cnm cok sevindim ben de 66,5 ile basladım 61,1 de durakladı kilom seyirin 15. günü bugun 15 daha yapmam gerekio.. sen ne kdr da verdin 10 kiloyu? güçlendirmede de verdin mi? çok soru sordum ama umudumu kaybetmemek istiorum..
canım sevindim sana bende güçlendirmedeyim yine yediklerime dikkat ediyorum ama bazen kaçıyor tabi ödül bir ama bazen ben iki kere yapıyorum
tam olarak neler yiyebiliyoruz karıştırıyorum
makarna yiyebilirmiyim mesela tortellini
zaman zaman duraklamalar oldu bendede 15 -20 gün hatta 1kg bile oldu ama sonra iniyor devam et pes etme 70 -75 günde verdim şimdi güçlendirmedeyim hiç kilo vermedim almadım da ama tam uygulayamıyorum sporda ilk ay yapmıştım şimdi yapmıyorum belki tam yapsam verirdim :) sevgiler...
tam tahıllı tüketiyorum canım bazen 1 dilim bazen 2 dilim arada yulaf yemiyorum bazen hepsini bir tüketiyorum :)ama kilo vernedim almadımda sanada geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç içine kök lerden kat ben kızımı öyle iyleştiriyorum zencefil ,kabuk tarçın,zerdeçal ,havlıcan çok faydalı kuşburnu :)
Arkadaşlar kendi damak tadıma uygun olanları Facebook'ta bulunan Dukan Diyeti Tarifleri sayfasından aldım... Paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Buyrun linki burda...Eki Görüntüle 333601 Eki Görüntüle 333600 Eki Görüntüle 333602 Eki Görüntüle 333603 Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook
kızlarrrr....... artık aranızdayım..... herşeyden çok sizin desteğinize ihtiyacım var... bu akşam yemeğinde başladım aslında sabaha mükemmel bir başlangıç yapmak amacım... yarın sabah kahvaltımda iki çaykaşığı kadar light labne birüçgen peynir light ve bir haşlanmış yumurta... iki kaşık lght yoğurt-yulaf kepekli (arada)... öğle yemeğimde yemek içiçin tavuk göğüs baharatladım... onu yemeyi düşünüyorum iki dilim... akşamüstü tekrar yoğurt yerim... eve gelince de ızgara kırmızı et yaparım... en az 2 litre su içicemm... bir iki bitki çayı içerim... akşam 3-5 durak önce inip eve yürüycem... ve etlerim hazırlanana kadar 50-70 mekik çekmeyi planlıyorum... sonra yarım litre daha su içip duşumu alıp yattığımda mükemmel bir sabaha uyanabileceğimden eminim... lütfen desteğinizi eksik etmeyin...
vallahi düne kadar çok süper gitmiş olan ben, (ki kaçamaklarım yok denecek kadar azdı) dün resmen bir tane baklava yedim!
ve iş dolayısıyla şehir dışındayım, dayımda kalacağım, yemek konusuna olabildiğince dikkat edeceğim ama bakalım neler olacak :26:
umarım abartmadan geçirebilirim bu 3 günü... başlayalı 28 gün oldu bugün, 5 kilo kadar verdim.. annemle yapıyoruz ve annem şubatın 2.haftasında bırakalım diye tutturdu.
öbür evrede de veririz deyip duruyor, burdaki bir arkadaşn düşündüğü gibi dukan aldatmacası olarak, seyiri erken bitirip güçlendirmede de normal yeme düzenine dönmediğim için kilo vermeye azaar azar da olsa devam ederim gibi gelior bana...
umarım yanlış düsünmüyordurum....
hepimize ----li günler !
Anladim canim verecegi kilo cok fazla degilse atistirmayi kesip ödülleri de abartmazsa yine kilo verebilir. Face deki sayfayi takip ediyorum orada güclendirmede olupta hala kilo verenler var.
inşallah verebiliriz biz de güçledirmede..bozmak istemiorum ama 100 gün falan çok uzun sanki,hevesim kırılıp da bi anda yemeklere saldırmaktan korkuorum =(( bi de artık eşim isyana başladı çok pahalı olmaya başlamış bu diyet =))
Gerçekten de çok pahalı bi diyet bu. Akşam benim kredi kartının hesap özetine baktık (benim kartla sadece yiyecek-içecek vs. alıyoruz, onun dışında bi gider yok yanii, e tabii çocuğun mamaları falan da var) daha bir ay olmasına çok var ve 1200 TL. harcamışız, düşünün gerisinive aylardır durum bundan farklı değil.
harikasın canım sen ya, darısı benim başımaaaa
Ben de akşam spor bir mont beğendim, mağazadaki görevli size ben 38 beden getireyim diyerek depoya yöneldiayyy nası mutlu oldum anlatamam. Önce 40 beden denedim, aayy biraz büyük mü durdu ne falan diye sordum eşime, o da evet dedi, ne güzel bişey yaa 40 bedene büyük diyebilmek...38 beden cuk oturdu veee o kadar yakıştı ki anlatamam. Aslında ben beyaz renk almak istiyordum, bu modelin de beyazı yokmuş, sadece siyahmış. Eşim de demez mi: Beyaz alıcaktın ya sen siyah alma, iyice zayıf gösterdi seni Daha iyi ya işte dedim, ne güzel...
