Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cnm cok sevindim ben de 66,5 ile basladım 61,1 de durakladı kilom seyirin 15. günü bugun 15 daha yapmam gerekio.. sen ne kdr da verdin 10 kiloyu? güçlendirmede de verdin mi? çok soru sordum ama umudumu kaybetmemek istiorum..

zaman zaman duraklamalar oldu bendede 15 -20 gün hatta 1kg bile oldu ama sonra iniyor devam et pes etme 70 -75 günde verdim şimdi güçlendirmedeyim hiç kilo vermedim almadım da ama tam uygulayamıyorum sporda ilk ay yapmıştım şimdi yapmıyorum belki tam yapsam verirdim :) sevgiler...

bazen bende kaçırıyorum ama kilo almadım haftada 1 defa nişastalı yiyebilirsin 1 defada ödül yemeği :) 2. yarıda hepsi sinden 2şer kere yeme hakkımız var :)sen kilo verdindimi güçlendirmede ? nişastalı olarak makarnayı yiye bilirsin:)) sevgiler ...

çook teşekkür ederim canım..Allah bir daha aldırmasın kilo =)) öpüorumm

öncelikle merhaba :) ben de bu diyete başlamayı düşünüyorum konunun tamamını okuyamadım ama merak ediyorum tam olarak nasıl yapıyosunuz bu diyeti ve aldığınız sonuçlar nasıl ? tşk ederim şimdiden

Canım N'ber.

Ben de senin dediğin gibi yapayım diyorum, bir iki haftaya kadar güçlendirmeye geçip kalan bir iki kiloyu güçlendirmede vereyim diye düşünüyorum. Eşim de öyle diyor, senin artık güçlendirmeye geçmen lazım diyor. Dukan bana 60 kilo demişti zaten. Bakalım bi iyileşeyim önce, olmazsa öyle yapıcam.

Peynir konusuna gelince... Ben peynirsiz yapamayanlardanım ve bir kaç gündür artık normal peynir yemeye başladım. Light peynirlerden bıktım artık. Hatta kendime tam üç çeşit peynir aldım Zaten sabah bi peynir zevkim var, onu da kesinlikle bırakmam. Gerçi ben artık seyir evresinin sonuna geldim sayılırım ama eğer diyetin başında olsaydım bu peynir haberinden hiç etkilenmeden devam ederdim diyetime peynirimle birlikte tabii

Hoşgeldin diyelim sana o zaman Seni çok azimli görüyorum, süpersin. Güzel günler seni bekliyor. Ne kadar güzelleşeceğini bir düşün

Ben de akşam spor bir mont beğendim, mağazadaki görevli size ben 38 beden getireyim diyerek depoya yöneldi ayyy nası mutlu oldum anlatamam. Önce 40 beden denedim, aayy biraz büyük mü durdu ne falan diye sordum eşime, o da evet dedi, ne güzel bişey yaa 40 bedene büyük diyebilmek...38 beden cuk oturdu veee o kadar yakıştı ki anlatamam. Aslında ben beyaz renk almak istiyordum, bu modelin de beyazı yokmuş, sadece siyahmış. Eşim de demez mi: Beyaz alıcaktın ya sen siyah alma, iyice zayıf gösterdi seni Daha iyi ya işte dedim, ne güzel...

Buna benzer hikayeleri yakında sizlerden de duymak dileğiyle, hepimizin incecik çıtır hatunlar olduğumuz günlere

Ben de o şekilde yapıcam artık, güçlendirmede yavaş da olsa yine kilo verebiliriz. (bir tane baklava da nazar boncuğun olsun senin ) Seni de anneni de tebrik ediyorum...

harikasın canım sen ya, darısı benim başımaaaa
bende kendime markafoniden elbise aldım, hedef kıyafet olarak, bedende çok kararsız kaldım ama sonunda 40 bedene karar verdim, bol gelen yerlerini daralttırırm artık,
bazen aynaya bakıp bu benmiyim diyorum kendime
hatta bugün eşimin yanına uğradım, ne zamandır iş yerine gitmemiştim, bayan bir memur var önce tanımadı beni sonrada şok oldu, eşime "ooo eşiniz tam çıtır olmuş diyor, eşimde biz tanıştığımızda bundan daha çıtırdı" seviniyim mi üzülüyüm mü bilemedim birden
buda sipariş ettiğim elbise, henüz gelmedi ama sabırsızlıkla bekliyorum, martta giyeceğim inşallah

Allah'ım bayılmak üzereyim.......... çoook mutlu oldum.... kaç bedendin peki?....

offf yaa emoları nasıl ekleyeceğim, devedikeni tarif etti ama ordan olmadı (

Sanırsam 100 mesajı doldurduktan sonra çıkıyo onlar :44:

Çooookkk sevindim canım TEBRİKLEERRR....Evet Mart bitmeden seni de güçlendirmede görücez ona göre. Ben daha geçmedim güçlendirmeye ama bir iki haftaya kadar geçeyim artık diyorum kalan bir iki kiloyu o şekilde de verebilirim gibime geliyor. Ama direniyorum hala seyir yapıcam diye

Daha iyisindir inşallah, ben tam iyileştim derken yine bir boğaz ağrısı ve halsizlikle uyandım pazartesi günü. Hemen doktora gittik, yeniden başlamış dedi aynen ilaçlara devam, hepsini bitireceksin dedi. :2:Bi kurtulamadım şu hastalıktan offff yaaaa offff

75 günün sonunda eksi 11 kilo eskiden ortalama haftada 1 kilo giderken duraklamadan sonra ancak 10-155 günde 1 kilo gitmeye başladı. olsun gidiyor ya sonuçta önemli olan o

Belli bir kilo kaybından sonra daha yavaşlıyor sende olduğu gibi. Harikasın hiç bozma moralini, süper gidiyorsun tebrik ederim. Dediğin gibi gidiyor ya önemli olan o

bende öğleden önce tekrar gittim doktora ve antibiyotik başladım, ne bitmez hastalıkmış bu böyle, başım çatlarcasına ağrıyor iinan, tekrar kötüleşmem umarım, bi atlatamadık gitti şu hastalıkları.....

sanırım güçlendirmeye geçen herkes kilo veriyor, benim hedef 62 ama 59.9u görmeden bırakmam desemde içimden geçen rakam aslında 58.0
sanırım 59.9 da diyeti bırakıp güçlendirme ilede 1-2 kilo vermek mümkün, 70n altına inice düzelteyim diyorum çizelgeyi , haftaya inermiyim acaba??

ay sana bakıp bakıp hevese geliyorum zaten eninde sonunda yetişcem sana, sanırım tam 4 aydır bunu söylüyorum

Arkadaşlar ben de bu deyete başlamayı düşünüyorum ama çok fazla bi bilgim yok ne yapmam gerekiyor 5 kilo vermem gerekio bana yardım eder misiniz

arkadaslar, ben iki gündür is yemegi yüzünen restorantta yemek zorundayim... Iki günüdr üst üste sebze ve proteyin yapiyorum normalde 1+1. Sizce bundan düzenim bozulur mu? Ayrica 2+1 yapsam ne olur daha cabuk kilo vermezmiyim?

Tesekkürler

kızlaR ÇOk acil cevap lütfennn... turşu yasakmıyyydıııı??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…