• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Estraven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
1.761
4.032
83
30
İyi akşamlar herkese

Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.

İyi akşamlar herkese

Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.

tarihi linç geliyor,oradaydım demek için yerimi alıyorum:KK49:

Nişanlınız ilkiniz mi ?
Kendi içinizde daha fazla kişiyle flört etseydim keşke dediğiniz oluyor mu ? Acaba başka insanlarla fazla bir tecrübe edinmediğiniz için bir şeyler kaçırıyorum diye mi düşünüyorsunuz ?
İlkim değil ama öncesinde bir kişi olmuştu sadece. Ben de onu düşünüyorum evlilik öncesi artık dönüşü olmayan bir yola giriyorum korkusu mu bu acaba? Teşekkür ederim önyargısız biçimde yardımcı olmaya çalıştığınız için.

Ömür boyu aynı kişiye bağlı olacaksınız diye böyle hissediyor olabilirsiniz.
Nişanlınızla konuşun belki o da aynı şeyi düşünüyordur birbirinize tek kullanımlık serbest geçiş kartı falan verirsiniz
Öyle bir kart veremem, ben de yapamam zaten. Böyle bir durumda ilişkimiz eskisi gibi olmaz diye korkuyorum. Ben sadece bu tip bir duygu yaşayanlar bununla nasıl başaçıkmış ve normal miyim diye merak ediyorum.

Öyle bir kart veremem, ben de yapamam zaten. Böyle bir durumda ilişkimiz eskisi gibi olmaz diye korkuyorum. Ben sadece bu tip bir duygu yaşayanlar bununla nasıl başaçıkmış ve normal miyim diye merak ediyorum.
Bilemedim hiç böyle bir his hissetmedim. Yargılamadan yaklaşmaya çalıştım ama bence yine de normal değil

İlkim değil ama öncesinde bir kişi olmuştu sadece. Ben de onu düşünüyorum evlilik öncesi artık dönüşü olmayan bir yola giriyorum korkusu mu bu acaba? Teşekkür ederim önyargısız biçimde yardımcı olmaya çalıştığınız için.

Şimdi iki çözümü var.Ya nişanlınızla konuşup bir seferliğine open relationship tadında bir şeyler yaşayacaksınız ( ama onu kıskanma ihtimaliniz de var ) ya da bu arzunuzu bastıracaksınız,düğün haftası zaten şu sıkıntı bu sıkıntı derken bir şey kalmaz.
Ayrıca yargılanacak bir şey yok.Kadın erkek her insan zaman zaman ''acaba bağlanmakla hata mı ediyorum'' diye düşünebilir,bu insani bir şey.Bakmayın siz insanlara,kimlerin aklından ne fanteziler geçiyor,kim bilecek.

Öyle düşünüyorsan seni silah zoruyla evlendirmiyorlar. Bırak çocuğu istediginle sevis, oynas. Şu aldatma istegine amma kulup takmissin. Tek eşlilik sana göre olmayabilir ki burdan tek eşli olmak için heves etmediğin belli.
Başkasını böyle saçma bir bahane ile aldatmak istemene kulp bulma ve evlilik düşüncesi seni boğuyorsa ayrıl.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back