Hayatımda sizin kadar paragöz biri görmedim. Allah sizin gibi insanlardan korusun inşallah.Bana verilmicgni bile bile taktı ve geri bekledi diğer ablam daha küçük altın taktı bu sebebten geride beklemdi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğünümde Ablamın Taktiği Altin
- Konu Sahibi Yavuz58
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- altın borcu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.128
- 208
- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
Altın değil bumerangAfedersiniz ama altının ordan oraya gezmesine bir güldüm.
Neyse. Altının sizde kalmasını istiyordunuz da niye verdiniz? Kendi isteğinizle verdiniz ama o vermek istememiş. Tamamen kendi isteğine bağlı. Bir de sünnet vs gibi özel anlarda ben hediye alınması taraftarıyım. Hepsine altın yetiştirmeye kalksak ohooo.
- 14 Mart 2022
- 2.429
- 6.882
- 88
- 43
Kardeşler arasında böyle bir şeyin hesabı olabilir mi vallahi ben utandım okurken.
Yeri geliyor geri gelmeyeceğini bildiğimiz kişilere bile yardım olsun diye takı gönderiyoruz.
Çok ayıp yaaa nasıl hesap kitap böyle. Kardeşim takmazsa takmasın canı sağ olsun derim.
Gerçekten uzak durulması gereken birisiniz siz buna eminim.
Yeri geliyor geri gelmeyeceğini bildiğimiz kişilere bile yardım olsun diye takı gönderiyoruz.
Çok ayıp yaaa nasıl hesap kitap böyle. Kardeşim takmazsa takmasın canı sağ olsun derim.
Gerçekten uzak durulması gereken birisiniz siz buna eminim.
- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
O sormuş, ablasi da düğününde taktım ya demişDüğünde taktiğinin yerine takmış dediğinize göre bir de sordunuz mu yani niye altın takmadın diye
- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.128
- 208
Kardeşlik bağları karşısında duygulanmamak elde değilO sormuş, ablasi da düğününde taktım ya demiş
- 1 Aralık 2021
- 12.789
- 43.690
- 548
- 34
Sana taktıği altının sana kalmamasî bağlamaz onu sonuçta sizinki borç verme yada alış verişe dönmüş birşeyHayır annem konuyu gündeme getirdi bende kirildgni söyledim oda kırılmaya hakkın yok ben senin düğününde taktım dedi ama taktiği altın bana kalmadiki
- 9 Ağustos 2016
- 4.434
- 6.628
- 158
- 36
Sizin bu hesabı yapmanız kadar doğru.Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
- 4 Eylül 2018
- 18.758
- 72.093
- 598
- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
Ablanızla bile altın taktım geri dönmedi muhabbeti mi yapıyorsunuz ya?Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Aman ne üzülüyorsun ablan bitane daha doğurursa sende ona takmazsın boşverrDoğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Doğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
Takilan altin aile yadigari bir altin galiba surekli ondan ona el degistiriyor. Bakalim en son kimde kalacak. Bu altin konusu burada bitmez bence bitemez cunku daha bu cocuklarin dugunu, iviri ziviri olacak.
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.823
- 208
En azindan durustsunuzBen ona taktım oda bana taksın die
Hayır düğünde takılan hiç bir altın bize verilmedi salonda kaynanam aldı diğer gelinlere de o seklde yapmis
Ele gune karsi rezil olmayalim diye aileniz de siz de goz gore dugunde kaynananiza altin takmissiniz. Erkek tarafi ne derse deseydi ya soyleseydiniz altinlar bana kalmayacak diye, annenize verselerdi, anneniz size verirdi.Cok kolay seyler dimi zorunda dglm bu kdr basil
Fikrimce bu hesaplamada zaten altini size takmasi gereken kayinvalideniz. Sonucta ablaniz dugunde ona altin taktigini biliyormus.
Hayretler icinde okudum konuyu. Bir tanecik kiz kardesim var kendime 1 aliyorsam ona 10 alirim, her sey feda olsun. Kaynanama da altinlari kaptiracagima eritir cope atardim daha iyi. Gercekten konuda normal hicbir sey yok.
Kardeşler arasında altin hesabı yapmak hiç hoş olmamış. Ben evlenirken kardeşlerim bakardı küçük altın taktılar. Ben abla olarak onlara bilezik taktım. Aklımın ucundan dahi bu bana ne zaman döner diye düşünmedim. Ablamıza kırgınlığınizi anlıyorum ama işi biraz ticarete dökmüş.
- 24 Ekim 2019
- 1.387
- 7.594
- 158
E madem uyarsaydınız ya ailenizi ve akrabalarınızı da size kimse düğünde takı takmasaydı. Herkes sonradan verseydi size.Saygısızlık yapmayın düzgün konuşun burda kaynanam diğer gelinlerine aynısını yapmış ben en kucukleriyim Ablam altınların bana kalmcgni bile bile taktı diğer ablamda aynı şekilde taktı qma benden onu geri beklemedi ben onu hediye olarak taktım sana dedi ama diğer ablam sunettimde taktgim altınla odestik dio ama ben benimde cocgim olr ona getir düşüncesiyle taktim
Yani kusura bakmayın ama troll derecesinde garipsiniz. Ablam bana kalmayacagını bilerek taktı diye garipsiyorsunuz ama garip olan sizin bunu bile bile o düğünü yapmanız.
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Biz 3 ablayiz. Birbirimize hep destek oluruz. Buyuk kucuk desteklerimiz hep var birbirimize. Aklimiza para hesabi yapmak bir yana dursun, karşilik beklemek bile gelmedi. Tavsiye ederim takilmayin. altin da takmayin. Madem geri bekleyeceksiniz. Ne anlami varkiDoğum yaptım Ablam altın Getirdi.Benden 6 ay sonra o doğum yaptı bende getirdiği altını geri götürdüm sonra sünnet yaptı bende teyze olarak altın taktım.Sonra 2.dogumu yaptım Ablam bana o sünnette takttigim altını geri getirmedi .benim dugumde taktiği altının yerine saymış sizce yaptığı doğrumu evlikten sonra aramızdaki çocuk görme sünnet vs. Durumlarla kendi dugumdeki bı abla olarak taktigi altına saymak ne kadar dogru.Ama düğünümde takılan takıların hiç biride bende kalmadı.
- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Bana kalmadı ne demek ? Ablanizi ne bağlar bu?Hayır annem konuyu gündeme getirdi bende kirildgni söyledim oda kırılmaya hakkın yok ben senin düğününde taktım dedi ama taktiği altın bana kalmadiki