• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Kendine bir liste yap psikolog terapi dışında tabi
Mesela seni mutlu eden seyler
O hayatındayken yapamadığın seyler neler gibi
Tatile çık (inanılmaz iyi gelir)
Yeni arkadaşlar edin mutlaka bunlar çok çok etkili olur bir süre sonra rahatlamış bile olacaksın hayatını yaşamaya başladığında
Çünkü şu da var mesela sen onu çok kısıtladın (oda seni elbet) ama sen kısıtladığın icin kendinde çok kısıtlandın iki taraflı bir yıpratma oldu o yüzden yaşa gez toz nefes al
Evet bunların hepsini yapıcam çook kıstşadım kendimi tamam ben onu kıstşadım ama o daha kısıtladı arkadaşlarımla görüşmeme izin vermedi bir kere erkek arkadaşım normal eşyile gördüm selam verdi diye ne küfürler etti çocuğa şimdi onunlayken yapamadığım şeyleri yapmaya başlıcam kurslara gidicem

aynen canim. böyle düsünmen en sagliklisi.
sinirlarin olsun hayatinda. hickimse senin kendine olan saygindan sevginden önemli degil.
o cizgiyi gecenlere yerlerini bildirmelisin.
iki yetiskin insan gibi gecinmek varken neyin kafasi zaten...babasina soracakmis mis...ozelinizi bile babasina anlatmis. herifin kendisine saygisi yok ki zaten sana olsun.
daha kirk firin ekmek yemeli adam olmali icin. hic ugrasmaya degmezdi canim zaten.
hazir olmusunu sec. elin egosal kucuk cocugunu senmi cekeceksin. ailesinin basina kaldi simdi..onlar ceksin büyütsün daha bebelerini
Çok ama çok uğraştım olgunlaşsın diye toplum içinde nasıl hareket edilir onu da bilmiyordu öğren dedim şöyle yap böyle yap yok dinlemedi

Var canım nişanlım destek almama izin vermiyordu para gidecek diye şimdi en iyi psikolog dan destek alıcam inşallah
Bir kere aileme hakaret etti iğreniyorum ailenden falan dedi muhattap etme beni dedi ayrıldık falan buna rağmen salak gibi ayağına ben gittim yalvardım resmen barışalım diye bana dedi babama sormam lazım o isterse barışırım
Evet hep ayağına gidip yalvardım barışalım ayrılmayalım diye o ise hep şart koştu bana kadınlık yapacaksın maaşını bana vereceksin hepsini kabul ettim şimdi kaç gün kaldı ayrılmama inanamıyor hala

şunları niye yazmadın daha önce..
en başından beri söylüyorum bu çocuk normal değil diye..
çünkü açtığın konular olağan gidişata uymuyor.
nevresim konusunda bile..
eksik kesin dedim ama sen kendini değil onu eksik yazmışsın..
ama şimdi yazdın bu da artık barışmayacaksın demek diye umuyorum.

şunları niye yazmadın daha önce..
en başından beri söylüyorum bu çocuk normal değil diye..
çünkü açtığın konular olağan gidişata uymuyor.
nevresim konusunda bile..
eksik kesin dedim ama sen kendini değil onu eksik yazmışsın..
ama şimdi yazdın bu da artık barışmayacaksın demek diye umuyorum.
Evet dimi. Bende hep önceki konuları bildiğim için hep prensese kızmıştım bunları hiç anlatmadı işin bu boyutunu bilsem hiç savunurmuydum nişanlısını biz hep prenses kaprisli diye biliyorduk

Degil 3 gun,o an imza atarken olsa vazgecmeyi bilmek gerek.
Bosanmak okadar kotu birseyki
O yuzden gorduklerini iyi yorumlayip,arkani don.
Kaza gozgore gore gelmesin
Bu yari yolda kalmak degil,onunla devam etmek istememek.

Evet dimi. Bende hep önceki konuları bildiğim için hep prensese kızmıştım bunları hiç anlatmadı işin bu boyutunu bilsem hiç savunurmuydum nişanlısını biz hep prenses kaprisli diye biliyorduk

Babası 2.ye nişan atılır mı diye kıstırdığı için bence, karşı tarafı haklı çıkarmak için.

Ben fake falan değilim ifşa olmamak için günününü tam söylemsdim 6 gün kalmıştı ama siz bu yaralı halimle nereye takıldınız 24 saattir uyumıyorum
Damatlığınu bile almamıştı daha amacı başkaymış demek
Evet 2 yerden tutmuştuk bir de başka yerden canım çok yanıyor siz gülüyorsunuz
Evet o ailen beni yolmaya mı çalışıyor demişti
Evet çok şükür ya bana kurbanda aldığı koyunun bile (ki ailecek alma diye söylememize rağmen) parasını istedi düşünebiliyor musun ramazan paketi verdi iş yeri ailemin evine götürmem yasakladı gmtürücem diye onu denedim kızdı bağırdı

İfşa olmamak için farklı bilgiler veriyorsun ama instagramını fotoları zaten paylaşmışsın.

Damatlığı 1 hafta kalmasına rağmen almamasına amacı başka diyorsun ama yurtdışından iki tatil ayarlamış biri için saçma bir önerme değil mi bu? Amacı başka olan adam niye tatil ayarlasın, bakın buraya dikkat: hem de iki tane...

Sürekli pinti vs dediğin adam bilmemkaç TL verip dişlerini yaptırıyor, alma dediğiniz halde kurban alıyor, yurtdışından tatil ayarlıyor, ama adam pinti... Annene hakaret etsin sorun yok ama kolye için nikahtan dönülsün...

