- 10 Mart 2011
- 864
- 403
- 103
kacamak yapmadım ama gecen hafta dıet sutle hazırlanmıs tatlandırıcılı latte ıctım sturbucks tan topıkte bırkac arkadasta yazmıstı ıctıklerını sonucta dukan lıgt sutu verıor sınırsız ve kahvede tatlandırıcılı serbest dıyor dıye dusundum yanlıs mı etmısım baska bu tarz kahve kullanmıs olan varmı
Daha seyir evremin 2. günü bitti ama ben Duraklama dönemine girdim
yağı - şekeri - ekmeği - meyveyi hayatımdan tamamen çıkardım , 3 kupa yeşil çay - 1 bardak yağsız süt ve düzenli olarak 1,5 litre suyumu içiyorum.
evde mantılar pişiyor nohutlu pilavlar pişiyor köfteli patates yemeği ve dahası ama ben ağzımın ucunu değmiyorum kaçamak tam olarak sıfır
dahası
her akşam 30 dk tempolu spor yapıyorum , ve 3-4 gündür kilom gramı gramına aynı
niye böyle oldu kızlar ?çok moralim bozuldu
yok canım yok ondan değildir çünkü ben günde 1 kez içiyorum light sütle yaptığım nescafeyi.ama senin içtiğini hiç denemedim. sonuçta light süt de tatlandırıcı da serbest o kahveyle diyetin dışına çıkmış sayılmazsın.ben light kola içtim bu hafta kötü bir etkisini de görmedim.sonuçta onda da tatlandırcı var
ilk kez dydum ya. diyeti uygulayan memnun kalan var mı? bir de verilen kilolar tekrar geri geliyo mu ?
yok canım yok ondan değildir çünkü ben günde 1 kez içiyorum light sütle yaptığım nescafeyi.ama senin içtiğini hiç denemedim. sonuçta light süt de tatlandırıcı da serbest o kahveyle diyetin dışına çıkmış sayılmazsın.ben light kola içtim bu hafta kötü bir etkisini de görmedim.sonuçta onda da tatlandırcı var
Maşallah diyelimkaç gündür dukan dasın rakunn ?
7 gün atak yaptım bugün seyirin 1. günündeyim . form çayı içtim tuvalete çıktıktan sonra tartılmayı düşünüyordum ama dayanamadım tartıldım , 2,7 kg yağ eksilmiş uyarısı verdi tartı
hedefim ilk etapta 14 kg inmekti ama böyle randumanlı devam edersem total de 20 yi yakalamayı istiyorum. normalde 23 fazlam vardı
Yıllardır deli gibi birikmiş kilolar bu zaman kadar niye diyet yapmadım diye kızıyorum kendime.
merhaba.. önceki sayfaları okuyamadım ama birşey sormak istiyorum. ben de diyetteyim, 5 gün atak evresi sonucu 56.1 den 52.7 ye indim, hedefim 48.5 kilo olmak... yulaf kepeğini tüketemiyorum, yumurtanın içinde tadı hiç güzel olmuyor.. yulaf kepeği ile ekmek yapan var mı, varsa acil tarife ihtiyacım var..
Daha seyir evremin 2. günü bitti ama ben Duraklama dönemine girdim
yağı - şekeri - ekmeği - meyveyi hayatımdan tamamen çıkardım , 3 kupa yeşil çay - 1 bardak yağsız süt ve düzenli olarak 1,5 litre suyumu içiyorum.
evde mantılar pişiyor nohutlu pilavlar pişiyor köfteli patates yemeği ve dahası ama ben ağzımın ucunu değmiyorum kaçamak tam olarak sıfır
dahası
her akşam 30 dk tempolu spor yapıyorum , ve 3-4 gündür kilom gramı gramına aynı
niye böyle oldu kızlar ?çok moralim bozuldu
daha vermem gereken ortalama 15 kilo var .... off
diyetin 4 asamasina da harfiyen uyarsan geri gelmiyormus, sonuna kadar yapanlar boyle diyor, benim gibi ortalarinda olanlar ise cok memnun, denemeni tavsiye ediyoruz:) dukani seviyoruz:)ilk kez dydum ya. diyeti uygulayan memnun kalan var mı? bir de verilen kilolar tekrar geri geliyo mu ?
sevgilim bozmaya calışsada diyetimi bu sabah hızlı bir toparlama yaşadım eheçizelg hemen yenilendi tabi
tebrikler benimde son 600 gr kaldı ilk
hedefim için sanırım bu hafta bitmeden gider oda aslında diyeti 60 da bırakmaktı niyetim sonbaharda yine başlar 3 4 kilo daha veririm diye düşünüyordum şimdi iyice gaza geldim nisan sonuna kadar devam edeyimde toptan gitsin diyorum tartı indikçe çocuk gibi seviniyorum
68.8 kiloyla başladığım diyetim 2 ay 1 haftanın sonunda 60.6
aynı zamanda başlamıştık seninle aynı kiloyu vermişiz :)
ssoleil cim kilomuz birebir ayni boyun kac senintebrikler benimde son 600 gr kaldı ilk
hedefim için sanırım bu hafta bitmeden gider oda aslında diyeti 60 da bırakmaktı niyetim sonbaharda yine başlar 3 4 kilo daha veririm diye düşünüyordum şimdi iyice gaza geldim nisan sonuna kadar devam edeyimde toptan gitsin diyorum tartı indikçe çocuk gibi seviniyorum
68.8 kiloyla başladığım diyetim 2 ay 1 haftanın sonunda 60.6
aynı zamanda başlamıştık seninle aynı kiloyu vermişiz :)
ssoleil cim kilomuz birebir ayni boyun kac senin
bende gecen haftadan bu yana 60.6 yim halada yerinde sayiyor gr oynamiyor
bende diyete baslarken hep 60 olsam yeter diyordum ama simdi 58 olsun istiyorum
birde regl oncesiyim ya ben artik en az bir hafta veremem
evet protein iştahsızlık yapıyor ben bu yüzden 15 gün atak yaptım ve 5 kilo verdim. ama 15 gündür sapıttım konsantre olup başlayamıyorum bir türlü...2. günüm de bitmek üzere ve ben hiç acıkmıyorum ! iştahsızlık yaşıyorum hayatım boyunca ilk defa bu denli iştahım kesildi sırf tansiyonum düşmesin diye üzerine yulaf kepeği ekeleyerek light lor yiyorum istemeye istemeye.
bu iştahsızlık normal mi? kare çikolataları gözü kapalı hüpleten ben ne haldeyimbilgisi olandan yanıt bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?