Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

İste ben bunu anlayamiyorum , fake oldugunu hic dusunmedim ben , ama anlattiklarinin tutarsiz oldugu cok ortada cunku cizdigi prenses karakteri gercekten aman evlerden uzak olsun denecek insan tiplemesi ve insan kendine bunu niye yapar anlamiyorum gercekten
Halbuki olaylari oldugu gibi anlatsa , burada cok daha fazla destek gorup daha cabuk karar alabilirdi ve belki de gelecek birkac mantikli yorumdan bile etkilenip bu isi daha erken sonlandirabilirdi
Dalga gecenler de hep vardi , hep olacak , cesit cesit insan var bu forumda , o yuzden ya takmayacak yada engelle butonuna basip engelleyecek
Benim actigim cok basit cocuk konularina bile neler yazan oldu :) buraya konu acinca maalesef yasaniyor bunlar
Hatirlarsan ben senin de fake oldugunu dusunuyordum :)

Barısmamasina cok sevindim..
Selam soyleyin bizden de cok dogru bir karar.
Umarim en kisa zamanda toparlanir.

Evet bana da fake demiştin, hatta psikologluk sorunların var diye de belirtmiştin. Ha tabi o ara yeniydim, 2 3 mesajımdan fake olduğunu düşünmen çok normal. Netice de hepimiz sahte bir profil hesabıyla burada bulunuyoruz, kullanıcı adlarımız isimlerimiz değil, yaşantımız belki de burada anlattığımızdan çok çok farklı. İnsanı bir mesajıyla, bir sözüyle ya da bir yazısıyla yargılamak bana biraz gülünç geliyor. Neticede benim burada mesajımlarımla fake olduğumu düşünenler var, senin hakkında da aynı düşünceye sahip olan insanlar var. Bu biraz insanı tanımadan yargılamak oluyor. :) Sana da hak verebilirim ama işi hakaret boyutuna getirenlere hak veremem.
Yine yineliyorum sözümü, 2 3 kez prensese herşeyi düzgünce anlatmasını söyledim, hatta bir konu aç adamı olduğu gibi anlat dedim, anlatacağım dedi ama belki de bu konuyu sinirle yazarken aklına gelmedi ya da kendince deşifre olmaktan bu şekilde korunuyor, inan bilemiyorum. Prensesi az çok tanıdığım kadarıyla burada kendisini lanse ettiği gibi tripli bir kız değil, evet nazlı evet biraz kaprisli ama evlerden ırak bir durumu yok ama sakladığı, anlatamadığı bir çok şey var. Ben anlatamıyorum, çünkü konu sahibi ben değilim, belki anlatılmasını istemez, belki özelini buraya dökülmesini istemez o yüzden gelip kendisinin anlatması daha mantıklı. Ne diyeyim, umarım mutlu olur ve en doğru kararı verir. Babası da alkolik olduğu için ayık olmadığı bir zaman aramışlar sanırım davetlileri, adam kendine gelince bu nişan atılmayacak demiş. Ha 3. Sınıf dünya ülkesi Türkiyemizde şaşırmadığım şeyler, netice de buradaki bir çok aile için "elalem ne der" olgusu çok önemli,kendi mutluluklarından çok çevrenin ne diyip nasıl karşılayacağını düşünüyor insanlar. Umarım yanlış bir karar verip yağmurdan kaçarken doluya tutulmaz, zira gittiği evde babasının evinden daha farklı olmayacak.

Ahhaa sende psikologa gidiyorum zaten demistin
Bence de evlenmesin ama bu kadar sey yazildi cizildi , bir daha konu actiginda gercekleri yazsin , tabi ki anlasipmasin diye tum detaylari anlatmayabilir ama o anlatmadiklariyla konu butunlugu bozulup sacma sapan bir durum cikiyor ortaya , neyse hepsi kendi bilecegi is ama dogru ve guzel yorumlar almak icin bence olabildigince acik anlatmali kendisini

Umarım yanında olanları unutmayıp herşeyi düzgünce anlatmaya gayret eder prenses, umarım herşey onun için çok güzel olur. Yarın banı açılıyor bakalım, yazar bize.

Çok haklısınız sonra bakarız falan diyordu ben de tamam diyordum o kadar kör olmuşum ki ben 5 vakit namaz kılan birisiyim nolmuş ne hale gelmişim neler yapmışım nelere tamam demişim aman Allahım

İstediğinize inanın ama maalesef bu benim hayatım babama söyledim illa bu evden gitmemi istiyorsan söyle ben onu istemiyorum görüşmücem dedim aradı ailesini her şey kesin olarak bitti

bu kararlılığın için seni tebrik ederim prenses, Allah mutlu olabileceğin birini karşına çıkarır inşallah yakında, bi süre ara ver gönül işlerine,
çok şükret o adamın gerçek yüzünü gördün evlenmeden

İstediğinize inanın ama maalesef bu benim hayatım babama söyledim illa bu evden gitmemi istiyorsan söyle ben onu istemiyorum görüşmücem dedim aradı ailesini her şey kesin olarak bitti
Sizin adınıza sevindim çünkü artık olmayacağı belliydi. İleride boşanmaktansa şimdi ayrılmak en iyisi her iki taraf içinde Hakkınızda hayırlısı olsun.

usuyenprenses bu kararından vazgeçme.. ben de düğüne bir hafta kala nişan atıp, 3 ay sonra geri barışıp evlendim. 3 yıl evli kalıp boşandım.. o 3 yıl boyunca ne yaşadığımı bir ben bir allah bilir. çok berbat bir evlilikti.. şimdi hayatımda öyle benim kıymetimi bilen bir insan var ki.. iyi ki hayatımdan onu çıkarmışım diyorum.. iyi ki onu tanımışım.. değer kıymet görmek çok güzel birşey.. herşey daha güzel olacak.. sakın geri dönme.. saygı kaybedilince malesef geri kazanılmıyor, acı bir tecrübe ile öğrendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…