Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emin olun siz kendinize gelipngerçekleri görmeye başlayınca sizi çook sevecek ve değer veren biri çıkar ksrşınıza ve bı yazdıklarınızı kendinize yaşattığınız için çok kızarsınız. Benve engelleyin hrryerden ve önünüze bakın.

Daha evlenmeden biten saygı.
bakın aşk bitse de evlilik yürür.
bazılarında sevgi bitse de yürüyor.
saygı var emek var,hoş görü var v.s gibi sebeplerle.

ama saygı olmadan olmazzz olmazzz.
Siz tamamen iletişimi kesin 1 yıl sonra da gelip buraları okuyun. Hangi kafadaydım, bunu yolda görsem kafamı çeviririm artık be. Diyecek kıvamda olursunuz.

bakın arkadaşım evlilik öyle kolay bişey değil.
çok zor bir dünya. Bide böyle kişilik problemi olan bir insanla düşünmek bile istemiyorum.
kendi kıymetinizi,değerinizi kendiniz verin.
bunların verecekleri belli.
dert,gözyaşı,keşke ile geçecek yıllar.
kusura bakmayın nişanlınız düşman başına dediğimiz cinsten..

Allah ailenize yardım etsin, resmen sınanıyorlar. Evlat yetiştirmek kolay mı? Kim bilir ne zorluklarla büyüt, okut...çocuğunun kendine reva gördüğü hayata bak.

Ben ailenin yerinde olsam seni zorla yurtdışına gönderir ,telini de alirdim..sana bunun yapılması gerek çünkü. ..
Arkadaşım ,her önüne gelen sana hakaret edebiliyor mu?yada seni bir kum torbası gibi kullanabiliyor mu?bizlerde stresimizi atmak için seni dovebilirmiyiz? Kendine bunlari yaptiran insana kimse saygı duymaz,ezer....özür dilerim ama sana saygı duymuyorum...

Ben sayfalarca takip etmedim. Ama görüyorum ki hala nasıl unutucam diyorsunuz. Okuyun efendim, bol bol okuyun yazdıklarınızı ve cevapları. Böyle bir şeref yoksununu unutamayacak ne var ? Bakın işiniz gücünüz var , gidin turlarla gezin. Zibilyon tane insanla tanışırsınız. Paranızı da böyle bir gerzeğe yedirmemiş olursunuz. Vallahi bekar olsam gezmeye devam ederdim turlarla. O kadar güzel insanlar tanıyıp, öyle güzel anılar biriktirdim ki. Tavsiyem kendinizi salmanız. Böyle güzel aileleri üzmeyelim, değerlerini bilelim.

İşlerim çok yoğun maalesef çok uzaklaşamıyorum ama işte kafam dağılıyor

Bana herkesin ilişkisinde sorunlar olduğunu bizim birbirimizi çok sevdiğimizi söylerdi. Gözümün içine bakar çok severdi ama bir o kadar da üzerdi. Ben de herhalde en iyisi bu diye inandırmışım kendimi sonunda patladı zaten

Annesinin bir damla göz yaşına kıyamadığı kızlar gidip nasıl adamlara boyun eğiyor..
Yapmayın ya. Sevin biraz kendinizi.

Ama iyiyken mükemmeldik, sorun da bu zaten inanılmaz büyük bir aşk vardı. Bunlar olurken mükemmel şeyler de olurdu sürprizler yemekler şarkılar şiirler.
evlenınce hıc bırı zaten kalmıyor. bunlar geçiş süreci sadece .. ama basaka bırını sevsende cok mutlu olsanda hayatın 4 4luk bıle olsa yaşadıklarını guzel gunlerı unutamıcaksın. acaba gecınebılırmıydık acaba olsamıydı barışsamıydım hep aklının bır yerınde durucak.. ölene kadar bu hıs bıtmıcek

Şaka mısın ya. Atlaya atlaya okumama rağmen sinir oldum. Seven adam kafana kafana mı vuruyo? Allah akıl fikir versin sana. O da bulmuş seni parmağında oynatıyo. İlk kez ilişki yaşamış biri olarak nasıl "farklı" olduğunuza kanaat getirdin o da ayrı bi şey

