bende ne zmandır açıkcası ekmek yapma makinası bakıyorum, ablam arçelik aldı akşamdan saati ayarlananlardan,çokta memnun, sabahları mis gibi ekmek kokusu ile kalkıyoruz diyor,oğlunda kansızlık var ve doktor normal ekmek yemesin demiş bu aradaÇook teşekkür ederim, poşet bitki çaylarından içiyorum devamlı, senin dediklerini aldırtayım olmazsa bi deniyim canım sağol.
Ben mi? Kaç beden mi?? Ben bedensizdim Kilolu olduğum dönemde mecburi bir kaç parça giyecekten başka hiçbir şey almadım kendime. Çünkü o kişi ben değildim, olamazdım. Bu geçici bir süreçti. Kilomu asla kabullenmedim. Sadece bir kaç pantolon, şort ve tişört almıştım mecburiyetten, hep aynı şeyleri giydim dönüşümlü olarak aylarca forma gibi. Kalıbına göre 44 ve 42 giyiyordum. 42 dar geliyordu ama bile bile alıyordum yine de nasıl olsa zayıflıycam diye dar dar giydim bazı pantolonları. Bıkkınlık gelmişti artık. Bebeğimi emziriyor olmasaydım çoktan bu işi bitirmiştim. Gönül rahatlığıyla bebeğimi emzirdim ve artık bu gidişe dur deme zamanı gelmişti. Şimdi zayıfken giydiğim kıyafetlerim bile bol geliyor. Gardrobumu yeniden düzenliycem zaten. Darısı senin ve bunu isteyen herkesin başına
Evet ben de antibiyotik ikinci kutuya başladım suda eritilenlerden 1000 mg.lık. Onun dışında iki ilacım daha var. İlk kez bu kadar inatçı bi hastalık gördüm ben, nasıl bi şeyse artık. İnşallah bir an önce iyileşiriz canım.
Ben de güçlendirme konusunda seninle aynı düşünüyorum. Biiizzzz ki ne kilolar vermişiz, bir iki kiloyu mu veremicez güçlendirmede dimi yaa Ayyy heveslendiriyorsam seni ne mutlu bana, bi şeyi kırk kere söylersen olurmuş seninki de kırk olmuştur heralde olucak kanımca...
Ekmek yapma makinesi alıcam ben, kendi ekmeğimizi kendimiz yapalım diyoruz, sen kullandın mı hiç, ne düşünüyorsun? Bir de markaya karar veremedim. :44:
dışardan aldıklarımızın içinde ne var ne yok belli değil sonuçta, beyaz undan ekmek dahi yemek istemiyorum, kara değirmen unu bulup onunla ekmek yapmalı artık
ama şimdilik araştırma aşamasındayım, daha zamanım var benim