- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
teşekkürler...
iki parça bişi yedimm yaa
evet bugun ilk günüm... ama çok hazırlıklı ve istikrarlıyım.. hala acıkmadım acıkınca kepekli yogurdum hazırbeni bekliyo :)Yenimi başladın bende haftaiçi başlıcam inşallah...
Kızlarrrrr
tartının moralinizi bozmasına izin vermeyinnnnn.
Tartı dışında kilonuzu gösterecek diğer parametreleri de ölçmeyi ihmal etmemelisiniz.
Zira hem spor yapıp hemde kaçamak yapmıyor ve hala kilo vermiyor görünüyorsanız yakılan yağların kasa dönüşmesi olasılığından olabilir.
Zira kas kitlesi yağdan ağırdır ve kilo vermemiş görünmenize karşın 1-2 cm incelmiş olma olasılığınız çokkk yüksekkkkkkkkkk.
O yüzden lütfen kilonuzla beraber ölçümlerinizi de alın. bel göğüs basen...kol çevresi bacak çevresi gibii.Motivasyonda çok etkili oluyorrr
yediklerimden bi parçası senin için olsun o zamanafiyet olsun 1 tane de benim için ye canım istedi =)))
yediklerimden bi parçası senin için olsun o zaman
evet bugun ilk günüm... ama çok hazırlıklı ve istikrarlıyım.. hala acıkmadım acıkınca kepekli yogurdum hazırbeni bekliyo :)
piki =)) eve gidince ben de yiyimmm bi de kakaolu süt istedi canım =)
75 günün sonunda eksi 11 kiloeskiden ortalama haftada 1 kilo giderken duraklamadan sonra ancak 10-155 günde 1 kilo gitmeye başladı. olsun gidiyor ya sonuçta önemli olan o
2 haftalık grip sonrası pazartesi 76 kilo ile takrar başladım, 4 gün atak yapıp sonra 1+1 devam etçem
ve bu sabah 73.5 kiloyla uyandım
"seni seviyorum dukannnnnnnnnnnn"
mart bitmeden benin kilo vermem bi-te-cek!!!!!!!!!!!!!!!! başka yolu yok
sakın yılmayın, duraklamarı görmezden gelin, ne kadar dirensede sonunda vazgeçip tekrar yağ yakmaya başlıor vücut, merak etmeyin
Kakaolu süt büyük kurtarıcı 24 günün sonunda ilk defa tatlı bir şey gitti mideme :)
Kakaolu süt büyük kurtarıcı 24 günün sonunda ilk defa tatlı bir şey gitti mideme :)
Canım N'ber.
Ben de senin dediğin gibi yapayım diyorum, bir iki haftaya kadar güçlendirmeye geçip kalan bir iki kiloyu güçlendirmede vereyim diye düşünüyorum. Eşim de öyle diyor, senin artık güçlendirmeye geçmen lazım diyor. Dukan bana 60 kilo demişti zaten. Bakalım bi iyileşeyim önce, olmazsa öyle yapıcam.
Peynir konusuna gelince... Ben peynirsiz yapamayanlardanım ve bir kaç gündür artık normal peynir yemeye başladım. Light peynirlerden bıktım artık. Hatta kendime tam üç çeşit peynir aldımZaten sabah bi peynir zevkim var, onu da kesinlikle bırakmam. Gerçi ben artık seyir evresinin sonuna geldim sayılırım ama eğer diyetin başında olsaydım bu peynir haberinden hiç etkilenmeden devam ederdim diyetime peynirimle birlikte tabii
Hoşgeldin diyelim sana o zamanSeni çok azimli görüyorum, süpersin. Güzel günler seni bekliyor. Ne kadar güzelleşeceğini bir düşün
Ben de akşam spor bir mont beğendim, mağazadaki görevli size ben 38 beden getireyim diyerek depoya yöneldiayyy nası mutlu oldum anlatamam. Önce 40 beden denedim, aayy biraz büyük mü durdu ne falan diye sordum eşime, o da evet dedi, ne güzel bişey yaa 40 bedene büyük diyebilmek...38 beden cuk oturdu veee o kadar yakıştı ki anlatamam. Aslında ben beyaz renk almak istiyordum, bu modelin de beyazı yokmuş, sadece siyahmış. Eşim de demez mi: Beyaz alıcaktın ya sen siyah alma, iyice zayıf gösterdi seni Daha iyi ya işte dedim, ne güzel...
