Düğüne 20 gün kala hayatım alt üst oldu!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar terbiyesizsiniz ne demek korunmalıydı. Umarım bunu dediğinize çok pişman olursunuz bir gün uslübunuzdan belli zaten

Çok teşekkürler artık geri dönüş yok sadece içimi dökmek istedim

Seni ailen bile sevmiyor demiş ama sen belli ki çok iyi bir ailede yetişmiş, ha belki çocukken birtakım ozguven kırılmalari olmuş, duygusal, hassas, biraz sevgi açlığı çeken bir cocukmussun belli ki konu sahibi arkadaşım ama bence senin ailen genele vurulduğunda çok çok iyi düzgün bir aile ve seni de çok seviyorlar. Onun ailesi ise kendi gibi karaktersiz tipler işte. Kendini düşünmüyorsan aileni düşün arkadaşım aileni şu an en mutlu edecek şey seni o karaktersizden tamamen bağımsız hale gelmis, yüzünde güller açarken, söyle sık sikirdim giyinmiş, işiyle gücüyle meşgul, sosyal, şakalaşırken eğlenirken gülerken dolu dolu kahkaha atarken görmek. Senin hak ettiğin yaşam bu ve aileni de en çok mutlu edecek manzara bu...

Çok teşekkür ederim yazdıklarınız çok iyi hissettirdi. Ailem beni çok seviyor ben de onları zaten artık onlar net çizgisini koydu da ben bu kadar dayanabildim ve bitti şükürler olsun

Memlette ne kadar hanzo tabir ettigimiz erkek varsa onlarin vucut bulmus hali, terbiyesiz ,ilk tanismanizda sinyali vermis aslinda kiloyla dalga gecmeler vs.. ne tur bir yaratik oldugu belliymis ,sana tavsiyem dis gorunuse duskun erkekle evlenme insanlik hali basina bir hastalik vs gelse ilk bundan dolayi terkedilirsin ya da incitilirsin.. tek tek yazmayayim sen bunun dis gorunusune bile benzeyen biriyle evlenme kestirme olsun...ve umdugundan daha guzel bir evliligin olmasini Allahtan istiyorum

Aaa saka mı bu konu
Lutfen oyle ask kokan bı beraberlık yok kı adam senı dovmus aldatmıs
Sevıyosanda sev az uzulur acı cekersın sonra kurtulduguna dua edersım cnmm..
Boyle sevgı ask olmaz kı lutfen aklını basına topla sakın sans falan verme böyle bır ınsana

Konunun ozeti olmus
Tesekkurler

verilmis sadakan varmista bu adamla evlenmemissin .kac kurtul 26 yasindasin oaranda var gez eglen telefonu degis numarani bulamasin bu adam seni sevmiyor seni ezip seninle egolarini tatmin ediyor .kendine gel .ailenin isi varmis para icin bile seni birakmiyor olabilir.daha once sevgilin olmadigi icin bosluktasin .yapma lutfen

Hepsini okudum

alınmaca gücenmece yok

obez insanların kendilerine kıymet vermeyip kendilerini sevmediklerini gördüm

obez arkadaşlarım oldu neşeli eğlenceli oluyor dışarıya karşı ama iç dünyalarında kendilerini sevmiyorlar kendilerine kıymet vermiyorlar

ve sevgilinin peşinde çok ağlıyorlar

sevgilisi terk ediyor ağlıyor yalvarıyor benim bu tip arkadaşım olduğu için sizi arkadaşıma benzettim

iç dünyanızda kendinizle ilgili sorunlar var

yoksa şiddet gördükten sonra ilişkiye devam etmek çok akıllı bir durum değil.

maddi durumu olmayan çocuklu kadınlar şiddete rağmen duruyor onlar ayrı bir tipler çünkü mecburiyetim var sokakta aç kalırım diye düşünüyor

ama sizin böyle bir durumunuz yok

kendinize kıymet vermiyorsunuz ki devam etmişsiniz

adam da şişmiş de şişmiş

siz kesin geri barışırsınız saçma bir evliliğiniz olur

hayırlısı

Ailenize aşırı aşırı üzüldüm. Ne halt yiyecekseniz yiyin ama nolur şu ananızı babanızı bi salın. Eminim kahroluyorlardır. Evladınız olunca ne demek istediğimi anlayacaksınız. Siz bu itle evlenir , çocuk yapar sonra da kapıya konursunuz. Ama sorun değil size aşırı bağlı ya bu ruh hastası. ALLAHIM EZAN OKUNUYOR NE OLUR EVLADIN HAYIRLISINI VER.

