Getirdi getirmedi ben goturdüm diye cetele tutmak dogru degil. O an durumu neyse onu yapar herkes . Altinımı getirdi geri ben geri gotirdum vok sacma bir durum. Sizde kimse kimseye altin verip almasin en iyisiDoğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Hadi arkadaş, komşu vs. ya bir nebze ben şunu taktım o takmadı muhabbetini anlıyorum ama kardeşler arasında çok tuhaf bence böyle bir muhabbet. Kardeşime fazla fazla yapmak isterim ben, çocuklarıma ne taktığından bağımsız olarak ama görümceme istememDoğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
58 li oldugum için biliyorum çok var böyleleri. Çoğunlukla Anadolu geleneği benceKardesler arasi boyle hesaplari hos bulmuyorum. Hatta cok garip. Nasil kardessiniz siz
El icin bile boyle beklentiye girilmemeli.
58i gorunce sasirmiyorum ama
Belki o an durumu yoktur yani neden ne taktığını değilde neden taktı acaba maddi anlamda sıkışık mı diye düşünmüyorsunuz kardeşlik bu değil kesinlikle.Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Bende ordayım da bunların aile yapısı farklı etrafımda hiç denk gelmedim yabancı birinden bile istemeye utanır insan58 li oldugum için biliyorum çok var böyleleri. Çoğunlukla Anadolu geleneği bence
Hayır kocanız hangi hadle size laf edecek hadi kendi tarafının altınlarını verdi , nasıl bir.yüzsüzlük ki karısının boynundan ne onun ne ailesinim tek bir katkısı olmadığı sizin ailenizin karşılığını ödeyeceği altını anasına veriyor. Azıcık gururlu davranıp en azından sizin tarafın taktıklarını size verseymiş. Siz ablanızdan önce kocanızdan hesap sorun. Ablanızın yerinde olsam sizi tek kalemde silerim. Zira sizden akraba da kardeş de olmaz.Eşim laf etmedi aslinda çok anlayışlı biri ama ben teyze olrk taktim oda teyze olrk taksın isterdim ama o düğününde taktgima say dedi
Ben de merak ederdim ama büyütecek bir şey değil sonuçta yazılı bir kanun yok. Durumu olsa getirirdi bence, durumu varsa bile başka sebebi vardır belki. Zorla altınımı isterim demeyeceğinize göre boşverin gitsin bidakine de siz takmazsınız geçen taktığıma saydım dersinizDoğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Bende oyle oldugum icin dedim58 li oldugum için biliyorum çok var böyleleri. Çoğunlukla Anadolu geleneği bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?