Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

verirsin üzülme sakın pes etme aynen devam bir kaçırdınmı çorap söküğü gibi devamı geliyor. bu arada 43 derken kilonmu anlayamadım.

evet protein iştahsızlık yapıyor ben bu yüzden 15 gün atak yaptım ve 5 kilo verdim. ama 15 gündür sapıttım konsantre olup başlayamıyorum bir türlü...

Kesinlikle çok normal. Ben de aynı şeyi yaşadım. Öyle ki acıkmayı bile unuttuğum oluyordu. Bence dert etme, sadece öğün atlamamaya dikkat et... Eminim istediğin kiloya ulaşacaksın.

Bol şans ve sabır diliyorum, sevgiler...

Ya, wallahi hiç sorma.. Ben de 1 haftalığına şantiyeye gidiyorum. Önümüzdeki hafta hep şantiyede olucam. 7 gün ne yapacağımı hiç bilmiyorum.. Bir de dağın başında ne varsa, ne çıkarsa onu yersin. Öyle light yoğurt ya da ızgarada et yicem diye bir şey yok. Yandım yani.. Artık evde yulaf kepeği galetası yapıp oraya götüreceğim. Yine de kahvaltıda ne peyniri varsa onu yicem. Yememek gibi bir şansım da yok, etrafta bakkal, market de olmayacak tabi.. Bakalım elimden geleni yapıcam. Yağlı da yesem, genelde hep proteine ağırlık vericem. Belki protein ve salata yaparım.. SEn de ızgara et ne varsa onu yersin. Balık, tavuk, hindi, kırmızı et farketmez. Şiş de yiyebilirsin. Peynirli salata da iyi bir tercih olabilir..

1 ay 3.5 hafta sonunda ben de sonunda 8. kilomu verdim. 7.5'ta takılmıştı bi süredir moralim bozuluyordu.

Spora başladım. Ve sabah kahvaltı edemiyodum, artık 2 dakikada tavaya yumurta, lor ve bi tutam yulaf ezmesi karıştırıp sütlü kahveyle yiyorum çıkıyorum.

Bugün daha gençken 60 kilo oldum diye diyetle 8 kilo verdiğim günleri hatırladım. Kendime şaştım. Nasıl biriktirmişim onca kiloyu.. Kendimize söz verelim ve ambalajlı ıvır zıvırları bir daha yemeyelim olur mu? :)

olarrr :)))) aslında normal diyetlerde en sağlıklı kilo verme hızı haftada 1 kiloduur kalıcı olur hızlı kilo verip çabucak balon gibi şişilmez . o yüzden 1 ay 3.5 haftada 8 kilo süperr süperr süperrr :)))
annem pasta börek çörek yaptıııı biraz öncee bende yardım ettimmm amaaaa aslaa yemedimmmm :))))

Aferim sanaaa!
Aferim hepimize..

merhaba kızlar bende iki aydır doktor gözetiminde bu diyeti yapıyorum 13 kilo verdim,ara ara kaçamaklarım yüzünden kilo vermem durdu ama devam ediyorum.10 kilo daha vermem lazım:)şimdiye kadar hiç spor yapmadım bundan sonra başlayacağım her sabah yürüyüşe hepinize azimli günler diliyorum umarım başarılı oluruz:))

Son düzenleme:

Senin işin daha zormuş yahu... Yulaf galetası fikri süper ben de yapıp götüreyim. Olmazsa dönüşte bi yumruk harekatı yaparız:)

Merhaba, hepinizi çok tebrik ediyorum arkadaşlar ama merak ettiğim birşey var.. Verdiğiniz kilolar tartıya yansıyor evet ama beden olarak değişimler ne durumda? Fazlalıklarınızın olduğu noktalarda incelme var mı ya da bir 5-7 kg. arası verdiğinizde kıyafetlerinizde 1 beden küçülüyor mu? Ben 2 kez niyetlendim yapmaya ama atak evresinin 3. günü genellikle aşırı halsizlik, baskı ve nefes alamama hissiyle vazgeçiyorum.. Sizlerde de böyle durumları yaşayan oldu mu? Dukan kitabında 3. gün daha enerjik hissedersiniz diyor ama benim tam tersi 3. gün aşırı sıkıntım oluyor.. Yanıtlarınıza göre aranıza katılmaya gelebilirim ve son bir şans daha verebilirim dukana Şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için

