Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

başınız saolsun bende merak ediyordum nerelerdesin diye diyet her zaman yapılır bozma moralini allah sabrını bol versin

herkese merhaba
bugün sebze günüm...brüksel lahana almıştım geçen pazardan ama daha önce hiç yapmadım ve netten baktığım bütün tarifler de patatesli falan.bir fikri olan var mı nasıl pişirebilirim diyetime uygun.şimdiden teşekkürler

başınsağolsun cnm yeni gördüm bende

haftasonundan beri takip edemez oldum ne cok olmuş sayfalarımız birazda cekindim yazmaya sevgilimle gecirdiğim romantik haftasonunda segilimin ısrarlarını kıramayıp diyetimi az biraz bozdum zaten sureklı sabote etmeye calısıyor neymiş efemdim kilo verince daha bir güzelleşmişim kıskanırmış cok sürekli ağzıma birseyler tıkıştırma uğraşında zaten en zayıf noktalarımdan saldırıyo valla ama hırs yaptım bir an önce toparlayıp devam edıcem bıtsın bu cıle neyseki sadece 600 gr geri almısım bu sabah tekrar 64 rakamlara geri döndüm ee mecburen 3 günlük atak lazım dimi velhasıl yola devam arkadaslar engellere takılsakda yılmak yok tek sıkıntım bitmek üzere olan yulaf kepeğim ankaradan gelende almanyadan gelenle aynı değil malesef cok ince öğütülmüş ve samansı bir tadı var of umarım bir care buluruz

Merhaba,

Golgicim, dün tartılacağımı söylemiştim. Seyir aşamasının 4. günüydü. Akşam yemeğinden sonra tartıldım hem de tam yemeğin üstüne. Akşam yemeğinde de bol bo hindi eti ve sakata ve diet kola yedim içtim. Kilo vermemişim ama almamışım da. Sabah aç karnına tartılsam muhtemelen daha düşük çıkardı. Şimdilik hala 70...

yaklaşık bi ay önce başlamayı denedım ama devam ettıremedım o yuzden tekrar başlıyorum umarım bu sefer yarıda kalmaz
kalmaz kalmaz baktın pes ediyorsun hemen buraya gel yorumları oku bir de diğer bir forum başlığında zayıflayan insanların fotoğrafları var onlara bak hemen motive olursun burda hepimiz birbirimize destek için varız zaten ) vereceğiz kilolalarımızııııı

benimde bugün seyirimin 2.günü 69.2 geldim topu topu 2.6 kilo falan verdim ama bugün sonunda regl oldum(2 gün gecikmeli) büyük ihtimal onunda şişkinliği var çünkü 3.1 kilo verdiğimi görmüştümm :))) seyir aşamasında verilen kilodan birazcık alınıyor diyo dukan amcam ama sakın pes etmek yok diyoo:)) hadi bakalım devam ediyorum

merhaba kızlar bugün doktora gittim bugün.en son 14 gün önce gitmiştim.71.3 tüm.bugün ise 69.3. tam ıkı kılo vermişim. hemde 1.700 gramı yağdan.su oranım artmış kas oranımda.çok sporda yapmadım.yani bu diyetin şok diyetlerden olup su ve kas kaybettirmediğine emin olabilirsiniz. evdeki tartımda ise sabah 69.7 çıktım. moralim gayet yerinde.

şahanee çok sevindim senin adına :) her geçen gün motivasyonum daha çok artıyorr :)))))

güzel sonuç tebrikler bende kilo verme durduğunda yada hiç kaçamak yapmadığım zamanlarda yaşadığım artışlarda vucütta su ve kasın artmış olabilecegini düşünüyordum senin sonuçlarda bunu doğruluyor sonuçta bu kadar protein tüketirken kas kaybetmek saçma sporcular kas yapmak için özellikle protein yerler yada tozlarını kullanırlar daha önce gittiğim diyetisyende kas kaybı yaşadığım zamanlar protein miktarını artırıyordu

Merhaba arkadaslar!
Bende bugun Dukan dietine basladim, bi sene evvel denemistim gayet iyi sonuclar almistim, ama sinav donemindeydim ve cok yoruyordu beni. Sonra bi daha yapmadim ahh salak kafam ahh
Yulaf kepeginden buldunuz mu kizlar?

