Düğünümde Ablamın Taktiği Altin

Ablamda bana kalmicgni bile bile takmasymis
Kardes zannetmis de takmis garibim. Sizin gibi katdesim olsa ( ki var) yagmurlu havada bi bardak su vermem (ki vermiyorum). Aklini kullansaydin da kendi tarafinin taktigini bari kurtarsaydin. Tum gelinlerin altinini aldi diye sen niye verdin? Koyun surusu mu bu herkes onundekini takip ediyo

ne güzel hesaplamışsınız ben hesaplamaya üşendim
hesapladım da nasıl yazacağıma kafa yoramadım

eee ne diyorsunuz konu sahibi :) Y Yavuz58

Benimde küçük iki kardeşim var onlara bende nisaninda da düğününde altın takicagim tabiki fakat geri beklemicegni ben abla olarak taktım ama bu konu anlatmak istediğim hep yanlış yere çekiliyor biz karşılıklı bebeklerimiz çocuklarımıza takarken ablam.sirayi bozup düğününde takmıştım dedi ve bunun bende kalmicagini bile bile yaptı .ve durumuda iyi kötü yoksul bı durumda değil benim sorumlgugmda olmayan bı altının hesabını bana kesti.

Dimi ya çek köşeye de ki bunlar altinlari bana birakmaz. Bir takı takacaksanız çantama koyun. Yok illa göstere göstere taktıracak, bununla "hava" atacak, sonra da ağlayacak.
Öncesinde biliniyormuş zaten altınların gideceği, ben olsam tek tek tembihlerim takı takmayın diye. Bana vermeseler bile kendilerinde kalsın, kaynananın eline altın saymaktan iyidir.

Eşiniz mi laf ediyor da siz bu
kadar takıldınız bu konuya?

Ben de diyorum ki ablanız size takmış zaten , siz sahip çıkamamışsınız .
Sahip çıksaydınız .
En azından kendi ailenizin taktığı altınları vermeseydiniz kayınvalidenize.

Hayır tabiki biraz kırıldım çünkü ben onin çocuğuna gtrjce onunda getirmesini bekleidm getirmedi biraz soğuk konuşunca anladi sonra kendini savunmaya gevti

Öncesinde biliniyormuş zaten altınların gideceği, ben olsam tek tek tembihlerim takı takmayın diye. Bana vermeseler bile kendilerinde kalsın, kaynananın eline altın saymaktan iyidir.
Bende öyle yaptım diğer ablam ona göre taktı ve geri beklmedi

Eşim laf etmedi aslinda çok anlayışlı biri ama ben teyze olrk taktim oda teyze olrk taksın isterdim ama o düğününde taktgima say dedi
Siz teyze olarak falan takmıyorsunuz öyle takan taktığının peşine düşmez bu kadar. Siz aynıyla geri geleceğini hesap ederek takmışsınız, istediğiniz gibi olmayınca zorunuza gitmiş.

Hayır tabiki biraz kırıldım çünkü ben onin çocuğuna gtrjce onunda getirmesini bekleidm getirmedi biraz soğuk konuşunca anladi sonra kendini savunmaya gevti
altın getirmedi diye ablanıza soğuk davrandınız peki düğünde annenizin babanızın arkadaşlarınızın taktığı altınlaro kv ye verirken soğuk davrandınız mı
anneniz şimdi size gelenleri geri götürürken siz rahat ediyormusunuz bence etmeyin

Eşim laf etmedi aslinda çok anlayışlı biri ama ben teyze olrk taktim oda teyze olrk taksın isterdim ama o düğününde taktgima say dedi

Evet anlayisli olmayacak da ne yapacak ailesi bütün altinlariniza cöktükten sonra. Kayinpederim de torunlarinin bir tanesine artik para hediye etmiyor, cünkü anne baba parayi cocuk icin saklamak yerine kendileri harciyorlar.ona takacagi altinin cocuga kalacagi ne malum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…