• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Olması gereken budur prenses,sen sakın onlara telefon açıpta ayrılmak istiyorum deme gafletine sakın düşme.
Bunu yapacak olanda babandır,babana direk anlat yaşadıklarını dik dur sende biraz olurmu.
bu sefer dik duruyorum ah babam beni korkutuyor neyse babama söylücem ben
bana diyor bu cesaretin neden daha önce yoktu

Önceki konuları bilmem ama bu konuda bu adam deli falan mı ?
Oldu olucak çeyrek taksın düğün hediyesi.
Şimdiden üçün beşin lafını yapan kendi yapması gerekenleri sahtekarlıkla yapmaya çalışan yapamadığı için de sizi paragözlükle suçlayan biriyle evlenmeyin.
Onunda boşanmak için evleniyorum vs demesine bakmayın öyle havadan atıyor işte ama siz havadan atmayın bütün ömür onla mo uğraşıcaksınız sevmiyorsanız.

bu sefer dik duruyorum ah babam beni korkutuyor neyse babama söylücem ben
bana diyor bu cesaretin neden daha önce yoktu

Baban seni ciddi anlamda mutlu olmanı istiyorsa zaten senin arkanda durur.
Neden senin mutsuz olacağını bilerek evliliğe sürüklesin ki.

Stres falan değil arkadaşlar. Eşimle birbirimizden 20 saat uzaktaydik adamın babası yok. Tek başına ev buldu eşya aldı yerleştirdi düğün organize etti tekti garibim ne stresler atlattı bir kere ağzını açıp da bana kötü bir söz söylemedi. 7 yıldır evliyiz hala etmez. Esimi övmek amaçlı yazmıyorum diyorum ki stres işin bahanesi değil. İğrenç yüzü ortaya çıkıyor işte. Gümüş seti kim kabul eder Allah aşkına siz etmişsiniz ve para hesabı yapıyor. İlerde ciddi bir durum çıkınca neler yapmaz. Böyle biriyle evlenmektense bekar kalmak çok çok daha iyi. Varsın düğüne 2 gün kala bitsin. Sonra boşanmaktan daha iyi değil mi? Bir de neyine güveniyorsa yok boşanma, yok evlilik sözleşmesi lafı söylüyor. Aileniz niye haddini bildirmiyor anlamadım.
aynen ben de anlamadım

Eğer nişanliniz insan olsaydı mal mülk için birbirinizi kırmayın üzmeyin diyecektim. Ama bu adam şimdiden bunları diyorsa evlenince neler diyebileceğini hayal edin öfkelenince emin olun hayatınızın en büyük pişmanlığını yaşayacaksınız evlenirseniz

Elalem sizin hayatınızı üç beş gün konuşur ama o hayatı çekecek olan sizsiniz.
Evlenmeden bu sözleri söyleyen, evlendikten sonra çok daha ağır şeyler yaşatır.
Sizin söylemeniz uygun olmaz anne babanız ailesine söylesin. Ya da ağzı iyi laf yapan bir aile büyüğünüz.

A aaa her geçen gün daha çok şaşırıyorum
Bence de ayrıl bu neymiş böyle ya adama bak 300 tl ne ki üniversiteli gençler para biriktirip sevgililerine pırlanta tek taş alıyor adam evleneceği kadına imitasyon alacakmış ben şunu gördüm ne kadar mütevazi olursan o kadar üstüne geliyor herkes bak sen gönül hoşluğu olsun diye gümüş bile olur demişsin ama o boşanmak için evleniyorum demiş
Kesinlikle kıymetini bilmez senin bu bir de ayağına çağırıyor aileni
Katiliyorum

sizin gibi olgun olsaydı keşke ailem

Senin yapacağın tek şey var,al aileni karşına sakincene anlat herşeyi ayrılma nedenini bilsinler.
Atlama hiç birşeyi tek tek anlat.
Bunun geri dönüşü yok artık,hayatını heba etme sakın,ailem kabul etmez çevrem ne der diyede düşünürsen bu işin çılkı çıkar.

Bence acele karar verme ondan bekle...Boşanma protokolu falan takılma yapmaz 2 gün kalmış...Biraz gıcık olmuş sana sanırım...Az sakinleşin seviyorsan

Back