Soğanları çok su koyarak önce kavur. Sonra brüksel lahanalarını ikiye böl ve iyice yıkadıktan sonra soğanlarla birlikte onları da azıcık kavur.Sonra bolca domates doğra ve üstüne at. Baharatlarını da ilave et.(karabiber,kırmızıbiber,nane...) Çok az da şeker atarsan daha lezzetli olur ama istersen sana kalmış.
ve indirmeye yakın 1 kaşık zeytinyağı ilave et.

kızlar tekrar merhaba
28 subattan berı basladım dıete ve ılk 15 gunde 7 kılo verdım fakat 15 gundur durdu zayıflamam 1,5 kılo artı eksı gosterıo tartı uzun zamandır ama hıc bozmadım dıetı sızdede bukadar uzun sure duraklama oldumu acaba azmım devam pes etmek yok ama moralım bozuldu accık ınsan hedefı bıraz sasınca sıkılıyo artık ikili hanelere donmem lazım acılennnnnnnn

soğanları çok su yazmışım ama çok az su diyecektim.

ben pişirdim ve yedim ama genede teşekkürlerben de az yağlı kıyma koydum kıymayı suyunu salıp çekinceye kadar kavurdum sora soğanları ekledim biraz karıştırarak kavurdum ve daha sora azıcık sıcak suyla 1 tatlı kaşığı salça ekledim biraz da sarımsak sora domatesi, lahanaları ekledim 3 bardak sıcak su ekleyip baharatları ve birazda tuz ektikten sora kaynamaya bıraktım. ilk kez yaptım ama güzel olmuştu tavsiye ederim herkese.
tekrar teşekkürler

atak evreni kaç gün yaptın ve verdiğin 7 kilonun ne kadarını atak evresinde verdin.benim seyire geçtiğim ilk gün 200 gr geri geldi ama seyirdeki 3. günümden sora tekrar vermeye başladım. Ayrıca kitap var mı sende bişeyleri yanlış yapıyor olabilrsin kitap varsa hatalarını bulman daha kolay olur. az tuz bol su bunları ve ana öğünleri asla atlamamalıyız. Birde vücudun direnç gösteriyor olabilir eğer spor ypmıyorsan 3.4 günlüğüne spor yapmalısın bence spor yapıyorsan süreni 4-5 gün için yarım saat kadar arttırmanı tavsiye ederim direnç noktasını kırman açısından..
pes etmemen çok güzel tebrik ederimm...yediklerinin dukanın listesinde bulunduğundan kesinlikle emin olmalısın. eğer kaçamak yaptıysan kaçamaklar da artıp azalmalara durmalara neden oluyor... ben yaşadım

canım başınız sağolsun biz hep burdayız herzaman başlıyabilirsin diyete de sen sıkma canını. öncelikle kendini toparlamaya bak. herşeyden sağlık lazım hepimize de
Allah sabır versi

kıtap var harfıyen uyuyorum ama tansiyon sorunum oldugu ıcın daha oncekı rejımlerımdekı gıbı ve dukanında belırttıgı gıbı tamamen kesmedım tuzu 7 kıloyuda atak evremde 5 kılosunu seyırdede 2 sını verdım ama spor yapamıyorum ılk gunden berı malesef su 1,5 lt den az ıcmıyorum
yarından ıtıbaeren yuruyusde eklıcem ama vardıyalı calıstıgım ıcın zamanda problem yasıyorum
ama dedıgın gıbı direnc olayı olabılır belkı cunku 30 senedır denemedıgım rejım kalmadı vucudum hepsıne sahıt oldu
tesekkurler cevapladıgın ıcın azımle devam artık stickerımdaı kılo degısısn lutfennnnnnn

kacamak yapmadım ama gecen hafta dıet sutle hazırlanmıs tatlandırıcılı latte ıctım sturbucks tan topıkte bırkac arkadasta yazmıstı ıctıklerını sonucta dukan lıgt sutu verıor sınırsız ve kahvede tatlandırıcılı serbest dıyor dıye dusundum yanlıs mı etmısım baska bu tarz kahve kullanmıs olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…