Son düzenleme:
benim kilolar genellikle göbek ve yanlarda toplanmıştı ilk oralar gitti 42 bedene zorla giriyordum şuan 38 giyiyorum eski kıyafetlerimin tamamının içine sığıyorum 2 hafta önce aldığım pantolon şuanda bol o yüzden 3 .aşamaya geçene kadar alışveriş yapmama kararı aldım son 600 gr kaldı ama ben 2 hafta daha uzatmaya karar verdim yada nisan sonuna kadar 68.8 le başlamıştım şuan 60.6 yım

diyetimin sonucu bu

atak evresindeki zorluklara gelince benim 2.günüm çok kötü geçti atak aşamasını 5 gün yaparım diye düşünürken 2. akşam yarın da yapıp seyire geçecegim diye tutturmuştum ilk günde çok fazla agız kurulugu yaşamıştım ama 3. gün herşey normale döndü ve atak evresini 5 gün yaptım sonraki günlerde de herhangi bir yan etki yaşamadım ama yinede vitamin kullanmak lazım diye düşünüyorum
çevremdeki kilolu herkes eşimin arkadaşları aileler dahil herkes dukan diyeti uyguluyor şuanda ve herkes çok mutlu o yüzden zaman geçirmeden başla derim

Merhaba Kızlar

Bende yazdıklarınızı okuduktan sonra bu kitabı almaya karar verdim. Şimdi Ender Saraç'ın diyet listesini takip ediyorum TNT kanalından gündelik olarak. Ama sonra hayatıma bu beslenme şeklini sokmaya karar verdim. İnternetten ve yazdıklarınızdan sonra bu kitabı da alıp bir okuyayım bakalım.

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
15 gunluk aradan sonra kılo vermeye devam edıyorum tekrar cok sevınclıyım sonunda 2 hanelı rakamlara yaklasıyorum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
destek veren herkese cok tesekkurler daydı devam kırın direncleri yılmak yok vazgecmek yok

ama tickerim guncellenmemıs ühühühü
onu nasıl guncelliodukki acil yardım

merhaba canım,ben 13 kg verdim iki ayda,46 bedene zor giriyordum şu an 42 bedenim :))bu diyet direk yağ yakmaya odaklı nerde fazlalık varsa ordan gidiyor hiç spor yapmadım,öyle mekik çekmeye de gerek yok diyor doktorum büyük beden hareketleri yap diyor mesela yürü ip atla vs.ben takviye kullanıyorum exodex tablet,omega 3 ve askorbik asit(c vitamini)kullanıyorum)bende halsizlik değil aşırı tatlı isteği oluyor bu yüzden kilo vermem durıyor bazı haftalar.bence hiç durma başla kilo vermek çok güzel bir duygu başarılar diliyorum:)))

merhaba canım tebrik ederim bende 90 kilo ile başlamıştım şimdi 77yim 68 -70 olmak istiyorum inşallah:))doktorum diyetisyenlerin yaptırdığı ekmek tatlı yenilen diyetlerle kalıcı kilo verilmez diyor bu diyetle ideal kiloya inip, istediğimiz şeyden makul ölçülerde yersek kilo almazmışız alsak bile2-3 kilo olurmuş, hemen 5 günlük atak yapıp yine eski halimize dönebilirmişiz,ayrıca bu diyet kansere karşı korunmak için en mükemmel beslenme şekliymiş,hiç kilo vermesen bile kansere karşı vücudunu koruyorsun diyor doktorum.bol azim ve başarılar diliyorum:))

çok iyi kilo vermişsin tebrikler gittiğin dr nerede acaba merak ettim demek artık dr larda uygulatıyor bu diyeti ben diyetisyenleri zaten artık hiç inandırıcı bulmuyorum birara dr kontrolündemi yapsam diye düşünmüştüm birde kullandığın tabletleri dr mu önerdi senin tercihin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…