Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlarrrrr
tartının moralinizi bozmasına izin vermeyinnnnn.
Tartı dışında kilonuzu gösterecek diğer parametreleri de ölçmeyi ihmal etmemelisiniz.
Zira hem spor yapıp hemde kaçamak yapmıyor ve hala kilo vermiyor görünüyorsanız yakılan yağların kasa dönüşmesi olasılığından olabilir.
Zira kas kitlesi yağdan ağırdır ve kilo vermemiş görünmenize karşın 1-2 cm incelmiş olma olasılığınız çokkk yüksekkkkkkkkkk.
O yüzden lütfen kilonuzla beraber ölçümlerinizi de alın. bel göğüs basen...kol çevresi bacak çevresi gibii.Motivasyonda çok etkili oluyorrr

Çok haklısın bende iyi ki almışım diyorum ölçülerimi. Ne zaman sabit yada artı çıksam ölçülerimi alıyorum tekrar ve incelmiş olduğumu görünce motivasyonum artıyor.

evet bugun ilk günüm... ama çok hazırlıklı ve istikrarlıyım.. hala acıkmadım acıkınca kepekli yogurdum hazırbeni bekliyo :)

Kafanda bitirdiğin zaman olay bitiyor zaten... İnşallah hep beraber inceliriz bende çarşamba başlarım büyük ihtimal...19 kilo vermek istiyorum

75 günün sonunda eksi 11 kilo eskiden ortalama haftada 1 kilo giderken duraklamadan sonra ancak 10-155 günde 1 kilo gitmeye başladı. olsun gidiyor ya sonuçta önemli olan o

tebriklerrr, duraklamada sabredince kilolar fazla inatlasamiyor eninde sonunda pes ediyorlar. bende yavas yavas versemde mutluyum.

tebrik ederim nescim, allah devaminida getirtsin insallah. aslinda ben cok zayifta olmak istemiyorum, yani bana yakismayacagini düsünüyorum. kemik yapim cok ince. 60 kilo yeterli, esim 65 bile olsan kafidir diyor ama ben tekrar kilo felan alirim diye 55-58 olsun diyorum. bakalim mart sonunda ne kadar kilo vercem. nedense marta odaklandik hepimiz. ben en cok subat sonunda olacagim kilomu merak ediyorum. 1 martta dogum günümde 7lere veda etmis olarak girmek isitiyorum yeni yasima. yaslanmis degil genclesmis olarak girmek istiyorum.

Kakaolu süt büyük kurtarıcı 24 günün sonunda ilk defa tatlı bir şey gitti mideme :)

ben acıkmadıkça fazla kalori de almamaya çalısıorum aksamları..o yusden bütün gün tarçınlı süt,kakaolu süt hayaliyle yaşıorum eve gidince iş güç derken kaynıo =) ama bu aksam gider gitmez içicemmm =)) eşim gelince de kıymayı kavurup içine soğan, biber,baharat falan koycam aksam yemeğim o olcak =)

Iyi canim, senden naber, güzel haberlerini alip daha iyi oluyorum :)
Ben bugün Kasim 2010 da almis oldugum pantolonun icine girebildim Su an gayet rahatim skmiyor hic. Peynir olayina gelince bende hic etkilenmeden devam ediyorum. Bugüne kadar zaten peynir yiyerekte zayifladik bunu ögrenince mi zayiflamamiz duracak. Ancak kanserojen maddeler varsa light peynirler de orasini bilemem. Alisveris hikayelerim henüz yok ama eskiden magazalara gidince cigerci kedisi gibi bakardim simdi hic bakmiyorum nasilsa bir gün 65 olup istedigimi alabilicem

offf yaa emoları nasıl ekleyeceğim, devedikeni tarif etti ama ordan olmadı (

Canim bu sefer buldum Yine kontrol paneli > Hesabim > Secenekleri Düzenle kisminda en altta "Cesitli Secenekler" kismi var. Mesaj editörü yazan yerde en üstteki secenek "Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü" bunu isaretleyip kaydet. Yine olmazsa DesenDesen'in dedigi gibi 100 mesaj dolmadan olmuyor demektir. Bu sefer dogru yol cünkü-

Son düzenleme:
regl dönemim yaklaştı duygu değişimleri yaşamaktayımm. bayan olmak ne zorrr. böhüüüüüüüüüü

Aaahhh aahh beni hiç sorma sen. Allah benim eşime sabır versin (görünen o ki veriyo sabrını Allah) Ben acayip sinirli oluyorum etrafıma sarıyorum, dokunsan ağlayacak gibi oluyorum, eşimi de dırdırımla bezdiriyorum ama naapsın adamcağız alttan alıyo beni. Bu aralar da öyleyim, bugün regl oldum sonunda. Anlıyo eşim gelip geçici bi süreç olduğunu sesini çıkarmıyo hiç, anlayışlı aşkım benim

Ohhh ne güzel dimi, insanın kendine güveni geliyo incelip güzelleştikçe Elbisene bayıldım canım, inşallah daralttırıp da giymeyi nasip eder Allah. İncecik fıstık gibi salınırız yazın. Aaahh benim de aklımda şöyle boyundan bağlamalı beyaz yazlık bi elbise var. Aslında daha neler neler var ama...