Ne kadar terbiyesizsiniz ne demek korunmalıydı. Umarım bunu dediğinize çok pişman olursunuz bir gün uslübunuzdan belli zaten
Siz ne dediğinizi farkında mısınız? Anneniz babanız maddi açıdan sömürüldugunuzun beden olarak kullanıldığınızin, aşağılanip itilip katıldığınızin hepsini biliyor mu yoksa bir kısmını anlatıp bir kısmını atladınız mi ? Evet anneniz ve babanıza yaşadığınız ve o adam dediğiniz mahlukatlar ne yaşadığınızı tam olarak anlatsanız hakkınızda ne düşünürler bir empati yapjn. Milletin keyfi için sürmek için mi doğurdum sancı çektim baktım büyüttüm derler yoksa hiç olmasaydı mi ? Kendinize saygınız yok bari onlara olsun. Çok da umursamiuorsaniz gidin nisanlinizdan sülalesinden özür dileyin üstüne ailenizi de kullandırma için ikna edin edepsiz nisanliniz babası annesi ve kız kardeşinin sizi aşağılamaya, kullanmasinq küçük görmesine devam edin . Kendinize değer verin nacizane fikrim . Edepsizlik yaptığımı da sanmıyorum dediğim gibi babanıza anlatamıyorsunuz en baştan annenize anlatın tüm yaşadığınız o büyük ilk herseyi yaşadığınız aşkınızı da annenizin ifadesine de bakın bakalım hangi duygularla sizi dinliyor . Günde olmasa da ayda birkaç ayda bir kullanılan sömürülen bir kadina ve ailesine denk geliyorum mesleki olarak jnanin sizin burda anlattığınız kadar aileniz açısından basit sıradan bir olay değil. Birak kızım biz arkandayız bundan bir cacık olmaz ile gecistirmiyorlar .Büyük buhranlar yaşıyorlar anne babalar . Sizin bedduanız da size olmuş o konuda hiç bir şey demiyorum. Dönün bir aynaya bakın kim ne yaşıyor. Uyarmak da hata sizin gibileri . Kullandırmayin kendinizi okumuş bir yerlere gelmişsiniz , eski nisanlinin ailesi sizin ailenizden üstün bir yaratık değil. Bana göre şu anlattiklariniza göre insan bile değiller. Bencil kendini bilmez , asagilik bir varlık turu. kendini kullandiriyorsunuz bari aileni kullandırmayin.

Ben ne okudum ya?
Kendinizi çok mu değersiz görüyorsunuz?
Nasıl bu kadar çirkinligi kendinize reva gördünüz?
Nasıl hala duygularınız olabilir ki bu kişiye?

Anltamıyor muyum? Bitti nasıl unutucam yeniden sevebilecek miyim diyorum. Ne evlenmesi ne çocuğu. Kötü bir ruh halinde yazıyorum ki derdim var diye böyle demenizle ikimiz de bir şey kazanmayız. Ailem beni çok seviyor ve hep gurur duyuyor ilk defa böyle bir şey yaşandı ailemizde. Onları bugüne kadar hiçbir konuda üzmedim kırmadım her zaman Allah razı olsun senden derler. Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki ben annemle babamı üzmek için böyle yapıyorum. Bunların çoğundan ailemin zaten haberi yok onlara bunları anlatsam çok üzülürler onlar dışardan gördükleriyle karşılae zaten. Amin herkese hayırlı evlat versin Allah hayırsız bir evlat olduğumu da düşünmüyorum.

Haklısınız ben zaten ailemin üzülmesine kahroluyorum ama keşke seni annen baban yapmasaydı korunsaydı çok ağır bir ithamdı iyi geceler dilerim

Lütfen yanlış anlamayın ama o şahıs ile beraberken zaten hayatınız alt üstmüş.. Biraz kendinize değer verirseniz bir daha o şahıs ile görüşmezsiniz. Tabii hayat sizin hayatınız ama benim nacizane tavsiyem budur..

Arkadaşım bu yaşadığına direkten dönmek denir. Neyseki evlenip çoluk çocuğa karışmadan kurtulmuşsun. Resmen ibret hikayesi gibi. Sen o psikiyatrisi psikologu aksatma. Eninde sonunda toparlarsın. O acayip insanlardan kurtulduğuna da yat kalk şükret.

Ya bu arada kusura bakma unutabilir miyim, tekrar başkasını sevebilir miyim diye sormuşsun.
Öyle bir seversin ki şu yaşadıklarını hatırlayınca iyi ki bitmiş dersin. Sadece kendine zaman ver. Zamanla unutulmayacak hiçbirşey yok inan bana. Tecrübe konuşuyor

Öyle yapıyorum çok teşekkür ederim. Olmamasının sebebi varmış her işte hayır var işte herkes nikah kıy otur dedi ben hep biraz bekleyelim çok vaka var falan dedim demek ki bundanmış. Ama sonra evlilikten korkmakla suçladım ki tanısanız asla öyle değil çocukluğumdan beri gelin olma hayali kurarım

Okudum okudum okudum tam herseyi anladi tekmeyi vurdu dicekken seviyorum dediya bittim ya nedenirki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…