Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ne zaman canım düğün.

2 haftalık grip sonrası pazartesi 76 kilo ile takrar başladım, 4 gün atak yapıp sonra 1+1 devam etçem
ve bu sabah 73.5 kiloyla uyandım
"seni seviyorum dukannnnnnnnnnnn"
mart bitmeden benin kilo vermem bi-te-cek!!!!!!!!!!!!!!!! başka yolu yok

sakın yılmayın, duraklamarı görmezden gelin, ne kadar dirensede sonunda vazgeçip tekrar yağ yakmaya başlıor vücut, merak etmeyin

burdayım canım, arada bakıp çıkıyorum ama bir arkadaşın avatarı var biraz kanlı canlı onu görünce içim bir hoş oluyor, yazamadan çıkıyorum :26:
sanada tekrar geçmiş olsun, bu seneki hastalık yapışıp kalıyor insana, bende birazdan tekrar gitçem doktora, boğazım acıyor, bembeyaz olmuş yaniden, inşallah tekrarlamaz hastalığım, bırakmak istemiyorum dukanımı, sende çabuk atlatırsın inşallah,
kaç kiloya kadar inme niyetindesin arkadaşım????? ben seni geçti diyordum güçlendirmeye

75 günün sonunda eksi 11 kilo eskiden ortalama haftada 1 kilo giderken duraklamadan sonra ancak 10-155 günde 1 kilo gitmeye başladı. olsun gidiyor ya sonuçta önemli olan o
merhabaaaaa, ne zamandır denk gelemiyoruz, nasılsın? nasıl gidiyor diyet?
ben griple uğraşıyorum, pazartesi yeniden başladım dukancığıma, ay ne özlemişim,artık normal beslenince karnım doymuyor yahu benim

günaydın dukancanlar nasılsınız benim güçlendirme süper kilom sabitlendi :) arada tam güçlendirme yapamamasamda büyük kaçamaklarda olsa kilom sabit aman nazar etmeyim kendime herşey yolunda tüm tahlillerimi yaptırdım aklınıza gelebilecek herşeyi kan idrar gaita kan değerleri vitaminler hepsi süper hiç bir problem yok yılmadan devam kızlar arada kontrolleride ihmal etmeyin hepimize kolay gelsin güçlendirmedeki fıstıklar siz nasılsınız biraz bilgi verin öpüyorum hepinizi sevgiler... :)

Aman aman iyi o zaman cnm. Benimde kardeşim Haziranda evleniyor. İstediğimiz güne bulamadık. Birgün boştu onu aldık mecburen.

kızlar excel formatında dosya yükleyemiyormuyuz??? süper yemek listesi hazırlamıştım... tarifleri fotoğrafları... onlarca hemde... nasıl yükleyebilirim bu dosyayı...

tamam kızlar hallediyorumm

Son düzenleme:

cnm cok sevindim ben de 66,5 ile basladım 61,1 de durakladı kilom seyirin 15. günü bugun 15 daha yapmam gerekio.. sen ne kdr da verdin 10 kiloyu? güçlendirmede de verdin mi? çok soru sordum ama umudumu kaybetmemek istiorum..

canım sevindim sana bende güçlendirmedeyim yine yediklerime dikkat ediyorum ama bazen kaçıyor tabi ödül bir ama bazen ben iki kere yapıyorum
tam olarak neler yiyebiliyoruz karıştırıyorum
makarna yiyebilirmiyim mesela tortellini

ben de 21.01.2012 de başladım ve iki gün sonra adet dönemim başladı. 90 kg ile başladım, en düşük 87 yi gördüm. sonra 200gr 300 gr almaya başladım ve bugün tekrar 88 dukan'ın internet sitesinden yaptığım hesaplatmada da bugün 88 çıkmam gerekiyordu yani geriden gtmiyorum ama moralim bozulmadı da değil ama hiç kaçamak yapmadım. ancak yavaş yavaş bu durumdan sıkılmaya başladım korkuyorum kaçamk yapar mıyım diye. eşimle beraber yapıoruz o da bir motivasyon oluyor bana.

atak dönemi boyunca tuvalet sorunu yaşadım. hala da yaşıyor sayılırım. dukandan önceki hayatımda kesinlikle böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. hatta bağırsaklarımın fazla çalıştığı bile söylenebilirdi.

neyse atak dönemim bugün bitti. sabah mantarlı omlet yedim birazdan da mantarlı tavuk yiyeceğim :) akşama da köfte yemeyi planlıorum...

Ama adet döneminde böyle olması çok normal cnm. Bittiğinde göreceksin tartındaki eksileri.
Sakın bozma diyetini.
Kabızlık içinde bitki çayları iç çok işe yarıyor. Tecrübe ile sabittir.

Ne kadar güzel canım, aman nazar değmesin
Darısı başıma inşallah, benim de az kaldı artık güçlendirmeye geçmeme. Hele bi iyileşeyim de, hala grip midir nasıl bi hastalıktır bu onla boğuşuyorum. İlaçlarım bitsin şöyle bi kilomu göriyim hayırlısıyla. Bi kaç haftaya kadar geçerim heralde güçlendirmeye.
Bişi sorucam sana, ekmek olarak ne tüketiyosun yani tam tahıllı falan mı (ben makine alıp kendim yapayım diyorum da )

regl dönemim yaklaştı duygu değişimleri yaşamaktayımm. bayan olmak ne zorrr. böhüüüüüüüüüü

tam tahıllı tüketiyorum canım bazen 1 dilim bazen 2 dilim arada yulaf yemiyorum bazen hepsini bir tüketiyorum :)ama kilo vernedim almadımda sanada geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç içine kök lerden kat ben kızımı öyle iyleştiriyorum zencefil ,kabuk tarçın,zerdeçal ,havlıcan çok faydalı kuşburnu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…