Çook teşekkür ederim, poşet bitki çaylarından içiyorum devamlı, senin dediklerini aldırtayım olmazsa bi deniyim canım sağol.

Allah'ım bayılmak üzereyim.......... çoook mutlu oldum.... kaç bedendin peki?....

Ben mi? Kaç beden mi?? Ben bedensizdim Kilolu olduğum dönemde mecburi bir kaç parça giyecekten başka hiçbir şey almadım kendime. Çünkü o kişi ben değildim, olamazdım. Bu geçici bir süreçti. Kilomu asla kabullenmedim. Sadece bir kaç pantolon, şort ve tişört almıştım mecburiyetten, hep aynı şeyleri giydim dönüşümlü olarak aylarca forma gibi. Kalıbına göre 44 ve 42 giyiyordum. 42 dar geliyordu ama bile bile alıyordum yine de nasıl olsa zayıflıycam diye dar dar giydim bazı pantolonları. Bıkkınlık gelmişti artık. Bebeğimi emziriyor olmasaydım çoktan bu işi bitirmiştim. Gönül rahatlığıyla bebeğimi emzirdim ve artık bu gidişe dur deme zamanı gelmişti. Şimdi zayıfken giydiğim kıyafetlerim bile bol geliyor. Gardrobumu yeniden düzenliycem zaten. Darısı senin ve bunu isteyen herkesin başına

Evet ben de antibiyotik ikinci kutuya başladım suda eritilenlerden 1000 mg.lık. Onun dışında iki ilacım daha var. İlk kez bu kadar inatçı bi hastalık gördüm ben, nasıl bi şeyse artık. İnşallah bir an önce iyileşiriz canım.

Ben de güçlendirme konusunda seninle aynı düşünüyorum. Biiizzzz ki ne kilolar vermişiz, bir iki kiloyu mu veremicez güçlendirmede dimi yaa Ayyy heveslendiriyorsam seni ne mutlu bana, bi şeyi kırk kere söylersen olurmuş seninki de kırk olmuştur heralde olucak kanımca...

Ekmek yapma makinesi alıcam ben, kendi ekmeğimizi kendimiz yapalım diyoruz, sen kullandın mı hiç, ne düşünüyorsun? Bir de markaya karar veremedim. :44:

İki gündür sebze-protein yapıyorsan, iki gün de saf protein yap, ondan sonra yine bir gün sebze-protein, bir gün saf protein yaparsın, eski düzenine kaldığın yerden devam edersin.

Kakaolu süt büyük kurtarıcı 24 günün sonunda ilk defa tatlı bir şey gitti mideme :)

Ben de hemen hemen her gün sütüme nescafe koyarak içiyorum, sıcacık...Öğleden sonraları çok iyi gidiyor ara öğün gibi

Sanırsam 100 mesajı doldurduktan sonra çıkıyo onlar :44: :
hmm bi deneyim,sürekli yazarım artık :)

evet bugun ilk günüm... ama çok hazırlıklı ve istikrarlıyım.. hala acıkmadım acıkınca kepekli yogurdum hazırbeni bekliyo :)
eğer kafanda tamamsan, olur bu iş merak etme, ben hayatımda ilk kez bu kadar kararlı oldum, ailem şok geçiriyo benim kararım karşısında :)

şimdi bakacağım canım , bakalım..çok teşekür ederim

peki ikisini aynı gün yiyebiliyormuyuz ödülü öğlen,nişastalıyı akşam şartları çok zorluyorum dimi :))
kilo verdim mi tam bilmiyorum çünkü güçlendirmeye başladıgımda bir süre hiç tartılmamıştım
sonra tartıya çıktığımda 1- 1.5 arası kilo vermiştim seyir sonu mu oldu yoksa güçlendirmede mi onu bilmiyorum cnm
sen verdin mi

Merhaba kızlar:)
Eskiden bu siteye bakmadan güne başlamazdım.İş yoğunluğundan dolayı uğrayamıyorum uzun zamandır.

Eski bir dukan takipçisiyim.Sakınnn pes etmeyin.10 kilo vererek istediğim şeye ulaştım.Ama güçlendirme kısmı çok zorrrr ve uzun...Maalesef güçlendirme kısmını çok yapamadım.Defalarca güçlendirmeyi bozdum.:18:Sonrasında 1-2 gün atak ve devamında sebze+pro ile aldığım kiloları her seferinde verdim.

Hani derlerdi kilo vermek sorun deil önemli olan o kiloyu korumak hakikaten çok doğru Şimdi vermem gereken 3 kilo var.2 hafta boyunca sınırsız yemek, gün içinde pek çok abur cubur yemenin bedeli 3 kilo. 2 gündür atak yapıyorum yarın sabah tartıdan sonra kiloma bakıp seyire geçmeyi düşünüyorum.

Sorularınız olursa elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.Herkese boll eksiliiiiii günlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…