verirsin üzülme sakın pes etme aynen devam bir kaçırdınmı çorap söküğü gibi devamı geliyor. bu arada 43 derken kilonmu anlayamadım.Daha seyir evremin 2. günü bitti ama ben Duraklama dönemine girdim
yağı - şekeri - ekmeği - meyveyi hayatımdan tamamen çıkardım , 3 kupa yeşil çay - 1 bardak yağsız süt ve düzenli olarak 1,5 litre suyumu içiyorum.
evde mantılar pişiyor nohutlu pilavlar pişiyor köfteli patates yemeği ve dahası ama ben ağzımın ucunu değmiyorum kaçamak tam olarak sıfır
dahası
her akşam 30 dk tempolu spor yapıyorum , ve 3-4 gündür kilom gramı gramına aynı
niye böyle oldu kızlar ?çok moralim bozuldu
daha vermem gereken ortalama 15 kilo var .... off
evet protein iştahsızlık yapıyor ben bu yüzden 15 gün atak yaptım ve 5 kilo verdim. ama 15 gündür sapıttım konsantre olup başlayamıyorum bir türlü...
17 Mart'tan beri uyguluyorum Dukanı ve neredeyse hiç kaçamağım olmadı. 3 kilo verdim ve her şey yolunda gidiyor. Ama yarın 10 günlük bir iş seyahatine çıkıyorum. Sürekli resepsiyonlar, davetler... Benzer bir durum yaşayanlar oldu mu, nasıl önlemler aldınız? Kalabalık bir grubun içinde, herkes ikramları yerken ben nerden bulucam yağsız ızgara, light yoğurtÖnerilerinizi bekliyorum...
Herkese bol şans...
1 ay 3.5 hafta sonunda ben de sonunda 8. kilomu verdim. 7.5'ta takılmıştı bi süredir moralim bozuluyordu.
Spora başladım. Ve sabah kahvaltı edemiyodum, artık 2 dakikada tavaya yumurta, lor ve bi tutam yulaf ezmesi karıştırıp sütlü kahveyle yiyorum çıkıyorum.
Bugün daha gençken 60 kilo oldum diye diyetle 8 kilo verdiğim günleri hatırladım. Kendime şaştım. Nasıl biriktirmişim onca kiloyu.. Kendimize söz verelim ve ambalajlı ıvır zıvırları bir daha yemeyelim olur mu? :)
olarrr :)))) aslında normal diyetlerde en sağlıklı kilo verme hızı haftada 1 kiloduur kalıcı olur hızlı kilo verip çabucak balon gibi şişilmez . o yüzden 1 ay 3.5 haftada 8 kilo süperr süperr süperrr :)))
annem pasta börek çörek yaptıııı biraz öncee bende yardım ettimmm amaaaa aslaa yemedimmmm :))))
KIZLARRRRR...
Bugün tam 1 ay oldu 30.günüm ve tartıda 79.4 'ü gördüm, yani 7 kg vermişim. Çok mutluyum.
Daha da azimlendim devam devam...........
Ya, wallahi hiç sorma.. Ben de 1 haftalığına şantiyeye gidiyorum. Önümüzdeki hafta hep şantiyede olucam. 7 gün ne yapacağımı hiç bilmiyorum..Bir de dağın başında ne varsa, ne çıkarsa onu yersin. Öyle light yoğurt ya da ızgarada et yicem diye bir şey yok. Yandım yani.. Artık evde yulaf kepeği galetası yapıp oraya götüreceğim. Yine de kahvaltıda ne peyniri varsa onu yicem. Yememek gibi bir şansım da yok, etrafta bakkal, market de olmayacak tabi.. Bakalım elimden geleni yapıcam. Yağlı da yesem, genelde hep proteine ağırlık vericem. Belki protein ve salata yaparım.. SEn de ızgara et ne varsa onu yersin. Balık, tavuk, hindi, kırmızı et farketmez. Şiş de yiyebilirsin. Peynirli salata da iyi bir tercih olabilir..
Merhaba, hepinizi çok tebrik ediyorum arkadaşlar ama merak ettiğim birşey var.. Verdiğiniz kilolar tartıya yansıyor evet ama beden olarak değişimler ne durumda? Fazlalıklarınızın olduğu noktalarda incelme var mı ya da bir 5-7 kg. arası verdiğinizde kıyafetlerinizde 1 beden küçülüyor mu? Ben 2 kez niyetlendim yapmaya ama atak evresinin 3. günü genellikle aşırı halsizlik, baskı ve nefes alamama hissiyle vazgeçiyorum.. Sizlerde de böyle durumları yaşayan oldu mu? Dukan kitabında 3. gün daha enerjik hissedersiniz diyor ama benim tam tersi 3. gün aşırı sıkıntım oluyor.. Yanıtlarınıza göre aranıza katılmaya gelebilirim ve son bir şans daha verebilirim dukanaŞimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
15 gunluk aradan sonra kılo vermeye devam edıyorum tekrar cok sevınclıyım sonunda 2 hanelı rakamlara yaklasıyorum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
destek veren herkese cok tesekkurler daydı devam kırın direncleri yılmak yok vazgecmek yok
Merhaba, hepinizi çok tebrik ediyorum arkadaşlar ama merak ettiğim birşey var.. Verdiğiniz kilolar tartıya yansıyor evet ama beden olarak değişimler ne durumda? Fazlalıklarınızın olduğu noktalarda incelme var mı ya da bir 5-7 kg. arası verdiğinizde kıyafetlerinizde 1 beden küçülüyor mu? Ben 2 kez niyetlendim yapmaya ama atak evresinin 3. günü genellikle aşırı halsizlik, baskı ve nefes alamama hissiyle vazgeçiyorum.. Sizlerde de böyle durumları yaşayan oldu mu? Dukan kitabında 3. gün daha enerjik hissedersiniz diyor ama benim tam tersi 3. gün aşırı sıkıntım oluyor.. Yanıtlarınıza göre aranıza katılmaya gelebilirim ve son bir şans daha verebilirim dukanaŞimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
15 gunluk aradan sonra kılo vermeye devam edıyorum tekrar cok sevınclıyım sonunda 2 hanelı rakamlara yaklasıyorum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
destek veren herkese cok tesekkurler daydı devam kırın direncleri yılmak yok vazgecmek yok
merhaba canım,ben 13 kg verdim iki ayda,46 bedene zor giriyordum şu an 42 bedenim :))bu diyet direk yağ yakmaya odaklı nerde fazlalık varsa ordan gidiyor hiç spor yapmadım,öyle mekik çekmeye de gerek yok diyor doktorum büyük beden hareketleri yap diyor mesela yürü ip atla vs.ben takviye kullanıyorum exodex tablet,omega 3 ve askorbik asit(c vitamini)kullanıyorum)bende halsizlik değil aşırı tatlı isteği oluyor bu yüzden kilo vermem durıyor bazı haftalar.bence hiç durma başla kilo vermek çok güzel bir duygu başarılar diliyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?