Buna benzer hikayeleri yakında sizlerden de duymak dileğiyle, hepimizin incecik çıtır hatunlar olduğumuz günlere
Hoşgeldin diyelim sana o zamanSeni çok azimli görüyorum, süpersin. Güzel günler seni bekliyor. Ne kadar güzelleşeceğini bir düşün
Ben de akşam spor bir mont beğendim, mağazadaki görevli size ben 38 beden getireyim diyerek depoya yöneldiayyy nası mutlu oldum anlatamam. Önce 40 beden denedim, aayy biraz büyük mü durdu ne falan diye sordum eşime, o da evet dedi, ne güzel bişey yaa 40 bedene büyük diyebilmek...38 beden cuk oturdu veee o kadar yakıştı ki anlatamam. Aslında ben beyaz renk almak istiyordum, bu modelin de beyazı yokmuş, sadece siyahmış. Eşim de demez mi: Beyaz alıcaktın ya sen siyah alma, iyice zayıf gösterdi seni Daha iyi ya işte dedim, ne güzel...
Buna benzer hikayeleri yakında sizlerden de duymak dileğiyle, hepimizin incecik çıtır hatunlar olduğumuz günlere
Mail adresimizi versek mail atabilirmisin
offf yaa emoları nasıl ekleyeceğim, devedikeni tarif etti ama ordan olmadı(
2 haftalık grip sonrası pazartesi 76 kilo ile takrar başladım, 4 gün atak yapıp sonra 1+1 devam etçem
ve bu sabah 73.5 kiloyla uyandım
"seni seviyorum dukannnnnnnnnnnn"
mart bitmeden benin kilo vermem bi-te-cek!!!!!!!!!!!!!!!! başka yolu yok
sakın yılmayın, duraklamarı görmezden gelin, ne kadar dirensede sonunda vazgeçip tekrar yağ yakmaya başlıor vücut, merak etmeyin
75 günün sonunda eksi 11 kiloeskiden ortalama haftada 1 kilo giderken duraklamadan sonra ancak 10-155 günde 1 kilo gitmeye başladı. olsun gidiyor ya sonuçta önemli olan o
bende öğleden önce tekrar gittim doktora ve antibiyotik başladım, ne bitmez hastalıkmış bu böyle, başım çatlarcasına ağrıyor iinan, tekrar kötüleşmem umarım, bi atlatamadık gitti şu hastalıkları.....Çooookkk sevindim canımTEBRİKLEERRR....Evet Mart bitmeden seni de güçlendirmede görücez ona göre. Ben daha geçmedim güçlendirmeye ama bir iki haftaya kadar geçeyim artık diyorum kalan bir iki kiloyu o şekilde de verebilirim gibime geliyor. Ama direniyorum hala seyir yapıcam diye
Daha iyisindir inşallah, ben tam iyileştim derken yine bir boğaz ağrısı ve halsizlikle uyandım pazartesi günü. Hemen doktora gittik, yeniden başlamış dediaynen ilaçlara devam, hepsini bitireceksin dedi. :2:Bi kurtulamadım şu hastalıktan offff yaaaa offff
Ben de o şekilde yapıcam artık, güçlendirmede yavaş da olsa yine kilo verebiliriz. (bir tane baklava da nazar boncuğun olsun senin) Seni de anneni de tebrik ediyorum...
Gerçekten de çok pahalı bi diyet bu. Akşam benim kredi kartının hesap özetine baktık (benim kartla sadece yiyecek-içecek vs. alıyoruz, onun dışında bi gider yok yanii, e tabii çocuğun mamaları falan da var) daha bir ay olmasına çok var ve 1200 TL. harcamışız, düşünün gerisinive aylardır durum bundan farklı değil.
kilo almak için yediğimiz aburcuburlara verdiğimiz para ile,kilo vermek için harcadığımız paraları biriktirseydik zengin olmustuk ='( =p
tam tahıllı tüketiyorum canım bazen 1 dilim bazen 2 dilim arada yulaf yemiyorum bazen hepsini bir tüketiyorum :)ama kilo vernedim almadımda sanada geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç içine kök lerden kat ben kızımı öyle iyleştiriyorum zencefil ,kabuk tarçın,zerdeçal ,havlıcan çok faydalı kuşburnu :)
Sanırsam 100 mesajı doldurduktan sonra çıkıyo onlar :44:
Çooookkk sevindim canımTEBRİKLEERRR....Evet Mart bitmeden seni de güçlendirmede görücez ona göre. Ben daha geçmedim güçlendirmeye ama bir iki haftaya kadar geçeyim artık diyorum kalan bir iki kiloyu o şekilde de verebilirim gibime geliyor. Ama direniyorum hala seyir yapıcam diye
Daha iyisindir inşallah, ben tam iyileştim derken yine bir boğaz ağrısı ve halsizlikle uyandım pazartesi günü. Hemen doktora gittik, yeniden başlamış dediaynen ilaçlara devam, hepsini bitireceksin dedi. :2:Bi kurtulamadım şu hastalıktan offff yaaaa offff
Belli bir kilo kaybından sonra daha yavaşlıyor sende olduğu gibi. Harikasın hiç bozma moralini, süper gidiyorsun tebrik ederim. Dediğin gibi gidiyor ya önemli olan o
kızlaR ÇOk acil cevap lütfennn... turşu yasakmıyyydıııı??????
iki parça bişi yedimm yaayasak diil =) ama çok tuzlu ise tüketmemeye çalış cnm..
kızlaR ÇOk acil cevap lütfennn... turşu yasakmıyyydıııı??????
teşekkürler...salatalık turşusu tatlandırmak için az miktarda izin var diye biliyorum