Buna benzer hikayeleri yakında sizlerden de duymak dileğiyle, hepimizin incecik çıtır hatunlar olduğumuz günlere
offf yaa emoları nasıl ekleyeceğim, devedikeni tarif etti ama ordan olmadı(
regl dönemim yaklaştıduygu değişimleri yaşamaktayımm. bayan olmak ne zorrr. böhüüüüüüüüüü
harikasın canım sen ya, darısı benim başımaaaa
bende kendime markafoniden elbise aldım, hedef kıyafet olarak, bedende çok kararsız kaldım ama sonunda 40 bedene karar verdim, bol gelen yerlerini daralttırırm artık,
bazen aynaya bakıp bu benmiyim diyorum kendime
hatta bugün eşimin yanına uğradım, ne zamandır iş yerine gitmemiştim, bayan bir memur var önce tanımadı beni sonrada şok oldu, eşime "ooo eşiniz tam çıtır olmuş diyor, eşimde biz tanıştığımızda bundan daha çıtırdı"seviniyim mi üzülüyüm mü bilemedim birden
buda sipariş ettiğim elbise, henüz gelmedi ama sabırsızlıkla bekliyorum, martta giyeceğim inşallahEki Görüntüle 333907
tam tahıllı tüketiyorum canım bazen 1 dilim bazen 2 dilim arada yulaf yemiyorum bazen hepsini bir tüketiyorum :)ama kilo vernedim almadımda sanada geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç içine kök lerden kat ben kızımı öyle iyleştiriyorum zencefil ,kabuk tarçın,zerdeçal ,havlıcan çok faydalı kuşburnu :)
Allah'ım bayılmak üzereyim..........çoook mutlu oldum.... kaç bedendin peki?....
bende öğleden önce tekrar gittim doktora ve antibiyotik başladım, ne bitmez hastalıkmış bu böyle, başım çatlarcasına ağrıyor iinan, tekrar kötüleşmem umarım, bi atlatamadık gitti şu hastalıkları.....
sanırım güçlendirmeye geçen herkes kilo veriyor, benim hedef 62 ama 59.9u görmeden bırakmam desemde içimden geçen rakam aslında 58.0
sanırım 59.9 da diyeti bırakıp güçlendirme ilede 1-2 kilo vermek mümkün, 70n altına inice düzelteyim diyorum çizelgeyi , haftaya inermiyim acaba??
ay sana bakıp bakıp hevese geliyorum zateneninde sonunda yetişcem sana, sanırım tam 4 aydır bunu söylüyorum
arkadaslar, ben iki gündür is yemegi yüzünen restorantta yemek zorundayim... Iki günüdr üst üste sebze ve proteyin yapiyorum normalde 1+1. Sizce bundan düzenim bozulur mu? Ayrica 2+1 yapsam ne olur daha cabuk kilo vermezmiyim?
Tesekkürler
hmm bi deneyim,sürekli yazarım artık :)Sanırsam 100 mesajı doldurduktan sonra çıkıyo onlar :44: :
eğer kafanda tamamsan, olur bu iş merak etme, ben hayatımda ilk kez bu kadar kararlı oldum, ailem şok geçiriyo benim kararım karşısında :)evet bugun ilk günüm... ama çok hazırlıklı ve istikrarlıyım.. hala acıkmadım acıkınca kepekli yogurdum hazırbeni bekliyo :)
şimdi bakacağım canım , bakalım..çok teşekür ederimIyi canim, senden naber, güzel haberlerini alip daha iyi oluyorum :)
Ben bugün Kasim 2010 da almis oldugum pantolonun icine girebildimSu an gayet rahatim skmiyor hic. Peynir olayina gelince bende hic etkilenmeden devam ediyorum. Bugüne kadar zaten peynir yiyerekte zayifladik bunu ögrenince mi zayiflamamiz duracak. Ancak kanserojen maddeler varsa light peynirler de orasini bilemem. Alisveris hikayelerim henüz yok ama eskiden magazalara gidince cigerci kedisi gibi bakardim simdi hic bakmiyorum nasilsa bir gün 65 olup istedigimi alabilicem
Canim bu sefer buldumYine kontrol paneli > Hesabim > Secenekleri Düzenle kisminda en altta "Cesitli Secenekler" kismi var. Mesaj editörü yazan yerde en üstteki secenek "Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü" bunu isaretleyip kaydet. Yine olmazsa DesenDesen'in dedigi gibi 100 mesaj dolmadan olmuyor demektir. Bu sefer dogru yol cünkü-
bazen bende kaçırıyorum ama kilo almadım haftada 1 defa nişastalı yiyebilirsin 1 defada ödül yemeği :) 2. yarıda hepsi sinden 2şer kere yeme hakkımız var :)sen kilo verdindimi güçlendirmede ? nişastalı olarak makarnayı yiye bilirsin:)) sevgiler ...