Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki de tekrar seversin de âşık da olursun. Anlattiginiz kişiye 2. şans verilmez. O kişi karakterini belli etmiş. Siz ilk ilişkiniz olduğu için bazı hatalar yapmışsınız ama lütfen tekrardan hata yapmayın. Önünüze bakın kısmetiniz sizi mutlaka bulacaktır. Bu aileden kurtulun en kısa sürede.

Çok sevindim kurtulmanıza ve buna şükretmenize. İnsan bir kabustan uyanıyor o uyanma anı hem rahatlatıcı hem de acılı ama geçiyor neler geçmiyor ki diyerek avutuyorum kendimi. Teşekkürler tekrardan.

Bir kurban kesin bence siz,kurtuldugunuza sukredin

Fabrikatör kızı olarak kendinize bu hayatı mi reva gördünüz ? Kendinize çok iyi bakın kendi sekmentinizden insan bulun.Siz baskaydiniz diyen arkadaşlarınızı da eğer yasadiklarinizi biliyorlarsa hayatınizdan cikarin...

Maddi farklılıkları önemsemedim ki. Ben hiç bu kadar sahiplenilmemiştim ama şiddetten sonra o eski parıltı kalmadı gözümde ona bakarken. Yok bilmiyorlardı. Birini aramıyorum veya istemiyorum ama zamanı gelince sevip sevilebilecek miyim diye sorguladım. Tamamen unutmak istyorum

Her farklılığı önemse. Gönül ilişkilerinde hümanist olunmaz, denklik olmayınca başına bunlar geldi.

Her farklılığı önemse. Gönül ilişkilerinde hümanist olunmaz, denklik olmayınca başına bunlar geldi.
Çok haklısınız. En önemlisi de ailelerin uyumuymuş. Ben de aileme çok bağlıyım erkekler zaten %75 i çok bağlı böyle olunca denk olması her konudan çok önemli dediğiniz gibi.
Babannesi yazmış yine ah kızım vah kızım barışsaydınız yazmayın artık dedim. Babanne oğlanın annesini hiç sevmiyor yılan diyor gelinine meydan ona kaldı diyor. Herkes kendini düşünüyor basitler

Şimdi böyle derler, yarın evlenir ellerine düşersen, ilk kavgada '' Hadi git bakalım, git nereye kadar gidebiliyorsun, çıktığın yere geri sığar mısın sanıyorsun? '' diye efelenecek hepsi. Öyle bi emikleyecekler ki varını yoğunu, gitmeye bile takatin kalmayacak.

E tabi. Toparlanmış eve geri yerleşip bu kadar laf yutsaydım Allah korusun o imzadan sonra gözümün yaşına bakmazlardı bu ruh emiciler

Adam size VURMUŞ VURMUŞ ŞİDDET GÖSTERMİŞ hala çok sevdik diyosunuz yani hala gençlerin bilinçsizce dövüyo ama seviyoda kafasında olması çook üzücü yok anneme cevap vermiyceksin bilmem ne valla kusura bakmayında şu evlenilecek kız muhabbetine takıldım ben birde evlenilecek erkek değilmiş o zaman sizin ki sadece kadınları bir kalıba sokmayalım lütfen

Gerçekten psikolojiniz bozuk ya da bu adam sizi bu hale getirmiş ,lütfen yardım alın,iyileşmeden de yeni biri ile bir ilişkiye başlamayın.Aslında cevap anlattıklarinizin içinde,sizde biliyorsunuz. Bu adamla evlenmek için çok mu değersizsiniz.Kendinizi sokakta mı buldunuz?Tüm anlatiklariniza rağmen aşktan bahsediyorsunuz,ağzım açık kaldı,basiretin bağlanması böyle bir şey demek ki. Allah düşman başına vermesin böyle bir adamı?Ertelemeler bu ilişkiyi bitirmeniz için size Allah tarafından bir mesaj ama sizde anlayın artık,ne üsteliyorsunuz daha.Kaçın,kurtulun,bu adamla evleneceğinize hiç evlenmeyin daha iyi.

6 yıllık evliyim ama ilişki yıpranmasında sizin ilişkiniz seviyesinde değiliz.
nasıl herkesin sorunları olduğunu söyler ya inanılmaz.
tabiki sorun her yerde var.
ama size yaptıkları hiçbir şey ile kıyaslanamaz.

Yok ben sokmadım zaten bilerek kesme işareti ile belirttim. O sokup beni öyle gördüğü için ilk adımı attı

Aslında hiç böyle biri değildim de çok etkisi altında kalınca ona benzedim sanırım, bir de biri olması birini sevmek sevilmek çok istiyordum herhalde böyle oldu.

B

İnanamıyorum üniversite okumuş eğitimli bir kadın nasıl kendini bu kadar ezdirir bu megaloman adamdan varoş ailesinden asla iyilik gelmez. Asla da geri dönme arkadaş. Seni doğuran anneye sana o imkânları veren okutan babaya yazık değil mi??? Gelsin elin adami kendi ailesi için vursun hakaret etsin senin annen baban çok haklı şekilde konuşunca onları suclasin. Aklın varsa numaranı ve yaşadığın şehri değiştir. Tüm sosyal medya hesaplarında adını değiştir ve bu adamdan kaç mümkün olduğunca uzağa kaç. Bir kadın cinayeti haberinde yer alıp geride kalanları yürek acısıyla bırakmak mi niyetin arkadaşım? Kızlarımız azıcık gözünü açıp kalbinin heveslerine kapilmasa mantıklı olsa uzulmezler. Allah engel olmuş demek ki bu adam hayırlısı değil kaç kurtul.

Son düzenleme:
Hersey birebir benim yasadigim seyler. Hatta benimki bir tik daha aile asigi rezil bir kopekti. Aldatmasi da cabasi..
Bende senin gibi cok uzuldum birkac sene herseye ragmen bekledim saf gibi bu arada benimde sevgililerim oldu ama aklimin bir kosesinde hep tutmustum o adi kopegi..
Gecenlerde baktim ki evlenmis. Yikildim bir kac gun ama sonra kendime geldim ders oldu hayatimin dersi . Yani dicegim o ki seven taraf isteyen taraf sensin. İnan evlenseydik allah korusun hasta ederlerdi bizi bunlar. Kendine bu hayati uygun görme gez toz yeni birisi cikti mi karsina hatrina bile gelmeyecek eminim

Sağ olun evet çok haklısınız, teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…