Kardes zannetmis de takmis garibim. Sizin gibi katdesim olsa ( ki var) yagmurlu havada bi bardak su vermem (ki vermiyorum). Aklini kullansaydin da kendi tarafinin taktigini bari kurtarsaydin. Tum gelinlerin altinini aldi diye sen niye verdin? Koyun surusu mu bu herkes onundekini takip ediyoAblamda bana kalmicgni bile bile takmasymis
ne güzel hesaplamışsınız ben hesaplamaya üşendimabla size düğünde takmış 1-0
abla size 1. doğumda takmış 2-0
siz ablaya doğumda takmışsınız 2-1
siz ablaya sünnette takmışsınız 2-2.
skor eşit, alacak verecek kalmamış. düğün takılarını kayınvalidenizin alması sizin sorununuz. vermeseydiniz.
problem solved.
Benimde küçük iki kardeşim var onlara bende nisaninda da düğününde altın takicagim tabiki fakat geri beklemicegni ben abla olarak taktım ama bu konu anlatmak istediğim hep yanlış yere çekiliyor biz karşılıklı bebeklerimiz çocuklarımıza takarken ablam.sirayi bozup düğününde takmıştım dedi ve bunun bende kalmicagini bile bile yaptı .ve durumuda iyi kötü yoksul bı durumda değil benim sorumlgugmda olmayan bı altının hesabını bana kesti.Ne bu böyle ?
Madem kardeşe bile geri gelsin diye taktıysanız takmasaydınız.
Ben de kardeşime düğününde büyük taktım , kardeşim boşanıyor .
Ne yapayım yakasına mı yapışayım ?
Kardeşler arasında bu küçük hesaplar cok cirkin .
Öncesinde biliniyormuş zaten altınların gideceği, ben olsam tek tek tembihlerim takı takmayın diye. Bana vermeseler bile kendilerinde kalsın, kaynananın eline altın saymaktan iyidir.Dimi ya çek köşeye de ki bunlar altinlari bana birakmaz. Bir takı takacaksanız çantama koyun. Yok illa göstere göstere taktıracak, bununla "hava" atacak, sonra da ağlayacak.
bu seferde ablam kv karşı beni mahcup etti hediye takmadı derdiniz insan ablasına bunu nasıl yapar yaaAblamda bana kalmicgni bile bile takmasymis
Eşiniz mi laf ediyor da siz buBenimde küçük iki kardeşim var onlara bende nisaninda da düğününde altın takicagim tabiki fakat geri beklemicegni ben abla olarak taktım ama bu konu anlatmak istediğim hep yanlış yere çekiliyor biz karşılıklı bebeklerimiz çocuklarımıza takarken ablam.sirayi bozup düğününde takmıştım dedi ve bunun bende kalmicagini bile bile yaptı .ve durumuda iyi kötü yoksul bı durumda değil benim sorumlgugmda olmayan bı altının hesabını bana kesti.
Ben de diyorum ki ablanız size takmış zaten , siz sahip çıkamamışsınız .Benimde küçük iki kardeşim var onlara bende nisaninda da düğününde altın takicagim tabiki fakat geri beklemicegni ben abla olarak taktım ama bu konu anlatmak istediğim hep yanlış yere çekiliyor biz karşılıklı bebeklerimiz çocuklarımıza takarken ablam.sirayi bozup düğününde takmıştım dedi ve bunun bende kalmicagini bile bile yaptı .ve durumuda iyi kötü yoksul bı durumda değil benim sorumlgugmda olmayan bı altının hesabını bana kesti.
Hayır tabiki biraz kırıldım çünkü ben onin çocuğuna gtrjce onunda getirmesini bekleidm getirmedi biraz soğuk konuşunca anladi sonra kendini savunmaya gevtiya ablanıza bunu nasıl sordunuz mesala ben sana altın takmıştım sen bana neden takmıyosun falan mı dediniz böyle bir konuya nasıl girdiniz ayy ben kardeşime hayatta diyemem böyle bişey ki o evlenirken ben işsizdim annem benim yerime hediye taktı ben evlenirken de yine annem onun yerine bana hediye taktı
ama doğumunda hediyesini falan aldım şimdi ben sana hediye aldım sende bana alacaksın falan mı diyeyim hayatta demem
Mutlaka teyzesi ne takti mevzusu donuyodurEşiniz mi laf ediyor da siz burada kadar takıldınız burada konuya?
Bende öyle yaptım diğer ablam ona göre taktı ve geri beklmediÖncesinde biliniyormuş zaten altınların gideceği, ben olsam tek tek tembihlerim takı takmayın diye. Bana vermeseler bile kendilerinde kalsın, kaynananın eline altın saymaktan iyidir.
Eşim laf etmedi aslinda çok anlayışlı biri ama ben teyze olrk taktim oda teyze olrk taksın isterdim ama o düğününde taktgima say dediMutlaka teyzesi ne takti mevzusu donuyodur
Ee ablanın suçu ne bunda ?Hayır düğünde takılan hiç bir altın bize verilmedi salonda kaynanam aldı diğer gelinlere de o seklde yapmis
Siz teyze olarak falan takmıyorsunuz öyle takan taktığının peşine düşmez bu kadar. Siz aynıyla geri geleceğini hesap ederek takmışsınız, istediğiniz gibi olmayınca zorunuza gitmiş.Eşim laf etmedi aslinda çok anlayışlı biri ama ben teyze olrk taktim oda teyze olrk taksın isterdim ama o düğününde taktgima say dedi
Bütün yazdiklarimi okuyup yorum yapinEe ablanın suçu ne bunda ?
Bu nasıl bi mantık
Oda bana ilk cocgumda o skld yaptiSiz teyze olarak falan takmıyorsunuz öyle takan taktığınım peşine düşmez bu kadar. Siz aynıyla geri geleceğini hesap ederek takmışsınız, istediğiniz gibi olmayınca zorunuza gitmiş.
altın getirmedi diye ablanıza soğuk davrandınız peki düğünde annenizin babanızın arkadaşlarınızın taktığı altınlaro kv ye verirken soğuk davrandınız mıHayır tabiki biraz kırıldım çünkü ben onin çocuğuna gtrjce onunda getirmesini bekleidm getirmedi biraz soğuk konuşunca anladi sonra kendini savunmaya gevti
Eşim laf etmedi aslinda çok anlayışlı biri ama ben teyze olrk taktim oda teyze olrk taksın isterdim ama o düğününde taktgima say ded
Eşim laf etmedi aslinda çok anlayışlı biri ama ben teyze olrk taktim oda teyze olrk taksın isterdim ama o düğününde taktgima say dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?