Düğünümde Ablamın Taktiği Altin

Abla- kardeş arasında yok sana altın verdim sen vermedim vs gibi mevzular resmen aile bağı zedelemek için biçilmiş kaftan. Durumu yoktur, o an müsait değildir vermemiş olabilir. Bir yerde bu düğünler doğumlar resmen bana kim ne hediye alacak olayına kaçmaya başladı. İşin tadı kaçtı. Aşın artık bunları

Vallaha bizimkiler öyle calacak olacagini bilsem taki merasimde kayinvalidem icin domates biber patlican taktirirdim. Ama esi anlayisli biriymis

İnsanların doğru düzgün market alış verişi yapamadığı bir dönemde altın üzerinden hediyeleşmek artık zorluyor herkesi
E bu ailede de bağlar belliki çok fazla çıkarlar üzerine
Böyle olunca böyle absürt bir konu ortaya çıkıyor
Valla ben artık yadırgamıyorum

Ablanızla altın paslaşacağınıza,kendi hakkınız olan altınlara sahip çıksaydınız keşke.
Mükemmel yorumlama

Ablam altınların bana kalmicagini bile bile taktı
Haydaa ablanız düğünde takı taktığı için suçlu oldu ha
Şaka gibi konu.
Altınları kayınvalideye kaptırmanın acısı şuan neden abladan çıktı?

Çok hesapçısınız, karşılıklı siz de ablanız da menfaatçisiniz.
Berbat bir aile ilişkisi kusura bakmayın.

Ama madem böyle ilişkiniz var ablanız haklı.
Onun mantığı ile ilk çocuğunuzu yapınca eşitlendiniz. Eğer ablanız 2. doğumunuza takarsa eşitlik bozulurdu.
Onda doğum ve sünnet var.
Sizde düğün ve 2 çocuk var.

O evlenirken siz bekardınız birşey takmadınız de mi? İşte taksaydınız bunlar olmazdı

Beyin yakan hesaplamalar...
3 günlük dünyada kardeşle böyle diyaloglara girilmez.

ablalar ana yarısı olmuyor mu kardeş üzerinde az çok hak olan insanlar.
bir altın çok mu?

kardeşliği yatırım hesabı olarak görmeği bırakın.

Ablanızın tek çocuğu var sanırım.
Eğer ikinciyi yaparsa seyredin cümbüşü

Hayır düğünde takılan hiç bir altın bize verilmedi salonda kaynanam aldı diğer gelinlere de o seklde yapmis
Bu ablanızın sorunu değil o takmış altını, üzerine düşeni yapmış. Siz altınınıza sahip çıkamadıysa ablanız ne yapsın. Kardeş misiniz tüccar mı belli değil böyle bir şey olur mu ya

Kardeşler arasında bu duruma takılmayın rica ediyorum. Altın gitmesi gelmesi için takılmaz, zor günlerde destek olsun diye takılır.

Altının fiyatları korkunç arttı, doğum yaptıktan sonra getirdiği altını harcasaydınız, onun doğumuna durumunuz olmadığı için daha küçük altın takıyor olsaydınız size destek verecektik.

Durumu yoktur, size de çekindiği için söyleyemiyordur, daha önce hep sizin verdiğiniz altınları geri getirmiş aslında.

Abla kardeş arasında geçecek konu mu bu, inanamıyorum. Ablam doğum yapar, altın takarım. Ablam sünnet yapar, altın takarım. Üstüne ben doğum yaparım, ablam bi takım kıyafet hediye getirir. Eee?? Ablanız da aynı kafada. Düğününde taktığımı ona sayıyorum diyor. Pes.. Taktığınız takılara hediye değil de bumerang gözüyle bakıyorsanız, evet ablanız haklı. Çünkü ilk altın fırlatışını, düğününüzde o yapmış. Yani en son ona dönmesi gerekiyor

Düğünde takılan altınların ne olduğu ablanızi bağlamaz. O takmışmi altın evet takmis. Siz ister alırsınız ister kaynananiza verirsiniz. O ablanizi ilgilendirmez. Ablaniz halkı ona saymalisiniz. Çocuğa takılan altınida kaynananiz alsa onudami ablanizdan tekrar isteyeceksiniz. Kardeşler arası zihniyetiniz çirkin. Benimde ablam var daha hiç ne taktik ne takmadik diye bakmadim hiç bir zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…