Çok tuhaf çok...

İfşa olmamak için farklı bilgiler veriyorsun ama instagramını fotoları zaten paylaşmışsın.

Damatlığı 1 hafta kalmasına rağmen almamasına amacı başka diyorsun ama yurtdışından iki tatil ayarlamış biri için saçma bir önerme değil mi bu? Amacı başka olan adam niye tatil ayarlasın, bakın buraya dikkat: hem de iki tane...

Sürekli pinti vs dediğin adam bilmemkaç TL verip dişlerini yaptırıyor, alma dediğiniz halde kurban alıyor, yurtdışından tatil ayarlıyor, ama adam pinti... Annene hakaret etsin sorun yok ama kolye için nikahtan dönülsün...

Çok tuhaf çok...

Yani? Ne demek istiyorsunuz anlamadim?

Söyle de olabilir..erkek tarafi göz boyama amacli da kiz icin masraf harciyordur veya kendi sanina vsvs...olaylarin ic yuzunu bilemez hickimse.
Yani ne insanlar var sonucta.
Ki sen bana kiyamazsin vs tarzinda konusan erkek duygusal manipulasyon yapmasini da bilir. Fiziksel siddet de uygular ekonomik siddet de.

Gerci bunlarin konusulmasi ayri ayri incelenmesi de bos. Konu sahibi ayrildi kararini verdi sonucta.

Söyle de olabilir..erkek tarafi göz boyama amacli da kiz icin masraf harciyordur veya kendi sanina vsvs...olaylarin ic yuzunu bilemez hickimse.
Ki sen bana kiyamazsin vs tarzinda konusan erkek duygusal manipulasyon yapmasini da bilir. Fiziksel siddet de uygular ekonomik siddet de.

Gerci bunlarin konusulmasi ayri ayri incelenmesi de bos. Konu sahibi ayrildi kararini verdi sonucta.

Konu sahibine sormuştum ama neyse...

Ya kim kime göz boyamak için hem de iki tane yurtdışı tatil ayarlar :D Göz boyayacak insan yurtiçi uygun birşey ayarlar biter. Pinti insan göz boyamak için masraf falan yapmaz.

Ben çelişkili bulduğum noktaları konu sahibine belirttim, neyi sormam boş ney uygun bunu sorduğum fikrine nasıl kapıldınız da böyle bir şey yazma gereği duydunuz?

Keşke burada prensesi eleştirdiğiniz kadar kendi hayatını da eleştirebilseniz.
Kadın isterse barışır yoluna devam eder.
Gelip burada açıklayabilecek mi ? Falan yazanlar olmuş. Pardon siz kimsiniz de sizden korkacak bu kadın ?
Gerçekten boşluktan neye saracağınızı bilmemişsiniz.

Çok tuhaf çok...
Birincisi balayını birisini annem ödedi ikincisi yurt dışı balayını taksitle aldık düğünden sonra beraber ödücek tik ayrıca balayını benim ısrarımla aldı neymiş düğünden sonra da balayına çıkılırmış zamanla durum toparlanınca o balayı mı olur tatil olur üstüne üstwlik ben de şoktayım gene de o kadar masraf yaptılar ettiler nasıl bir çırpıda istemiyor bitti dediler söküp attılar babam barışın dedi yok istemiyoruz dediler ve şuan hala gezip eğlenebiliyor ailesi şaşkınım ya kendisi desen fotoğrafları kaldırmaz hala gidip yalvaracağım diye bekliyor

Annesi küçükken ölmüş hep bundan bahsetti benim annem yok dedi en ufak şeyde intihar ederim dedi beni ailem sevmiyor babaö istemiyor dedi evde yemek vermiyorlar dedi şimdi babam da babam. Babam isterse seninle barışırum dedi zamanında bu adam bana

inanmıyorum maaş kartını ver düğünden sonra ne demek usuyenprenses usuyenprenses bence hiç üzme kendini bu ne ya eş mi alıyor maaşlı çalışan mı tövbe tövbe bende eşimde çalışanız ama kartlarımız kendimizdedir eşime vereceksem niye çalışıyorum o zaman
zararın neresinden dönsen kar hiç sıkma canını yardım al atlatacan inşallah. Daha güzel konularını okuyacağız sonra buradan inan buna yeter ki sen dirençli ol.

Birincisi balayını birisini annem ödedi ikincisi yurt dışı balayını taksitle aldık düğünden sonra beraber ödücek tik ayrıca balayını benim ısrarımla aldı neymiş düğünden sonra da balayına çıkılırmış zamanla durum toparlanınca o balayı mı olur tatil olur üstüne üstwlik ben de şoktayım gene de o kadar masraf yaptılar ettiler nasıl bir çırpıda istemiyor bitti dediler söküp attılar babam barışın dedi yok istemiyoruz dediler ve şuan hala gezip eğlenebiliyor ailesi şaşkınım ya kendisi desen fotoğrafları kaldırmaz hala gidip yalvaracağım diye bekliyor
Kım ayrıldı , omu sen mı?

Evet babam hala kızıyor çok gezdin ettin diyor Napayım ki tanımak için hem bir gün çıkmasam buluşmsam kızıyordu nişanlım
Babaların baskıcı olması...
Sen bu adamı tanımasaydın bilmeden evlenseydin işler daha da karışacaktı.
Burada babası yüzünden çok az görüştüğü bi adamla evleniyor ve mutsuz oluyor.
Baban sadece tek taraflı düşünüyor

Back