Sizi çok iyi anlıyorum. Adam sürekli seviyorum ama diyerek sizi kontrol altında tutmaya çalışmış. Koşullu sevgi. Paranız için sizinle birlikte, bunu asla unutmayın. Şokta siniz, yaşadıklarınizi anlamlandiramiyorsunuz. Lütfen kendinize gelin. Mutluluk, huzur illa biriyle olunca olmuyor. Babanız sizi korumuş, gerekirse akıl hastanesinde yayın ama dönmeyin. Ben böyle birinden yeni boşandım. Ailem düğünden bir hafta önce bu iş olmaz demişti ben de sizin gibi düşünerek ağlayarak ikna etmiştim. Düğünümde mutlu değildim, çok seviyordum sözde. Evlendim aynı şeyleri katmerli yaşamaya devam ettim. Beğenmiyorum seni dedi, fotoğraf bile çekmedi benimle. O kadar çok şey yaşadım ki. Bunun nedeni bir günü güzel yaşatıp sonra değersiz hissettirmesi. Sizi anlıyorum diyorum çünkü o iyi yürekli insan devamlı olacak zannediyoruz. 5 yıl ayrılmalı, ağlayıp affet deyip onu affetmekle geçti. Bir de çocuk oldu, ben korunurum demişti, bende o sıralarda aptal gibi olduğum için inanmıştım. Evlat bu dünyadaki en güzel varlık tabiki ama onu da bu evliliğin çıkmazins bırakmıştım. Meleğim bu hayatı haketmemisti. Sonunda onun hasta olduğuna inandım. Sizde bu gerçeğe inanın. Kendinizi değersiz görmeyin. Beş yıl nasıl istiyorsa öyle yaşadım Yeter ki huzur dedim. Onun dengesiz hareketlerinden bende dengesiz oldum. İnanın beş yıl sonra pişman olacaksın, ilaç kullanıyorsun, ilaçtan sonra ağlayacaksın dedi. İnanın keşke o düğün arafesinde beni zincirle baglasalardi diyorum. O hasta. Ailenize sıkıca sarılın ve yaranizi sarin. Kendinize bakın, ne güzel maddi olarak iyisiniz. Güzel bir tatil yapın. Kimseye çok fazla anlatmayın. Ayrıntı vermeyin. Anlaşamadık deyin. Online psikolog siteleri oluyor gece 2 de bile aktif oluyorlar. Çok bunalinca onlara anlatın. Dizi izleyin, kendi kendinizle başbaşa kalmayın. Sevgi değil sizdeki, başkasını bulamazsam korkusu. Onurlu bir yalnızlık yaşayın. Evlenince o adam sizi zaten yalnızlık cehennemine sürükleyecek.

Allah size iyi bir aile, maddi durum vermiş. Daha ne istiyorsunuz ya? Adam sizi dövmüş ya dövmüş!! Ya tamam kiloluydunuz diye özgüvensizlik olmuş ve ilk aşk yaşadığınız adamla sonum olsun istiyorsunuz ama hala bu düşüncelerle yakıyorsunuz kendinizi. Olan paranızla psikoloğa gidin gerçekten bakın kendiniz artık bir şey yapın.

Ya gerçekten tam olarak benmişsiniz. Affet deyince inanan ve sanki onu affetmezsem o çok üzülecek diye iyilik yaptığımı sanmak. Ama 2 gün geçince pişman olmaması. Bu hareketleri dışında sevdiğini söylüyor muydu? Bana sürekli sürprizler sevgi cümleleri vardı ama sorun olunca da senden kaynaklı beni sen bu hale getirdin diyerek kendini yüceltip beni aşağılardı. Ben de artık kendimi suçlu konuma soktuğum için saygısızlıklarımız karşılıklı olmuştu. O eski konular hiç içimden çıkmadığı için sen artık onları affettin ben kendimi affettirdim sus derdi. Belki haklı affettiğim için susmam lazım da onun bu yaptıklarını affetmek kendime attığım en büyük kazık olmuş. Daha babama anlatmamıştım anladı bir sorun olduğunu geldi yanıma yanağımı sevdi dedi ki kızım bırak bunu mutlu olamayacağını görüyorum ilerde daha çok üzüleceksin dedi.
Ben de haklısın bitsin baba dedim kalanını onlar halletti. Çok da iyiydim rahatlamıştım. Sonra 1 ay sonra önüme çıkıp yazıp gelince dağıldım. Beni suçlamaya devam etti klasik ben de acaba erken mi karar verdim acaba devam etse miydim derken buldum kendimi annem silkeledi.

sizde geri dönecek potansiyel görüyorum umarım yanılıyorumdur.
35 sayfa olmuş 1 kişi bile o iyi biri affet dememiş bu bile yeter yanlış yapmamanız için.
Biz burdan gördük adamın gözü senin paranda zerre değerin yok gözünde
sende gözünü aç ağla zırla ama dönme.

Tabiki sevdiğini söylüyordu. Bir bakıyordum gelirken bahçeden gül koparıp getirmiş, bir bakıyorum hediye almış. İki dakika sonra aynı, eski hali. Şapşal gibiydim bu yüzden. Kafayı yiyecektim anlamlandırmak için. Maddi konularda her şeyi bana yıkıyordu, parasını naptigini bilmezdim. Çok berbat günlerdi. Bir çok insan tek problemle uğraşırken maşallah benimkinde her ayak vardı. Kim boşanmak istese bende de böyle böyle diyecek kadar yaşadığım rezillik var. Elhamdülillah kurtuldum ve çok şükür şimdi tek derdim zamlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…