- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Canım ben kesinlikle istemiyorım sevgi bitince gerçdkleleri görüyor insan asla kabul etmemem gereken şeyleri kabul etmişim çok şükür onları kabul etmek zorunda değilim artıksen kendini nasil hissediyorsun canim?
burda üzerine gelinmesi hos degil.
dügün öncesi ayrilik da zor bir karardir.
toplum baskisi olsun..kendi kararlarin olsun vs.. insan elbet karsisindaki insanin iyi yönlerini görüp kendini kandirma evresine girebilir evlensem mi diye..bunlar gayet normal bence.
evlenirsen seninle dalga geceriz havasi yaratilmasi da hos degil. sindirmek olur bu.
sen yinede kendi fikirlerini hislerini dile getir rahatla
Ya sen bu adamı nıye cekıyosun. Tum konuların bundan yakınıyor. Hayatım korkma elalem ne der dıye dusunyosun ama senın elalemın varsa onlarında elalemı var madem sana her dk bı sorun yaratıyor bitirki bırak onlar resıl olsun. Ailenıde bu kadr ezdırme sunlara karsı. Annen baban bıkere olsun sunlara "yok biz bıktık sızın her dk iş bozmanızdan bu sekılde kız mız yok" deseler bıkere korkutsalar belkı artk boyle kafalarına gore davranamazlar. Baktılar sız hrerr kavgada alttan alan taraf oldubuz onlarda tepenize cıktıkca cıkuyolar. Dugune ıkı gun kaldı aman ses etmeyelımde vazgecmesunler dıye korkmayın ya bırak ınlar bunun derdıne dussunler. Cok, yırpatırsın kendını cok. Ben suamkı konun ıcın degıl sadece genel olafak sana bu yorumu yapmak ıstıyorum. Nişan surecı zaten tanısma kaynasma surecıdır. Ee sızde nısanlısınz hala ıstedıgın yerde noktayı koyabilrsin cok sımartmıssun ya bu cocugu. Valla uzuluyorm sana. Daha nısanlıyken ayar veremezsen evlendıkten sonra bas edemezsın. Amacım uzerıne gelmek degıl sadece elalemın ne dıycegı, onca hazırlık onca masraf ne olacak diye dusunmekten mecbur katlanıyoruz boyle onsanlara hıcte latlanmak zorunda degılsın o senı nasıl zor xurumda bıraktıysa sennde bunu yapman gerek. Insan gıbı konusacaksa konusup uzlasın ama aynı seylerı yasayacagını hıssedıyorsan yol ver gitsin. Bosanmak ıcın evlenıyorum dıyorsa iyi ozamna hıc dahada cıddıye bınmesın iş de yol ver. Aılene yazık ya annen kombılır kadın nasıletrafa karsı arkanızı topluyordur. Onların gururunu dusun canımEvet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?
Ben daha tutumluyım sen savurgansın dedi o zaman benim maaş kartım evde kalsın dokunmayalım sen bana para verirsin dedim ne bileyim kabul ettim
Benden küçüktüBişey sormam senden çok mu büyüktü yoksa yaşıt mıydınız
Babam zaten her zaman erkeği savunur bir de bu 2 nişanım babam 2.yi de mi atacaksın diye beni çok sindirdi ben de o yüzden her şeye tamma dedim ama şimdi noldu kaç gün kala bittiYa sen bu adamı nıye cekıyosun. Tum konuların bundan yakınıyor. Hayatım korkma elalem ne der dıye dusunyosun ama senın elalemın varsa onlarında elalemı var madem sana her dk bı sorun yaratıyor bitirki bırak onlar resıl olsun. Ailenıde bu kadr ezdırme sunlara karsı. Annen baban bıkere olsun sunlara "yok biz bıktık sızın her dk iş bozmanızdan bu sekılde kız mız yok" deseler bıkere korkutsalar belkı artk boyle kafalarına gore davranamazlar. Baktılar sız hrerr kavgada alttan alan taraf oldubuz onlarda tepenize cıktıkca cıkuyolar. Dugune ıkı gun kaldı aman ses etmeyelımde vazgecmesunler dıye korkmayın ya bırak ınlar bunun derdıne dussunler. Cok, yırpatırsın kendını cok. Ben suamkı konun ıcın degıl sadece genel olafak sana bu yorumu yapmak ıstıyorum. Nişan surecı zaten tanısma kaynasma surecıdır. Ee sızde nısanlısınz hala ıstedıgın yerde noktayı koyabilrsin cok sımartmıssun ya bu cocugu. Valla uzuluyorm sana. Daha nısanlıyken ayar veremezsen evlendıkten sonra bas edemezsın
