Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende ne zmandır açıkcası ekmek yapma makinası bakıyorum, ablam arçelik aldı akşamdan saati ayarlananlardan,çokta memnun, sabahları mis gibi ekmek kokusu ile kalkıyoruz diyor,oğlunda kansızlık var ve doktor normal ekmek yemesin demiş bu arada
dışardan aldıklarımızın içinde ne var ne yok belli değil sonuçta, beyaz undan ekmek dahi yemek istemiyorum, kara değirmen unu bulup onunla ekmek yapmalı artık
ama şimdilik araştırma aşamasındayım, daha zamanım var benim

:))) çok mutluyum,seviyorum ben bu dukanı yaa,sabah 57.4 çıktım dün sabah 57.7 idim.100 gram bile farketse seviniyorum ben ...hedef 54 az kaldı inş kaçamaksız 19 gün dile kolay;sadece 4 gündür yürüyüş yapamıyorum,yürüyüş de yapabilsem daha da hızlı kilo verebilirmiyim acaba? yürüyüşlü ve yürüyüşsüz karşılaştırma yapan oldu mu aranızda???

selam, ayni seyleri yasadim hatta yasiyorum hala..bebegim oldu ve ben 6 aydir,3 yil önce bir trafik kazasi yasamis..sonrasinda kilo almis ve hemen vermistim o donem bir iki parca kiyafetim vardi..onlarla idare ettim ..israrla almadim..bu bile motive ediyor bence..yoksa 42 beden alsam banada cok rahat oluyor..ama kilom ozaman belli olmuyor..sanki kilom yokmus gibi duruyor..eski kiyafetlerim hepsi 38-36..ama bu sekilde dikkat eden butun hzanimlarin hakki gardolabini yeniden duzenlemek sefaniz olsun:)

sevgili hijaz bence fark eder kesinlikle..eskiden tecrube etmistim..bende su siralar yuruyemiyorum yogunlugumdan..ama o fikir zihnimde hep taze..cok fark edicegini dusundugum icin hep bir taraftan dusunuyorum ..iyi hos uyguluyorsunda, birde yurusen diye sürekli uyariyorum kendimi

hanımlar benim başladığım 3 gün oldu sırf protein yiyorum ama saat koymuyorum kendime sadece tek sorunum çayı şekersiz içemiyorum nasıl yapıcam tatlandırıcılar çok yapay geliyor ama buna ramen 2.5 kilo verdim atak dönemini 10 gün yapıcam kilom baya fazla benim sizce kitabı almak gerekiyormu veya saatlere bölmek dahamı hızlandırıyormu süreci

tüm sayfaları okuyamadım ama kilo veren arkadaşları tebrik ederim bende artık diyet yapmak istiyorum 6 aylık bebeğim var ve hala emiyor acaba benim için uygun olurmu bu diyeti yapmak birisi beni aydınlatırsa cok sevinirim ve hemen kitabını alırım artık bu kilolar beni hayattan soldurdu arkadaslar

çook heyecanlıı :13: ben hedefime ulaştığım gün deliler gibi alışveriş yapıp gardrobumu boşaltabilirim... evet evet buna hazırımm

itiraf etmeliydimki ilk günden bu kadar etki beklemiyordum... ama acayip mutlu hissediyorum kendimi... sabah ofise gelir gelmez bitki çayımı içtim... bi bardak suyumu içtim... şimdi de bir yumurta-bir yemek kaşığı kadar yağsız lor-yarım kibrit kutusu büyüklüğünde yörsan light beyaz peynir... ve çay... nerdeyse unutuyodum... bide dukan ekmeğim tabi... dün akşam eve gider gitmez yaptığım dukan ekmeğimi küçük muffin kalıplarında pişirdim bi tanesini de işe getirdim... zannedersem çok ince 5 dilim ekmek çıkarabilirim... akşama kadar ekmek eksikliğimi yulaf kepeğimle tamamlamayı düşünüyorum... ayrıca dün hazırladığım listeleri akşam eve bıraktım... annem "oooo bu bildiğin yemek, ben sana hergün farklı bişey pişiririm, hatta biz bile ondan yeriz nolucak" dedi çok mutluyumm çoookk...
bu arada çayı malesef şekersiz içemiyorum... ama tablet splenda kullanıyorum bi tanesini dörde bölüyorum... normalde şekerle aram pek yok zaten ama hiç şekersizde olmuyo... ajda bardaklarına 1/4 splenda tablet...

