- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.693
- 548
altın getirmedi diye ablanıza soğuk davrandınız peki düğünde annenizin babanızın arkadaşlarınızın taktığı altınlaro kv ye verirken soğuk davrandınız mı
anneniz şimdi size gelenleri geri götürürken siz rahat ediyormusunuz bence etmeyikesik
Bence burada asıl
Altinimi geride istemiyorum bana düğünde taktiğin altına sayamsi zoruma gdioŞu düğünlerde takının kemareya alınması lazım
Kimin ne taktığını bilelim bizde ona göre takalım
Mantığı saçma gelirdi
Değil demekki
Konu sahibi çok canınız yanıyorsa
Banane o zaman ver altınımı deyin ablanıza
Altın bu az para mı
Sen bu konuyla çok ilgilendin.Baska yerde malzeme ara kendineMaddi durumum el verdikçe kardeşlerimin başından aşağı yağdırırım. Bir an bile düşünmem onlar bana yapar mı diye.
Ne biçim yetiştirmiş aileniz sizi? Onlar ne öğretmişse öyle devam etmişsiniz tüm kardeşler. Kendi çocuklarınıza da aynısını vereceksiniz. Yazık, ziyan oluyorlar.
Oda bana ilk cocgumda o skld yapti
Teyze olarak demeyin işte onu diyorum. Bu kadar içlendiyseniz, ablanıza, çocuklarına takı gerektiren bir durumda takmaz intikamızı alırsınız.Oda bana ilk cocgumda o skld yapti
Teyze olarak takan karsilik bekler mi ya. Kafalar piril pirilEşim laf etmedi aslinda çok anlayışlı biri ama ben teyze olrk taktim oda teyze olrk taksın isterdim ama o düğününde taktgima say dedi
Mümkünse aramozda bida altın alışverişi olmasın dedikTeyze olarak demeyin işte onu diyorum. Burada kadar içlendiyseniz, ablanıza, çocuklarına takı gerektiren bir durumda takmaz intikamızı alırsınız.Yapılacak bir şey yok artık.
Yapacak birşey yokAltinimi geride istemiyorum bana düğünde taktiğin altına sayamsi zoruma gdio
Hah bak bu hediyelesme degil siz alisveris yapmissinizMümkünse aramozda bida altın alışverişi olmasın dedik
Canım nereye isterse oraya yazarım.Sen bu konuyla çok ilgilendin.Baska yerde malzeme ara kendine
Evet alışveriş en doğru ifade bu.Mümkünse aramozda bida altın alışverişi olmasın dedik
EvetHah bak bu hediyelesme degil siz alisveris yapmissiniz
Alisveris de es dostla yapilmaz zaten. "Teyze" olarak alisveris olmaz. alisverisinizi yabancilarla yapmalisiniz
Annesi ailenizin taktığı altınlara çökerken neden anlayışlı yönünü göstermemiş?Eşim laf etmedi aslinda çok anlayışlı biri
Yengenç keske şu yorumuna 100 tane muhteşem atabilseydim.inan hislerime tercüman oldun.zaten yorumlarını genellikle beğendiğim bi uyesin.ama bu yoruma cidden düştüm yaniEzik olmasaydın da altınını vermeseydin sen de.
Ne demek kaynanam aldı. Millet eşine dostuna destek için kendini zorluyor altın alıyor, o altın da kızın hiç sevmediği kaynanasina gidiyor. Ne büyük saçmalık.
Sanki bilmiyordun eşinin ailesinin böyle yapacağını. "Koca buldum kacirmamaliyim" diye her şeye he diyeceğine istemedigini söyleseydin , gerekirse ayrilsaydin. Ha haberin yoktu düğün günü mü bu yasandi? Buna göz yuman,seni de ezen (altınlar kadınin hakkıdır) kocayı niye o an bırakmadın da ödül gibi iki çocuk verdin?
Kaynanan senin belki yüz çeyrek edecek altınını gasp etmiş, ezilmiş pusmuşsun, ablan bir altın vermeid diye dağları oynatiyorsun sinirden.
Sence saçma değil mi?
Ablam bana ne getirmis ne getirmemis hic dert etmesigim icin bilemiyorum.Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
E ablana deseydin 'kaynanam gasp edecekmiş abla,sen takma elden ver' diye. Demediysen kızın ne suçu var? Müneccim mi böyle saçma şeyi tahmin etsin. İyi, kaynanan çaldı diye kadın koca çeyreği görmezden gelsinAltinimi geride istemiyorum bana düğünde taktiğin altına sayamsi zoruma gdio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?