Aaaaa sen zaten 27 28 diye biliyorum e bu çocukmuş o zaman ne diye evlilik sorumluluğuna girdiniz zaten belliymiş sorumluluk alamayacağı bende sanıyorum ki baya büyük yorumlardan öyle anlamıştım eski konularındaBenden küçüktü
26Kac yasinda bu tifil
Yok canım görüntü olarak benden büyük görünüyor benim hep 18 yaşımda olduğumu sanıyorlar o yüzden üstüne düşmedim ve evlilik aklımda yoktu o ısrarla evliliğe soktu beni ama yaş önemliymişAaaaa sen zaten 27 28 diye biliyorum e bu çocukmuş o zaman ne diye evlilik sorumluluğuna girdiniz zaten belliymiş sorumluluk alamayacağı bende sanıyorum ki baya büyük yorumlardan öyle anlamıştım eski konularında
Mesajımı duzeltt7m oncekını canum. Valla onsan gıbı gelıp konusacaklarsa uzlasacaklarsa ve ilişkiye dair sartlarını kabul edecekse belkı tekrar sans verebılırsın ama yok bunların garantısını vermıyorsa yol ver gıtsınBenden küçüktü
Yok yok canım kimse değişmez babama gelmesinler istemiyorum dedim sonra babam eşyaları ne zaman alacakları için aradı açmamışlar bileMesajımı duzeltt7m oncekını canum. Valla onsan gıbı gelıp konusacaklarsa uzlasacaklarsa ve ilişkiye dair sartlarını kabul edecekse belkı tekrar sans verebılırsın ama yok bunların garantısını vermıyorsa yol ver gıtsın
Kesinlikle cokkk önemli cidden çok geç olgunlaşıyor bunlar.Yok canım görüntü olarak benden büyük görünüyor benim hep 18 yaşımda olduğumu sanıyorlar o yüzden üstüne düşmedim ve evlilik aklımda yoktu o ısrarla evliliğe soktu beni ama yaş önemliymiş
Olsun canım ya beni tanımıyorsun boşver hiç önemli değil ön yargı bende de oluyor bazenKesinlikle cokkk önemli cidden çok geç olgunlaşıyor bunlar.
Yaptıgım olumsuz yorumlar icin özür dilerim çok tatlı bir insansın
Hakkinda hayirlisi olsun inşallah prenses bende cok kızdığım zamanlar oldu sana amma bu heriften bi cacık olmaz sana en iyisi bitmesiydi zaten.Olsun canım ya beni tanımıyorsun boşver hiç önemli değil ön yargı bende de oluyor bazen
Şaşkınlıklar içerisindeyimEvet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?
Ahhhaaa bombayi birakmissinen en en nefret ettigim seyi yapacagim su an
uyeler kendi hayatlarina bakmadan ne de guzel baskalarini yargilayip giydiriyorlar di mi ama? mesela siz kocanızı koca diye koynunuzda eviniz de hala tutuyorsunuz bosamiyorsunuz siniyor pisiyorsunuz ya heh iste istiyorsunuz ki herkeste sizin gibi olsun,istemedigi hayati istiyormus gibi yasasin. o yüzden sayfalardir prensese giydirmeniz aslında,psikolojik baskiniz hep bu yuzden. kendiniz cesaret edebildiginiz dik durabildiginiz gun prenseste yapar bunu insallah. önce kendimize bakalım.
Canım ben kesinlikle istemiyorım sevgi bitince gerçdkleleri görüyor insan asla kabul etmemem gereken şeyleri kabul etmişim çok şükür onları kabul etmek zorunda değilim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?