selam kızlar,
evet uzun zamandır yazamadım. cenazemiz vardı. 8 sene önce vefat eden dayımın şimdi de eşi vefat etti aniden. Çocuklarıda daha küçükler. o yüzden canımız çook sıkkın. diyetide dvm edemedim. etmek istiyorum ama önce moral lazım. bende de sıfır... migrostan hbr çıkmadı daha..
selam kızlar,
evet uzun zamandır yazamadım. cenazemiz vardı. 8 sene önce vefat eden dayımın şimdi de eşi vefat etti aniden. Çocuklarıda daha küçükler. o yüzden canımız çook sıkkın. diyetide dvm edemedim. etmek istiyorum ama önce moral lazım. bende de sıfır... migrostan hbr çıkmadı daha..
Ben çok sık tartılmamak gibi bi karar aldım kendi kendime. O yüzden seyir döneminde kilo verdim mi bilmiyorum. Ama bu akşam tartılıp durumu yarın yazarım.
Sorması neden ayıp olsun:) boy:1.65, Yaş: 30.
Sevgiler
kalmaz kalmaz baktın pes ediyorsun hemen buraya gel yorumları oku bir de diğer bir forum başlığında zayıflayan insanların fotoğrafları var onlara bak hemen motive olursun burda hepimiz birbirimize destek için varız zatenyaklaşık bi ay önce başlamayı denedım ama devam ettıremedım o yuzden tekrar başlıyorum umarım bu sefer yarıda kalmaz
Merhaba,
Golgicim, dün tartılacağımı söylemiştim. Seyir aşamasının 4. günüydü. Akşam yemeğinden sonra tartıldım hem de tam yemeğin üstüne. Akşam yemeğinde de bol bo hindi eti ve sakata ve diet kola yedim içtim. Kilo vermemişim ama almamışım da. Sabah aç karnına tartılsam muhtemelen daha düşük çıkardı. Şimdilik hala 70...
merhaba kızlar bugün doktora gittim bugün.en son 14 gün önce gitmiştim.71.3 tüm.bugün ise 69.3. tam ıkı kılo vermişim. hemde 1.700 gramı yağdan.su oranım artmış kas oranımda.çok sporda yapmadım.yani bu diyetin şok diyetlerden olup su ve kas kaybettirmediğine emin olabilirsiniz. evdeki tartımda ise sabah 69.7 çıktım. moralim gayet yerinde.
merhaba kızlar bugün doktora gittim bugün.en son 14 gün önce gitmiştim.71.3 tüm.bugün ise 69.3. tam ıkı kılo vermişim. hemde 1.700 gramı yağdan.su oranım artmış kas oranımda.çok sporda yapmadım.yani bu diyetin şok diyetlerden olup su ve kas kaybettirmediğine emin olabilirsiniz. evdeki tartımda ise sabah 69.7 çıktım. moralim gayet yerinde.
herkese merhaba
bugün sebze günüm...brüksel lahana almıştım geçen pazardan ama daha önce hiç yapmadım ve netten baktığım bütün tarifler de patatesli falan.bir fikri olan var mı nasıl pişirebilirim diyetime uygun.şimdiden teşekkürler
Soğanları çok su koyarak önce kavur. Sonra brüksel lahanalarını ikiye böl ve iyice yıkadıktan sonra soğanlarla birlikte onları da azıcık kavur.Sonra bolca domates doğra ve üstüne at. Baharatlarını da ilave et.(karabiber,kırmızıbiber,nane...) Çok az da şeker atarsan daha lezzetli olur ama istersen sana kalmış.
ve indirmeye yakın 1 kaşık zeytinyağı ilave et.
Soğanları çok su koyarak önce kavur. Sonra brüksel lahanalarını ikiye böl ve iyice yıkadıktan sonra soğanlarla birlikte onları da azıcık kavur.Sonra bolca domates doğra ve üstüne at. Baharatlarını da ilave et.(karabiber,kırmızıbiber,nane...) Çok az da şeker atarsan daha lezzetli olur ama istersen sana kalmış.
ve indirmeye yakın 1 kaşık zeytinyağı ilave et.
kızlar tekrar merhaba
28 subattan berı basladım dıete ve ılk 15 gunde 7 kılo verdım fakat 15 gundur durdu zayıflamam 1,5 kılo artı eksı gosterıo tartı uzun zamandır ama hıc bozmadım dıetı sızdede bukadar uzun sure duraklama oldumu acaba azmım devam pes etmek yok ama moralım bozuldu accık ınsan hedefı bıraz sasınca sıkılıyo artık ikili hanelere donmem lazım acılennnnnnnn
çok sağolun arkadaşlar, Allah hepinizden razı olsun. Rabbim sevdiklerinizle sağlıklı uzun seneler geçirmenizi nasib etsin. bende inşallah kafamı toplar toplamaz başlayacağım. yakın zaman olur umarım..
sevgiler,
kıtap var harfıyen uyuyorum ama tansiyon sorunum oldugu ıcın daha oncekı rejımlerımdekı gıbı ve dukanında belırttıgı gıbı tamamen kesmedım tuzu 7 kıloyuda atak evremde 5 kılosunu seyırdede 2 sını verdım ama spor yapamıyorum ılk gunden berı malesef su 1,5 lt den az ıcmıyorumatak evreni kaç gün yaptın ve verdiğin 7 kilonun ne kadarını atak evresinde verdin.benim seyire geçtiğim ilk gün 200 gr geri geldi ama seyirdeki 3. günümden sora tekrar vermeye başladım. Ayrıca kitap var mı sende bişeyleri yanlış yapıyor olabilrsin kitap varsa hatalarını bulman daha kolay olur. az tuz bol su bunları ve ana öğünleri asla atlamamalıyız. Birde vücudun direnç gösteriyor olabilir eğer spor ypmıyorsan 3.4 günlüğüne spor yapmalısın bence spor yapıyorsan süreni 4-5 gün için yarım saat kadar arttırmanı tavsiye ederim direnç noktasını kırman açısından..
pes etmemen çok güzel tebrik ederimm...yediklerinin dukanın listesinde bulunduğundan kesinlikle emin olmalısın. eğer kaçamak yaptıysan kaçamaklar da artıp azalmalara durmalara neden oluyor... ben yaşadım
kacamak yapmadım ama gecen hafta dıet sutle hazırlanmıs tatlandırıcılı latte ıctım sturbucks tan topıkte bırkac arkadasta yazmıstı ıctıklerını sonucta dukan lıgt sutu verıor sınırsız ve kahvede tatlandırıcılı serbest dıyor dıye dusundum yanlıs mı etmısım baska bu tarz kahve kullanmıs olan varmıkıtap var harfıyen uyuyorum ama tansiyon sorunum oldugu ıcın daha oncekı rejımlerımdekı gıbı ve dukanında belırttıgı gıbı tamamen kesmedım tuzu 7 kıloyuda atak evremde 5 kılosunu seyırdede 2 sını verdım ama spor yapamıyorum ılk gunden berı malesef su 1,5 lt den az ıcmıyorum
yarından ıtıbaeren yuruyusde eklıcem ama vardıyalı calıstıgım ıcın zamanda problem yasıyorum
ama dedıgın gıbı direnc olayı olabılır belkı cunku 30 senedır denemedıgım rejım kalmadı vucudum hepsıne sahıt oldu
tesekkurler cevapladıgın ıcın azımle devam artık stickerımdaı kılo degısısn lutfennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?