Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Canım ben kesinlikle istemiyorım sevgi bitince gerçdkleleri görüyor insan asla kabul etmemem gereken şeyleri kabul etmişim çok şükür onları kabul etmek zorunda değilim artık

Ya sen bu adamı nıye cekıyosun. Tum konuların bundan yakınıyor. Hayatım korkma elalem ne der dıye dusunyosun ama senın elalemın varsa onlarında elalemı var madem sana her dk bı sorun yaratıyor bitirki bırak onlar resıl olsun. Ailenıde bu kadr ezdırme sunlara karsı. Annen baban bıkere olsun sunlara "yok biz bıktık sızın her dk iş bozmanızdan bu sekılde kız mız yok" deseler bıkere korkutsalar belkı artk boyle kafalarına gore davranamazlar. Baktılar sız hrerr kavgada alttan alan taraf oldubuz onlarda tepenize cıktıkca cıkuyolar. Dugune ıkı gun kaldı aman ses etmeyelımde vazgecmesunler dıye korkmayın ya bırak ınlar bunun derdıne dussunler. Cok, yırpatırsın kendını cok. Ben suamkı konun ıcın degıl sadece genel olafak sana bu yorumu yapmak ıstıyorum. Nişan surecı zaten tanısma kaynasma surecıdır. Ee sızde nısanlısınz hala ıstedıgın yerde noktayı koyabilrsin cok sımartmıssun ya bu cocugu. Valla uzuluyorm sana. Daha nısanlıyken ayar veremezsen evlendıkten sonra bas edemezsın. Amacım uzerıne gelmek degıl sadece elalemın ne dıycegı, onca hazırlık onca masraf ne olacak diye dusunmekten mecbur katlanıyoruz boyle onsanlara hıcte latlanmak zorunda degılsın o senı nasıl zor xurumda bıraktıysa sennde bunu yapman gerek. Insan gıbı konusacaksa konusup uzlasın ama aynı seylerı yasayacagını hıssedıyorsan yol ver gitsin. Bosanmak ıcın evlenıyorum dıyorsa iyi ozamna hıc dahada cıddıye bınmesın iş de yol ver. Aılene yazık ya annen kombılır kadın nasıletrafa karsı arkanızı topluyordur. Onların gururunu dusun canım

Babam zaten her zaman erkeği savunur bir de bu 2 nişanım babam 2.yi de mi atacaksın diye beni çok sindirdi ben de o yüzden her şeye tamma dedim ama şimdi noldu kaç gün kala bitti

Yok canım görüntü olarak benden büyük görünüyor benim hep 18 yaşımda olduğumu sanıyorlar o yüzden üstüne düşmedim ve evlilik aklımda yoktu o ısrarla evliliğe soktu beni ama yaş önemliymiş

Benden küçüktü
Mesajımı duzeltt7m oncekını canum. Valla onsan gıbı gelıp konusacaklarsa uzlasacaklarsa ve ilişkiye dair sartlarını kabul edecekse belkı tekrar sans verebılırsın ama yok bunların garantısını vermıyorsa yol ver gıtsın

Yok yok canım kimse değişmez babama gelmesinler istemiyorum dedim sonra babam eşyaları ne zaman alacakları için aradı açmamışlar bile

Kesinlikle cokkk önemli cidden çok geç olgunlaşıyor bunlar.
Yaptıgım olumsuz yorumlar icin özür dilerim çok tatlı bir insansın

Kesinlikle cokkk önemli cidden çok geç olgunlaşıyor bunlar.
Yaptıgım olumsuz yorumlar icin özür dilerim çok tatlı bir insansın
Olsun canım ya beni tanımıyorsun boşver hiç önemli değil ön yargı bende de oluyor bazen

Kendine bir liste yap psikolog terapi dışında tabi
Mesela seni mutlu eden seyler
O hayatındayken yapamadığın seyler neler gibi
Tatile çık (inanılmaz iyi gelir)
Yeni arkadaşlar edin mutlaka bunlar çok çok etkili olur bir süre sonra rahatlamış bile olacaksın hayatını yaşamaya başladığında
Çünkü şu da var mesela sen onu çok kısıtladın (oda seni elbet) ama sen kısıtladığın icin kendinde çok kısıtlandın iki taraflı bir yıpratma oldu o yüzden yaşa gez toz nefes al

Olsun canım ya beni tanımıyorsun boşver hiç önemli değil ön yargı bende de oluyor bazen
Hakkinda hayirlisi olsun inşallah prenses bende cok kızdığım zamanlar oldu sana amma bu heriften bi cacık olmaz sana en iyisi bitmesiydi zaten.
Bu arada sana bu yağdıranlar var ya hele bir var çok güldüm daha kendine baksa keşke kabile gibi yaşatiyor kocasi agzini bile açamıyor ama burda sana nasilda güzel vermiş veristirmis hiç takma kendine baksin herkes

Şaşkınlıklar içerisindeyim

Ahhhaaa bombayi birakmissin koptum peri

Canım ben kesinlikle istemiyorım sevgi bitince gerçdkleleri görüyor insan asla kabul etmemem gereken şeyleri kabul etmişim çok şükür onları kabul etmek zorunda değilim artık

aynen canim. böyle düsünmen en sagliklisi.
sinirlarin olsun hayatinda. hickimse senin kendine olan saygindan sevginden önemli degil.
o cizgiyi gecenlere yerlerini bildirmelisin.
iki yetiskin insan gibi gecinmek varken neyin kafasi zaten...babasina soracakmis mis...ozelinizi bile babasina anlatmis. herifin kendisine saygisi yok ki zaten sana olsun.
daha kirk firin ekmek yemeli adam olmali icin. hic ugrasmaya degmezdi canim zaten.
hazir olmusunu sec. elin egosal kucuk cocugunu senmi cekeceksin. ailesinin basina kaldi simdi..onlar ceksin büyütsün daha bebelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…