Son düzenleme:
günaydın kızlar,, karlı bir Ankara sabahında uyandık yine , ve işe geldim..fakat hiçbişey beni demotive edemedi, çünküüü güne -200 gr ile başladım duraklama yaşayan arkadaşlar, üzülmeyin sabredin.bugün 17 .günüm ve gayet iyi gidiyo,sadece yemek yapma kısmı biraz eziyetli ama olsun..eşime ayrı bana ayrı yapıyorum mecburen :44:

bence kitabı al, çünkü kitap motive ediyo, herşeyin detayını öğreniyosun..ben 2,5 saatte bir yiyorum, yani kahvaltıdan 2-2,5 saat sonra 1 paket yoğurt yiyorumki öğlene çok acıkmış olmayayım..eğer çok acıkırsam gözüm doymuyo
bu arada 2,5 kilo süper, ben 7 gün atakda verdim 2,5 kilo..tebrikler arkadaşım

Ahhh ahhhh annelerimizden Allah razı olsun. Allah başımızdan eksik etmesin.

Maşallah canım.
Çektiğin eziyetin karşılığını kısa sürede alacaksın eminim.

Maşallah canım.
Çektiğin eziyetin karşılığını kısa sürede alacaksın eminim.[/QUOTE]
inşallah tatlım inşallah hep beraber alalım karşılığını

omurcum senin tarifini yaptım ama hiç katılaşmadı, senin ki puding gibi katı olmuşmuydu, benimki sütden hafif koyu oldu,süt niyetine içtim açıkcası:2:

Çok şükür 69,8 Bir daha bu kiloyu göremem diyordum.
Teşekkürler DUKANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

tebrikler canim insallah bidaha 7li rakamlari hiiiiic görmezsin. ne zaman baslamistin diyete? bende 2,5 kilo sonra görcem insalla 6lariiii, sabirsizlaniyorum subat sonunda 6larda olmak istiyorum artik.

tebrikler canim insallah bidaha 7li rakamlari hiiiiic görmezsin. ne zaman baslamistin diyete? bende 2,5 kilo sonra görcem insalla 6lariiii, sabirsizlaniyorum subat sonunda 6larda olmak istiyorum artik.

Canım ben 18 Aralık'ta başladım.
Yavaş gidiyor benim aslında. Bu kadar sürede çok daha fazla kilo verenler var.
Ama ben mutluyum bu durumdan. Çok hızlı bir düşüş de olsun istemiyorum.
Yılbaşında kaçamağım oldu, geçen haftasonu oldu ve bu hafta içi bir kase mercimer çorbası içtim.
Onun dışında düzenli devam ediyorum çok şükür.

Bayanlar merhaba bende Dukan'a 18 Ocak da başladım.3 gün atak dönemim sürdü 2,5 kg verdim.Şimdi seyir dönemindeyim çok şükür hiç diyeti bozmadan devam ediyorum.2,5 kg verdiğimi gördükten sonra henüz tartılmadım.Ama sonuçtan çok memnunum.Bir yandan kitabı okumaya devam ediyorum henüz onuda bitiremedim ama zaten diyet sonlana kadar elimden düşeceğe benzemiyor.Kitapta ki yemek tariflerine göz atıyorum hatta ben tatlı düşkünü olarak kitapta 5 yumurta, sıcak süt, sıvı vanilyalı fırında pişen tarifi içine birazda tatlandırıcı koyarak yaptım.Tatlı isteğimi az buçuk körlemeye çalışıyorum.Valla diyetin beni en çok üzen yanı tatlı yiyemememiz yoksa başka bi sıkıntı hissetmiyorum.Devam etmede kararlıyım herkese başarılar diliyorum; çünkü sonuca ulaştığım vakit benim için gerçekten başarı olacak.

tebrik ediyorum seni... benim henüz ikinci günüm... ben bi eksiklik hissetmedim... hatta fazlaca tokluk hissediyorum... bu kepek nasıl bişeydir anlamıyorum... deli gibi tok tutuyo.... ama eminim bende senin gibi tatlı krizleri yaşıycam özellikle regl döneminde çok zorlanıcam biliyorum.. ama beni yıldırmıycak... dünya kadar tatlı tarifi var nasılsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…