Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba herkese ,20 marttan beri bu forumu deli gibi takip ediyorum yine 20 martta dukan kitabını aldım ve 21 marttan beri diyetteyim.dün atak evremi bitirdim bugün 2.kısıma geçiyorum .3 kilo verdim atak evresinde bu arada tiroitlerim normalden az çalışıyor ve sürekli diyet modun da olan biriyim ayrıca bugün regli olmam gerek ve olamadım daha .okudukça yorumları daha çok şevkleniyorum annemden bile ilk kez diyet desteği görüyorum çünkü ben sabah başlayıp akşama yada ertesi akşama bozan biriyim :))diyetime son derece bağlıyım (yulaf kepeği dışında) yulaf kepeğine de ihtiyaç duymuyorum açıkçası
buarada sebze+protein kısmında dukan amcam diyorki her öğün tüketmeyin sebzeyii diyor siz nasıl yapıyorsunuz ? örnek menüsünde 2 öğün vermiş. valla ben kavurucam ıspanağı kavurucam pazıyı yoğurdu döküp yicem :)))
fransız kadınlarına taş çıkartalım dukan sayesinde :süperrrrr bende 15 martta 90,3 ile başladım şuan 84,9 um. okudukça yazanları gördükçe daha mutlu oluyorum hepimiz manken olalım istiyorum
fransız kadınlarına taş çıkartalım dukan sayesinde :
Sabah kahvaltımı yaptım yumurta çay ve peynir biraz halsizlik var uyuma isteği ama ilk günün etkisi olabilir diye düşünüyorum lütfen verdıgınız kıloları yazın
O zaman birbirimizi kontrol edelim burdan:) Malesef şehir tutmuyor:) Bu arada benim hedefim 58. Umarım birlikte 60'ın altına düşeriz... Ama şimdiye kadar yaptıım hiçbir diyette motivasyonum bu kadar yüksek olmamıştı. Ne acıkıyorum ne canım çok fazla tatlı istiyor... Umarım sizin için de böyledir. TEk sorun kabızlık, bu da benim için yeni bişi değil:) o yüzden dert etmiyorum...
turkce tercumede var mi bilmiyorum, ama dukan kitabin 2010 (fransizca) veriyonuna bunu ekledigini soyluyor dun gece gordum sizinle paylasmak istiyorum
kendisi sonucta herkesin diyet gecmisine, yasina, minimum ve maksimum kilosuna gore bir ideal kilo hesapliyor sitesinde ve BMI'nin yani vucut kutle endeksinin kisisel bir bilgi olmadigini her bunyenin farkli oldugunu defalarca soyluyor ancak demis ki yine de bmi degeriniz 29'a ulastiginda tehlikeli sularda yuzuyorsunuz demektir, 28 oldugunda hemen bir seyler yapin demis, idealini yazmamis ama sinir 28 diyor, bu bilgiyi herkese yayin bu sagliginiz icin cok onemli ve basit bir hesap diyor sizinle paylasmak istedim
fransiz kadinlara tas cikarma konusuna gelince, hedefimiz pek guzel ama bunlar dal gibi yahu bu kadar da olmayalim, azcik kalca, azcik gogus iyidir, yok turk kadini gibisi:) herkese kolay gelsin
selam kızlar,
evet uzun zamandır yazamadım. cenazemiz vardı. 8 sene önce vefat eden dayımın şimdi de eşi vefat etti aniden. Çocuklarıda daha küçükler. o yüzden canımız çook sıkkın. diyetide dvm edemedim. etmek istiyorum ama önce moral lazım. bende de sıfır... migrostan hbr çıkmadı daha..
KABIZLIK İÇİN; Goji Berry (kurt üzümü) aktarlarda satılıyor. Sabahları 1 çorba kaşığı kadar yiyorsun, üstünede bolca su ; birkaç saat sonra tuvalete çıkabiliyorsun. Ben de çok işe yaradı.
Çok sağolun. Aslında öyle çok küçükte değiller ama ne bileyim bana göre küçükler en büyüğü 22 yaşında 3 kardeşler ve bütün akrabalarından uzakta ( bizler ist) fethiyede yaşıyorlar. aminBaşınız sağolsun arkadaşım. Kaç yaşında çocuklar ? Allah yardımcıları olsun.
benim eşimde bu diyeti yapıyor o benden daha iradeli çıktı bi de o protein +sebze şeklinde yapıyor 40 kilo kadadr vermesi lazım.... bu zararlı mı acaba?
Sabah kahvaltımı yaptım yumurta çay ve peynir biraz halsizlik var uyuma isteği ama ilk günün etkisi olabilir diye düşünüyorum lütfen verdıgınız kıloları yazın
ne güzel ya 5günde 3kilo inceldiğini hissediyo musun peki korkuyorum kı kas yapısından da erıme olmasın ınsallah ya bende 10kılo vermek ıstıorm
Şu an 7.5 kilomu verdim. Kaslarımda erime olduğunu sanmıyorum. Dün de egzersize başladım. :)
Sen de verirsin 2 ay gibi bi sürede 10 kilonu umuyorum.
evet arkadaşlar.dün eve gelip bunları yazdıktan sonra kendime kayısılı çay yatım ve bütün geceyi wc de geçirdimvee sabah kalktığımda 100 gr cık fazlalığım çıktıama tabi gene bütün gün motor bozuktu ben 2 de bir wcye çıkıp durdumumarım sabaha hepsi gitmiş olurkızlar bugün uzun süredir ziyaret etmediğim halamı ziyarete gittim ve halam herzamanki gibi envai çeşit yemek yapmıştıneyseki sebze günümdü ve çok sevdiğim yumurtalı kıymalı ıspanağı yedim ki yağla pişirilmiştineyse içine az miktarda zeytinyağı konulmuş olan salatdan (salatanın sosunu kendim ayarladım) yedim ve haşlanmış ama yağda kavrulmamış olan 2 parça tavuk yedim...mezelerden pilavdan tabağıma aldım ama yemedmburaya kadar çok mutluydum hem doydum hem de yanlızcabiraz yağ alımıyla atlatmış olduğum bir ziyaret die tasavvur edip mutluluktan havaya uçuyordum kiiihalamın sabahın köründe kalkıp bizim için yaptığını söylediği kurabiyeleri yemek zorunda kaldımmbir tane ile atlatırım diyodum ki halam niye yemiyorsun sen çok seversin beğenmedin mi diyince hiçbirşey diyemedim ve yedimoysa ki son 3 gündür her sabah 100 200 gr gitmiş olurdu.Yarın artmış mı olcak yanii
selam kızlar,
evet uzun zamandır yazamadım. cenazemiz vardı. 8 sene önce vefat eden dayımın şimdi de eşi vefat etti aniden. Çocuklarıda daha küçükler. o yüzden canımız çook sıkkın. diyetide dvm edemedim. etmek istiyorum ama önce moral lazım. bende de sıfır... migrostan hbr çıkmadı daha..
dayan ben senin yorumlarını bir kaç kez daha görmüştüm. Sen ne zaman başladın diyetine ?