- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak şimdiDoğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Kaynananıza da böyle hesap sordunuz mu sizden çaldığı Altınlar için? Neden böyle bir kadının oğlu ile evlendinizBenimde küçük iki kardeşim var onlara bende nisaninda da düğününde altın takicagim tabiki fakat geri beklemicegni ben abla olarak taktım ama bu konu anlatmak istediğim hep yanlış yere çekiliyor biz karşılıklı bebeklerimiz çocuklarımıza takarken ablam.sirayi bozup düğününde takmıştım dedi ve bunun bende kalmicagini bile bile yaptı .ve durumuda iyi kötü yoksul bı durumda değil benim sorumlgugmda olmayan bı altının hesabını bana kesti.
Böyle bir adamla evlenmem, düğün de yapmayacağım. Ama hadi böyle bir durumda buldum kendimi, tüm akrabalarımı tembihlerim öncesinde. Bana takacağınız altınları babama verin diye. Kaynana da alsın kendi taraflarının taktıklarını, kız tarafının takılarını rahat bıraksın bir zahmet.Evet. Bu kadar basit. Esimin ailesi altinlara cökecegini bilsem bastan ailemin altin takmasini engellerdim. Niye kayinvalideye yediriyoruz da pardon? Onlara gücünüz yetmedigi icin ablaniza gücenmeniz komik kaciyor
Böyle bir adamla evlenmem, düğün de yapmayacağım. Ama hadi böyle bir durumda buldum kendimi, tüm akrabalarımı tembihlerim öncesinde. Bana takacağınız altınları babama verin diye. Kaynana da alsın kendi taraflarının taktıklarını, kız tarafının takılarını rahat bıraksın bir zahmet.
Bu dediğimi bizzat görmüştüm bu arada. Kız tarafı, kendi misafirlerine zarf verdi. Onlar da takılarını, paralarını vs attılar içine. Gelinin annesine babasına verdiler.
2 ye 2 düşünmüş ne olacak 1 altından sizde eğer bekarken takmadiysaniz o yüzden yapmıştır.Bosverin ablanizin çocuğu evlenecek büyüyünce sizde ona göre takı takarsanız.Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Burada birşey sormak istiyorum.Babam kuzenlerime borç diye bilezik götürdü.Ben tek çocuğum bana onlarin gelmesi gerekmiyor mu ?Ne kadar garip bir konu bu
Kaynana elinizden dünyanın altını alıyor sesiniz çıkmıyor ablanız bir altını tekrar getirmeyince hesap soruyorsunuz.
Ben ona taktım o bana takmalı diye düşünüyorsanız bile siz haksızsınız
Sonuçta o size düğünde getirmiş sahip çıkıp çıkmamak sizin meseleniz
Gerçekten tek derdin altın, para.Burada birşey sormak istiyorum.Babam kuzenlerime borç diye bilezik götürdü.Ben tek çocuğum bana onlarin gelmesi gerekmiyor mu ?
Aç gözlüsün, biliyosun dimi?Burada birşey sormak istiyorum.Babam kuzenlerime borç diye bilezik götürdü.Ben tek çocuğum bana onlarin gelmesi gerekmiyor mu ?