmeğimi küçük muffin kalıplarında pişirdim bi tanesini de işe getirdim... zannedersem çok ince 5 dilim ekmek çıkarabilirim... akşama kadar ekmek eksikliğimi yulaf kepeğimle tamamlamayı düşünüyorum... ayrıca dün hazırladığım listeleri akşam eve bıraktım... annem "oooo bu bildiğin yemek, ben sana hergün farklı bişey pişiririm, hatta biz bile ondan yeriz nolucak" dedi çok mutluyumm çoookk...
bu arada çayı malesef şekersiz içemiyorum... ama tablet splenda kullanıyorum bi tanesini dörde bölüyorum... normalde şekerle aram pek yok zaten ama hiç şekersizde olmuyo... ajda bardaklarına 1/4 splenda tablet...
günaydın kızlar,, karlı bir Ankara sabahında uyandık yine , ve işe geldim..fakat hiçbişey beni demotive edemedi, çünküüü güne -200 gr ile başladımduraklama yaşayan arkadaşlar, üzülmeyin sabredin.bugün 17 .günüm ve gayet iyi gidiyo,sadece yemek yapma kısmı biraz eziyetli ama olsun..eşime ayrı bana ayrı yapıyorum mecburen :44:
amiiinnn amiinnn....Ahhh ahhhh annelerimizden Allah razı olsun. Allah başımızdan eksik etmesin.
omurcum senin tarifini yaptım ama hiç katılaşmadı, senin ki puding gibi katı olmuşmuydu, benimki sütden hafif koyu oldu,süt niyetine içtim açıkcası:2:Kızlar Dukan'ın orjinal sitesinden bir tatlı tarifi.tatlı krizi tutanlaraaaaa...
400ml yağsız süt
1 çorba kaşığı düşük yağlı kakao tozu
1 yemek kaşığı Mısır unu
30g Az yağlı krem peynir
3 yemek kaşığı Splenda Tatlandırıcı (toz:):))
mısır ununu 20o ml sütte çözün.3 kaşık splenda vegeriye kalan sütle kakaoyu çözün.tencerenini içine iki karışımı koyun ve kaynatın..kaynayınca içine krem peyniri katın.puding gibi kaplara boşaltın.buzdolabına koyun.
afiyet olsun
Çok şükür 69,8 Bir daha bu kiloyu göremem diyordum.
Teşekkürler DUKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
tebrikler canim insallah bidaha 7li rakamlari hiiiiic görmezsin. ne zaman baslamistin diyete? bende 2,5 kilo sonra görcem insalla 6lariiii, sabirsizlaniyorum subat sonunda 6larda olmak istiyorum artik.
Çok şükür 69,8 Bir daha bu kiloyu göremem diyordum.
Teşekkürler DUKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Bayanlar merhaba bende Dukan'a 18 Ocak da başladım.3 gün atak dönemim sürdü 2,5 kg verdim.Şimdi seyir dönemindeyim çok şükür hiç diyeti bozmadan devam ediyorum.2,5 kg verdiğimi gördükten sonra henüz tartılmadım.Ama sonuçtan çok memnunum.Bir yandan kitabı okumaya devam ediyorum henüz onuda bitiremedim ama zaten diyet sonlana kadar elimden düşeceğe benzemiyor.Kitapta ki yemek tariflerine göz atıyorum hatta ben tatlı düşkünü olarak kitapta 5 yumurta, sıcak süt, sıvı vanilyalı fırında pişen tarifi içine birazda tatlandırıcı koyarak yaptım.Tatlı isteğimi az buçuk körlemeye çalışıyorum.Valla diyetin beni en çok üzen yanı tatlı yiyemememiz yoksa başka bi sıkıntı hissetmiyorum.Devam etmede kararlıyım herkese başarılar diliyorum; çünkü sonuca ulaştığım vakit benim için gerçekten başarı olacak.